Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
de már megmondtam hogy a hétfõi meccs után tuti hogy a Saints nyerni fog, a Seahawks meg kikap a következõ meccsén 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Szar ez a trash talk, nincs is igazi szivatás meg beszólogatás akkor benne. Ez a gumimaci dal is egy fos volt a múltkor meg sorolhatnám bakter. Két részt ha néztem, de lényegében statisztikai adatokat olvastak fel benne. Ezzel meg, hogy meghívnak egy politikust...én nem is értem...ide süllyedni...semmi köze a sporthoz ...

Amúgy 4-1? Mert ha a Seahawks otthon játszana, akkor oké..., de így? Hát könyörgöm. Kurva szoros lesz, de bõven olyan számnak kellett volna lennie hogy 3-2 a Niners javára. Az meg vicc, hogy egy kosaras tippeli egyedül a Niners gyõzelmet...

Ennyire nem tetszik Sanyinak hogy beszóltam neki amikor betettem a meme képet fûzõvel kifelére? Vagy ki volt most NFL szaki? Egyedül Ricsi

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
vasárnapra? 😄 mert akkor õ tippelt rosszul 😄 49ers nem lesz playoffba idén 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
pedig az volt

de ez hogy az 5-bõl csak Dávid Kornél tippel 49ers gyõzelmet...legalább õ ért hozzá

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Szijjártó Pétert???? Ugye most szopatsz...

Darthmushroom
nem tudom h nézem e még, ha nem alszok el addig akkor biztos elkezdem, onnan meg a hosszú félidõ állíthat már csak meg.

ReszegKoldus
szijjártót

tutuhawer
már dolgozom... Kit hívtak be?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
tök komolyan ezt hívják meg vendégnek a trashtalkba? beszarás... <#violent>

dragon11
este szurkolunk a jacksnek bástya ?

ReszegKoldus
ja és az összesnek lenne esélye bejutni elég csak 1 gyõzelem valamelyiktõl, ha a többi meccs eredménye ugyanaz maradna 😊

Darthmushroom
😄 azért 8db 6-10s csapat kemény lenne 😄

ReszegKoldus
igen

Darthmushroom
Pats elsõ kiemelt lenne? 😄

ReszegKoldus
háhá sikerült kirakni 😄

Darthmushroom
nem tudnak 😄 jelenleg 2 db 6 gyõzelmes csapat is van, lehet nekik nem tud úgy alakulni h jó legyen 😄

ReszegKoldus
de engem a jax nem érdekel, arról olvastam hogy õk hogyan juthatnak be 😄
én a houstont néztem most

Darthmushroom
Jaguárok így juthatnak be:
Jax playoff

közbe Jax topicba most olvastam a Jax edzõ nyilatkozatát megerõsítette h nem fognak idén alibizni a draft miatt, megpróbálnak minél többször nyerni.

Ricsi234
http://www.giants.com/news-and-blogs/player-qa.html

Kérdezzetek Twitteren keresztül Damontre Moore-tól a Giants DE-tõl😄

ReszegKoldus
próbálkoztam de nem tudom hogy juthatnak be 6-10-zel, szerintem esélytelen, pedig elvileg eddig csak az Atlanta, Tampa Bay, Washington a tuti "kiesõk"

Darthmushroom
na oda gondolom még vadabb fordulóbeli eredmények kellenek mint a Jaxhez. +1gyõzelem itt a vége felé már sok.

ReszegKoldus
olvastam, de a Texans is mehet még a playoffba 😊

Darthmushroom
szerintem õk a Jax hazain adták fel teljesen a szezont, am Jax akár még mehet playoffba is 😄 nem kell csak minden fordulóba 3-5 eredménynek úgy alakulnia azon kivül h õk nyernek 😄

ReszegKoldus
igen, de ha azok ellen nem sikerült akkor nem hiszem el hogy így gondolkodnak, hogy "hát ha már a Patset se tudtuk megverni, akkor a maradék meccseken inkább kikapunk"
ráadásul csoportrangadó

Darthmushroom
szerintem meg pont h az erõsebb ellen akarja megszakítani.

ReszegKoldus
ez azért mekkora marhaságnak hangzik, hát ha valamikorra felszívom magam és meg akarom szakítani a veretlenségi sorozatomat, akkor inkább egy hasonlóan gyenge csapat ellen teszem (szerintem)
azért ez a texans idegenben 1 ponttal kapott ki az akkor még veretlen chiefstõl is

dragon11
😄DD +10rõl lehet megrakom 200k-val.xd

Darthmushroom
házat azért ne told rá 😄

dragon11
akk H 😄d

Darthmushroom
majd kiderül mennyire fontos, számomra meglepõ volt h otthon kikaptak tõlük úgyh lehet benne valami. Jax-nek szerintem meg az lehet fontos h tavaly november óta végre nyerjenek otthon, 3s gyõzelmi szériájuk meg nem is tudom hány éve volt utoljára.

dragon11
aha. és ez fontos a texansnak, szóval ki akarnak kapni ??szted😄
vagy a jacks ?

Darthmushroom
akinek a legrosszabb mérlege lesz a szezonba az jövõre elsõnek választhat a drafton, tehát 1kör/1választás. így a számára legjobb tehetséget választhatja a college fociból. (mellette minden kör 1 választása az övé ha nem tradeli el)

dragon11
aha.. +10.5rõl merném, mert ha 1 mezõnygól + td-vel kikapnak is nyertem..

így meg elvileg 1x-es oddsz..

am elmondod mi ez az 1/1 draft v mi.. és h miért mondtátok h a texans ki akar kapni mindenképp meg ilyesmi ? 😄

Darthmushroom
+10,5rõl?? annyira nem gyenge a Jax mostanában, bár otthon 13 hónapja nem nyertek.

am nekem 0:8nál is szimpatikusak voltak van egy két igazán jó játékosuk, fõleg az elkapók között, kíváncsi lennék egy jobb irányítóval mire mennének, bár mostanában Henne-re se lehet panasz. Védelem meg bõven átlagos, talán passz rushra kéne még építeniük. Mondjuk most elméletileg bõven lesz draft cetlijük.

dragon11
haha 😄 ez komoly tipp 😄DD

+10rõl 1.28...

+10.5rõl merném megrakni persze h a legmagasabb hendi ez..

Darthmushroom
Én tettem, mixen 2,4 vagy mennyi volt

Ricsi234
Jacks nyeri..Arra tettem én 😄

dragon11
akk éljen a jacks H 😊))

rakjuk ?

Darthmushroom
az elõtt meg otthon kikaptak a Jaxtõl.

am elõzetesbe olvastam h a texans ott adta fel teljesen a szezont, a Patsre azért szívták fel magukat mert õk a Pats

dragon11
texans nagyon erõs 😄 patst majdnem lezúzták!

Darthmushroom
szomorú h este nem adja a sport tv a meccset

ReszegKoldus
hát csak ne legyen meg, inkább legyen meg a 1/1-es draft pick 😄

Darthmushroom
elég jó szorzó van estére a Jax-re lehet be kéne próbálni, hátha meg lesz az elsõ hazai gyõzelmük, meg hosszú idõ után 3s gyõzelmi szériájuk.

tutuhawer
azt mondták, az még nem tuti. Egy biztos, Torrey Smith is meg sokan mások is nyilatkoztak, és hüledezett, hogy "hûha, 100 000 dollár? 100 000? Az rengeteg pénz..." <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
igazából a fehér sávon alapból nem állhatna senki a bírókat kivéve. Volt már ezért büntetés, mert egy játékos fellökte az ott szaladó bírót (igaz megmentette a csapatát egy pass interferencetõl, mert pont az a bíró nem vette észre emiatt) és 15 yardot kapott a csapat.
Darthmushroom
vagy hatalmas sztár lesz, nála szinte biztos h nem lesz átmenet.

robotnyk
Manziel lesz a következõ Tim Tebow/JaMarcus Russell szintû bukta, kiváncsi vagyok melyik balek csapat vállalja be
robotnyk
pick elvétel erõs túlzás lenne.
Ulvar
Jó nagy paraszt volt...jogos a pick elvétel is...már ha lesz ilyen.

Darthmushroom
Jaguars:

osztom a kidobott csávó véleményét 😄 nyerjenek minél többet, ha annyira Teddyt akarják majd letradelnek.. Texansnak elméletileg úgy se Õ kell, Falconsnak meg irányító úgy se kell.