Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Az tény hogy mivel ez a viselkedésed évekre nyúlik vissza így már inkább szánalmas mint vicces 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Azert idegenben mas jatszani.
Kerdes hogy fujnak a birok, mennyire kedveznek a hazai csapatnak.
Bar a Dallas kepes mindenre, kepesek nagyon jol jatszani es kepesek olyan lama modon elbukni merkozeseket, ami nevetseges.
A bears tamadojateka se olyan acelos, mint a Dallase.

tutuhawer
17. heti mûsor:
http://www.nfl.com/schedules/2013/REG17 3-at ad a sport tv, ahogy én tudom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
ez a futás elleni védekezés tényleg kinyírta õket. Szerencse, hogy a Dallasnak is mindegyik gyenge, jövõ héten vasárnap esti meccs az NBC-n sok Hyundai reklámmal... 😞

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jakuza1
Szerintem inkabb vinnyogsz. 😛

Jakuza1
Hat ma a philynek minden bejon.
Kozel 60 pontot kiosztottak a Bearsnek, hogy egy pillanatig nem volt eselye a maciknak.

ReszegKoldus
Ennek örülök, a nevetés egészséges. Én is jól szórakozom rajtad, hogy 40 felett ez a szint 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
Michael Vick bejön, snap, handoff, futás, TD... Nem Vick futott mondjuk.

Jakuza1
Kerdezd mar meg, hogy erdekel e, a nyomorod ebben a kerdeskorben ? 😛

Kulonben is nem belekotok, hanemk zrikalom a reply trollokat, mert jokat lehet rohogni azon, ahogy erolkodnek es nem tudjak megallni, hogy ne irjanak vissza es ne akarnak minden majomsagukat megmagyarazni, mint az MLSZ topicban, amikor a haveroknak beirtam, tuti nem fogod tudni megallni, hogy a semmit megakard magyarazni, es lam 2 perc mulva mar irtal is a semmire egy hulyeseget, hogy megmagyarazd, hogy neked igazad van.. 😛PPP kb 10 percen att rohogtek rajtad a TS-en. 😛P

Na az ilyen makikat jo zrikalni, mint te. 😛PP

ReszegKoldus
Oké.
Arra gondoltál már, hogy esetleg értelmesen is hozzászólj dolgokhoz anélkül hogy bárkibe belekötnél/személyeskednél?

tutuhawer
philadelphiai srác, kiválós filmjeim érkeznek még az idén:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Hart_%28actor%29

Jakuza1
Gondoltam, vigyazz nehogy a kutyaeledel is megjelenjen. 😛

ReszegKoldus
Igen.

Jakuza1
Es ki kerdezte azt meg, hogy teged mi erdekel ?
Vagy a megjegyzes, ami a dontetlenre utalt a te erdeklodesi korodet firtatta talan ? Fejtsd ki kerlek, hogy kapcsoltad te ezt ossze ?
Valami Pavlovi reflex ? Felvillant a lampa ?

ReszegKoldus
Nem.
Úgy éreztem, hogy szerinted engem érdekelnie kéne hogyan nevettek 35 éve a Minnesotánál. De engem nem érdekel.

Jakuza1
Gondolom azert nem erted az ironiat, mert nalad mindig felig ures a pohar. 😛

ReszegKoldus
És ha röhögtek rajta? Hadd röhögjenek.

Jakuza1
Hat hogyne.

ReszegKoldus
Tehát már az is gond neked, ha egyetértek veled?

Jakuza1
Jah es a Minnesota meg rohogott a dontetlenen nem, hogy o lett vele a csoportgyoztes es nem a GB ? 😛

Jakuza1
Johet a reply maki.

ReszegKoldus
Szerintem is így volt.

tutuhawer
vágom, hogy nem volt 100% korrekt, mert lehet döntetlen, jóformán mindegy, mert ... tényleg, egy döntetlen a Dallas ellen gáz lenne. Emlékszem, McNabb dirigált egy X-et , és a másik QB is egy rakás szar volt azon a meccsen, minden idõk egyik legszarabb meccse -mondják az okosok. A Dallas ellen is benne lenne, igaz, minden évtizedben csinálhat egy X-et a Philly. Engem se zavar , ha kioktatnak, de leköpni utána legalábbis fura, hogy nem jött össze vagy mittudomén. Mondjuk én speckó eset vagyok a "leszarom tableta" miatt 😄
ON:

Jakuza1
Gondolom a 78-as Green Bay is igy volt ezzel. 😛
Sot gondolom, hogy az edzo dramatizalasod utanozzam, az edzojuk is tuti azt nyilatkozta, hogy mindegy 😛PPP

ReszegKoldus
Segítek
Neked tudott normális "hangnemben" válaszolni, nekem nem.

ReszegKoldus
Mondjuk ez a 2.5 év nem tudom honnan jött, de igen elvetem a döntetlen lehetõségét, annyira ritka.

Jakuza1
Legalabb tudnad, hogy ment el a Green Baynek is rajatszasa dontetlenen, csoportrivalis ellen. 😛 Sot a Philynek is.
Tehat ilyen szempontbol bizony fontos ez a mai merkozes is, mert nem lehet tudni mi tortenik jovoheten.

tutuhawer
A #10632-t és a #10637-t próbálom értelmezni

ReszegKoldus
Jó, akkor ez egy nagyon fontos meccs, hogy nehogy egy jövõ heti döntetlenen múljon a playoff.

És ezt amúgy nem lehet értelmesen elõadni? pl így #10631

Jakuza1
Aham hat hogyne ez is a szerecsenmosdatas, hogy 2,5 evvel okoskodni probalsz es meg a dontetlen lehetoseget is elveted.

"de majd az edzo biztos csak a te kedvedert,megjegyzi majd hogy a dontetlent nem kalkulaljak bele a lehetosegekbe."

Amugy is biztos ugyanannyi tapasztalata es tudasa van egy 2.5 evesnek meg egy 25 evesnek. 😛
Es ezt te most beakarod tenyleg meselni masnak ?

Jakuza1
De az a gaz makikam, hogy joforman se mindegy.

"Joforman mindegy, ha ma kikapnak es jovoheten dontetlen ?
Vagy ma nyernek es jovo heten esetleg dontetlen ?"

Tenyleg, mennyire joforman mindegy ?

ReszegKoldus
olyan szempontból biztos nem jelentene semmit, hogy nem kötnék bele senkibe hogy "hé te csak 21 éve nézel nfl-t, én 25, úgyhogy inkább maradj csöndben, mert én jobban tudom"

ReszegKoldus
hát mert nem is mondtam olyat hogy mindegy, a jóformán mindegy és a mindegy, az nem ugyanaz 😊

Jakuza1
Oh my god...
Nem jelentene semmit, hiszed te, csak akkor nem beszelnel ilyen hulyesegeket, hogy mindegy, mert akkor ertenel is hozza.
Bar lehet ezt a reply kenyszered vizualja veled.

ReszegKoldus
Több, de ha 25 éve nézném az se jelentene semmit.

Jakuza1
Jah miutan kiderult, hogy faszsagokat beszelsz, nem probaltad megmagyarazni, hogy a dontetlen is eleg, mert rajottel, hogy hulyesegeket beszelsz, inkabb elkezdtel terelni, hogy te nem is mondtal olyat, hogy mindegy. 😛
Csak az baj, hogy az ilyen tereles meg dramatizalas, olyan ovisoknal jon ez be mint te.

Rendben, akkor 2 és fél éve.
Neki mindegy, mert még számolni se tud.
ReszegKoldus
jóformán mindegy ha ma kikapnak és jövõ héten nyernek, akkor csoportelsõk, ez tény
az is tény, hogy lehet döntetlen is, de én ezt eddig se vitattam...

Jakuza1
Eleve a joforman mindegy.
Tenyleg joforman mindegy te <#lama> ????

Tenyleg joforman mindegy, ha ma kikapnak es jovoheten dontetlen ?
Vagy ma nyernek es jovo heten esetleg dontetlen ?

Te aztan a f@szsagot akarod megmagyarazni.
Mennyire joforman mindegy ?

ReszegKoldus
egyébként nem 3 éve kezdtem nézni és nem hiszem hogy olyan okos lennék, de ez csak 2 dolog ami nem igaz abból amiket írtál 😄

ReszegKoldus
még igazat is adtam neki és utána kötözködött tovább, és ezután én vagyok a troll? oké 😄

ReszegKoldus
"Eaglesnek jóformán mindegy ez a meccs, a Bearsnek lenne elvileg fontosabb, de nekik is beleférne a vereség, ha jövõ héten nyernek"

Ebbõl mi nem igaz?

tutuhawer
értsd: nem azt írta, hogy mindegy, hanem jóformán mindegy, ami korrekt

Jakuza1
Ja akkor ertem mar miert ilyen okos. 😛

tutuhawer
Reszegkoldus azt írta, hogy jóformán mindegy. Hát... jóformán mindegy, az igaz, be kell csak jutni a rájátszásba, mint csoportgyõztes, aki 5-6 helyen jön, mindegy, erõs lesz úgyis, utána meg menni kell a top 1-2 csapathoz, ami nem sétagalopp. Igazából jóformán mindegy /by Reszegkoldus/ ,mi lesz a mai este.
A csapatépítés szempontjából fontos a mai meccs elsõsorban

Jakuza1
Akkor mi az a mondatban, hogy mindegy ? 😛
Ja hogy majdnem mindegy, ha a kiemelesrol irunk ? 😛 De kis butus vagy, hogy ezt probalod eloadni.
Meg ezt se vetted szamitasba. Nem csodalom mondjuk, tudas nelkul.

Mit vitatkozol ezzel a divattal, aki három éve kezdett el nézni NFL-t és azt hiszi olyan okos ?
Leirta, hogy mindegy és most nem tudja elviselni jó troll módjára, hogy butaságot beszélt, mert lehet más variáció is.
NBC-s igen.
ReszegKoldus
Nem írtam, hogy mindegy.

és nyugi, mivel te kötöttél belém (szokás szerint) ezért válaszolni is fogok 😊