Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
de nem fognak 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Steelersnek szerintem nem mindegy mit játszik, van még kb 0.00000000000000000001% esélyük a playoffra és még visszavághatnak a Super Bowlért is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
mármint hogy lehet vele cipõreklámot is forgatni? biztos megérte 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Steelers ellen lehet felesleg is lenne erõltetni, otthon is lesz a meccs +steelersnek már ugyan mind1 mit játszik.

dragon11
akk packers buko 😞

ReszegKoldus
Rodgers vasárnap se játszik, mondjuk nem is látom sok értelmét, meg annak se hogy ennyit foglalkoznak ezzel

dragon11

Jamaal Charles, vajon megérte drafton fölhozni a chiefsnek ? 😊)

Sippie
elsõként Jerry Jonesnak, amíg az nincs addig tökmind1, kik repülnek és kik jönnek 😄
Ulvar
Áh, csak a pletykák...szokásos, ki repüljön, mit kéne csinálni hogy ne egy gyökér bandát lásson a nép, ha kilépnek a pályára.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar

Sippie
na mit hallottál?
Darthmushroom
csodálkozol? 😄 már rég megnyerhették volna a csoportjukat ha nem ilyen szerencsétlenek

Ulvar
Megy a rage a Cowboysnál keményen.

ReszegKoldus
http://www.willitsnow.com

Nagy ötlet 😄

Egyébként lehet a fõ szempontjuk inkább az, hogy a nézõk megtöltsék a lelátót, amit szintén megnehezíthet az idõ, a pálya ilyen szempontból nem olyan lényeges.

ReszegKoldus

Darthmushroom
Sport tv hétvégén Ravens-Pats?
mert ha igen akkor számomra igazán csemege lesz a vasárnap: 19:00 Panthers-Saints majd sport tvn a Pats 😄

Darthmushroom
na az gáz lenne mert akkor tuti h berúgnék közbe 😄 utána meg nem emlékeznék rá 😄 így is a vége fele már szokott probléma lenni azt elmúlt évekbe 😄

ReszegKoldus
na ja, de elég szar lenne egy olyan 2 órás játék megszakítás, valószínûleg olyat nem akarnak

Darthmushroom
szerintem meg a vihar utáni dagyonyázásnak is bele kéne férnie, fõleg h nem tudhatják mennyi csapadék lesz pontosan úgy se.

ReszegKoldus
de nem arról van szó, hogy leesik 1 centi hó és akkor már át is rakják másik napra, hanem csak ha nagyon indokolt, gondolom egy Eagles-Lions jellegû meccs beleférhet, viszont egy Bears-Ravens villámlós vihar utáni dagonyázás már nem 😄

Sippie
pedig európai nézõkre is gondolhatnának. Ha a real madrid tud 10 órakkor játszani délelõtt, akkor õk is nyomathatnák szombaton 😄
Darthmushroom
ha nem villámlás vagy tornádó jön nem látom az okot miért kéne vagy miért van lehetõségük átrakni hétfõre. a meccseknél is csak ez a 2 tényezõ ami miatt csúszhat/megállhat, semmi esõ vagy hó nem szól bele. KOMOLYAN ne adják oda akkor olyan stadionnak ahol tél is van, de nem fedett, ha ez a buziskodás fog menni a dome csapatok részére ha idõjárás bele szól....

arról is ne is beszéljünk h sok ember kiveszi a szabit ezek meg itt variálnának..

ReszegKoldus
ez nem valószínû, hogy megtörténne 😄

Sippie
na az lenne fasza, ha szombatra raknák. És onnantól kezdve azon a napon is maradna a jövõben 😄
ReszegKoldus
NFL could move Super Bowl XLVIII to Saturday or Monday if weather is frightful

na ezt mondtam, hogy simán átrakják, ha az idõjárás olyan lesz
bár gondolom nem aznap fogják kitalálni, úgyhogy ha egyszer elkezdik akkor már hiába havazna, lejátszanák, talán ez lenne a legjobb

Ulvar
Rokikocsis Gronk

tutuhawer
ez a kép nagyon király. nyomtam a zöldet. <#eljen><#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
hátigenn aki az életben 0 az itt 😄DDDDDDDDDDDD

Nagyon jó volt Green Bay!! <#wow1><#eljen>
Ulvar

Ulvar
Ugye hogy fogalmad sincs 😄. Mindegy én élvezem 😊.

dragon11
menõvagy öreg😄

Ulvar
Ja, és a tippeket is hamarosan megkapod.

Ulvar
Az a legnagyobb vicc az egészben, hogy fogalmad sincs hogy valójában miért írtam kifejezetten így a mondatot 😊. Ez a legjobb az egészben is qva jót röhögök 😊.

dragon11
ne sértegess fszfej😊)

Darthmushroom
ja így már értem miért 2009 😄

Ulvar
xDDDDD Egy Niners drukker te sötétség ura 😄

#10512 2009-ben a Pats 59-0-ra ütötte ki a Titanst. Ezzel a 6. helyen áll az örök kiütési ranglistán 3 másik korábbi csapattal egyetemben (Los Angeles Rams, Chicago Cardinals, Cleveland Bulldogs). A Seahawks a 10.

Az ilyen mértékû kiütések annyira ritkák, hogy jó ha 10 évben egyszer elõfordulnak.

dragon11
ki kérte h beleszóljál ? szted ez telefon v mi ?

Darthmushroom
miért pont 2009tõl? 😄

Én rosszabb vagyok, én név alapján választottam a Patset 😄 Angol foci bolondként alap volt 😄 ha jól emlékszek akkor nyerték az elsõ super bowljukat,de akkor még olvasás szinten követem az nflet. Panthers meg a friday nights light miatt szimpatikus 😄

Ulvar
óriási vagy haver, te kellenél bolondnak az udvarba a király mellé 😄.

Ilyen indokkal akár Pats szurkoló is lehetnél 2009-tõl kezdve...ráadásul még az érvelésed is pontatlan ugyanis az eredmény 58-0 volt 😊. Jó divatszurkolást.

Hypo
Giants OL mögött Peytonnak se menne annyira, nem egy futkosó tipus

Darthmushroom
hát itt látszik h csapatsport.. anno sisakos elkapásnál az elkapó nem húzza ki a pácból Eli-t akkor pl 1-1re állnának. itt 52 ember játszik meg a stáb nem tudom hány tagja.

dragon11
m*

dragon11
seahawks már tavalytól a kedvenc csapatok mikor 56-0t játszottak de nezavarjon senkit xd

ReszegKoldus
épp ezért ennyit is ér a dolog...azt sugallja, hogy az a jobb játékos, amelyiknek több gyûrûje van, pedig nem hiszem, hogy a kettõ közül a többség ne Peytont választaná irányítójának
és akkor Dan Marino még szóba se került 😄

Sippie
a történelemkönyvekben mégis úgy lesz, hogy Eli 2, Payton 1 (már ha nem változik a dolog hamarosan 😄 )
ReszegKoldus
és ha azt nézzük, hogy például a Cowboys edzõjének kétszer annyi gyûrûje van, mint Peyton Manningnek? 😄
nekem az ilyenek miatt nem annyira egyértelmû ez a gyûrû dolog 😊

Ulvar
Már nem... 😄 Furcsa is volt a hétvégi nagy csend...

Darthmushroom
veresség után? 😮OO

ReszegKoldus
nekem tetszik 😊
amúgy nem Pats drukker vagy?