Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
De most komolyan...ez történelmi esemény? Drafoltak egy nyíltan melegségét felvállaló játékost? Ez akkora nagy dolog? Most komolyan...ráadásul bevallottan nem is volt egy logikus lépés a Ramstõl...Kellett a hype ennyi, de ez szánalmas az én szememben. Nem vagyok teljes mértékben homofób, ne higgyétek, hogy emiatt zavar a döntés, de csak a hype miatt draftolni valakit...remélem minden tetves Rams szponzor nagy betûkkel be volt tolva miközben a kamerák forogtak...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
utolsó nappal se tetszik jobban a draft... ráadásul egy játékost szerettem volna h UDFA-ként a Patshez kerüljön Gator Hoskins, és az is Miamiba ment próbálkozni..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

robotnyk
azt a korszakot mások is szerették... <#idiota>
Darthmushroom
én legutóbb vadállat az alapszakaos Pats-Denvernél voltam 😄 másnap mentem dolgozni de nem érdekelt 😄 bár félidõbe elbizonytalanodtam de úgy voltam vele az elsõ Pats támadást megvárom, elsõ TD után meg tudtam h ezt meg fogják nyerni.. és meg is történt 😄 de közbe annyit üvöltöztem h az eszméletlen 😄 messze az egyik legjobb meccs volt életembe 😄

Törölt felhasználó
Jags-et még anno Jack del Riós idõszakban szerettem meg. Mikor feljutottak playoffra és Pats verte ki õket. Akkor képes voltam hazajönni valami buliból és részegen üvöltöttem végig a meccset XD Anyámék örültek 😄
Darthmushroom
hát az valami vicc volt h tavaly mennyi Denver meccs volt a sport tvn, de mondjuk nem csak az Õ hibájuk mivel az nfl is fõ mûsor idõbe rakta szinte az összeset.. és ha már választhattak akkor azt nyomták. Nem is csodálom h mennyi drukkerük lett Mo.-n. (eltekintve Manningtõl)

Szerintem am rohadt szimpatikus a Jax, már régebben maga név miatt is tetszett (Pats anno pl. név miatt lett kedvenc mert angol foci szurkerként a New England mindent vitt, vagy a Panthers is egy sorozat miatt) am én streamen is sokat nézek pl. 7 órás idõpontba ált. az egyiken a Jax másikon a Panthers meccseket követtem ha pont úgy volt, vagy valamelyik helyet Pats mikor h volt a sorsolás.

Törölt felhasználó
Csodálkozva látom, hogy a JAGS-et szereti valaki 😊 Eddig kb azt hittem Én vagyok az egyetlen szurkolójuk 😄
Am Én mióta nem játszom, azóta annyira nem követem. Meló miatt nem is tudom nézni a meccseket. Max a magyar ismétléseket nézem vissza, meg az eredményeket NFL.COM-on. Tv-ben meg kb állandóan Pats, Colts, Ravens, meccsek vannak. Meg most tavaly volt jó pár Denver meccs, mert jól ment nekik 😊
Darthmushroom
Jó még a Dallast is kedvelem valamennyire de ott meg semmit nem lehet érteni a tulaj miatt szóval azt inkább nem is kommentálom. meg am is ott az edzõ csak egy jelkép..

Darthmushroom
egyáltalán nem tetszik. A két kedvenc Pats/Panthers húzásait nem értem, de még a kedvelt Jax/Chargers húzásai is meglepõek számomra bár elõbbié még elmegy kategória. Talán az utolsó kedvelt Arizona draftjára mondom azt h jó. A többi csapat meg teljes mértékbe hidegen hagy h mint csinál.

Ricsi234
Uraim! Draft, kinek hogy tetszett, mi nem tetszett, Pickek mennyire voltak jók, meglepõek? Szerintem Manzielnek, meg Bridgewaternek jó helye van, mack is jó helyen landolt, JJ Watt-Clowney páros(brutál),mi is jól csináltuk a dolgunkat(Carlos Hyde, WR, CB..) 😊

Darthmushroom
én szerintem Manziel nagy játékos lesz, volt nem 1 balhéja az egyetem közbe, de amit tavasszal lehet látni h folyamat edzette magát és edzõkkel is edzet (anyagilag megtehette) h kész legyen az nflre és a gyengeségeit fejlesztette megmutatta azt h Õ igen is komoly játékos lehet. arról nem is beszélve h a foci pályán eddig is megmutatta h vezér meg hatalmas küzdõ.
Ellenben Teddyvel, Õt messze a legjobbnak tartották az egyetemen erre pont az ellentétjét csinálta mint ahogy megismerték.. szerény, szegény családból lett egy nagy képû hülye gyerek aki semmit nem csinált a tavasszal és semmi játékra nem volt hajlandó.

Lehet h fordítva lett mint várták, Manzielre mondták h csúszni akar mert "nagyobb" csapatba akar játszani, de úgy készült ahogy azt senki nem várta, még Teddy meg azt csinálta amit a Manzielre mondtak és õ mintha direkt csúszni akart volna.

Törölt felhasználó
Manziel szerintem még mindig annak örül, hogy valaki draftolta, ahogy Bridgewater is 😄
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy az edzõi stáb és a tulajok mi alapján döntenek, mikor kit draftolnak. Érdekes embereket vesznek fel mindenhol. Mondjuk tény, hogy nem látunk bele se a csapat életébe, se a vezetõk jövõbeni terveibe.
Ulvar

<#vigyor2><#vigyor2>

De a másik jó húzásunk Carlos Hyde, elsõ körben meg Jimmie Ward is jóra sikerült.

Darthmushroom
Manziel most biztos sír:
"Bréking: az elõzõ szezon elkapókirálya, Josh Gordon 16 mérkõzéses eltiltásban részesülhet, miután ismét megbukott egy drogteszten..."

Istenem de hülye... nem tanult a tavalyi évbõl ahol meg 5 meccset kellet kihagynia ilyen hülyeség miatt..

Darthmushroom
Mallettre nagyon mondják h eltradeljük, elméletileg a Texans szeretné is (fõleg így h behúztuk elõlük akit szerettek volna 3.kör elején)am Brady se lesz már fiatalabb szóval minden esélye meg van az új srácnak, fõleg h az egyik legjobb fiatal irányítónak tartják aki inkább az egyeteme minõsége miatt nem volt elsõ körös. Engem inkább azért zavar ez a pick mert feleslegesnek érzem, ez még ráért volt késõbbi körbe vagy évbe.. sokkal nagyobb hiány posztjai is vannak a csapatnak, fõleg h az elsõ körös pick is kitudja mennyit ér majd ezzel a sérülékeny játékossal.

LasDen
Mallett gondolom idõvel csere. Õ meg padozik pár évet aztán szintén le fog lépni, mert nem hiszem hogy õt akarják Brady utódjának 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
hát én most nem értem BB mit gondol a Pats-nél 😮 ott van még Mallett de már 2.körbe húzunk egy irányítót, oké tehetséges srác meg tanulhat is de még késõbb is bent van csomó hasonló. Mettenberg,Mcarron stb.. 3. pick meg csere h ne teljen el az év ilyen nélkül. hát messze nem vagyok elégedett eddig a draftal.

Sippie
mondjuk tény, hogy majdnem minden posztra draftolhatnának. Talán csak futóra nem kell. De Romo sem lesz fiatalabb, Oline sem túl acélos, Witten sem a régi, a defense meg magáért beszél.
Na most jött egy Demarcus nevû Defensive End... hát a név kötelez, de azért nem lesz minden Demarcusból egy Ware 😄
robotnyk
(Buffalo Bills) Stevie Johnson traded to San Francisco 49ers
robotnyk
ezt nem értem D:
Törölt felhasználó
Henne meg hát... Na mind1, nála még egy kezdõ is jobb. Nem tudom milyen szezont akarnak csinálni. De szezon után a Jags volt jósolva az egyik olyan meglepetés csapatnak, akik szét fogják verni a ligát. Am 3 vagy 4 ilyen csapatot emlegettek. De nem tudom. Tény hogy kõ kemény lesz a védelem, ami tudjuk hogy jó, mert lehet hogy sok pontot nem fognak csinálni, de ha nem is kapnak semmit, akkor már nyertek. Meg am is a bajnokságot a védelem, a meccseket az támadó egység nyeri, szokás volt mondani. Mikor játszottam, akkor is tapasztaltam, hogy így van 😊 De ilyen támadó egységgel.. Tavaly is szezon végére sikerült valamennyire "összeszedni" magukat.
ReszegKoldus
lehet érdemes lesz Browns meccseket is nézni, jó lehet az a csoport így 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
szerintem kizárt h Õ fog kezdeni. eddig is le volt nyilatkozva h Henne fog kezdeni, ha jön irányító az tanulni jön még csak, ezért is várták h késõbbi körbe húznak csak.

Törölt felhasználó
A fûzõvel kifele blogon, meg rohadtul nem tartják nfl-értetnek, még legalább 1-2 évig. Én komolyan nem tudom, hogy most ennek örüljek-e vagy sem, de highlight videók alapján nem egy nagy durranás. Arról nem is beszélve, hogy a Jags most nagyon védelmet épített a szabadügynök piacból. Faluk eddig se nagyon volt, egy ilyen lassú irányítót szerintem meg fognak enni reggelire az erõsebb védelmek... Na mind1, majd meglátjuk a szezonban, meg hogy a többi picken mit húznak
Darthmushroom
Én úgy tudom nem rég õt tartották a legjobban NFL kész irányítónak, de viszont tehetségét nem tartják akkorának mint pl. Teddynek vagy Manzielnek. am bowl.hu-n örülnek neki a Jax fanok, de egy Mack lett volna álom aki ráadásul bent is volt.

Törölt felhasználó
Hát Én is lefostam a Jags-en a bokámat... Hihetetlen, hogy ezt az irányítót választották. Nem is néztem utána ennek a srácnak, mert nem beszélt róla senki. Plusz Manziel legalább kifutkosott volna az összeomló zsebbõl. Most néztem reggel videót errõl a "Monsterrõl", de olyan csúnyán passzol, hogy hihetetlen. Amikor meg elindul hogy na akkor õ most fut, akkor se test csel, se lófasz, se semmi, szedik le 5-10 yard után....
Valaki ismeri ezt a csókát? Jó döntés volt? Mert szerintem nem...
Am lehet hogy arra mentek a Jags-nél, hogy mindenki elbukja a mockját 😄
ahaha

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

hungary27
felfele dobja, persze, hogy simán elkapja 😄
bakkerman
láttátok már? Középsulis srác kapja el a saját passzát 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
az se árt nekik mivel olyan fal volt Romo elõtt... nem véletlen kell szabaduló mûvésznek lennie.

Sippie
Dallas meg offensive line embert draftol, amikor a legszarabb defense volt a ligában... 😄
Darthmushroom
hát érdekes volt a draft elsõ napja. számomra meglepõ h meddig csúszott Manziel, de fõleg Teddy.. majdnem az elsõ körbõl is kicsúszott, hát ennyit számít h elszállt magától és nem csinált semmit a tavasszal. legmeglepõbb nekem a Jax húzása mikor bent volt még Mack,Evans,Watkins stb.. akikért nagyon érdeklõdtek. Na meg persze a Pats húzás.. 2 súlyos sérülése volt már (2.ból lábadozik) és behúzzák elsõ körbe. Szerintem úgy járnak vele mint Ras-I Dowlinggal aki 2 meccset játszott eddig.am Manziel meg jól járt, nem gyenge elkapó sort kap.

HunnernesKonge
Sok sikert Browns:

Ricsi234
Én meg elnéztem a dátumot és ma 03.00-ig virrasztottam hogy mi a picsku van..-.-

Sippie
hát ezt jelenti a 12-5, te mondtad nem én 😄 😄

most nézem csak, holnap draft? 😮 húha, na kiváncsi leszek.
Ricsi234
Hahaha, remélem nem így lesz..Meglátjuk😉

tutuhawer
ez jó 😊))

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
Ámen! 😄DD
Sippie
12-4-el bejutnak és a playoffba kikapnak elsõ meccsen? 😄
Ricsi234
12-5 lesz szerintem a vége..😊

Darthmushroom
én a Jaxet szeretném playoffba látni a "kicsik" közül. Mellettük természetesen a Pats,Panthers duót.

tutuhawer
A WSH érdekes lehet például, jaja... A Tampa Bayt szeretném inkább látni, jól szerepelni, õk nem csoportriválisai a Phillynek

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
sok haszna nincs, de hát az amcsik statisztika buzik 😄 úgy is lesz aki majd hatalmas meglepetésre a playoffot se éri el meg olyan is aki csoport utolsó volt de idén meg playoffba megy.

ReszegKoldus
Van ezeknek a listáknak valami értelme azon kívül, hogy ha a Coltsnak jól fog menni, akkor rá lehet fogni, hogy azért mert nekik van a legkönnyebb sorsolásuk? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Az NFL nagyokosai szerint ez csak a 4. legnehezebb sorsolás a Raiders Broncos Rams után, és ez a 4. is holtversenyes a Chargersel.

Full list:

1. Oakland Raiders – .578
2. Denver Broncos – .570
3. St. Louis Rams – .564
4. San Diego Chargers – .563
4. San Francisco 49ers – .563
6. Seattle Seahawks – .561
7. Kansas City Chiefs – .559
8. Arizona Cardinals – .547
9. New York Jets – .520
10. New England Patriots – .516
11. Atlanta Falcons – .512
12. Miami Dolphins – .508
13. Green Bay Packers – .504
14. Buffalo Bills – .500
15. Chicago Bears – .496
16. Detroit Lions – .492
17. Washington Redskins – .490
18. Dallas Cowboys – .488
19. Tampa Bay Buccaneers – .484
20. Philadelphia Eagles – .479
21. Minnesota Vikings – .477
22. Carolina Panthers – .473
23. Cincinnati Bengals – .469
23. New Orleans Saints – .469
23. Pittsburgh Steelers – .469
26. Cleveland Browns – .465
26. New York Giants – .465
28. Baltimore Ravens – .461
29. Jacksonville Jaguars – .453
30. Houston Texans – .441
31. Tennessee Titans – .438
32. Indianapolis Colts – .430

Ulvar
Megkaptuk majdnem a teljes tavalyi POt alapszakaszba 😊)))) (hogy nem rohadna meg az a szent szûz szaros mária...)

tutuhawer
CJNoBrain: hááát, rohadjak meg, nem találtam meg a pontos nyilatkozatot, de mondta Chris Johnson, hogy a Jetsnél tudják, mi az, hogy "nyerni". A cikkíró meg hozzátette, hogy a Holdraszállás óta nem játszott döntõt a Jets... 😄

Hypo
😊) épp néztem én is, minden dok filmjük elég jó

tutuhawer
én most nézem a Bo Jackson életérõl szóló filmet, NFL netwrokön nem volt hasonló,, nem láttam ilyet, de tube-on van ESPN-rendezésû dokumentumfilm. Nagyon érdekes, legalább annyira , mint a mozifilm. Ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=yQQQ161c4S4

szomferi
hát nem vágta a play-t a kölyök 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB