Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Mike Tomlin 100 000-es büntetést kapott, ami sok vagy kevés, mindegy, de a csapat draftjáról szóló büntetést még nem hozták meg. Lehet, nem is lesz, a fene tudja. A bírókat mindenesetre leminõsítették, õk a playoffban nem fognak vezetni, és lesz videózás is a zebráknak, egyértelmûvé teszik, hol állhatnak az edzõk.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
A rendes esetrõl ami a meccsen volt?
Arról van videó

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Van amúgy róla videó vagy csak kép...mert videót hiába kerestem semmi...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ricsi234
Vótmá?<#idiota>

Sippie
😛 😛 😛
mondjuk ha félsérülten bedobják, annak tényleg nincs sok értelme.

#9944: jó, azért nem olyan izmos most az a csoport, hogy a 4-0 nagy szám legyen. Giants hullagyenge idén, Redskins láthatjuk hogy közelébe sincs a tavalyi formájuknak, Philyvel meg akkor játszottak amikor Foles kb elõször volt kezdõ, és nem nagyon melegedett be. Egyébként azon a meccsen sem villogott a Dallas, de Foles még kevésbé szerencsére. A nagyok ellen meg lehet összekapják magukat, de valahogy mindig ellúzerkedik 😊
ReszegKoldus
jó, hát nem a Cowboys ellen játszott ott utoljára a Packers 😊

szerintem egyébként akkor fog Rodgers játszani, ha lesz még értelme, ha nem akkor nem
a Falconst még Flynnel is verni kéne (bár azt se zárták ki egyelõre hogy Rodgers már most vasárnap játszik ellenük)
pláne ha ilyen körülmények lennének, mint tegnap, bjútiful 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
mert a kulcs meccseken mindig megrázták magukat, csoporton belül veretlenek+nagyok ellen jól játszotak

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sippie
én a chicagotól is tartok, nem hogy még a greenbaytõl. Bár Sankó nagyon pesszimista, de látva az idei dallasi teljesítményt, nem értem hogyan tarthat bárki is ettõl a csapattól, a denver elleni produkciót leszámítva 😄
ReszegKoldus
nem tudni
ami biztos, hogy amikor a Packers utoljára abban a stadionban járt az egy elég jó meccs volt

Sippie
lesz Rodgers?
ReszegKoldus
december 15.
22:25 Cobwoys-Packers 😞

Ulvar
Nem sok Browns fan van, nem hiába. Ez a vidi óriási 😄

Darthmushroom
spórolásnak szerintem nincs értelme, én pl. kifejezetten utálom ha a Patsnek pihenõ hete is van mert kijönnek a ritmusból(playoffba). nem véletlen h az olyan csapatok ritkán nyernek super bowlt akiknek van. nagyon nem mind1 h utolsó pár meccsen már muszáj jól játszani vagy nem.

ReszegKoldus
ja, spóroljanak csak és kezdésnek vasárnap kapjanak ki, mi? 😄

Ulvar
Arra leszek kíváncsi hogy a Seahawks most mennyire fogja túljátszani az agyát. Elkezdik e játszani tovább ugyanilyen ütemben a meccseiket, vagy elspórolják. Ha okosak lennének, akkor elspórolnák (véleményem szerint), és rágyúrhatnának a PlayOffra, mert az már tuti. Hazai pályán úgyis nyernek mindig...idegeneket eldobják, és kész.

Jövõhéten jönnek Friscoba...,ha a Rams meccs ennyire kemény volt, akkor a Seahawks elleni még brutálisabb lesz. És mindezek mellett, még szerencsések is.

dragon11
xdddddddd

Darthmushroom
200 Ft-t meg ér nem? 😄

Darthmushroom
reméljük nem veled beszélik meg a dolgokat 😄 mert akkor tényleg bajok lesznek 😄

tutuhawer
Ami éjjel megy az nfl networkön , az kerül fel az oldalra is darabolva. Pl: Mike Tomlin akár 6 számjegyû büntetésre is számíthat, a csapatot is megbüntetheti pénz formájában, de akár draft pickeket is elvehetnek a Steelerstõl - jelentette Ian Rapaport... Hûha, ez már komoly

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
ezeket a ciscskákat verni kell v nincs mirõl beszélnünk patriots!!!

ReszegKoldus
1.18-ért? nagy koponya vagy 😄

Ulvar
Mondtam én hogy sima Seahawks...

dragon11
7végén megrakom õket hátha megtanultak védekezni 😊)

tutuhawer
aki meg fogad, az vezsít, én pedig nyerni szeretek 😊 A seattle mindenesetre elég veszélyes volt, én simán azt mondtam , hogy Brees és csapata alkot valamit, de megfingatták õket keményen. És a Seattle-támadók is elég hardcore munkát végeztek, mondom, Jon Gruden állandóan mondta, hogy Russel Wilson milyen jól dönt, az all-out blitzet is megoldotta a hosszú passzával, egyszer 5 ember közül kibújt, habár visszafújták, szóval a rizikós szitut is megodlja, meg rutinszerûen sok egyéb dolgot is. Tele a gatya, ha össze kell velük futni, de elõbb... össze kéne velük futni. Fly Eagles!

Darthmushroom
meg sajnos veretlenül is ki lehet kapni a super bowlba 😞

bakkerman
na meg 1 meccsen kis túlzással bárki megverhet bárkit...15-1-es alapszakasz után is kilehet szopni rájátszásban egy wild cardos csapattal akár 2 td különbséggel is,ezért szép és izgalmas az NFL

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
még csak december van, úgyhogy egyelõre mindegy hogy jobbak-e
viszont a döntõbe mostanában nem sûrûn jut be 1. számú kiemelt csapat és még ritkábban nyeri meg 😊

Darthmushroom
nem unod még ez a pats témát? attól h nem merted megrakni nem kell mindig ezen lovagolni... mert szerintem rohadt unalmas már h egy 9:3-s csapaton lovagolsz

dragon11
sztemm legalábbis.

dragon11
hát még mindig jobb mint a pats😊)

bakkerman
vagyis a Seattle jött,de más meccsen meg elment 😞

bakkerman
na bebuktam a mixet,de legalább jó meccs volt 😊

Darthmushroom
sajnos szerintem is nyer a Saints, de mondjuk a Panthersnek elég lesz a hazait hozni

ReszegKoldus
nekem tetszett a Seahawks, ilyen játékkal ha egyáltalán be is jutnak a Super Bowlba, nem valószínû, hogy megnyerik 😊

hétvégén nyer a Saints és kikap a Seahawks

Darthmushroom
yeahh legalább a Panthers vezeti a csoportját 😄 hát nagy rangadó lesz h lesz hétvégén

tutuhawer
Pedig én hittem, hogyba saints támadásai jók lesznek... Hát ezért (is) nem én vagyok a szakértõ :-) viszont jon gruden nem gyõzte hangsúlyozni, hogy a hawks cornerbackjei milyen jok, és persze russell wilson is folyamatosan jól dönt, marha erõsek, de a playoff más lesz.

dragon11
ennyi seahawks nemértem jaworski meg a többiek miért nem vélik el h ti vagyok toronymagasan a legjobbak^^ ellenfeletek nincs^^

dragon11
többiek gondolom kihagyják a mai meccset 😄 vis az élõ részét biztosan.D:

dragon11
😄 kár

Darthmushroom
alvás.. 😄 ivás volt 😄 utó szalagavatott tartottunk egy csaj barátommal 😄

<#sir>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dragon11
és zuhan a hawks oddsza 😊)

tutuhawer
Hirtelen nem vágtam le, Browner mellett még ki eltiltott, de egy csapatnak se tesz jót a szarozás, a bohóckodás, meghurcolás, lehetnek gondok fejben is.Aztán: Siettetik Breest? 3 lépés neki, 3 lépés Grahamnek és máris lehet elõrefele menni pár yardot és idõvel megnyílnak a folyosók, Mark Ingramet lecsekkoltam, jól emlékeztem, heisman trophy gyõztes, elég jó... Szerintem nagyon jó lehetõségeik lesznek ma. Vajon a kiválós kosaras, LeBron James milyen tight end lenne?
youtube

dragon11
este leszek itt szurkolni ?😄 v aludni fogtok ?

bakkerman
nfl.com-on olvasgattam az amcsik véleményét meg esélylatolgatásait,behúztam hazaira a meccset,holnap meg megnézem felvételrõl,ahogy szoktam az NFL meccseket 😄

Darthmushroom
pont ez az itt egy veresség nekik nagyon sokba kerülhet, ahogy olvastam itt kikapnak meg a pantherssel 1-1 hoznak a másik csoport meccset hozzák, akkor a rosszabb nfl fõcsoport eredmények miatt csak wild cardosak lesznek. (persze ehhez a panthersenek is hozni kell a meccseit)

ReszegKoldus
mennyi idõ kell majd a sport tv-nek hogy megemlítsék a földrengéses TD futást? szerintem már az elsõ pár percben szóba fog kerülni 😄

Darthmushroom
ott nem hallottam új hiányzott.

dragon11
aha. szenteknél van vmi ? vagy õk egészségesek ?😄

HunnernesKonge
Azt se felejtsétek el, hogy ez ugyan egy hatalmas presztizs meccs mindkét félnek, de a Saints az egyik leghangosabb stadionban az egyik legjobb csapat ellen, nem hiszem hogy sokat fog kockáztatni, hiszen 4 meccsük van hátra, ebbõl 3 csoportellenfelek ellen, kettõ a Panthers ellen, és ha ott buknak akkor Wildcard lesz csak, azt meg nem hiszem, hogy szeretnék...