Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
secondarybe voltak kulcsemberek kérdésesek a héten(limitált edzés, vagy nem is edzettek) még ha játszanak is nem biztos h 100%sok, +védelembe nekik az az erõsség.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
illetve a szenteknél ?

dragon11
a seahawksban vannak sérültek nem tudod ?

Darthmushroom
Mi lenne? hiába voltak biztató jelek idén 3-4 kulcs ember sérült, ennyi van bennük, amikor kell így is megrázzák magukat.. (texans utolsó 3 drive, denver elleni meccs) nem úgy mint év elején h õk hozzák a meccseket most már mint eddigi évekbe az offense hozza, de annyit teljesítenek amennyit kell.

Ulvar
Most nehogy elkezdj sértõdöttet játszani, mert leszakad a pofám 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
de am mit gondolsz a pats védelmével mivan ?

Darthmushroom
és nem azt mondom h nem nyernek.. ettõl természetesen nyerhetnek. csak h nem egy értelmû, bár ha kifog az ellenfél egy rossz napot ami bármikor megtörténhet lehet az is.

Ulvar
Ha mi majdnem megfogtuk a halott támadójátékunkkal idegenben a Saints-et, akkor a még otthon X ideje veretlen Seahawks könnyedén bedarálja Breeseket kutyakajának.

Darthmushroom
ezekbõl szerintem csak az otthon áll(így sokszor hosszabbításba hozzák). az jobbak szerintem még nem derült ki idén, mert csak a mérlegbõl nem lehet kiindulni(nem az a sport.. hányszor nyert super bowlt az aki éppen bejutott), motiváltabbak se igaz szerintem mert kb. nekik majdnem biztos a csoportelsõsség még a Saintnek elég nehéz dolga lesz hozzá (2szer játszanak a Pantherssel itt egy vereséggel bármi elmehet) ha a Patsbe ilyen biztos voltál miért nem tetted és miért szidtad õket a meccs után. hiába azt mutatja a tabella h 1 vereségük van, csomó irtó szoros meccsük volt, nem rég felépült az O fal, de most erre a védelembe vannak gondok.

dragon11
indoklás nincs, egyszerûen jobbak ezerszer és otthon is vannak, motiváltabbak is.. megérzés is, ahogy tegnap a patriots meg bengals is vt.

dragon11
ha számít az én szavam még, akk sztem sima hawks.

Darthmushroom
tippem nincs de irto szoros meccset várok, szerintem bármi benne van a pakliba

bakkerman
esti Seahawks-Saints meccsre valami kis elemzés,vagy tipp? Megfogják Breest,vagy a szentek line-ja fogja meg a seahawks futójátékát?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tutuhawer
Mobilról nem tudok zöld gombot nyomni de majd bepotolom.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
ez téll rossz volt😄D

ReszegKoldus
Nekem igazán a #9751 tette be a kaput 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
engem különösebben nem zavarsz, tegnap mondjuk felhúztál a szar Patssel, pedig nflbe nem számít csak a W, nem egy mérkõzés van/volt/lesz ahol egy csapat 3 negyedig semmit nem csinál és csak a 4. negyedbe focizik és meccset nyer meg. Az amerikai foci ilyen, Pats is mikor nagyon kellett megrázta magát és nyert.

HunnernesKonge
Féreértések elkerülése végett írom...
Nem azzal van a baj, hogy sportfogadnál, nem is azzal, hogy hétrõl hétre pörgünk a témán, ki fog nyerni, milyenek az esélyek. Azzal van baj, hogy 1 forduló alatt 30kérdést teszel fel a meccsekkel kapcsolatban, plusz, ha nem jön a tipped, akkor szarozol, káromkodsz, spamelsz...Leszarozol olyan csapatokat az adott heti formájuk miatt, akik messze a liga topcsapatai, röhögcsélsz mókázol amikor bejön a tipped, olyan hangnemben beszélsz a csapatokról ami zavaró, nem feltétlen csak azoknak akik az adott csapatot szeretik, de minden jóérzésû NFL drukkernek. Mi tudjuk milyen a liga, tudjuk mit értek el, mit akarnak a közeli és távoli jövõben elérni a csapatok, tudjuk kik az eélyesek, kik érhetnek oda a végén, ennek ellenére kölcsönösen tisztelünk minden csapatot. Röhögünk azon ha bénáznak élcelõdünk azon hogy jöhet a draft 1/1 stb. De ezt azért tesszük, mert szeretjük a ligát és szórakozunk.

Ezzel szemben itt vagy te, aki nem tudsz semmit errõl a sportágról, hétrõl hétre nyomod a hülyeséget, nem drukkolsz senkinek, csak a pénzed keresed benne. Ebbõl van elege az embereknek.
dragon11
boccs mindenkitõl akk h ennyit kérdeztem :S

dragon11
köszönjük emese.

Darthmushroom
Friday Nights Light a filmbe nem a sorozatba is olyan csapat volt aki mindig neki ment 😄 ahogy nézem ez is középsulis mint az 😄

ReszegKoldus
ez még a Dallas meccsen került szóba, nekem tetszik de azt hiszem az NFL-ben erre nem sok esély van 😊
bár Maddenben én se sûrûn puntolok 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
szélmalomharcot folytatsz, elég megnézni a profilt, nem véletlenül -82es. iPhone topikban (meg egyéb mobilos topikokban is úgy hallottam) vagy egy éven keresztül ment hogy "megéri iphonet venni? várjak X, Y telefonra? milyen lesz az 5/5s? ez lesz a legjobb? miért éri meg? milyet vegyek? ezt hogy kell megcsinálni, azt hogy kell megcsinálni?" és hasonló kaliberû kérdések

mindez persze ebben a katasztrófális, tanulatlan, olykor bunkó stílusban ami süt minden egyes megszólalásából. ezért nem lennék én jó mod, mert én már hónapokkal ezelõtt ip banra tettem volna fórumképtelen magatartás miatt.
HunnernesKonge
dragon11
ok

Darthmushroom
nagyobba, mivel akkor már a Pantherssel egyelõn állnának. de nem beszélek le, tedd meg õket és ha nyernek legalább lehet õket sz@rozni.

dragon11
hát a szentek se lennének nagy bajba sztem 😄

Darthmushroom
ha buknak is nevetve meg lesz a rájátszás, sõt még a kiemelésük se lesz nagy veszélybe.

dragon11
én hiszek a seahawks félelmetes (otthoni) erejében, kvanagy motiváció a mai meccs.. ha ma megvan, rájátszásban ott vannak 1000%....

ReszegKoldus
biztos hidegebb lesz, de hogy mennyire befolyásolja õket azt nem tudom
én például meg voltam gyõzõdve róla tegnap, hogy az Atlanta kikap, az is dome csapat és Torontoban se lehetett túl meleg, mégis nyertek

Darthmushroom
Én a mai meccset biztos h kihagynám, elméletileg kérdéses a Hawks secondaryjébe pár ember játéka+Saints az Saints. mindent kinézek a meccsbõl hazai,vendég de még hosszabbítást is. am hazai gyõzelemnek jobban örülnék a Panthers szempontjából.

dragon11
de ez nem fogja befolyásolni õket ?😄 azért valamivel biztos h hidegebb lesz

ReszegKoldus
arra már rájöttem, hogy én nem értek hozzá, most is tippjátékban 3 meccset nem találtam el

viszont ez jó megközelítés, hogy a Saints dome csapat, de Seattleben annyira nem lesz hideg

dragon11
én hiszek a seahawksban..

egyébként tök értelmes kérdéseket tettem föl, akkor arra válaszolhatsz!

Ulvar
Hidd el, leszarom! Az NFL meccsekre kurva felesleges tenni, szokj le róla.

dragon11
de ha akarok tenni a meccsre, és kb csak itt vannak olyan emberek, akik értenek ehhez komolyabban, akkor mégis miért ne õket kérdezzem ? azért ebbei s gondolj már bele.. namind1.

Ulvar
NFL-rõl lehet, csak te fogadásokról beszélsz folyamat ember és már unom. De nem csak én 😊. Az idióta barom hozzászólásaiddal, és kérdéseiddel az agyára mész az értelmeseknek, mint minden kurva hétvégén most is tele van offolva a topic, Szerintetek nyernek vagy nem? Miért nem? Akkor szarok? Most akkor mi? Kit rakjak meg? És sorolhatnám...Vagy normális kérdéseket teszel fel ember, vagy légyszíves ne gyere ide, menj a fogadások topicba. Engem már kurvára untat ez az OFFolás. Mond meg kinek szurkolsz és miért...mondj egy csapatot, mondj belõle 5 alap játékost, és legalább az edzõt, ezt szívesen elolvasom, de azt hogy ... "most nyer a Seahawks szerintetek?" Honnan a retkes picsából tudnánk mi neked megmondani...? Annyira kiszámítható egy bajnokság az NFL, hogy tegnap majdnem megszerezte zsinórban második X-ét a Vikings...érted már? Mert szerintem nem. És nem is fogod.

Szóval röviden összefoglalva, ne fogadási tanácsokért gyere ide, hanem szurkolj a csapatodnak, vagy más csapatokról írj véleményt, milyen playt láttál, milyen elkapást, milyen eseményt, posztolj a meccsekrõl vicces képeket, gifeket, videókat BÁRMI ÉRTELMESET, csak ne fogadásokról kérdezõsködj mert most untam meg...Én tuti, de sztem nem vagyok egyedül.

dragon11
a szenteknek a merci domejuk fedett, ugye jól tudom ? 😄
nem fognak õk fázni ma seattleben ?😄DDDDD

dragon11
ha itt nem lehet beszélni nflrõl, akk no comment.

Ulvar

dragon11
bengals csak jött vna :/ mind1 😄D

seahawks óriási H nálam.. nálatok ?

Darthmushroom
am tényleg nem olyan rossz a keret, évek óta azért elõl draftolnak. idén 2-4 meccsüket megnéztem. Támadóknál tényleg csak egy jó irányító kéne, rohadt jó elkapóik vannak, van egy jó futójuk is és a fal sem vészes. védelem bár nem elit azért egy közép szintet tud hozni, meg oda tudnak draftolni. idén már elméletileg 7 draft cetlijük van.

ReszegKoldus
azért a jaguars ne legyen már olyan béna, hogy még az 1/1 se jöjjön össze nekik 😊

Darthmushroom
hát majd kiderül de lehet h Jaxnek már a 4. Wje is meglehet akkor, bár ma jó volt a Texans nem tudom mennyire fognak erõlködni most már..

ReszegKoldus
jövõ héten nem lesz houston-jacksonville? érdekes meccs lehet 😄
felváltva engedik majd be a TD-ket ha mindkettõ ki akar kapni 😄

Darthmushroom
lol mennyire sokan nem akarnak 1/1sek lenni, és pont a texans áll úgy, ha nem nyer min 2szer akkor õk választanak. durva h szezon elõtt még a super bowl volt náluk a téma. így érik a Manziel 1/1-je.

szomferi
ez a Decker egy vadállat 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
gyanús 😄
bár azt olvastam hogy a karját vizsgálta így, de a szeme se áll jól 😄

Darthmushroom
bejön neki az 1/1 😄

ReszegKoldus
nem mai kép csak láttam a tévében most a dokit és eszembe jutott 😄