13258
feenMUx.jpg
  • Sippie
    pont ezen agyaltam én is mostanában, pont Romo és Cutler...
    én valahogy azt látom, hogy vannak a beletörődő csapatok. Akik meg se próbálnak tenni érte, hogy superbowl győztes QB-t draftoljanak, és ütőképes csapatot csináljanak. Vannak klasszis irányítók, akik győztesek, és van Romo aki a rájátszásban csúfos mérleggel szerepel, hiába top5 mondjuk az alapszakaszban a statisztikái alapján. Szerintem várják a csodát, nem akarnak egy nagyon szar QB-t, és majd reménykednek hogy a csapat többi része hozza a kötelezőt. Pedig szerintem néha nem ártana kockáztatni, hátha kifog valaki egy Bradyt.
  • ReszegKoldus
    Ja kíváncsi leszek Elliotot mennyire sikerül megfogni, kis túlzással meccsenként fut annyit, amennyit a Packers védelme egész szezonban engedett eddig...
  • Ulvar
    A komplett Bearst nézed inkább :D. Nem csak Cutleren múlik ott minden....ellenben a Cowboysnál. Bedobtak egy szar évet tavaly lementek mint a picsa a drafton hoztak needre embert és tessék...Úgy imádkoztam hogy feltradeljünk érte...Ezekiel Elliot...540 yard idén...agyfasz!
  • ReszegKoldus
    Amúgy nem teljesen értem miért ragaszkodnak hozzá a szurkolók annyira, a Bearsnél meg Cutlerhez.
    Gondolom sokan úgy vannak vele, hogy a 32 csapatból csak néhánynál van nagyon jó QB, a többinél meg örülnek, ha nem teljesen kutyaütő ember dobál és így nem azt nézik, hogy jobb lehetne, hanem hogy lehetne sokkal rosszabb is.

Persze Romo és Cutler nem rosszak, de valószínűleg a ragaszkodás mögött inkább a Browns féle "úttól" (4232423 különböző QB) való félelem van. Mondjuk Romoról olvastam azt hiszem olyat, hogy "future HoF", hát...oké, majd meglátjuk :D

(Cutlert meg általában szívesen nézem a Packers ellen)
  • Sippie
    Romo csomagolhat
  • Ulvar
    Ohhh bassza meg lemaradok a Londoni meccsről lehet....bent fogok ülni az irodában...mondjuk még így nagyobb esélyem van nézni.
  • sata75
    ty
  • ReszegKoldus
    Szeptember 30.
    02:25 - Cincinnati Bengals - Miami Dolphins

Október 2.
    15:30 - Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
    19:00 - Atlanta Falcons - Carolina Panthers
    22:25 - San Diego Chargers - New Orleans Saints

Október 4.
    02:30 - Minnesota Vikings - New York Giants

• sata75
    Hétvégén mely mérkőzések lesznek közvetítve a sport tv álltal?
  • Ulvar
    Na ezt nem tudtam. Ritka is mint a fehér holló.
  • ReszegKoldus
    Ha kirúgásnál kimegy oldalt a labda, akkor a 40 yardosról jöhetnek a támadók.
    Ha a visszahordó a pályán kívülről ér a labdához, az olyan, mintha maga a labda és kiment volna.
    Pár éve Cobb is csinált ilyet :)

Mondjuk ha nem kezdik el egyből magyarázni, hogy "atyaég mekkora hiba", akkor esetleg hallhatták volna a játékvezetőt, amikor mondja (mivel behallatszott a sport tv-s közvetítésbe is), hogy a 40 yardosról jönnek :D
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.09.25. 20:32:58
  • Ulvar
    De ez pontosan mi???
  • ReszegKoldus
    Egy zseniális játék miatt oltják perceken keresztül a visszahordót :D
    Nem ártana Ricsiéknek is tisztában lenni a szabályokkal...
  • Darthmushroom
    "Információk szerint Jacoby Brissettnek a jobb hüvelykujjánál elszakadt az ínszalag, a játékosra műtét vár."

Felkészül Edelman? :D állítólag a héten már végzett qb gyakorlatokat, ugyebár ő régen irányító volt.
  • LasDen #12994
  • LasDen #12993
    igazából szerencse, hogy egy ilyen Texans ellen kellett Brady és Galoppóló nélkül játszani. Brissett korrekten lehozta a meccset, de azért erősen messze van az előbbi kettőtől még. Kellett egy béna Texans is, hogy ezt búhuzzák
  • Darthmushroom
    annál jobb Pats drukkernek lenni most :D nem hittem volna h így fog állni a csapat Brady nélkül 3 hét után.
  • ReszegKoldus
    na ezért Browns a Browns, szereznek 20 pontot egy negyed alatt, aztán lazán elbrownsozzák az előnyt...
  • Ulvar
    Ha van niners rajongó, de nincs facen a Niners rajongói csoportba, akkor üzenem hogy vasárnap meccs nézés közösen:

csoport fb linkje

Helyszín: Kosztolányi D.tér 7. 20as kód a kaputelefonon - Gamepassos közvetítést nézünk. Sör kóla chips etc.-t hozzatok :) Eddig 10en már vagyunk a bulira!
  • ReszegKoldus
    Vicces lett volna, ha a meccs végén, amikor beküldték, sikerül egy 1st down és ki tudják térdelni a maradék időt :)
  • robotnyk
    de legalább az egyik térdelésben jó...
  • ReszegKoldus
    Ja ha tudna dobni...az a baj, hogy a 3 közül egyik jelenlegi 49ers irányítóra se mondanám, hogy tud dobni :D
  • Ulvar
    Nyilván, de ha tudna dobni Gabika, akkor a Panthers ellen a 2 CBjük felé dobhatna a nem túl acélos WReink felé, és talán lehetne egy két meglepetés, mert a Panthers védelem leggyengébb pontja a 2 CB...és kifújt. Az Ofaluk ellen nem tudom mennyire lesz acélos a mi Defünk...pass rush nem tudom mennyire lesz erőltetve. De ha hagyjuk hogy Newton kifusson a zsebből, vayg nem lesz rajta nyomás akkor esélyünk se lesz...plusz a Chip féle playbookot most egy kicsit belassítanám...húznám az időt, hogy kapjon levegőt a Def, mert a Rams ellen geci sok volt a 3&out. És alig jöttek le a védők a pályáról már mehettek vissza...meccs és főleg szezonvégére megfognak dögleni. Igaz jó a Rams def de szarul működött ellenünk. A Seahawksot meg bedarálják majd...figyeld meg. :D
  • ReszegKoldus
    Érdekes, mert szerintem pont az a meccs nem lesz mérvadó, meg még talán az azutáni sem, legalábbis olyan szempontból, hogy ezeket a meccseket gondolom nem éppen a nyerhetők közé sorolták szezon előtt a 49ers szurkolók :D
    Azokon nem lenne meglepetés, ha elszórná a labdákat.
    A Cowboys elleni hazai meccs talán érdekesebb lehet. Persze nem azt mondom, hogy hagyni kell veszni a következő két meccset, de azok ellen a védelmek ellen senkinek nem egyszerű.
  • Ulvar
    végignéztem a meccset. Csak azért nem lett 2-3 INT mert nem hitték el a Rams játékosok hogy tényleg feléjük megy a labda...ráadásul nagyon homály volt, végig aládobott minden elkapónak, kivéve a végén, amikor a playhívásokat a vonalról Chip kezdte kiadni...nem tudom miért változott ez így meg...de fact.

Én Pondert hamarabb tenném kezdőbe (mint őt vagy Kaepet...most már ezt mondom. Kaep lehet jó, de nagy a hype és a politikai nézeti botrány nem tenne most jót a csapat morálnak).

Ez a meccs nem volt mérvadó. Majd vasárnap a Panthers ellen.
  • ReszegKoldus
    Miért? Szerintem nem volt vészes, nem adta el a labdát se. Persze erre úgyis azt mondják az emberek, hogy nem rajta múlt, de attól még nem adta el :D
    Gondolom nem véletlenül lett ő a kezdő, én furcsállnám, ha lecserélnék egy 28-0-ás győzelem után.
  • Ulvar
    mindjárt gondoltam :D Ekkora homály palit...ennél már csak tényleg Keenum a rosszabb..
  • ReszegKoldus
    Hajrá Gabbert! Szurkolok neki, csak tartsanak ki mellette :D
  • ReszegKoldus
    Nemrég néztem meg ezt a videót, nem semmi...

Ez a videó (főleg a vége) meg nagyjából tökéletesen összefoglalja miért nem tudom igazán sajnálni őket. :)
  • LasDen #12978
    azért 1 hét még nem jelenti, hogy ő a király. Majd szezon végén kiderül mennyire menő Wentz.
  • Ulvar
    A Brownst komolyan csak sajnálni lehet (esetleg nevetni rajtuk kínunkban).
    Először leigazolták RGIII-t, majd lemondtak Carson Wentz draftolásáról, erre első héten kikapnak a remekül játszó Wentztől és csapatától, RGIII-t pedig sérült listára kell tenniük. (FK Blog)
  • ReszegKoldus
    Még clinton is azt mondta, hogy gyönyörű nap :D
  • ReszegKoldus
    Miért, a csapatok többségének most kezdődik az új szezon, nem lehet ünnepelni? :)
  • banok
    De morbid vagy
  • ReszegKoldus
  • LasDen #12972
    senki se felejcse... Jet fuels cannot melt steal beams
  • ReszegKoldus
    Boldog szeptember 11-ét!
  • cenobite
    Az Atlanta Falcons-nak készít szobrot egy magyar művész.
  • ReszegKoldus
    De az sokkal nehezebb, mint ilyen gagyi BLM marhaságokkal felhívni magára a figyelmet :)
  • Ulvar
    Lehet, leszarom. Játszon jól, a többit leszarom. Dolgozzon meg a pénzéért.