Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
nem lenne baj ha pontosan ez jönne be, legalább nem 1-en menne el a szelvény 😄

a detroit elleni odavágó ugye 22-9 lett, de ott volt Rodgers és nem volt Calvin Johnson, most ez épp fordítva lesz, így az eredmény is fordítva lesz, bár inkább valami 30-20 vagy hasonló
viszont legalább az látszik, hogy Josh Sitton nem valami beszari alak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
akkor nagyon nem értünk egyet 😄 Nálam Green Bay,Dallas,Steelers

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
szerintem holnap mindhárom hazai csapat nyer

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
pedig nem lenne rossz a dallas védelem.. csak hát a sérülések. jó mondjuk az az O-t se kímélte idén. am így h nyertek a giants ellen szerintem átlendülnek és valahogy behúzzák a csoportot. Eagles szerintem még nem elég kész csapat (új edzõ stb..)

tutuhawer
Szar az összehasonlításom , csak poén, de annak is szar.
Dallashoz: a philly kezdõ irányítója hivatalosán megerositve is Foles. Ha szarul játszik, akkor is talán nem kényelmesedik el tõle és folyamatosan jól nyomja, egészen a dallasi meccsig a legvégén... Futott yardokban visszaesik az eagles, de talán még jobb passzok lesznek, de mindegy, mert a dallas tök utolsó szinte minden mutatóban. Remélem, hogy kinéz meg egy vereség a dallasnak, ahogy az eaglesnek is, szóval texasban nyerni kell, az elég jó kis döntõ lesz...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Nem volt meg a playoff még 11-5-tel se. 😊
De nem is így értettem az összehasonlítást, inkább úgy hogy hozott egy normális teljesítményt csereként beszállva, de nem volt "veszélyes" Brady kezdõpozíciójára (mondjuk el is tradelték) és máshol meg egyáltalán nem volt olyan jó, mint ott akkor.

Darthmushroom
még ahhoz is h Cassel legyen az kéne h vele is a playoffot eléritek, mivel Brady sérülésekor Cassellel is megvolt a Patsnek a playoff.

ReszegKoldus
Flynn inkább Matt Cassel, mint Brady

Sippie
franc, akkor dallasnak kinéz még egy verés legalább :/
tutuhawer
csak nehogy úgy járjon, mint Drew Bledsoe annak idején... Mondjuk ha Matt Flynn hasonlóan jár, mint Tom Brady, az se szar a GB-szurkolóknak

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Rodgers edzett...remélem játszani nem fog még 😄

dragon11
irónikus vtam ezzel a sztár csapattal 😄 nem véletlenül irtam h vajon 7végén is szopó lesz-e nekik 😊)

ReszegKoldus
Az NFL-ben bárki kikaphat, még a sztárcsapatok is...

dragon11
sztár csapat = denver 😛 tesa

Darthmushroom
szerintem csak a Denvernek lesz nagyon nehéz dolga.. bár nem hiszem h zsinórba kétszer kikapnának, kiemelésük elég nagy veszélybe lenne akkor.
csüt.-ön szerintem valahogy behúzza a Dallas+Green Bay is. hétvégén a nagyobbak közül még a Eaglesnek meg Bengalsnak lesz kegyetlen meccse.

dragon11
a sztár csapatnak 7végén is szopó lesz vajon ?😄DDDDDDDDDDDDDD

szomferi
futhatott is volna egyet már akkor 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus

ReszegKoldus
gyenge védelem ellen Ponder is tud passzolni 😊

dragon11
mondtam én a 49est 😊)

Ulvar
pontosabban: (15/24 passz, 235 yard, 3 TD, 0 Int)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Ehhez képest 3 passzolt TD 😊.

Bár a 3. negyedig fáztunk ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
nem tudom, korábban épp azt emelték ki, hogy sokkal kevesebbet fut, mint tavaly

szomferi
épp ezért tetszett meg nekem is, szeret ficánkolni 😄
sokat nem tettem rá, de ennyiért nem is akartam parlagon heverni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dragon11
azért annyi korong döntetlen nemhiszem van h megérje 😄

a 49esen gondolkodom de ink hagyom és alszok nyugodtan 😄

tutuhawer
a döntetlenezésnél mindegy a tudás, csak sokat kell rakni, sok pénzbõl. Sokat lehet így nyerni idõvel. Az nfl-ben nem menne a kevés meccs miatt, de az NHL jó. Csakhát a tõke, ami fontos.

dragon11
azért az NFL biztosabb, mint az NHL.. hamarabb kijön a tudásbeli különbség!

ReszegKoldus
jó lehet, ha már passzolni nem tud akár futhat...
bár eddig van összesen 3 futott td-je abból 2 a jaguars ellen

tutuhawer
én a washingtonnak szurkolok, õk már úgyis elszálltak, habár!!! matematikailag még mindenkinek van esélye a playoffra. 😄 A New York-i tudósító épp mondta, hogy a Giantsnél már semmiben se hisznek, nagyon csalódottak. Lehetnek is, tutira õket vártam én is, meg a szombati playbook-szakértõk is gyõztesnek. Az elmúlt hetekben a legkiválóbb a védelme a Giantsnek, a Dallas tökutolsó védekezésben minden téren szinte, gondoltuk, passzol Manning ide-oda , Romonak gondjai lesznek, és annyi, de nem... Történelem. Esélyesebb volt a NYG talán, pont mint most a San Fransisco. Akármi lehet, ez az nfl, aki fogad, az meg veszít. Ha ennyi lóvéd van fogadni, miért nem NHL-ben döntetlenezel? Az nekem bejönne, bejött volna, ha tudtam volna félretenni rá pénzt

dragon11
😄 hozza a 49es 😊

szomferi
most látom épp, hogy Kepi TD-jét 2,6-ért adja a bet365, ennyiért lehetetlenség nem fogadni rá 😄

tutuhawer
Robert Griffin mondta, hogy a Philadelphia játékosai mintha tudták volna, mi fog következni -> szarok az edzõk
Azt is mondta, hogy az interceptionnél a végén egyszerûen senki se volt szabadon -> szarok a csapattársak
De fõleg a vezetõedzõvel nincsenek egy oldalon, ahogy amcsiban mondják, be is jelentkezett DC-bõl a helyi informátor még a múlt héten, és mondta, hogy jaja, ja, ja kb, ja, nem rózsás a szitu. Ettõl még nyerhet a Washington Niggers is, de a 49ers védelme jó. értsd: ma se lesznek többen szabadon és itt is tudni reméli a védelem, hogy mi fog következni.

dragon11
na vki van még ?😄

csak sztem fogaj hozni a 49ers ?

ProGabe
Mi a pöcs volt tegnap, hihetetlen bénázások voltak?!

Ment egyébként a poénkodás redditen az elsõ félidõ végén. Mint kiderült azokat a sütiket tényleg megcsinálta Brady és Manning el is majszolta õket 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Darthmushroom
Mekkora fordítás, Imádom a Patset <3 soha nem szabad õket leírni.

ReszegKoldus
most esik le, hogy ma mindhárom "csapatom" ikszelt...röhej 😄

Darthmushroom
asszem kihagyom a 2. negyed elejét és cigizek egyet..

Darthmushroom
ez már vicc kategória 3szor is elveszíteni

ReszegKoldus
már 3

Darthmushroom
vicc. 6perc alatt két labdavesztés..

ReszegKoldus
hát Manning lehet megfázik de a védelem ivott meleg kakaót meccs elõtt szerintem 😄

Darthmushroom
Sanyiiii Jaxes pólóba 😄

ReszegKoldus
Detroitnál az a kemény hogy 5-ször adták el a labdát mégis csak 3 ponttal kaptak ki 😄

tutuhawer
ez jó 😄

tutuhawer
Akkor hibázzon inkább a Dallas... 😊
Most nézem, miféle Interception volt Matthew Stafford utolsó dobása a mai meccsükön, és az egy marha jó passz, már-már szinte elkapás volt, de óriási védekezéssel szerezte meg a Tampa Bay.
/leléptem kajálni, viszlát késõbb/

ReszegKoldus
hát az Eaglesnek mindenképpen hoznia kell a fontosabb meccseket, leginkább a Lions és Bears ellen 😄

Darthmushroom
szerintem hamarabb eldõl majd a csoport valaki hibázik majd

tutuhawer
hûha... a Dallas 4-0 a divízióban, így a tie-break preocedúra nem jön ki jól a Philly számára. Az utolsó fordulóban Dallasban kéne nyerni majd az Eagles-nek. Már asszem 4 irányító is passzolt 400 yard felett, Foles passzol majd legalább... 500-at és ad mondjuk 8 TD-passzt

ReszegKoldus
na vééégre csak összeszedte magát a Cowboys és sikerült nyerni
szerencséjük hogy nem lehet kétszer egymás után idõt kérni és nem is volt idõkérésük így nem tudták jegelni a saját rúgójukat <#beka3>

Darthmushroom
azaz dátum hirtelen nem ugrott be. omg de elit védelem volt még akkor a Pats-be. 3 gyûrû annak volt köszönhetõ, Bradybõl se gondoltam volna akkor h egy ilyen szintû irányító lesz, akkor még messze nem ilyen volt(stílus)