13258
-
McCartman #11243 Ezt írtam én is, oké, hogy a Hawks játszott már elit O ellen, a Denver elit D ellen nem, a Chiefs mint utólag kiderült nem volt az addigra mire találkoztak, de ekkora különbség bőven nincs a két csapat között, 1000szer lejátszották volna ezt a meccset abból egyszer ha ennyire szörnyű játékot mutat ez az eddig parádézó csapat, az összes csapatrésze és pont ez volt az az egy. -
#11242 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=328027
Na kérem:
-
McCartman #11241 Ahhoz képest az első adandó alkalommal beválasztják majd a Hof sorába. :D
Ez a meccs nem csak Maningen ment el, de valóban rossz volt nézni, kis túlzással nem volt olyan, aki pályára lépett és valamilyen szinten ne hibázott volna. Az első play rányomta a bélyegét az egész meccsre, a második félidő első játéka el is döntötte azt. Olyan enervált volt az egész csapat, mintha fel se készültek volna normálisan. Érthetetlen, komolyan érthetetlen. -
McCartman #11240 Maga a tweet nem feltétlen kamu, a képet már utólag mások illusztrécióként rakták csak hozzá. -
McCartman #11239 Az tuti, hogy fogadott SBre amekkora függő. :D -
McCartman #11238 Ez a kép nem ahhoz készült, hanem egy régebbi fogadásánál. -
#11237 kösz a linket, elolvastam, tetszett. Még ha minden nemzet kommentátorait is megemlítik másik cikkekben, akkor is jó látni, hogy a magyarok ott vannak. Nem őket néztem most se ,de jó tudni, hogy helyben vannak, ott vannak, tudják az amcsik is, hogy ott vagyunk. -
#11236 És tényleg. -
#11235 ezt a képet már láttam régebben is... elvileg kamu az egész :D -
#11234 Erről gondolom mindenki hallott:
Floyd ‘Money’ Mayweather bets $15m on Denver Broncos to win Super Bowl
(a képen nem a teljes összeg látható :)
Szomferi: Times?!?!? Odanézzenek! :) -
#11233 az igen -
#11232 -
#11231 ‘The Big Picture,’ in Any Language -
#11230 Én félidőig néztem a kínlódást denveri részről. Az egész olyan volt, mint ha tök más ligában indult volna a két csapat, úgy fest Manning megmarad örök vesztesnek, én egyébként nekik szurkoltam ha már a 9ers kiesett. -
#11229 :DDD -
#11228 mekkora sablom semmi szar vélemény lett -
#11227 Mindenhol ott voltak a Seattle védői, tényleg lélegzetvételnyi hely sem volt az elkapóknak, és Moreno is kiszállt kicsit, így meg főleg nehéz. Nagy játkéra a denveri oldalról nem is emlékszem, csak kis darabkákat engedett a SEA, szerintem marha jól nyomták. Ilyen összeomlást vagy szar teljesítményt én se tudok felidézni, de lehet, mert csak a jót jegyzem meg vagy mittudomén -
#11226 #3746 -
#11225 Majd úgyis megtudjuk, hogy mi volt (hideg, rossz felkészülés, legjobb esetben ez a Seattle tényleg ennyire jó, stb.), de hogy 10-ből 9x ennél sokkal jobban is tud játszani a Denver, az tuti.
Egy kicsit olyan érzésem volt, mint amikor anno a Milan-Barca BL döntőt néztem és nem hittem el, vagy amikor a brazilok leblokkoltak a vébé döntőben 1998-ban. -
#11224 10 éve követem az NFL-t, nyilván minden meccset nem láttam, de egy 0-16os csapattól is elfogadhatatlan lett volna a tegnapi teljesítmény. -
#11223 Tök jó meccs volt, meg minden, csak másképpen, de mégis, annyira szar volt nézni ezt a szenvedést amit a Denver produkált, hogy majdnem elmentem aludni ...
Ilyen fokú tanácstalanságot én még nem láttam. -
#11222 Teljesen szétesett a Broncos, mind támadásban mind védekezésben, alulmúlták magukat,a Seahawks pedig kb ugyanazt nyújtotta mint a 49ers ellen. -
#11221 azért szomorú h ennek a szezonnak is vége -
#11220 Meló miatt nem láttam, de origon szünetekben olvastam végig. Jól esett hogy ilyen nagyot szopott Manning :D
Ha felkelek megnezem osszt -
#11219 jaja, mondjuk szerintem Strahan király módon megoldotta -
#11218 gondolom "szokásos" módon Bradshaw lett volna, de neki most halt meg az apja, így nem volt ott -
#11217 Michael Strahant szépen kikupálták műsorvezető-szakkomentátor-riporternek, nagyon jól nyomja ő is, ahogy sokan az NFL networkön is meg a többi csatornán. De a Super Bowlon dirigálni... nem semmi karrier -
#11216 egy Seattle-Denver nyitómeccs kemény lenne ezután -
#11215 mintha fejben nem lettek volna készen. Biztos kész voltak, pedig. Én is furcsállom az egész meccsen a hibáikat. De jó meccs volt, a reklámok is jók voltak, kivéve a KIA és a Hyundai, persze. A kedvenc, terrel owens /suck TO/
http://www.youtube.com/watch?v=II1WV58-qXo -
McCartman #11214 á -
McCartman #11213 Ezt a meccset megnyerte a Denver amúgy, 24-0és félidő után 24-35 lett a vége. -
#11212 Ilyen fokú leégést meg nem láttam ilyen szinten -
McCartman #11211 Hogy hagyta el a labdát Thomas is. Ez azért már tényleg hihetetlen. -
donatus13 #11210 36 - 0.... -
McCartman #11209 Ilyen a mesében nincs. -
#11208 0-29, 3 és 10, fussunk!
/facepalm -
#11207 [losing intensifies] -
McCartman #11206 Ugyan, nem tudom ezt miből gondolod. -
McCartman #11205 Denver altatott még, innentől jön a henger. :D -
#11204 Kezd az az érzésem lenni, hogy ez a hajó elment, de ne legyen igazam :D