Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
végén +0val is nyernek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
döntetlen lesz 😄

ReszegKoldus
holnap a Seahawksnak meglehet a playoff ha nyernek, elég motiváló? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
én bengals gyõzelmet várok, úgyhogy a bengals +48 jó lehet! 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
nem hangzik rosszul, bár én chargers gyõzelmet várok, az meg lehet akár nagyobb is.

dragon11
mind1, kösz mindent. hagyom ink a picsába..:/

dragon11
bengals +5.5rõl nemjó?

dragon11
kansas kiüti a denvert lol

Darthmushroom
denver 😄 még a végén a wild cardos lesz a "tökéletes" csapat a csoda O-val

dragon11
fsza...

Darthmushroom
én a helyedbe ezeket a meccseket hanyagolnám, max ha 49ers vezetne félidõbe akkor talán õk. többin szerintem bármi lehet.

dragon11
azért szidom mert ilyen szarul játszani.. és a végén megnyerik pedig qvára nem érdemelték meg.. nem mertem megrakni..

te kb zseni vagy, mondasz neekm tippeket majd félidõbe ?

Darthmushroom
nyer... és azért szidod mert nem tetted meg.. hát grat

dragon11
félidõbe rakok valamit akkor magamtól... nem akarom 0fttal zárni a napot egy nyomorék fos patriots miatt -.-

Ulvar
First downokat, de TDt is futna, ha a csapat többi tagja nem szedne össze 10 yardos büntiket...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
futott egy field goalt? 😊

Ulvar
Amúgy aki egy jó defense meccset akar nézni, az a Rams - Ninerst nézze.

Ulvar
Üzenem mindenkinek. Kaepernick fut. 😄

ReszegKoldus
haha és a Bears is kihagyta...lehet még egy döntetlen 😄

robotnyk
#TankForTeddy
ReszegKoldus
nemár...kinyírja magát a Vikings 😄
már majdnem megnyerték erre a "gyõztes" FG-nál szabálytalanság -15 yard, persze az ismétlést simán kihagyják 😄

dragon11
😄 hehe

ReszegKoldus
miért? hát az nfl kiszámítható, nem?

tutuhawer
nekem ismét mennem kell, csá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
dehnem akarok. tegnap is raktam, szerdán is. 😄 akartam.. emiatt nem raktam csak, mert ezen filóztam és vártam... dehát mire 😞
fos NFLt egy életre elfelejtem kalap szart nemér az egész fogadás szempontjából, nézni azt jó.

de lehet idegbõl ma rakok vlmit még h mégis jöjjön valami.. tippek ? utoljára, mert nem akarom h ne jöjjön semmi ma..

tutuhawer
fogadjunk, te nem is akarsz fogadni. Lefogadnám... Játszd meg a barcelonát inkább a másik topicban, õk a világ legjobbjai,

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
1. NFL-be nincs sz@r csapat
2. ismét LOL
3. ha nyernek miért lennének szarok? mikor kellet a végén 3szor is megállították a texanst, errõl szól a foci
4. lejt a pálya idegenbe... ennél nagyobb marhaságot se hallottam még.

tutuhawer
Állandóan a végén valahogy elõhúzni egy xfaktort vagy nem elbalfaszoskodni, szerintem is nagyon komoly dolog, a New England tetszetõs, elég erõsek. Fejben. Edzõi stábban. Az irányító se szar... szóval kemény dió.
A philly is jól megy elõr, néha jó védekezéseket is mutattak, de majdnem elbaszták a végét. 2 nagyon komoly büntetést kaptak jogosan, és az Arizona mehetett az egyenlítésért utána, más kérdés, hogy nem tudták megcsinálni így vagy úgy. Repülhetett volna zászló talán a Cards javára még a végén, és akkor tele lett volna a gatya. Foles egyébként dobott egy INT-t, de visszafújták defensive holding miatt. 😊

dragon11
más magyarázat ott nincs arra h õk nyerni tudtak ilyen szánalmas játékkal

dragon11
de így akk sem lehet játszani egy sz@r ellen. én nem láttam azokat a meccseket de sztem ott még jobban lejthetett a pálya..

Darthmushroom
mint múlthéten a Denver, vagy pár hete a Saints???

Darthmushroom
egyáltalán nem,ha szarok lennének nem állnának 9:3-mal úgy h kulcs emberek az IR-en vannak. elég megnézni a hasonlóan nagy sérülés hullámmal bíró falconst h áll.

Ulvar
Jön a véres meccs GO NINERS!!!

dragon11
bármelyik komolyabb csapat szétdarálná ezt a rossz patst

Darthmushroom
Henne úgy nézz ki gyõztes drive-ot vezetett a Jaxbe (Y)

dragon11
mert nem azok ?

Darthmushroom
lol azt mondod nem értesz hozzá de szarozod.

dragon11
de nem így akartam. egyszerûen olyan fos ez a patriots h hihetetlen. nem mertem megrakni õket hát 1x ismétlem 1x nem tudtak védekezni....
kalap szarok, közük nincs az egészhez, nemértem mit keresnek egyáltalán a tabella elején.. kajakra jobb volt ez a szar texansD: csakhát lejt a pálya természetesen

ReszegKoldus
hát úgy ahogy te akarsz úgy esélytelen, mert mondjuk meccs elõtt, félidõben meg a negyedek közt szerintem nem esélytelen
de ez hogy 1 perccel a vége elõtt meg akarod rakni azt aki vezet, hát az úgy esélytelen 😄

dragon11
azért kösz srácok 😉

dragon11
most már tök8. emiatt a szar miattn em raktam normál focira, tuti h nálam off az összes fos nfl. nézni jó, fogadni esélytelen erre a szarra.

ReszegKoldus
1-10-CLE 5(4:09) B.Weeden pass deep right to J.Gordon for 95 yards, TOUCHDOWN.

hahahaha weeden, persze 😄

Darthmushroom
Gordon brownsba 261 yard asdasdasd, mi lenne ha nem egy Weeden dobálna neki.. simán 2000 yardos lenne.

ReszegKoldus
aha, aztán jön egy olyan, mint a #9690 -ben

dragon11
nagypénzre tökjó lenne..

ReszegKoldus
most már mit akarsz fogadni volna rájuk kb 1.10-es szorzó

dragon11
nemtudom megfogadni a patst... lezárták ezek a szutykok

Darthmushroom
2-3 first down és nyert a Pats

Darthmushroom
Jax safetyvel vezet 😄

Hypo
bírók a pats -el vannak