13258
-
eurom #13049 nem streameli valaki véletlenül a sport2-öt 15 órától? -
#13048 hát ezt a himnusz "előadást" még én is végigtérdeltem volna, vagy inkább feküdtem volna....borzalmas -
#13047 Kickerek összeesküvése folyik ma :D -
#13046 nem semmi volt a Dallas- Pittsburgh -
#13045 Browns meccsben van, erre lecserélik a QB-t...persze a csere McCown, 3-szor eladja a labdát. Nem akarom elhinni, hogy nem direkt csinálják. Jó odds lehetett arra, hogy lesz 0-16-os csapat :D -
#13044 manapság én már értem a szabályokat.. annyira már a helyben lévő bírókon múlik hogy vicc.. mikor látszik a védő h "ölni" akar de úgy ér oda az szabályos (nem számít h a másik megsérült), ha csak szerelni akar de rossz helyen találja el meg szabálytalan meg hasonlók...
lehet mondani h "eu" fociba rosszabb a helyzet de szerintem ugyanaz... vak mindegyik még semleges szurkolókén is -
#13043 Na ez mi a bánatos lófasz...de komolyan, drága zebrabubukáim... -
#13042 Ááááááá, azt hittem megőrülök a TV előtt. És a Vikings miket hagyott ki. -
#13041 milyen td-vel nyert a lions :D -
#13040 Kíváncsi vagyok a Karácsonyi fordulóból hány meccset közvetít a sport tv, mert elvileg akár 7-et is lehetne :D -
#13039 semmit, ahogy Frank Gore is emberfeletti teljesítménnyel hozott erőből yardokat a Ninersnél amögött a mondhatni nem túl acélos pedig jónak állított fal mögött, főleg az utolsó Harbaugh évben. -
#13038 Az már túl sok lett volna a jóból. Már korábban is feltűnt, hogy minden egyszerre nem nagyon szokott összejönni (ennek bizonyára a fizetési sapka és egyebek is az okai), pl tavaly a Denver top védelme mellett az offense elég közepes volt, 2 évvel korábban, amikor Manning sorra döntögette a rekordokat egy közepes védelem mellett, akkor a Seattle védelme volt a legjobb és az ő támadóik voltak közepesek.
(Vagy ugyanide lehetne sorolni idén az Atlanta offenset is, ami mellé eddig elég gyenge defense párosul)
Az a gáz, hogy Bradford elég sérülékeny és ez a támadófal erre még rátesz egy lapáttal...ha Peterson elit formában térne vissza ilyen fal mellett ő se tudom mihez tud kezdeni. -
#13037 Szerencsétlen Vikings...ennyi sérülést...egyszer szopathatnák le az egész NFC Northt...hát nem tele vannak sérülttel cap space meg elfogyott rájuk? Áhh csórikáim nem ezt érdemlik őszintén. Nem a GB ellen szólok, de most az elmúlt évek után végre tényleg totál össze lett pakolva még az offense is jó volt...amíg le nem sérült mindenki a francba szépen sorba... -
#13036 Cutler egy isten -
#13035 ezekből Hightower meg Butler fog komoly pénzt kapni, meg max Bennett ha kiemelkedő éve lesz. -
#13034 meg a többieket... Dont’a Hightower, Malcolm Butler, Jabaal Sheard, Martellus Bennett, Logan Ryan, LeGarrette Blount, Duron Harmon. -
#13033 "Patriots elcserélte legjobb linebackerét, Jamie Collinst a Cleveland Brownsba"
hmm.. érdekes döntés. oké lejárna a szerződése de szerintem ezt a évet még kihúzhatta volna. Hightowernél nekem szimpatikusabb volt, de úgy néz ki előbbit akarja majd a csapat megtartani, legalábbis a Jones és Collins trade erre úttal. -
#13032 Ez alapján a 2 döntetlenben részt vállaló 4 rúgó közül mondjuk Hauschka kapja a legtöbbet úgy nézem -
#13031 De ezek milliókat keresnek :D hát nevetséges :D Randy Moss megint öltönyösen rúg egy 30ast vagy mi? :D :D -
#13030 1997-ben volt utoljára két döntetlen egy szezonban, akkor is két egymás utáni héten...azt hittem legalább valami 40+ éves "rekordot" sikerült beállítani :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.10.30. 18:35:32 -
#13029 AZ ÖSSZES KICKERT BASSZÁK KI! Szégyen! Ezek milliókat kapnak??? ÁHhhhhh úristen... -
#13028 és a Vikings Philly 1. negyed? :D 5 TO 5 percen belül kb :D Vicc! Annyira mint a 49ers idén ! De nem baj éljen Baalke wuuhuu! -
#13027 gyanús volt, hogy szoros meccs lesz az éjjeli, de ennyire? :D -
#13025 Nálunk meg most jól játszott viszonylag...mondjuk tűrhetően, de jobban mint Gabika...a QB...erre...erreee...ahh...Shady McCoy 3 TD csak ezen a meccsen...tavaly összesen sikerült 3 TD neki... -
#13024 remélem Favre soha többet nem teszi be a lábát Green Baybe mostantól :D -
#13023 először nem értettem miért adnak vasárnap Packers meccset, ha utána csütörtökön úgyis az lesz, aztán rájöttem -
#13022 ha pár éve az a baromi nagy arca belefért, akkor ez is bele fog... -
#13021 Valahogy Randy Mossé is befért régen, de Polamalunak is elég komoly haja volt
-
ToMy_ #13020 Az új séró hogy fog beférni a sisakba? -
#13019 Aztán lehet Szexi Rexi arcát égeti majd le :D -
#13018 Végül úgy döntöttek, hogy ne csak a pálya mellett égesse magát? :P -
#13017 BRÉKING: Colin Kaepernick kezd a 49ersben a hatodik héten.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 hháháhááháháhá
Közös meccsnézés Niners rajongókkal: A Kosztolányi Dezső téren található egyik lakásban! Gamepassos TVs nézés! FB csoport, ahol elérhető az esemény! Már akit érdekel! -
#13016 WTF xDDDDDD -
#13015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13014 Valakinek feltűnhetett volna a dolog, az biztos. Lehet úgy volt vele a center, hogy ő a "főnök", biztos tudja mit csinál, vagy igazából ő maga se tudta mit kéne tennie, ilyesmivel valószínűleg nem találkozott túl sűrűn :D
De ennél még az is jobb lett volna, ha nem csinál semmit, akkor csak 5 yarddal mennek hátrébb.
-
#13013 A centert nem zavarta hogy nincs ott senki? :D -
#13012 Tyrod Taylor -
#13011 Browns nem kockáztat, csak fogalma sincs mit csinál... -
#13010 Browns....? -
#13009 az nfl-ben nem szoktak kockáztatni. Ez a biztonság ligája...