13258
-
#11763 -
#11762 Az éjjeli meccs fénypontja Hester rekordja volt, vagy történt valami a második félidőben is? :D -
#11761 :D komoly -
#11760 "Found my old resume! Really thought I was going to need this after the 5th round"
-
#11759 ja, úgy látszik ennyire tetszett neki hogy kiállították, gondolom megdicsérték meccs után :D -
#11758 a visszajátszásokat láttam, lökdösődött, dumált, kiállították, aztán meg a gifen csinálja még a feszkót? -
#11757 kíváncsi vagyok bekerül-e a C'mon Man-be :D
-
#11756 de utálom, mikor kilóg a mez alól a vállvédő. Nemtom, olyan igénytelen :D
-
#11755 Ez az, megvertük magunkat ...nem kicsit...faszom... (Niners) -
#11754 jee megvan a Jets ellen is a TD passz, már csak a Pats ellen kell :D -
#11753 1. snap = fumble :D -
#11752 Browns meccs kibaszott szorosra sikeredett de csak behúzta Cundiff FG-val..26-24
a Bills is megynerte 29-10re ráadásul McKelvin még egy végső interceptiont is nyomott..:d -
#11751 tudom, hogy évről-évre változhat a csapatok erőssége, de...ez a Browns :D
-
#11750 Úgy látom a JAGS-nek a mai kiadott feladata, hogy megsemmisítse a Redskins offensét. Feladat teljesítve, de ezt csak a következő csapatok fogják értékelni igazán, mivel jelenleg is 31-7-re vezet a redskins.
Young jobban van.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.14. 21:49:44 -
#11749 beállt Manziel is egy kicsit, eddig jobb volt mint Favre -
#11748 én most átkapcsolok a New Orleans meccsére, remélem, beindul a NO-henger és látok szép akciók a második félidőben
ÓVATOSAN KATTINTSATOK IDE-ODA A STREAM OLDALAKON, MERT HA ROSSZ HELYRE NYOMTOK, AZONNAL SPAM, REKLÁM, RIASZTÁS, FELUGRÓ ABLAKOK JÖNNEK.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.09.14. 20:41:18 -
#11747 este meg választani is nehéz. Érdekel a Jets, hátha bénázik Geno, és érdekel a SD-SEA is, tök jó dolgokat tud a SD, és Rivers elég jól variál menet közben. Kiváncsi vagyok, tudnak-e villantani valamit Keenan Allennel , és én azt mondom , Rivers fog dobni Sherman fele, miért ne dobna, tökös csávó -
#11746 Tegnap találtam az NFL Network-ről, Sky Sport-ról HD streamet de levették..Így nem jó
Marad a Sport2. -
#11745 A giants meccset amikor bejátsszák, már előre röhögök, és naná, hogy Giants szarság van benne. Persze Ruben Randle egykezes elkapása Patrick Peterson mellet a plusz kategória. -
#11744 Bengals meccs inkább a védelmekről szól most, nem egy pontgyáros meccs. -
#11743 Melyiket érdekesebb nézni? Cardinals-Giants vagy Bengals-Falcons?
-
#11742 elég szar passzok voltak, nézem. Edelman a másik oldalon marha értékes ember. Kicsit csalásnak érzem, hogy minden labdát elkap.... Jó, na.
Nem vágom a MIN hogy nem tudja odaadni a labdát Pattersonnak, és ha meg mindenki rá figyel, akkor miért nem más kapja meg többet, mint a TD előtt is. Az egész New England ment Pattersonnal szinte -
#11741 Cassel két int alig több mint 1 negyed alatt, nosztalgiázik a csávó :D -
#11740 Na JAGS begyűjtötte a 2. TD-t is. Ha éppen nem passzolják őket szarrá, annyira széthúzzák a védelmet, hogy gyorsan nyomnak egy 20 yardos futást :D Most nem tudom hogy mi a cél de valszeg össze akarják hozni a jó védelmet a szar Offenssel, vagy nem tudom :) -
#11739 -
#11738 http://bowl.hu/tv-musor
ide kerül ki szerintem először a műsor, már a 3. heti is ott van
Week 3: TNF-2:15-ATL-TB(S2), 09/21-20:00-DET-GB(C8), 22:25-SEA-DEN(S2), MNF-2:30-NYJ-CHI(S2) -
#11737 nfl redzone megy a bal monitoron, ott láttam csak hirtelen egy pillanatra. Most Desean Jacksont kísérték le a pályáról. Jó Cousins, én azt hittem , elviszi valamelyik csapat, amelyiknek irányító kell -
#11736 Mi pár órával ezelőtt 2 telefonról próbáltuk kideríteni, de nem ment. Mindenhol annyit írtak, hogy NFL. De lehet azt fogom nézni, mert a JAGS megint toppon van. Alulról... Előbb Henne olyan jól látott a pályán, adott is egy TD passznak valót, erre a receiver minden féle zavarás nélkül eldobta... Aztán Henne folytatta a bénázást... Mindenesetre úgy nézem, ha már játszani nem tud az offens, a defens szépen lenullázza a Washingtont... Bár ez legalább egy szép védekezés volt! -
#11735 nekem a bal bokája tűnt furának -
#11734 A minimax után nincs, a DIGI odaírja. Tesóm már nézett is otthon
Közben Kirk Cousins TD-t adott, Griffint meg műtik az oldalvonalon... Szomorú eset,sajnálom -
#11733 Ez mind szép és jó, csak az a baj hogy nincs C8 ennél a tetves Pr-telecomnál.. -
#11732 hoppá, robert griffin a földön, nagy gondjai vannak, jobb térd nézett ki szarul első blikkre -
#11731 ki lehet deríteni, Cincinnati Bengals - Atlanta Falcons lesz
a lemaradást mondjuk múlt héten nem sikerült behozni, pár perccel előbb ért véget élőben a meccs -
#11730 én nézem a NE @ MIN meccset. -
#11729 7 órási meccsből egyet a C8-on (Minimax 20:00) után adják. Behozzák a 3.negyedre a lemaradást. Csak nem lehet kideríteni melyik meccs megy ezért muszáj elkezdeni 7kor nézni steamen, ha nem a csapatod játszana :) -
#11728 NCAA..Kentucky State - Ohio State 0 - 72 4th 6:06..:DDD
viszont a West virginia - Maryland meccs nagyon jó..37 - 37 és van hátra 7:31
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.09.13. 21:18:53 -
#11727 Ohh..aki keres talál..
-
#11726 Azért verte el, mert bántotta a testvérét playstationözés közben -
#11725 csak felfújják ezeket az ügyeket... a nőverés egyértelmű önvédelem volt, ez meg lehet csak egy kis fenék elverés, amiért nem csinálta meg a háziját a lurkó
-
#11724 Mondjuk ha őt is eltiltják határozatlan időre, akkor mindegy, de ha csak egy meccset hagy ki, az nem lett volna baj, ha nem a holnapit :D