13258
-
#10483 16 TD 25 INT!!! Elit QB mellé elit teljesítmény ;) -
#10482 Hogy ezért most mit fogok kapni a Giants drukkerektől...ELIt QB
-
#10481 Hol van most dragon? :D És hány tippem is jött eddig? xD -
#10480 lol AFC mind3 legjobb mérlegű csapatta bukott a hétvégén :D -
#10479 Meglepődnék ha nem igyekeznének megtartani -
#10478 pay the man! :D -
#10477 That tied for biggest #Packers comeback in team history. Down 23-0 at halftime vs. #LARams at County Stadium on 9/12/82, they won 35-23.
Hát így elég sansztalan is lett volna ilyet látnom eddig -
#10476 Láttam már persze, de a Packerstől ilyen fordításra nem emlékszem így "élőben", olyat már igen ahol egy nagy fordításnak a rosszabbik felén voltak
Mondjuk az ESPN-en poénkodtak meccs előtt, hogy Flynn majd lehet megint játszik egy olyat, amivel elhiteti valakivel hogy megér pármilliót...
Azért ha valaki délután azt mondja, hogy ma Flynnel 23 pontos hátrányból fordítanak, a KC meg 56 pontot szerez, amiből Alex Smith 5 TD passzt ad, nem tudom melyiken röhögök nagyobbat -
#10475 elbalfaszoskodták? /Én nem néztem mégse, és csak feltételezem. Nem is mertem a Balfasz Cowboys-os szóviccemet elsütni, nehogy sértődés legyen/ -
#10474 amúgy csodálkoztam rajtad is, meg Darthmushroom-on is, hogy félidőben leírni egy meccset. Mintha nem láttatok volna már elég NFL-t, hogy mik történnek :D
túlbecsült csapat ez az Allas jelenleg, remélem a Phily is elpicsáz odahaza, had égjünk még jobban. -
#10473 Ezt nem hiszem el...
NFL ide vagy oda én simán eltemettem ezt a meccset (még mielőtt elkezdődött volna), itt nem az van, hogy Brady, Manning majd elemez a félidőben és ledolgozzák a hátrányt, én nem ilyenhez vagyok szokva, élőben nem is emlékszem hogy láttam volna ilyesmit... -
#10472 az egy dolog hogy a csapat egy szar, de hogy még az edzői stáb is kreténekből áll, az azért mindent űberel. -
#10471 nabazzz.... épp elkalandoztam, aztán látom, érdemes lenne belenézni a meccsbe, és ezt már nehéz épp ésszel felfogni. Főnököm is nézi, gondolom, és Ő is kurvaanyázik otthon, pedig tele van az iroda Romo meg Ware poszterekkel... -
#10470 szép volt Romo, te balfasz... megérdemli a nyolcszázhuszonkilencmilliárdos szerződést, amikor egy csereirányító lejátsza a pályáról...
A Rob Ryant kell kirúgni a csapattól, nem a Garretet véletlenül sem, aki totálisan elbaszta a második félidőt. -
#10469 bár már nem nézem, de respect a GB-nek h nem adták fel.
Kansas meccs lol 56 pont mellette 31 kapott... és még vége sincs. -
#10468 szokásos cowboys... -
#10467 kezd egy kicsit dejavum lenni -
#10466 úristen milyen elkapás.... -
#10465 ilyen bivaly defensel szemben esélytelen a kétpontos -
#10464 nem lesz, mert most 33-10 lesz
amúgy még 2 labdabirtoklás a különbség, 2x8 :) -
#10463 Na már csak 3 labdabirtoklás a különbség, meglássátok izgi meccs lesz ez :D -
#10462 hát.. Dallas meccs nem túl izgalmas..és valszeg nem is lesz már az. szerencsére a Saints nem áll jól, de a Panthers meg igen. -
#10461 hát ez rosszabb lesz mint a hálaadás meccs, ott legalább a félidőben 7 pont volt és csak a végére 30, így itt tök esélytelen a 10 pont :D -
#10460 ja nem azzal van a baj fújják csak be -
#10459 ez benne van sajnos, hiába más löki rá, befújják -
#10458 mondjuk úgy rohadt nehéz elkerülni a fair catch interferencet ha hátulról rálökik az embert a visszahordóra :D -
#10457 Sanyi jól elmagyarázta, hogy melyik az erős meg gyenge oldal, egy laikus kukkot sem értett belőle valszeg :D -
#10456 legalább Rodgers pihenhet jövő szeptemberig :D -
#10455 mission impossible :D -
#10454 az pont elég, ha már kevesebb ponton tartják az ellent mint az O feltesz :D -
#10453 az mindegy, ez olyan lesz mint a hálaadás napi meccs
én csak azért adnék hálát ha legfeljebb 10 pontos különbség lenne :) -
#10452 mindig ezt mondjátok :D aztán jönnek a 45-28-as meccsek :D -
#10451 1 meccsre simán felszívhatják magukat. -
#10450 hol van még a vége :D -
#10449 na akkor ennyi volt, most már nyerjen holnap a lions és akkor legalább bejönnek a tippek :D -
#10448 védelem nélkül playoffban? hát nem tudom... -
#10447 az már annyira más h ott bármi lehet. Anno Tebow féle Denvertől se vártak továbbjutást. -
#10446 allas úgyse élne túl egy playoff kört sem :D -
#10445 erre gondoltam én is. Szívszaggató lesz, akárki esik is ki -
#10444 2.5 hete volt...sajnálom hogy ezt adják most :D