Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
divatdrukker... <#hehe>

#10494 azért ha azt nézzük, hogy aki bekerül ide a ligába az gyûrûket akar nyerni, akkor elég fontos értékmérõ 😄 vagy legalábbis nem tudom elképzelni, hogy azt gondolja "lehúzok itt pár évet, megszedem magam, néha csinálok egy két TD-t, aztán jó lesz az"
Darthmushroom
divatos, szó szerint értve..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
😄 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát van még lejjebb nálad 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
az új logómmmmmmmmmmmmmm

ReszegKoldus
Én bírom Flaccot, így azt se sajnálom, hogy elvitték a Packers+10.5 - Lions tippet...a Bears-Cowboys-Lions már úgyis elment korábban 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Jó ez a Lions is...se...Joe Flacco olasz csõdör, elit qb TD nélkül tud nyerni...

ReszegKoldus
Háát nem tudom, én valahogy nem tartom akkora értékmérõnek, amikor néha nézem kinek nincs egy gyûrûje se, vagy kinek van (akár több is) 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
sajnos a 2 gyûrûvel, még így is többet ér, mint sokan mások :/
Ulvar
Május 1?

ReszegKoldus
közeleg a szeretet ünnepe

Ulvar
Máshogy nem nagyon tudnám. Ha máshogy értettem volna akkor a Falcons volt az elmúlt évek egyik legjobb csapata...😊

ReszegKoldus
hát ha úgy érted a top2-t, hogy a 2 legjobb mérlegû csapat akkor olyan lehet végül is

Ulvar
Több mint a fele jelenleg. De ha még az uccsót be is szopom, akkor is a fele jött be úgy, hogy 95%ban az esélytelenebb csapatot írtam. A legdurvább a Rams - Saints. KÖSZI RAMS VÉDELEM! 😊

NFC 2. 3. 4. 10-4. Még a végén 2 NFC West lesz a TOP2, na az ciki 😄.

ReszegKoldus
8

Hypo
persze ezt nem is vitatom, K.G nek surgossen mennie kell ez nem offense play amiket csinal, en az egesz coach stabot kirugnam Tom-ot egy szép köszönõ csekk mellett küldeném el, köszönjük a 2 SB-t de már kifújt. IDe új arcok kellenek. Én mondjuk Chucky Gruden -nek örülnék😊))

Darthmushroom
szerintem ennyi intet már nem lehet csak a falra meg elkapókra fogni.. mentálisan sincs ott szerintem. vannak sokkal rosszabb csapatok, meg rosszabb képességû irányítok a ligába és még sincs ennyi INT nekik.

Hypo
hát van ez igy, nem akarom védeni de 65% a tok nem az o hibája...de hát ez nem számit a végeredménybe...ez van bukott év reméljuk jövõre lecserélik az edzoi stábot meg az offense falat.
öröm az ürömben Romo beszopta megint, és Brady nek se jött jol ez a hetvege😊))))

Darthmushroom
16 TD 25 INT!!! Elit QB mellé elit teljesítmény 😉

Ulvar
Hogy ezért most mit fogok kapni a Giants drukkerektõl...ELIt QB

Ulvar
Hol van most dragon? 😄 És hány tippem is jött eddig? xD

Darthmushroom
lol AFC mind3 legjobb mérlegû csapatta bukott a hétvégén 😄

ReszegKoldus
Meglepõdnék ha nem igyekeznének megtartani

tutuhawer
pay the man! 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
That tied for biggest #Packers comeback in team history. Down 23-0 at halftime vs. #LARams at County Stadium on 9/12/82, they won 35-23.

Hát így elég sansztalan is lett volna ilyet látnom eddig

ReszegKoldus
Láttam már persze, de a Packerstõl ilyen fordításra nem emlékszem így "élõben", olyat már igen ahol egy nagy fordításnak a rosszabbik felén voltak

Mondjuk az ESPN-en poénkodtak meccs elõtt, hogy Flynn majd lehet megint játszik egy olyat, amivel elhiteti valakivel hogy megér pármilliót...

Azért ha valaki délután azt mondja, hogy ma Flynnel 23 pontos hátrányból fordítanak, a KC meg 56 pontot szerez, amibõl Alex Smith 5 TD passzt ad, nem tudom melyiken röhögök nagyobbat

tutuhawer
elbalfaszoskodták? /Én nem néztem mégse, és csak feltételezem. Nem is mertem a Balfasz Cowboys-os szóviccemet elsütni, nehogy sértõdés legyen/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
amúgy csodálkoztam rajtad is, meg Darthmushroom-on is, hogy félidõben leírni egy meccset. Mintha nem láttatok volna már elég NFL-t, hogy mik történnek 😄
túlbecsült csapat ez az Allas jelenleg, remélem a Phily is elpicsáz odahaza, had égjünk még jobban.
ReszegKoldus
Ezt nem hiszem el...
NFL ide vagy oda én simán eltemettem ezt a meccset (még mielõtt elkezdõdött volna), itt nem az van, hogy Brady, Manning majd elemez a félidõben és ledolgozzák a hátrányt, én nem ilyenhez vagyok szokva, élõben nem is emlékszem hogy láttam volna ilyesmit...

Sippie
az egy dolog hogy a csapat egy szar, de hogy még az edzõi stáb is kreténekbõl áll, az azért mindent ûberel.
tutuhawer
nabazzz.... épp elkalandoztam, aztán látom, érdemes lenne belenézni a meccsbe, és ezt már nehéz épp ésszel felfogni. Fõnököm is nézi, gondolom, és Õ is kurvaanyázik otthon, pedig tele van az iroda Romo meg Ware poszterekkel...

Sippie
szép volt Romo, te balfasz... megérdemli a nyolcszázhuszonkilencmilliárdos szerzõdést, amikor egy csereirányító lejátsza a pályáról...
A Rob Ryant kell kirúgni a csapattól, nem a Garretet véletlenül sem, aki totálisan elbaszta a második félidõt.
Darthmushroom
bár már nem nézem, de respect a GB-nek h nem adták fel.
Kansas meccs lol 56 pont mellette 31 kapott... és még vége sincs.

Sippie
szokásos cowboys...
Sippie
kezd egy kicsit dejavum lenni
ReszegKoldus
úristen milyen elkapás....

Sippie
ilyen bivaly defensel szemben esélytelen a kétpontos
ReszegKoldus
nem lesz, mert most 33-10 lesz

amúgy még 2 labdabirtoklás a különbség, 2x8 😊

Sippie
Na már csak 3 labdabirtoklás a különbség, meglássátok izgi meccs lesz ez 😄
Darthmushroom
hát.. Dallas meccs nem túl izgalmas..és valszeg nem is lesz már az. szerencsére a Saints nem áll jól, de a Panthers meg igen.

ReszegKoldus
hát ez rosszabb lesz mint a hálaadás meccs, ott legalább a félidõben 7 pont volt és csak a végére 30, így itt tök esélytelen a 10 pont 😄

ReszegKoldus
ja nem azzal van a baj fújják csak be

Sippie
ez benne van sajnos, hiába más löki rá, befújják
ReszegKoldus
mondjuk úgy rohadt nehéz elkerülni a fair catch interferencet ha hátulról rálökik az embert a visszahordóra 😄

Sippie
Sanyi jól elmagyarázta, hogy melyik az erõs meg gyenge oldal, egy laikus kukkot sem értett belõle valszeg 😄
ReszegKoldus
legalább Rodgers pihenhet jövõ szeptemberig 😄

Sippie
mission impossible 😄
Darthmushroom
az pont elég, ha már kevesebb ponton tartják az ellent mint az O feltesz 😄

ReszegKoldus
az mindegy, ez olyan lesz mint a hálaadás napi meccs
én csak azért adnék hálát ha legfeljebb 10 pontos különbség lenne 😊

Sippie
mindig ezt mondjátok 😄 aztán jönnek a 45-28-as meccsek 😄
Darthmushroom
1 meccsre simán felszívhatják magukat.