Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Fikció:
szerintem nem hülyeség szándékosan zsákolni, kifizetni a büntetést, stb stb, aztán zsákol már mindenki csakazértis, és eltörlik a szabályt. Ha a játékosok küldenének sms-t, hogy "Figy, zsákoljunk direkt, hogy eltöröljék" "OK, ha te zsákolsz, én is zsákolok, de ne tépd le a kapufát"
Ha fontos a mutatvány a játékosoknak, egy próbát megérne, hátha amnesztia lenne a vége, szabálymódosítás-törlés vagy valami.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
röhej, ha ezt így komolyan gondolják...
robotnyk
"Crossbar dunking celebration banned by NFL"

No Fun League.

lényeg hogy a fontos dolgok rendben legyenek, mint ez. az hogy hányan lövik magukat fejbe az agyrázkódás mellékhatásai miatt, az nem számít, majd azt a bíróságon elmaszatolják.
Ulvar
óóó én elvagyok addig, tele autó/motorsporttal.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sose lesz szeptember. 😞
tutuhawer
ja, nem könnyû, azonnal rábólintott egy jónak tûnõ ajánlatra, de ne feledd: Marty Morhinweg az offenzív fõnök a Jetsnél, ha jól tudom. Az nem szar párosítás... Pár elkapó kéne , mondjuk a DeSean Jackson, aki mindenképp lapátra kerül - mondja az nfl.com , és Vick is jelezte, szívesen látná õt NY-ban. Csoportgyõzelem... ja, nem könnyû, a Dolphins is mindent megtesz, hogy helyzetbe hozza magát, asszem támadófalembert vettek már, hogy normálisan dobálhasson Tannehill. Kiemelték korábban a stúdióban, hogy bizony tökös csávó õ, mert látta, hogy jön az ember és akkor is szépen beleállt pár szép dobásba. Ha kap még fél másodpercet, akkor a Dolphins is keményebb lesz. Az egy trükkös csoport, na... Vick szerintem így is jól döntött, Daniel Jeremiah hasonlata:
Az elsõ körös QB olyan, hogy megkéred Beyoncé kezét, a második körben választott Geno Smith meg kb randizgatsz Beyoncéval és meglátjátok, mi lesz.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer

csak zárójeles megjegyzésképp 2 kép, többet nem szemetelek ide. Borzasztó okos állat a macska, nagyon jól tanítható, nagyon szereti az egész család. A kutyákat annyira nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darthmushroom
annyiban hibás döntés volt a Jets, ott nem sok esély van csoportot nyerni egy dbig még a Pats ilyen szinten egybe van. de szerintem sok csapat nem érdeklõdött iránta a sérülékenysége meg a kora miatt.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sippie
"inkább macskás vagyok"

mennyémáá... <#hehe>
tutuhawer
Jaja, de van, amit nem tud tanulni. Vick szupergyors, tökös csávó, Geno eddig ezt nem mutatta. Akárhányszor megnézem, ahogy Vick kiváló játékaival fordított az Eagles a Giants ellen, mindig elérzékenyülök. <#eljen> Vick egy nagy sztár így is, hogy a lehetõségei felét se hozta össze sajnos, eleinte munkamorál, utána a "magán" ügye miatt. Phillyben sokat fejlõdött, talán átad valamit Genonak. Phillyben meg lehet tanulni sokmindent, csak practice kell hozzá <#taps> Azt meg ott egyetemi szinten oktatják

Darthmushroom
Genonak is jót tesz a konkurencia, meg is legalább majd tud valakitõl tanulni.

tutuhawer
+1

Vick: így is király, kedvenc játékosom. Emberileg (inkább macskás vagyok) és szakmailag is.

Sippie
Urak!

Házigazda választásra visszatérve, Lasden jelezte hogy elvállalná. Noha Reál drukker, és senki sem lehet tökéletes 😄 de ha nincs egyéb jelentkezõ, aki esetleg õstag lenne itt, akkor javaslom legalább +1-el jelezzék Lasden HG-i kinevezését, vagy -1-el ellenzését 😄
szomferi
Vick 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Van több is. Cam Newton, Colin Kaepernick, Russell Wilson... 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tutuhawer
hirtelen nem tudtam, ki az a fafej... <#circling>

Közben RG III kijelentette, hogy a térdgép nem lesz a lábán 2014-ben. Én nem bánom, hogy csoportriválisa a Phillynek meg minden, de egy Peterson-féle visszatérõ éve lehetne, nem pedig kosárlabdás Derrick Rose-típusú... Kell egy fantasztikus RG III a sportágnak. RG III for president <#vigyor2>

Darthmushroom
Minitron azaz Edelman a tökéletes játékos fõleg h olyan késõi körbe húzták (6. vagy 7.be) játszott már védõt, elkapót, futott stb... nálam most Õ a n1. remélem marad, mert ha nem szomorúbb leszek mint Welkernél. Fafajnél am tavaly szomorúbb voltam mint WWnél de legalább a Chargers szimpatikus csapat és több lehetõséget is kap.

Sippie
És hivatalos lett, 2 éves kontraktust kapott a QB.
Sippie
akkor a Dallasba tökéletes...
😄
hungary27
csak a 200nm es zászlót nem vette észre 😄
tutuhawer
nem rosszabbul, mintha nem lenne zászló alatt <#ravasz1>

Sippie
a zászló alól is jól lát a pályán? 😄
tutuhawer
Julian Edelman roppant értékes /elkapja a labdát, amit felé dobnak, jéééé 😄 / , én a másik kicsit, Danny Woodheadet is szeretem, tök jó játékokat lehet rá építeni, a Chargers épít is...
Most olvasom közben, hogy a Dallas érdeklõdik Brandon Weeden iránt mint csereirányító.
brandon weeden: LINK
Jól lát a pályán.
Érdekes, hogy senki sem csapott le Vickre egyelõre. Nem bánnám, ha maradna a Phillyben, de azt se bánnám, ha láthatnám játszani kezdõként.

Minitron marad a Patsben. ^_^

Jött még Brandon Browner is Revis mellé. Ha jól láttam tegnap kicsúszott a hír, hogy Wilfork kérte az elengedését 😞

Szóval New Englandban is beindult a mozgás...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Julius Peppers signs contract with Green Bay Packers <#wow2>

pfff...nagy hülyeségnek tûnik így elsõre 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ricsi234
"Az NFL csapatai 9 óra alatt költöttek annyit, mint a Premier League klubok egész nyáron." <#vigyor2>

Sippie
a képet beküldheted a trashtalkba 😄
robotnyk
Raji returns to Pack on one-year deal

<#vigyor>
Sippie
ja, pl Dallas... 😄
ReszegKoldus
kicsit irigykedek, mert ugye van olyan csapat, ahonnan ilyenkor csak elmennek játékosok, de nem jönnek... 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
Steve Smith, Baltimore Ravens agree to 3-year contract
Sippie
😄DDDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tutuhawer
Ez botrány... Emlékszem rá még amikor SB-t jászottak... Hihetetlen szar döntés. Állítólag már zavaró volt a jelenléte az öltözõben. Az lehet, hoyg hangos az ember, de a pályán is. Elkapja, ami felé megy, az ellenfelet leoltja, kikészíti, a sajátjait feltüzeli, csapatkapitányi jellenzõk. Bármit megtett, hogy az övéi elõrébb tartsanak, és így elbánnak vele, ez keményebb, mint D-Ware esete szerintem

Darthmushroom
közben:
Hivatalos a Steve Smith cut - egy korszak vége! :/ 😞

Darthmushroom
"Darrelle Revis valójában 2 éves szerzõdést kötött. Ha a Patriots meg akarja tartani 2015-ben is akkor 12 milliós roster bonust kell fizetnie 2015 április 1-én és az éves fizetése 7,5 millió lesz 2015-ben.
2014-ben a szerzõdés szerint 10 millió aláírási pénzt kap és 1,5 milliós alapfizetést. A maradék 500 ezer a 16 alapszakasz meccsen oszlik szét, ha a keret tagja lesz a meccseken.
Azaz egy egy 2 éves 32 milliós szerzõdés 11,5 millió garantálttal. Így az idei cap hit csak 7 millió, a 2015-s 25 millió, ami nem valószínû, hogy megtörténik."

na így már nem rossz bolt, fõleg ha egy gyûrû összejönne idén 😄 mellé nagyon mondják h Browner is jön a def-be a legion of boomból 😄

tutuhawer
nem lenne szar a jets ha Vick atigazolna oda. Sajnalja minden eagles drukker, de... van benne potencial. A philly atigazolta Darren sproles-t, ami nem gyenge... 1 ev szerzõdése van.

robotnyk
támogatom

egyébként Decker meg ment a Jetshez, meglátjuk nem jár-e úgy mint azok az elkapók, akiket Manning naggyá tett az utolsó Coltsos évében (pl Garcon), az új csapatokban meg nem sokat tudtak csinálni
Darthmushroom
Revis alá is írt a Patshez 12m 1 évre, kevesebb mint amit Tampába kapott de kicsit soknak érzem így is, bár Sherman mellett legjobb cb a ligába.

LasDen
Én szívesen elvallalom

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
kulturált fórum ez, azért olyan sokszor nem fajulnak el itt a dolgok szerencsére 😛 Csak ahogy néztem, nem sokkal a topik alapítása óta már írogattál ide, Rincewind meg jó rég óta nem lépett be. Azért egy HG még is csak kéne, legalább a bannereket frissíteni.
robotnyk
megtisztelõ, de egyszer voltam már (igaz nagyobb forgalmú topicban), és belefáradtam egy idõ után. itt is vannak azért polarizáló hozzászólók néha, szóval nem bánom, hogy nem kell ilyenekbe beleavatkoznom
Sippie
Az úgy már mindjárt más.

Nem akarsz házigazda lenni amúgy?
robotnyk
"Sources say Gettleman views Smith as a distraction and is ready to turn the locker room over to emerging stars such as quarterback Cam Newton and middle linebacker Luke Kuechly. Smith's fiery personality has made him a fan favorite, but can grate on teammates and coaches."
Sippie
egyébként meg, ha a védelem legjobb játékosa az új sémában nem képes megfelelõ teljesítményre, és a védelem ezzel a sémával totál utolsó a statisztikában, akkor lehet el kéne gondolkodni hogy jó ötlet volt-e váltani.
tutuhawer
Terrel Owens megmondta, hogy ha Brett Favre lenne az irányító, már rég bajnokok lennének, McNabb monnyon le.

Mintha azt hallottam volna fél füllel a mûsorban, hogyDeMarcus Ware-nek mondták, hogy csökkenteni kell, azt mondta, OK, szeretne maradni. Leültek, gondolom, és egy pofátlanul szar ajánlatot adtak neki és ekkor váltak el. Meg kell nézni még 1X, biztos fenn van a nfl.com videói közt, egész este ez ment az nfl networkön

Darthmushroom
Patshez már nagyon pletykálták, bár én kifejezetten nem kedvelem, +tuti túl kéne fizetni.

Darthmushroom
arról nem is beszélve milyen meghatározó játékos, playoffba is kieset meccs közbe a 49ers ellen utána teljesen szét is esett az O náluk, és az elkapó poszt am elég hiányos is a párducoknál.

robotnyk
BUCS CUT DARRELLE REVIS
The Buccaneers part ways with Revis one year after acquiring the star cornerback from the New York Jets, Ian Rapoport reports.

inb4 denver. (bár inkább pats)
ReszegKoldus
pár éve az Eagles is összerakott egy "álomcsapatot" 😊