Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
OMAHA! 😄
robotnyk
Hypo
Darthmushroom
Õ már túl van a csúcson, nem egy tipikus zsebirányító aki tovább bírja. A rengetek kihagyás (sérülésekre gondolok) õt már kivégezte, esélytelen szerintem h újra igazán nagy szezont fusson, mivel egy egész szezont se bír a teste, fõleg ha sokat is kell futnia.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
ha CJnoplay CJ2K lesz véletlenül vagy valami hasonló, akkor biztos kinyílik a szája, megmondja majd, hogy "látjátok, meg kellett volna fizetni, jó játékokat hívni nekem stb stb"
Kíváncsi vagyok.

Elkevertem a ki-kivel játszik táblázatomat, valaki be tudnál linkelni a képet nekem? Kösz

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
összeraktak pár olyan játékost, akik kizárólag contract yearben teljesítenek 😊
tutuhawer
én azért szorítok érte.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
szerintem lehetetlen h Vick 1000 yardot fusson most már, túl sérülékeny már ahhoz. szerintem örülhet ha 7-8 meccsen pályára léphet (lesz annyiszor egészséges)

tutuhawer
összeraktak egy rakásra pár kiváló játékost, érdekes lesz, hogy alakul a csapatuk. Nem semmi lenne ha a liga legjobban futó csapata lenne , Vick 1000 és mondjuk CJ 2000 yarddal... Geno Smith meg tapsolna jó sokat oldalról 😄

robotnyk
CJNoPlay -> Jets.
Darthmushroom
szerintem még mellé lõve is.

Ulvar
Megint be volt baszva

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tutuhawer
Aldon Smith a címlapokon: A repülõtéren bemondta , hogy bomba van nála, és balhé lett belõle.

tutuhawer
ahhhüüülye <#vigyor2>

hát jah

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Darthmushroom
hát ez a Manziel nem igen fog csúszni lefele, valami történt vele. Folyamat edzi magát az NFL-re, normálisan nyilatkozik(viselkedik), a Pro Dayen beöltözve is bizonyított, látszik h még így off seasonba is fejlõdik (fõleg a dobásai) mondjuk szerintem futásból senki nem dob úgy mint Õ.

tutuhawer
nem vesz fel térdgépet, ezt már kimondta. Mindegy mit mond - elvileg. Orvosi engedélye van vagy nincs, jobb esetben, ez dönt. Hogyan játszott tavaly...? Hamis sportorvosival <#circling>

Ulvar
RG3 a kérdéses személy, milyen állapotban lesz a szezonban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tutuhawer
Átigazolt a Washingtonba DeSean Jackson, kedd éjjelig tárgyaltak, Ian Rapaport mondja, hogy azért siettek, nehogy az épp a városban levõ játékos átugrik más városba és leigazolja más. Még a szerzõdés elõtt fotózkodott garconna és Hall-lal is, jól érezte magát. Ha lesz, aki dobja nekik a labdát, akkor ez elég ütõs WSH lehet, mert futójuk van, Alfred Morris.

Darthmushroom
Manziel, jó cikk róla érdemes elolvasni.

Sippie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyan... én barcásként már rég megtanultam, nem számít ki mióta drukkol a csapatnak, csak divatdrukker lehet 😛
Darthmushroom
arról nem is beszélve h mióta nem nyertek super bowlt.. tényleg nagy divat 😄

LasDen
van ma vagy 8 eve hogy divatdrukker vagyok....kitarto aszt hisszem. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
"CSAK A PATRIOTS!" Ohh igen 😄 mellette még a Panthers 😉

Sippie
fúj mi ez a divatdrukker szöveg itt piros betûvel, fújjj fújjjjjjj 😄
LasDen
ha ezeket megirjatok nekem, hogy mukodjenek meg minden, akkor lesznek. Addig meg ne is almodjatok ilyenekrol...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
pontosan, nahát olvasod a gondolataimat
<#idiota>
tutuhawer
Oldalról beúszó, ruhákat ledobó animációkra gondolsz?

Sippie
hát én hiányolom a cheerleadereket, amint belépek a topikba... többiek hogy vannak vele?
😄 😄
tutuhawer
én este még agyalok pár dolgon

LasDen
egyeb ohaj sohaj?

Sippie
köhönjük széhen.
Egyelõre megteszi, de késõbb aztán lenyiló linkes, animált, megaatomrobbanásos csili vili megoldást is kérünk szépen <#idiota><#idiota>
tutuhawer
Én ismerem a linkeket, de van, aki nem, ezért kérném, hogy eléje írd oda, hogy "online közvetítések:" "boltok"
köszi

LasDen
pahancsoljanak

Sippie
én 5 éve néztem ki egy iszonyatosan jól kinézõ dallas sapit. Nem is volt drága a hivatalos cowboys shopban. A döbbenet ott ért amikor jött a postaköltség, konkrétan 100 dollár volt. A sapka meg 20... na köszöntem szépen.
Õ lett volna az egyébként
azóta már nem kapni sehol, de minden évben nekirugaszkodok hogy na most ebay-en amazonon, akárhol találok egyet. Egyedül gyerekméretben láttam azóta is 😄 de már beletörõdtem hogy sose lesz ilyenem 😞
tutuhawer

Én gondolkodtam rendelésen, nézegettem, hogy megy a hivatalos bolt, és írták, hogy "amit lehet egyben" küldeni, az 1 csomag, 1 költség

Sippie
pinát! <#zavart1><#zavart1>

najónem. Szerintem annyival lehetne bõvíteni a bannert, hogy esetleg nfl kiegészítõk itthoni boltjai, illetve hazai és külföldi online üzletek linkjei kerülhetnének fel, hátha valaki kedvet kap egy két relikvia vásárlásához. Pl.: #11360, #11358
idõvel meg bõvítgetjük, ha találunk pár jó helyet.
tutuhawer
Hey
egy linket szeretnék elsõ körben: http://www.vipboxeu.co/sports/american-football.html
köszönöm

LasDen
na meseljetek, mit akartok a topikban...

LasDen
Köszi a bizalmat. Igyekszem majd visszaelni vele...
Holnap majd intezkedem

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
ja és most hogy megvan az új házigazda lehet neki munkát adni (😄), szóval gyûjtsük össze a jó boltokat, és mehet bannerba 😛 😄
Sippie
Ki milyen boltokat ismer, ahonnan lehetne nfl-es cuccokat venni?
Netrõl rendelés pl europai nfl store
bár eléggé hiányos a készlet, dallasos reciever gloves nincs 😞
Darthmushroom
túl nagy rivalizálás nincs mivel az egyik fiatal franchise még a másik egy nagy múltú. Én úgy tudom csak azért akar a Texansba mert 1/1 akart lenni, de most kb. semmi esély rá, sõt még a top5bõl is simán kinézem h kicsúszik.

Sippie
oké, csak ahhoz az elsõ 15 csapatnak nem kéne elvinnie, hogy errõl egyáltalán lehessen beszélni 😊
tutuhawer
texasi, de a Houstonban akar játszani. Csoportriválisnál meg nem akar. Államon belüli rivális a Dallas neki? Szereti a Dallast? Sajnos meg kell kérdezni, Johnny Manziel akkora sztár, vagy annak gondolja magát, majd elválik.

Darthmushroom
végül is texasi meg Romo mellet tanulhatna pár évig, szerintem annyira nem lenne rossz döntés. Mivel azért oda kell a reklám is a tulajnak, meg Romo se lesz már fiatalabb. Régebben olvasgattam ilyen véleményeket dallas drukkerektõl átlag pozitív volt. Kitudja h az alatt a 2-3 év alatt amíg csak csere lehet komolyodna is a srác, onnan meg már nagy fogás lenne.

Sippie
azt hittem elsõre hogy csak viccelsz, de tényleg... Sanchez 😄 😄 :d minek az oda 😄

dallas facebook oldalon már kalkuláltak hogy a 16. helyen elvigyék-e Manzielt, ha addig nem viszi el senki... ühüm, seems legit 😄
robotnyk
DeSean Jackson released by Philadelphia Eagles
tutuhawer
Mark Sanchez a Philadelphiában folytatja. Hivatalos. A Dallas jobban erõsített <#nevetes1><#vigyor2>

1-2 hét kimaaradt, nem tudtam este meló közben hallgatni a mûsorokat, az nfl mobile is szarakodott, ma viszont ránéztem Johnny Manziel draft bemutatójára, és meghallgattam az okosokat, megmondták: kell tudni dobni a zsebbõl minden irányítónak. Ha csak kirohangászik és úgy akar dobni, eltörik, mint a ropit.