13262
-
Én azt nem értem ez az egész térdelősdi ilyen formában mi célt szolgálhat. Ettől majd a rendőrök nem fognak soha fekákat igazoltatni, vagy mi? :D
Kaepernick teljesítményéről/megítéléséről szerintem sokat mond, hogy a Miami inkább a már visszavonult Cutlert hívta. Mondjuk a csaja se segít a helyzetén. -
A válasz egyszerű. NEM. Ellenben több halálos fenyegetést kapnak a játékosok és lázadást szültek a rajongók körében. Amúgy meg egyetlen egy dolog miatt atomszánalom az egész. Ha ennyire kiáll a liga egymásért stb...akkor a jó büdös tetves Mari néniért (már elnézést) nincs Kaepernicknek munkája valamelyik csapatnál? Komolyan egy Glenonnál de egy Cutlernél de még egy Bortlesnél is és még sorolhatnánk....hány embernél jobb irányító. Nem csúcskategória, de vezetett már csapatot SuperBowlba. Lehet nem pontos, de tud futni, amivel már jobb mint az INT szórók tömege. Most csak azért nem neveztem meg Hoyert, mert ugye hozzánk ciki lenne visszajönni ennyi huzavona után, és Hoyer nem borzalmasan szar, de nem is jó, ellenben van egy jó 2. QBnk mégpedig CJ Beathard ő egész ügyesnek tűnik, csak tanulnia kell a háttérben. Nem félek, ha Hoyer lesérül bár csak 2 irányító van a rosterünkön. Whatever lényeg, megértek mindenkit, de ezt az egyet nem tudom... -
Én pár éve hivatalos csapat boltból rendeltem egy pólót és egy pulóvert, de valószínűleg nem fog újra előfordulni, kész rablás :D
Mérethez jó esetben van mérettáblázat, de úgy vettem észre pl. az amerikai L inkább közelebb van az európai XL-hez. -
Valaki rendelt mar kulfoldrol mezt vagy polot ( meretben mennyire ternek el? ). Amerikabol erdemes rendelni vagy az nfl eu is ugyan olyan jo?
-
Vajon ezzel a himnuszos térdelős nyavalygós cirkuszolással sikerül elérniük a milliomos négereknek, hogy kevesebb bűnöző néger purcanjon ki a rendőrökkel való együttműködés hiánya miatt?
-
-
Gernor #13127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gratula a Chiefs-nek!!! Megverték a bajnokot!!! -
-
-
Vagy megölték a böriben. -
az bivaly... De nem kár érte... -
Aaron Hernandez öngyilkos lett. -
talán elfogult vagyok, de szerintem az esélyt adta csak meg a Falcons, onnan még rengeteget kellett tennie magának a Patsnek is a győzelemért.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.07. 20:49:18 -
Hogy van olyan gyökér még mindig az ellenfél hogy leadja a meccset... meg kell verni őket oszt kész :D Nem baj, Shanny boy tanult belőle remélem, nálunk meg bajnok brigádot épít! -
hogy ennek a Patsnek mindig az ellenfelek nyerik meg a superbowlt, ez kész
-
Matt Patricia :D :D :D lehet kell újabb indok a büntetésre h jövőre is legyen bosszúhadjárat :D
-
helyes Patriots logo 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
elmentem aludni :D xD -
McCartman #13115 Akármennyire is leolvadt az Atlanta a második félidőben , de a meccs végén Julio megcsinálta a nyerő(?) elkapást, annak kellett volna lennie Ryan utolsó passzának. Konkrétan három térdeléssel megnyerték volna a meccset az ellenfél huszasán, field goal, 11 pontos előny és 3 perc a Patsnek. Ehelyett passzhívások, sack, flag és epic choke.
Ilyen szintű coaching failt is ritkán lát az ember, főleg SBban, ez örökre ráég Shanahanre is. -
hát most akkor mi lesz??? :OOOO 28-3-nál az emberek nagy része ott hagyta....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.02.06. 14:34:08 -
Life-long Patriots fan Mark Wahlberg lelépett a meccsről 28-3nál :D
Link
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.06. 14:10:33 -
Lantee #13112 Pedig már a főcsoport elődöntők után megfogadtam, hogy NEM megyek el aludni, de 28-3-nál a harmadik negyed közepén ha maga a Pápa esküdött volna meg, hogy lesz fordulat, akkor sem hittem volna el. Reggel majdnem kidobtam a monitort az ablakon.
Le a kalappal a Pats előtt, de azért este meglesem az ismétlést, hogy tudta így elszúrni a Falcons. -
-
ChipHazard #13110 Kicsit mérges vagyok most magamra ,az ismétlés nem lessz ugyan olyan, De bezzeg ha fent maradtam volna tuti sima Falcon győzelem , hogy onnan hogy bazták el, azért érdekes lessz megnézni XD. -
ChipHazard #13109 Elmentem bazdmeg LOL , Elmentem aludni, és most ovlasom, bazd meg, ez durva. XD
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.02.06. 11:27:12 -
Paxton #13108 Patriots szurkoló vagyok, de még én sem hittem volna el, hogy a csapat erre képes, ha nem látom.. OMG! -
azért nem bántam volna ha az Atlanta két hete játszott volna ilyen 2. félidőt :D
és így nem szakadt meg az "átok" sem
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.02.06. 04:39:35 -
EZUTÁN MONDJA VALAKI H NEM TB A LEGNAGYOBB... -
remélem 28-3-nál sokan elmentek aludni :D
azt hiszem ezzel sikerült überelni a 2 évvel ezelőtti NFC döntős chokerkedést is
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.02.06. 04:26:35 -
ILYEN NINCS!!! -
holyf*ck Edelman... komolyan innen van visszaút? -
Ghost megkapta a pénzt azóta már nem is tud rúgni... katasztrofális idén -
Nem szeretem Gagát, bár a AHS-be nem volt olyan rossz, de a show látványos volt. azért kell merészség "leugrani" a tetőről. -
tyű ez a patkányfejű bohóc még a focit is alulmúlja -
talán ha lett volna itt egy TD lett volna remény, szerintem am ez eldőlt, de teljesen megérdemelten vezet a Falcons -
JET LI nincs ott a róla elnevezett Super Bowlon? :D -
a szokásos Pats kezdés megvan -
Ha engeded a reklámokat akkor javul nem? -
kösz
nálad is percenként kell újraindítani vagy nálam van valami? :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.06. 00:16:53 -
itten van