Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Cardinális nekem annyira nem egyértelmû, fõleg h nekik a hazai gyõzelem se elég, kell a Saints bukás is. ilyet jets meg hasonlót meg elvbõl se néznék meg nem h még a denvert is 😄 ami úgy érdekel az a Dallas, Pats, Panthers +Cardinals meccs, talán még a GB se lehet rossz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
Ja meg asszony miatt valszeg Raiders - Broncos meccset is. Shitdafakk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Cowboys - Eagles, Dolphins - Jets amit nézni fogok, Bears - Packers is érdekes lehet, Cardinals - 49ers ez egyértelmû fõleg számomra, aztán a Seahawks - Rams, valamint a Chargers - Chiefs.

ReszegKoldus
a Dallas meccset már vasárnap átrakták éjjelre

sport tv-n 19-tõl Dolphins-Jets, Bears-Packers, Cowboys-Eagles lesz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
lol azt meg elõre hozták 19:00ra? (dallas) variálnak ezek annyit h nevetséges... mondjuk eredmények még mindig 7-re írja mind2t eddig. Pats fórumon meg azt olvastam h mind2 este lesz. ha így marad akkor nálam 7tõl Pats este meg arizona meccs a program

ReszegKoldus
Nem lehet megnézni a Pats-Billst és utána a Dallas meccset?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
ejj nfl Pats-Billst minek kellet átmozgatni 22:25re?? ne hogy simán megnézem a meccset utána meg a dallasi csoportdöntõt?? 😄

Sippie
Csak az ismétlés is szar idõben megy, mert délután meg rokonlátogatás van már betervezve :/ Na majd legfeljebb torrenten leszedem 😄
Ulvar
hidd el én is akartam...félidõben már azt reméltem hogy sokkal vezetünk akkor 95% hogy nyerünk és akkor nyugodtan alszok. Ehhez képest még 6kor is izzadtam...nem bírtam aludni 😄.

szomferi
én is kivártam a félidõt, aztán aludtam... 4 órakor már illendõ 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
faszom, én meg az elsõ után aludtam el 😄
dragon11
??

Ulvar
kb. 1 dobáson múlt.

dragon11
asszem megmaradt a ház, nõ, autó :$$

Ulvar
Volt itt minden ezen a meccsen, én háromszor sírtam el magam majdnem...az egyik a teljes elsõ félidõ, utána a feltámadás, majd a majdnem vereség, ami Pick6 lett. Ajánlom hogy nézze meg mindenki, csak a második félidõt, mert sokkal mozgalmasabb volt, hihetetlen játékokkal. Olyan fordulatok hogy elképesztõ...nincsenek rá szavak. Szép búcsú a Candlesticktõl, és bent vagyunk a PO-ban ^^.

szomferi
tényleg, ezt elírtam 😄
na de ha a fontos a meccs Harbaugh-éknak, akkor biztos nem arra fognak menni, hogy rúgjanak 2FG-t, mellé meg 2TD-t, hanem akkor alaphangon 4TD a minimum, fõleg otthon 😄

fõleg így, hogy a Falcons O se szar mostanában, õk is raknak fel 1-2 TD-t egész biztos

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
simán, erre vártam hogy a pancser Romo végre lesérüljön, és meg se álljunk a superbowlig. Orton passer ratingje 137,1 volt 2012-ben... <#nezze>
ReszegKoldus
az nem 3 TD? 2.5 overre van 1.4
nem tudom, múlt heti meccsnél is hasonló volt aztán az egész meccsen volt 2

tegnap meg a forduló elõtt csapat minimális pontszámnál 0-4-re volt a legkisebb szorzó, nem is értettem miért...be is jött volna a Dolphins miatt 😄

ReszegKoldus
szerinted is a Dallas nyer Ortonnal? 😊

szomferi
nézelõdtem bet365-ön, aztán találtam egy olyat, hogy a 49ers csinál minimum 2TD-t 1,40-ért, azoknak a függvényében, amiket leírtatok, hogy mi múlik ezen a meccsen, valószínû ajándék pénz...

Sippie
😄 na akkor megvan az NFC east gyõztese is (na nem mintha eddig nagy kérdés lett volna)
ReszegKoldus
Cowboys QB Tony Romo has been ruled out the rest of the season due to his back injury, per league source.

szomferi
mindkettõtöknek: <#worship>

Darthmushroom
Én bíztam a Cardinalsba és be is jött... nekük az utolsó szalmaszál volt h ma nyernek.. és én otthon kinézem h a 49erst is megfogják bár valószínûleg ez is kevés lesz nekik.

dragon11
sok a bók már :E

Sippie
moderátor rakta be, a házigazda már nem igen aktív
Ulvar
Nálad nem lehet tudni.

MÁS: a fejlécben kéne pár dolgot változtatni, pl a viponlinesports.eu megváltozott vipboxeu.co -ra (Igen, CO, nem COM)

dragon11
sarcasm off

Ulvar
Persze, karácsonykor meg piros hó esik...hagyjuk már ezt a kamu dumát 😄.

dragon11
dehnem, sok ismerõsöm meg is rakta 😄

Ulvar
Azt se hitte senki hogy elveri õket idegenben a Cardinals...

dragon11
sok a ha.. 😊)

Ulvar
Hát, ha kikap a Ramstõl is a Seahawks és nyer a Niners a Cardinals ellen akkor annyira nem lesz mindegy...de ne zavarjon 😊.

dragon11
de a hawksnak mind1 ;p

Ulvar
Én is rájuk fogadtam volna...mondjuk házat nõt nem, max egy 200ast, mégis csak divízió meccs.

Ulvar
Azért te is érzed, hogy erre azért nincs sansz. Tudják nagyon jól, hogy búcsúztatják (valszeg) a Candlesticket, ráadásul most egészségesnek mondható a támadó egység, és a Falcons meg hátul evickél, s kb. az lenne nekik a jó ha kikapnának a jobb draft pozícióért...

ReszegKoldus
tegnap szerintem sokan mondhatták ezt a Seahawksra is

ReszegKoldus
"Ha nyer ma a Niners, akkor fix a WC."

Ez a lényeg. Viszont ha minden igaz, ha ma döntetlent játszanak, akkor jövõ héten is muszáj legalább döntetlent játszaniuk, mert akkor a Cardinals gyõzelemmel õk lehetnek playoffban.

dragon11
este házat nõt kocsit a 49esre!

Ulvar
divízión belüli mérleg

y- Seattle Seahawks 3-2
San Francisco 49ers 4-1
Arizona Cardinals 2-3
St. Louis Rams 1-4

Ha nyer ma a Niners, akkor fix a WC. Mert egyenlõ állásnál a divízión belüli arány számít és ha ki is kapna akkor 4-2 lenne, a Cardinalsnak meg 3-3.

Ha a Rams megverné idegenbe a Seahawksot (ami szerintem esélytelen) akkor 3-3 lenne a mérlegük, és mi megvernénk idegenben a Cardinalst akkor 5-1 ráadásul ugyanannyi lenne a szezon mérleg, ergó a Niners nyerné a divíziót, s egy nagyon jó pozícióból várhatják a Playoffot.

Szóval óriási kavarok lehetnek Az biztos, ha ma nyer a Niners akkor fix a WC, a Seattlenek meg szintén akármi lesz, a WC fix. (ha jól számoltam a dolgokat, de lehet tévedek valamiben más divíziókat ugyanis nem néztem pontosan át).

ReszegKoldus
a stadionjukat búcsúztatják ma
de nem kell nyerniük, ha kikapnak elvileg jövõ héten egy döntetlen is elég <#idiota>

szomferi
kell a 49ers-nek a gyõzelem? múlik még valami rajta, vagy biztos a helyük?

Darthmushroom
Cardinals fanokat eléggé sajnálom, végre egy jó szezon és kb. semmit nem fognak vele érni még akkor is ha 49erst vernének az utolsó héten.

Ulvar
Örülök dragon, hogy elkezdtél szurkolni keményen a Seahawksnak, egybõl szoptak otthon, megszakítva ezzel otthoni nyeretlen sorozatukat. Ráadásul a Cardinalstól...na... hát...e van...SEAHAWKS SUCKS! 😄

NFC WEST:

- Seahawks: 12-3
- 49ers: 10-4 (ha nyernek ma akkor 11-4)
- Cardinals: 10-5
- Rams: 7-8

Most már kimerem jelenteni, hogy az év legerõsebb divíziója az egész NFL-t nézve.

Jakuza1
Jo vagy rossz forman ? 😛

tutuhawer
majdnem biztos, mint az is, hogy nem lesz X. Lehet, de jóformán nincs esély Barkley szereplésére ;-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nem sokkal korábban vette át a karmesteri pálcát Foles, és ezen a meccsen kicsit meg is sérült: stat
Jövõ héten nem fog beszállni Barkley, ez biztos 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jakuza1
Nehogy aztan ugyanugy elverjek a Eaglest mint iden mar egyszer. Egy meccsen barmi megtortenhet es , bizony neha szamit a hazai palya lejtese, ezt ebben az idenyben mar tobb helyen lattuk.

tutuhawer
én nem fikázom a Dallast direkt, de mind látjuk, hogy a pályán és a pálya szélén , de még fent a boxokban is vannak gondok... Háááát, mindegy, melyik pályán játszanak. Ez az, hajrá, gyerünk, ez az, hajrá, fuck, újra, ez az, gyerünk, hajrá, bazzzeeeeeeg.... Sokszor láttuk már.
Nem gázoltam Sippie lelkébe, õ is érzi, hogy ez a Dallas, most nem az Dallas, amit élmény nézni, szeretne látni vagy nem tudom.
Az biztos, hogy a hall of fame-tag Michael Irvin fogta a fejét és nevetett, mikor a Dallas a csoport élén volt pár hete, és szinte mondta, hogy C'moooon maaan 😄

Jakuza1
Azert erolkodsz meg mindig pedig tudhatnad, hogy art az aranyerednek pubi.
Es az sem zavar hidd el, hogy most itt sirdogalsz es vinnyogsz, nekem jo kislany modjara. 😛PPP