Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
innen szép kikapni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Arizona csak bizonyítja megint miért érdemelnének playoffot 0:17 után se adták fel. sajnos a Saints simán nyer, szóval semmit nem érne a gyõzelmük se.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
azt mondtad, nem maradsz fenn. Pedig mégis? <#awink>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
fasza kis meccs ez 😊 a Phily meccs ennél simább lesz
Jakuza1
55TD LOL Hol van mar a regi rekord.

25/28 4TD 0Int 266Y a mai statja eddig a felidoben.
Nagy kope ez a Peyton.

tutuhawer
0-24 óráig lehet egy piros mínuszt nyomni vagy egy 24 órás periódusban egyet?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

dragon11
ijjjjj akk mind1😄 akk hajrá chargers

Darthmushroom
Chiefs semmikép nem lehet 2. 😄 mivel csoport másodiknak nincs kiemelés

dragon11
pats nelegyen már 2. 😛PPPPP

ReszegKoldus
érdekes TD

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
inkább hajrá Chargers kell a playoff 😄

Sippie
mivan, cowboys védõk chicago mezbe bújtak? 😄
tutuhawer
hûha...

Sippie
ez mekkora szar már 😄DDD
dragon11
hajrá chiefs!!!!!!

Ulvar
Hát...ilyen ez a szabály...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
az a baj h jobban megérdemelnék mint sok más playoff résztvevõ

Ulvar
Szegény Cardinals, teljesen esélytelen most már hogy bejussanak. Csak az isteni csoda segíthet rajtuk...mondjuk ...nem bánom 😊.

dragon11
broncos gála

ReszegKoldus
legalább láthattuk Rodgers kb 4. red zone interceptionjét 😊

Sippie
búúúúú, packerset segítik a bírók, búúúú
😄
tutuhawer
A puttsburgiek elég ügyesen szurkolnak, ahogy látom... Megnéztem közben Tony Gonzalez /valószínû/ utolsó pillanatait

Ricsi234
Gríííííííííííííííííín Bééjjjj - Csikááágóó Beeersz apa kezdõdik minnyááá<#hawaii>

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
utolsó résszel teljesen egyet értek.. Chargers playoffba fog menni szerintem is.. Ravens a sérült csõdörrel nem fog a Bengals otthonába nyerni, ez a Miami meg elfogja b*szni még otthon is az esélyeit.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
Amúgy meg, biztos hogy nem maradok fent fél 3-ig, hogy megnézzem a meccset. Pedig nem lenne probléma. Ez szerintem mindent elmond a várakozásaimról 😄
Sippie
dallas oldalról a legkisebb gondunk is nagyobb annál hogy ki irányít. A védelem koordinátora akár én is lehetnék, Jerry Jones tejhatalma kurvagáz, Garret meg lehet hogy Offensive koordinátornak jó volt, vezetõedzõnek kevés. Romo valszeg jobb lenne, mint ez az jóllakott óvodásnak kinézõ csávó, aki nyilvánvalóan nincs meccsben. De ilyenkor jön az, hogy rámcáfolnak és valami fantasztikus tálentum emelkedik ki a mezõnybõl 😄 De Romo sem superbowl gyõztes irányító típus. Nyomás alatt kalapszar a csávó.
Egyébként meg teljesen mind1, playoffban is hamar búcsúztunk volna, ha korábban be is húzzuk a csoportgyõzelmet, amit valljuk be nem lett volna nehéz, ha kevésbé vagyunk balfaszok.
tutuhawer
vagy szombat esti ivás után Kyle Orton vezette dallasi támadóegység... Ha meg gáz, akkor az iskolapadból beáll Jon Kitna, és megmutatja, mi az a chemistry meg highlight material, ahogy arrafelé mondják. Meg is õrülnék, ha valamit sikerülne domborítaniuk, és elõveszem a "nehogymá aztán, de tényleg nehogyámmá, nehogymá" jellegû szöveget

Darthmushroom
Orton és pia kapcsolata 😄
ivászat QB módra

ReszegKoldus
"támadóegység legyen a talpán, aki meccseli a Philadelphiát pontokban"

például a Vikings Matt Cassellel? 😊

tutuhawer
Eagles oldalról:
támadóegység legyen a talpán, aki meccseli a Philadelphiát pontokban... és yardokban is. Ha Kyle Ortonnak menni fog, aki egy ideje nem volt kezdõ és ma edzett az elsõ csapattal szintén egy ideje, akkor jussanak tovább õk. Ha ez a Dallas-védelem megint megállítja a már belendült támadókat, akkor jussanak tovább õk. Ha szigorú vagyok, azt mondom, a Philly egy váltás után kezd összeállni, alakul valami teljesen új, a teljesen új edzõvel, azaz felfelé megy a gárda, míg a Dallas az egész szezonban hullámvasutazik. Igazából mindegy, ki az irányítójuk, semmit se változtat, szét kell vágni a Dallast - mondják a szakértõk a stúdióban. Meg én is mondom , hát nehogymá' nehogymá a izé hát a nehogymá'. A baj, hogy totál 'underdog' a Cowboys, ez meg az NFL...

Darthmushroom
kíváncsi lennék egy két szurkolói véleményre, dallas meg eagles oldalról h most ennek örülnek e vagy nem 😄

tutuhawer
Hoppa, ez breaking news, köszi. Errõl nem volt szó az nfl ám-ben. Kösz az infót

Sippie
According to Jason Garrett, Tony Romo underwent back surgery this morning and will be placed on IR. Kyle Orton will start Sunday night versus the Eagles.
<#eljen>
Darthmushroom
ejj de fincsi sorsolása jövõre a Patsnek:
2014-es ellenfelek.
Hazai: Buffalo,Miami,Jets,Denver,Bears,Bengals,Lions,Raiders.
Vendég: Buffalo,Miami,Jets,Chargers,Chiefs,Colts,Green Bay,Vikings.

Darthmushroom
már látom h a Jax ezen javítani fog, nem tudom most fejbõl mióta de 1szer mindig megfogták a Coltsot.

tutuhawer
sõt:

😄

tutuhawer
NFL AM-et názem, épp elemzik Rodgers visszatérését, mindenki marha izgatott . Késõbb Terrel Owens lesz a vendég szakértõ, miatta nézem a mûsort 😄
Emlékszem , amikor kiállt Romo mellett Owens, sírt is, és mondta, hogy hagyják békén az irányítóját... Arra is tisztán emlékszem, hogy azt mondta, hogy ha nem McNabb lenne a PHI irányítója, hanem Favre, akkor bajnokságot nyernének simán.

tutuhawer
Kösz, :akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ReszegKoldus
gerincsérv

tutuhawer
olvasom, hogy Romo most kezelést kap, de nem edz, Garrett mondja, neki nem is kell edzeni, hogy játszhasson, majd eldöntik ma, de azért egy matektanárt leigazoltak 3. számú irányítónak... stb stb
Most mi a sérülése? Fáj a háta, meghúzódott ott valami? Ha feltesz egy Kosmodisket, nem tud játszani? <#eplus2>

ReszegKoldus
hát nem tudom
szerintem akkor már eddig is játszathatták volna
aztán lehet hogy most az orvosnak tettek egy ajánlatot, amit nem utasíthatott vissza 😄

Darthmushroom
nem úgy értettem 😄 hanem a vezetõség all inezik azzal h visszatér?

ReszegKoldus
ja, a Bearsre, gyanús hogy ettõl a hírtõl felmegy az oddsuk 😄

Darthmushroom
All in?

Darthmushroom
uhh, megnéztem a meccs végét. hát tényleg egyen múlt, pedig közel volt már a Falcons a célterülethez. még ha TD sem jött volna össze akkor is hosszabbításra jók lehettek volna egy field góllal is. csak hát valahogy összekukázta a pattogos labdát a védõ 😄 és vissza is hordta 😄

ReszegKoldus
Rodgers játszik vasárnap

tutuhawer

a meccsek nem is érdekelnek, csak a reklámokat nézem
tech:
kindlefire
biztosítás:
liberty mutual
NIKE
Calvin & Jonhson
kaja
Messin' with sasquatch

Ulvar
Sztem a 2 NFC West divízió meccs (független attól hogy Niners drukker vagyok) fontos. Elõtte meg megnézem hogy mely szerencsétlen vergõdik be az AFC-bõl, vagy lesz esélye bevergõdni (pontosabban). Az asszony meg most kezdte el nézni mióta együtt vagyunk az NFL-t, és Broncos drukkernek kezdi vallani magát, aztán megismertetem vele a csapatot, meg a szabályokat.