13258
-
#10363 Redskinsnek nem tudom mennyire fontos, első körben úgyse draftolnak elvileg -
#10362 Így is? Inkább így se :D -
#10361 az a meccs is már a draftról fog szólni. kinek fontosabb egy hamarabbi draft jog.
am tényleg érdekes h olyanok fognak rohadt hamar draftolni akik nem h playoff de super bowl esélyesek is voltak a szezon előtt (Falcons,Texans) +akkor a sima playoff esélyesek: Redskins,Vikings,Tampa -
#10360 A Washington Niggers irányítója Kirk Cousins lesz, Sexy Rexy a tartalék, RG III inaktív. Így is megütik a Falconst? -
#10359 hahaha. érzek egy kis iróniát pedig én tartom azóta magam a megbeszéltekhez, nem gondolom h megérdemelném.. -
#10358 Mit...mit...fut egy TDt :D. -
#10357 Ezek nagy része csak irónia ;) no para :). -
#10356 Pedig simán meglehet a győzelem.
Még szerencse, hogy nem én vagyok az edző, mert tegnap tényleg az jutott először eszembe, hogy ha játszhatna is Rodgers, inkább Flynnek kéne kezdeni és megnézni ő mire megy a védelem ellen :D -
#10355 ez jó :D
#10354: jaja, csak azért veszítettünk a bears ellen, hogy titeket megverjünk, muhahaha... ördögi taktika :D -
#10354 Szerintem a Cowboys a hétfői védekezéssel meg akarta mutatni, hogy felesleges ellenük Rodgersnek játszania, mert még Flynnel is lehet esély, aztán most hétvégén már sokkal jobban fognak védekezni :D -
#10353 mármint az allassal, D nélkül? :D (Bowl.hu poén :D) -
#10352 Packers? Cöhh... a mighty dallassal játszanak, attól a csapattól tartani kell! :D -
#10351 Gyorsan előre letudtam :D. -
#10350 nem korai szerdán elkezdeni? :D szerdától vasárnapig tutizni kicsit sok lenne :D -
#10349 dragonnak üzenem: Forduló tippjei, ezek a tutik, egyértelmű mind.
Chargers
Redskins
49ers
Giants
Vikings
Dolphins
Bills
Texans
Browns
Raiders
Jets
Packers
Titans
Rams
Steelers
Ravens -
#10348 (meglepő módon)
december 22. 22:25 Ravens-Patriots
utána viszont közvetítik az Eagles-Bears meccset is -
#10347 nagyon nem akarják kitenni a Dallas szorzóját (sem) sajnos :D -
#10346 vágom, jaja. Most 2 legyet ütök egy csapásra, azaz egy videóval kérdezek pont egy Pats-szurkolótól 2-t is /NSO-n nem merek annyit okoskodni, ott nincs moderálás/
youtube
1. Ez nagyobb fordítás, mint a most hétvégi bármelyik?
2. Az elején van egy mistackle, ami talál, pont olyan, mint Gronk sérülése a mostani hétvégén. Értsd: a kérdésem, hogy Gronk sérülése ugye a véletlen műve? -
#10345 dallasba az a baj h náluk is sok sérülés pedig azért nem rossz védelem lenne... Lee, Ware stb.. egyszerűen nem tudnak 100%-ra felépülni mert komoly meccsek vannak, mint pl. a Pats védelembe Talib,Dennard,Gregory nem számít h 50%sak muszáj játszaniuk ezért nem tudnak teljesíteni. -
#10344 Tök utolsó a sérüléssel sújtott védelem nekik... Az is még pluszban alul teljesített? :-) Én elismerem a sérüléseiket, de fullos védelem ellen is erős a philly offflense, inkább egy lendületes eagles jusson be a rájátszásba. /Amelyik szintén sok yardot enged, de sok labdát is szerez/ -
McCartman #10343 Elég nyomorultul játszott az Allas Cowboys.
A védelem speciel átlagon alulian teljesített. Elég annyit mondani, hogy az összes (!!) chicagoi drive pontszerzéssel végződött (5 TD, 3 FG), punt nélkül. -
#10342 Megmondtam hogy ettől a dallastól nem kell tartani... gyér egy csapat. Horribilis fizetések, stadion, népszerűség, a teljesítmény meg átlagos. -
McCartman #10341 Metlife -
#10340 kicsit mesterkélt:))) -
#10339 így vasárnap tuti nyernek, inkább most kellett volna nyerni és akkor kikapni -
#10338 Miért van az, hogy ráérzek bizonyos szopásokra, amikor nagyon szeretném :).
Ez a Dallas sose fog eljutni SuperBowlig. -
#10337 nem hiszem hogy van magyar stream (én legalábbis nem találtam) -
Narusco #10336 magyar sport1/2 streamet nem tudtok adni jelenleg, amin adják a meccset? :) -
#10335 a szél miatt -20 foknak érezhető a hőmérséklet, nem rossz -
#10334 am se nagyon szoktak olyat ültetni oda akinek az egyik a csapata játszik kivétel Ricsi, Márk talán 2szer volt Pats meccsen és volt is valami nyilatkozata h kifejezetten nem szereti mert nem tud szurkolni nekik, mivel pártatlannak kell lennie. -
#10333 Gyula nem szeret Dallas meccset közvetíteni mert akkor mindig kikap a csapat, szóval nem is bánom ha megmarad az eredeti felállás :D -
#10332 akkor azt mondták nem lesz még egy ilyen
de akkor még nem tudhatták az idei MNF sorsolást :D -
#10331 amikor Gyula és Sankó együtt voltak Ricsivel? Frankó volt szerintem :D kiváncsi vagyok meglépik-e. -
#10330 egyébként nem tudom ki emlékszik rá, de tavaly is közvetítettek a sport tv-n Bears-Cowboys meccset ugyanígy MNF volt és elég rendhagyó volt a közvetítés
gondolom most nem olyan lesz :D -
#10329 ma extra hosszú c'mon man kéne hogy legyen -
#10328 Draft order calculator. -
#10327 seahawks:$ -
#10326 A Ravens fanok a legrosszabbak? Adrian Peterson szerint igen! -
Tegnap pont láttam Niners meccs előtt streamen, Seahawks fanok üvöltöznek :D -
#10324 azért New York, Boston fele már mostanában is repkednek a mínuszok.