Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nem logikus? nagyobb a szorzó. 10:0 nem nagy hátrány meg még rohadt sok idõ van hátra.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
miért tegyem meg ????😮

Darthmushroom
akkor most tedd, mivel min 10:0 lesz, Brady int.

dragon11
lefõtt a kávé a patsnek elég hamar xd

dragon11
értem. légyszí segíts már majd 😄 közvetíts, stb.😄 még nem raktam meg, élõbe nyomnám meg 😊

Darthmushroom
most kezdtem el nézni, Texans kezdett, levazarta a védelem, de a Patset is most. szóval még semmi különös

dragon11
jól nyomja a pats? légyszí irjatok 😊
<#worship>

Darthmushroom
legalább 10 éve nem volt ilyen jó futó pedig a Patsbe.. nem igaz h nem tanul meg vigyázni a labdára.. bár számomra már irreális az ilyen mellõzése, szegény még javítani se tud.

ReszegKoldus
na Ridley nem játszik a Patsben, akkor tuti nyernek, nem lesz aki elejtse a labdát 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
mondj még ilyeneket....xd

dragon11
..xd

ReszegKoldus
tipikus lenne ha ez a hosszú nyeretlenségi sorozat épp a Pats ellen szakadna meg, ahogy tavaly épp ellenük szakadt meg a hosszú veretlenségi sorozat 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
7:24-nél viszont már azt mondtam h behúzzák 😄

dragon11
😄DD

ReszegKoldus
Persze, nyer a Pats, de aztán engem senki ne hibáztasson, ha Watt az elsõ playben lezúzza Bradyt 😊

meg azon se lepõdjön meg senki ha úgy fog menni a meccs, mint múlt héten, akkor is azt mondtam hogy nyer a Pats, aztán félidõben 0-24 😄

dragon11
azért te is vágod, jókat mondasz mindig.😄 te mit mondasz, a pats húzza ?

ReszegKoldus
mondjuk egy tippjátékban majdnem ugyanazokat tippeltem mint Jaws, úgyhogy 3-4 (vagy több) tuti elmegy abból is 😄

dragon11
hehe

ReszegKoldus
de ha nézed azt az oldalt, akkor látod, hogy még a legnagyobb zseni (😄DDDDDDDDDDD) is mellélõtt 57-szer, ennyire kiszámítható az NFL

Darthmushroom
hát ebben a fordulóban számomra nem sok meglepetés lehet. nagy részt olyan meccsek lesznek amiben bármi benne van. Texans+Tampa gyõzelem lepne meg, de simán nyerhet ma is a Jax stb..stb..

Darthmushroom
Én már leírtam a véleményem

dragon11
légyszí srácok segítsetek 😄 én nem hibáztatok senkit ennyire már megismertetek 😄😄😄

ESPN tippelõi közül mindenki patriótákat várja egyértelmûen, még jaworski is aki a legnagyobb zseni D: akk jo lehet ? 😄

dragon11
eltántorítasz teljesen 😄 már pedig meg akartam tenni 😄D

ReszegKoldus
általában...hát az kevés 😄

szerintem idén se volt olyan hét ahol ne lett volna meglepetés

dragon11
de ez mindennel igyvan, a sima focival is. de esélyesebb mindig van és általában jön is.

ReszegKoldus
ha kiszámítható lenne, akkor mindig az esélyesebb nyerne, nem?

ReszegKoldus
hát ha nem is félelmetes, de behúzható tetejû és így nem valószínû, hogy lesz akkora hideg, mint tavaly decemberben a Pats ellen 😄

tutuhawer
nekem most mennem kell, csá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
nfl kiszámíthatatlan ? 😄 ez nekem uj

tutuhawer
ha kétségeid vannak, és nem tudod, de nem tuti meg talán-talán, sõtmitöbb, a fene tudja, nem vágod meg nem ismered, lövésed nincs és satöbbi, akkor játszd meg a haladás--vidit.
Érted... Lenne pénzed fogadni, megsokszorozni akár, de olyannal próbálkozol, amivel kapcsolatban azt se tudod, eszik-e jelenleg vagy isszák éppen. Naprakésznek lenni, ez a minimum, amikor az egyik legkiszámíthatatlanabb sportágra akarsz fogani. Itt az oktatófilm:
youtube

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
hehe😄 akk azóta jobb a helyzet sokkal a pats oldalán ?😄

Darthmushroom
LOL kikapott két nem is playoff hanem super bowl esélyes csapatól (Bengals,Panthers) meg egy csoport riválistól hosszabbításba, szerintem ez bõven belefér egy szezonban. ráadásul mind egy kis szerencsével akár nyerhetõ is lett volna. Jets meg Bengals ellen még nem is volt Gronk meg az O is szenvedett még is partyban voltak.

dragon11
de érted ezért félek mert idegenbe a pats édeskevés a gyõzelmekhez, nagyon gyenge mutató..

Darthmushroom
mert a Texans hazai 1 gyõzelme az is hosszabbításban szebb? 😄 múlt héten még a Jax is legyõzte õket 😄

dragon11
csak nemértem h utso 3 idegenbeli mecsc miért vt buko.. fõleg egy jets ellen..

tutuhawer
OFF:
Az NFL networkön tegnap nyomták le:
http://www.youtube.com/watch?v=TKj0vlaxMPo
Király volt 😊

dragon11
gronk játszik már ?
hmm.. lehet megteszem a patst akkor! hallgatok rád😄

Darthmushroom
Patsbe azok sérültek akik eddig is. van tétje mivel õk szeretnének a playoffba kiemelt lenni, mellette még a csoport gyõzelem sincs meg.

dragon11
aha, de a dolphins meg jets eléggé le van maradva, így is van tétje a pats számára ??
illetve patsben nincs sérült ?

Darthmushroom
igen, Texans romokba van. Mellette egy gyõzelemmel az egyik csoport riválist le lehet rázni mivel egymással játszanak

dragon11
ennyire biztos vagy a pats gyõzelembe ?😄

Darthmushroom
amilyen félelmetes mostanában a Texans stadionja kb. ma is olyan lesz mint otthon.

ReszegKoldus
ja, megmutatja hogy kell eladni a labdát, most már ideje lenne
Eagles passz elleni védekezése meg 32. azok ellen még Palmernek is lehet keresnivalója 😄

tutuhawer
Patriots: A Pats az Pats, mindigy nyerni akarnak, illetve Tom letépi a pofáját annak, aki nem 110%-ot nyújt. Pont mint Payton, mutattak egy korai videót, ahogy ordibál Jeff Saturday-jel meg a többi falemberrel... Így merészeljen valaki nem maxot nyújtani? 😊

most nézem a statot ismét, egész évben ennyit nem... A Cardinals a számok alapján elég jó védelemmmel bír, mondták is a stúdióban, Heath Evans pl. rájuk tenne, ahogy emlékszem... A passzvédkezés alapján meg csak 17-k, na majd Nick Foles megmutatja. 😄

dragon11
de akk a pats otthon volt 😊

Darthmushroom
tavaly is az egyik legjobb volt és úgy alázta õket a Pats ahogy tanítják

dragon11
így merjen valaki a patsre rakni :dddddddd

tutuhawer
pont ezt néztem meg én is a csapat statisztikák közt... Nem semmi gárda.

dragon11
nem rakok idegenbe inkább, az nagyon necc 😄

Darthmushroom
hát super bowl esélyes csapat volt a Texans szezon elõtt. Panthers már tavaly se volt rossz csapat idén meg végre össze is álltak olyanná amivé kéne a keret alapján.