13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Ki mondta, hogy CSAK úgy lehet meg?
    Ha jövő héten nyernek, csoportelsők, ennyi.
  • Jakuza1
    Magyarazkodjal meg :P
    Mert mindegy, meg gyozniuk kell ugye? Csak ugy lehet meg a csoportelsoseg?
    Hat nem te
  • tutuhawer #10641
    Cris Collinsworth azonnal elemzi, nem tudom, a sport tv-n elemzik-:
    no huddle offense, nem állnak össze, eddig OK, értjük. De nem is szólnak egymáshoz szinte, miközben felállnak... Mi van? Az irányítóval direktben a főedző kommunikál, a többieknek a saját edzőjük mutogat, és mindenkinek egy "oldalon kell lennie" /by chris/ és warp sebességel /by Al/. Más csapatok is mutogatnak, de nem ilyen tempóban... Illetve Romo pl. elmondja, hogy futás lesz, de aztán meg mégse...
  • ReszegKoldus
    de ki írta hogy mindegy?
    én azt írtam jóformán mindegy, van különbség...

ez a fajta óvodás kötözködős/személyeskedős fórumozás már 12 évesen is ciki, 40 fölött meg pláne
  • Jakuza1
    Jaja, most jon a dramatizalasa a helyzetnek, hogy majd az edzo lenyilatkozza, hogy dontetlenre fognak jatszani. :P
    Hat te tenyleg ilyen hulye vagy, hogy ezt probalod eloadni, amikor faszsagokat beszelsz, hogy mindegy ?

Hat nem mindegy.

Mert lehetseges hogy jovo heten dontetlen lesz es akkor ha ma kikap az Eagles tuti nem csoportelso es bye.
    Ellenben ha ma nyer akkor mar egy dontetlen is eleg a csoportelsoseghez. Biztos ugyanaz a helyzet.

Probalkozhatsz terelni, hogy mindegy, de bizony nem mindegy.
    Es teljesen felesleges ez a tereles, inkabb fognad be, ha mar hulyeseget beszelsz. Azt hiszed ha tied az utolso szo akkor igazad lesz, hogy nem szamit.
    Ja, nem szamit, olyan hulyenek tuti, aki meg ezt a csoportallast se tudja kiszamitani, hogy milyen verziok lehetsegesek.
  • ReszegKoldus
    igen, lehetséges
    szerintem győztes meccs után le is fogja nyilatkozni az edző, hogy ma azért hajtottak, hogy jövő héten nehogy egy döntetlen miatt ne legyen meg a csoportgyőzelem
  • Jakuza1
    Persze magyarazkodjal meg kicsit. :P Lehetseges az a forgatokonyv ? Igen. Innentol kezdve csak a szadat teped, hogy nem szamit.
  • Jakuza1
    Eagles eddig nagyon jol nyomja. Megy a futas, passzok. Eddig dominalnak a Bears felett siman. Mondjuk messze van meg a vege, barmi megtortenhet.
  • ReszegKoldus
    ha most nyer az Eagles, lehet csökkennek az esélyei a jövő heti SNF-re
  • ReszegKoldus
    lehet döntetlen persze, de azért azt nem hiszem, hogy ennyire számításba vennék a csapatok, nem olyan gyakori az
  • tutuhawer #10633

komolyan mondom, a legszarabb az NBC közvetítésében a sok Hyundai-reklám... És esélyes a jövő hétre is egy Sunday Night Football az Eagles-nek.
  • Jakuza1
    Nalad, csak hat ott van a dontetlen lehetosege is, szal nem nyertel most sem.
  • Jakuza1
    Mivel lehet dontetlen is az utolso forduloban es akkor ez a gyozelem szamitana, tehat nem csak a kiemeles szempontjabol.
  • ReszegKoldus
    a csoportgyőzelemhez úgyis jövő héten kell nyerniük, ha mindkét meccsen nyernek azzal "csak" a kiemelési helyük változik 4-ről 3-ra
  • tutuhawer #10629
    A playoff szempontjából mindegy, az utolsó forduló dönt, ez a mai nem. De: lehet 3. kiemelés is, ahhoz kell 2 győzelem, ezért szerintem se mindegy
    De: kiemelte Cris, hogy szar játék után a fiatal csapatnak épp szüksége van egy jó győzelemre, hát ne vicceljünk már...
    Szerintem is nyomják végig, Rocky is minden meccset megnyerne, amit csak lehet.
  • Jakuza1
    Eaglesnek mar miert lenne mindegy ?
  • ReszegKoldus
    jó sok pontos meccsnek kéne lennie egyik oldalon legrosszabb futás elleni védelem, másikon legrosszabb passz elleni :D
  • ReszegKoldus
    na vajon ki mennyire akar játszani?
    Eaglesnek jóformán mindegy ez a meccs, a Bearsnek lenne elvileg fontosabb, de nekik is beleférne a vereség, ha jövő héten nyernek...
  • ReszegKoldus
  • Darthmushroom
    lol Cardinals még ha jövő héten nyerne a 49ers ellen akkor se menne a playoffba úgy h más eredmények nem úgy alakulnának. 11-5-el azért vicces lenne.
    One scenario:
    IF Atlanta beats SF (MNF) Atlanta beats Carolina, Az beats SF, TB over NO.
    AZ #5 seed & SF # 6 seed.

Another scenario:
    IF SF beats Atlanta (MNF) Carolina beat ATL, AZ beats SF & TB beats NO… Saints OUT, Cardinals #6 seed.
  • lord nihilus
    A Pats is szépen lehozza a végét...
  • ReszegKoldus
    persze majdnem...de egyáltalán ahhoz is komoly bírói tévedés kellett hogy ilyen szoros legyen a vége :D
  • tutuhawer #10621
    Solomon Wilcots azonnal berajzolta üresen Jordy Nelsont. Hú de sajnálom, hogy nem lett meg a TD a GB-nek
  • tutuhawer #10620
    majdnem meglett a Green Baynek, néztem... kár érte
  • robotnyk
    ott is edzőcsere lesz
  • tutuhawer #10618
    csúszós lesz a pálya, és aállítólag csak ő vehet fel rendes cipőt, más nem. De a Bears védelmes biztos nem. De ez nem tuti, csak hallottam
  • Darthmushroom
    Lions.. szépen elbukták...
  • tutuhawer #10616
    állítólag csúszós lesz a pálya és csak McCoy vehet fel rendes cipőt
  • ReszegKoldus
    mekkora vicc lenne, ha ezután a Bears is kikapna
  • Darthmushroom
    Cardinals csak behúzta, nem adják könnyen a playoff reményeiket.
  • Jakuza1
    No onside kick ? Itt akkor nem is lesz comeback.
  • ReszegKoldus
    bakker game winning driveot vezethetne a Giants, ehelyett....
  • Jakuza1
    120 millios Flacco :PPPP
    Istenem micsoda szarul jatszik ez a Baltimore.
  • ReszegKoldus
    szerencsére nyer a Steelers így talán nem lesz akkora botrány
  • Darthmushroom
    végén még én is beférek rosterre a Patsnél.. ennyi sérülés a világon is.
  • Jakuza1
    Nem semmi alacsony szinvonalu biraskodas van a Baltimore meccsen.
    Neha azt se tudjak, a rigok, hogy mit kene fujni.
  • Darthmushroom
    hát ami itt a végén volt am nem csoda.. semmi foci, csak a bírok szerepeltek mind2 oldalra marhaságokat befújva..
  • ReszegKoldus
    nekem tetszik ez, nincs velük bajom :D
  • Darthmushroom
    New Holding Patriots.. 5ből 3 playbe holding LOL
  • Darthmushroom
    baltimoreba már csak ilyen emberek vannak