13258
feenMUx.jpg
  • Sippie
    azon én is pislogtam... pláne hogy gyökér módon, még a térdeléseknél is kikérték, teljesen fölöslegesen.
  • Darthmushroom
    ja jól szét szedik az edzői gárdát...de akit legjobban kéne eltakarítani JMD-t azt meg nem sikerül... Browns is állítólag már letett róla, nagyon gyanús h megvan ígérve neki a HC állás BB után, azért nem foglalkozik senkivel, de h akkor olyan negatív szezonjaink lesznek mint állat az 1000%.
  • lord nihilus
    Houstonban szépen épülget az új Patriots...
  • tutuhawer #11160
    +1 Én elnézegettem sokáig a magyar kommentárt, néhol élvezetes is, de pl imádom a számokkal, nyilakkal telebaszott amcsi közvetítést. "Jajj, elejtette a labdát a futó, hát , igen, neki a középiskolában is voltak ilyen gondja, sőt, XY a középsuliban még kosarazott, semmi foci" stb stb szakmai hozzászólások is kellenek. Ez a magyarból kimarad, ezért is nézem az amerikait inkább, a magazinműsorokat meg kihagyom. A magyar TV-n. Tegnap pl melóban néztem /volna/ a sherman-crabtree elemzését az NFL networkön, de dolgoznom kelllett épp. Simán megérné lemondani az egész DIGI TV-t és egy all-in NFL-t előfizetni, gamepass, gamerewind, audiopass, ha esetleg külön kéne , szóval nem lenne szar, ha csak rajtam múlna.
  • Ulvar
    Sajnos erre is az előbbi idézetet lehet írni: "Nehéz, nehéz erre mit mondani"
  • ReszegKoldus
    én ezen mindig röhögök, mert korábban még úgy voltam vele, hogy pont azért szoktak szakkommentátorokat hívni a különféle sportközvetítésekre, hogy mondjanak valamit :D
  • Ulvar
    Az nice, talán meg kellett volna nézni azt a kurva meccset az AFC döntő "munkája" után. Mondjuk az isten veri azért mert Bears drukker :).
  • robotnyk
    "Nehéz, nehéz erre mit mondani"

Kovács Sanyi, minden egyes meccsen, legalább 20 alkalommal.
  • ReszegKoldus
    Sanyi jól felkészült a Trash Talkra...szerinte nem volt időkérése a végén a SF-nak :D
  • bakkerman
    ez egyértelmű jel,házat,autót,életbiztosítást pakolni a Denverre az SB-n!!
  • tutuhawer #11153
    dolgozom ma az irodában és néztem a Pro Bowl draftot, tök jó show volt a 2. nap. Hajnali total access van, ami darabokban fenn lesz az nfl.comon is, és megmutatják Richard Sherman hanganyagát, vagy részleteit csak, nem tudom. Érdemes lesz klikkelni és megnézni
  • Ulvar
    All seeing eye :O
  • lord nihilus
    :O
  • szomferi
    tudom, azért nevetek :D (én is írni akartam, de addigra már megszületett a válasz :D)
  • tutuhawer #11149
    és ez nem vicc
  • szomferi
    :D
  • Sippie
    broncos drukker lesz akkor :D
  • Hypo #11146
    hát majd meglátjuk aztan lehet hogy belefutnak egy nagy bukoba Manning dob nekik egy 5 td-t aztan akkor a meccs vegen nem lesz miert orjongeni
  • Ulvar
    Puskásban!
  • szomferi
    a stadionban
  • dragon11
    hol lesz a döntő ? seahawks húzza tutiiii :))
  • ReszegKoldus
    azt hiszem az kijelenthető, hogy ilyet sehol máshol sem csinál az edző
    szerencséje, hogy az NFL-ben edző, gurulós fociban ilyen cirkuszolásokért a meccsek felét a lelátóról nézné (nagyon helyesen) :D
    Shermanhez hasonlóan megosztó személyiség így "érthetetlen", hogy csak az egyik jön be :)
    (csak mondjuk Shermanre dobtak most is zászlót...)
  • Ulvar
    Valakinek ez sok, az legyen Steelers fan :). Ott ilyet nem csinál az edző :). Mindegy nekem bejön :D.
  • ReszegKoldus
    vannak más hevesebb edzők is, de ez szerintem egy külön szint (ami nem csodálom, hogy egyeseknek már sok)
    szóval azt is lehetne mondani, hogy vannak az NFL-ben szelidebb edzők, hevesebb edzők és Jim

én a tévécsatornák helyében a ráállított külön kamera képét kitenném valamelyik sarokba a meccsek alatt, szerintem az is odakapcsolna akit maga a meccs nem is érdekel :D
  • Sippie
    ugrál mint egy majom? szerencséje hogy nem feka, már feljelentenék rasszizmusé :D
  • ReszegKoldus
    ezt az esetet meg Márk jellemezte találóan a közvetítés alatt :)
  • ReszegKoldus
    hú hogy "izzad"
    Packers ellen is nyomott ilyesmit, de akkor a hideg miatt már komoly jégeső veszély lehetett :)
  • McCartman
    Ezt már máshogy hívják.

• Ulvar
    A gifen látott eset egy intentional grounding volt, amit nem akartak bedobni a bírók, persze hogy anyáznék én is a helyében, hisz előtte is volt egy ilyen gyanús eset, amiből nem lett bünti (millimétereken múlt).

Amúgy lehet szidni, hogy a pályán idiótán viselkedik (egyesek szemében), de ő ilyen típusú edző. De amikor az interjúkra kerül a sor, oda megy és az elsők között szerepel, hogy gratulál az ellenfélnek, ha kikap a csapat, ahogy most is a Seahawks ellen. Annyi, hogy szereti maga felé billenteni a dolgokat, nem egy kis beszari csávó.
  • McCartman
    Naa, most mér.

• szomferi
    hát ha annyira jó, te meg még nem tetted be :D
  • ReszegKoldus
    "de simán lehetett volna az az egész egy TD"

persze, és ha így lett volna én is bíróznék, így meg majd hoznak egy szabályt, hogy vissza lehessen nézni az ehhez hasonló eseteket

viszont ettől én még nem éreztem olyan egyoldalúnak az egészet, hogy azt mondhassam, hogy lefizették a bírókat...miért nem rögtön az ellenfél irányítóját fizették le, hogy háromszor adja el a labdát a 4. negyedben?

arról már nem is beszélve, amikor Harbaugh "követel" 1-1 zászlót én olyankor bedobnám, hogy örüljön és mellé még bedobnék egyet rá is unsportsmanlike conduct miatt :D
  • McCartman
    Nyúlod a képeimet? :D
  • szomferi
  • Ulvar
    Az, hogy az egyik meccsen mit tettek a bírák, az egy dolog. Ott fele fele arányban ment a bírók idiótasága, én a Seahawks meccsen is megmondtam, hogy ez miért volt holding nekünk. Nem szeretem azt, ha úgy nyer a csapatom, hogy a bírók segítenek. Ettől független sokkal több tévedés volt felénk. Egy NFC döntőn jó lenne majdnem teljesen tökéletes bírói döntéseket hozni. De tavaly óta ... ez már nem szempont. Állandóan megy a balhé a bírók miatt...

Sherman jó játékos, de rühellem. Rengeteg Hawks játékost tisztelek, őt nem bírom.

Utólag amúgy lehet hogy jobb volt így nekünk, de simán lehetett volna az az egész egy TD...és jogtalanul, csak az iszonyat nagy mázlinkon múlt, hogy az amúgy beteg állat elite RB (ha létezik ilyen) Lynch most véletlen bambázott. Szóval érted a különbséget.
  • szomferi
  • szomferi
    mozgásban még durvább :D
  • ReszegKoldus
    It was loud, it was in the moment, and it was just a small part of the person I am.
  • robotnyk
    bazmeg, annyira örültem, hogy sikerült elkerülnöm D:
  • szomferi
    most végeztem a meccs 2. felével, a kickeres büntetés visszavonását én sem értem...

ez meg, áh... mondjuk kurva nagy marhaság, hogy ez nem visszanézhető... elvileg jövő szezontól változik ez is