13258
-
#11803 az usa egy szar hely, legalábbis szarabb, mint ahogy az amerikaiak egy része azt szeretné magával, meg a világgal elhitetni, de azért mert 70-80 ezer ember között előfordul hogy két részeg összeverekszik, az nem egyenlő azzal ami európai fociban megy. tedd fel magadnak így a kérdést, ha beülsz egy átlag meccsen egy átlag chicago szurkolói csoport mellé green bay mezben mennyivel kisebb vagy nagyobb az esélye hogy megvernek, mint ha mondjuk real madrid mezben ülnél be a camp nouban barcelona drukkerek közé?
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.24. 12:55:09 -
#11802 Szerintem sok ilyen van, csak nincs mind körül akkora cirkusz, mint pl a tavalyi Patriots-Jets esetnél. Csak az a lényeg, hogy hiába mondják, hogy ott nyugodtan ülnek egymás mellett a szurkolók, ez nem mindig igaz az istenített usákiában sem.
A Packers hazai meccsein rendszeresek a letartóztatások és kitiltások (persze nem csak verekedés miatt), igaz ott a rendőrség nem dísznek van, szigorúan betartatják a szabályokat és könnyebben is kattan a bilincs itteni szemmel nézve akár fura okok miatt is :D -
#11801 Tegyük hozzá, hogy évben egyszer történik, ez nem fajul el, nem mellesleg a részegek máshol is verekszenek nem csak nfl vagy sucker meccsen -
#11800 Faragó Ricsi is remélem látta ismét, hogy milyen amikor teljes nyugalomban tudják egymás mellett nézni a meccset a különböző csapatok szurkolói :D
(a dátum ellenére ez a mostani meccsen volt)
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.09.24. 00:54:36 -
#11799 Stephen Tulloch injures ACL after celebrating sack
zseniális -
#11798 Janikowski lassan úgy néz ki, mint egy tight end, nem egy rúgó :D -
#11797 Tudtam h a Chargers meg a Cardinals jobb lesz mint tavaly, de nem hittem volna h mind2 így kezdi az évet :O Főleg az előbbi meglepő mivel ők ált. az alapszakasz végén szoktak csak összeállni h meglegyen a playoff, utóbbi meg alap h megy mivel szeretnének otthon Super Bowlt játszani. -
#11796 közben a CBS-t nézem, és pörgetik a korai meccsek adatait: még mindig marha erős a Baltimore fejben. Odakerülnek, és megcsinálják, Steve Smith a második félidőben hasított, ahogy látom, ha jól látom, borzasztó értékes emberük. Utsó pillanatra jutottak a mezőnygól közelébe és megcsinálta Tucker, óriási W az is szerintem, Nem elég jól draftolni a clevelandieknek, ha csoportot akarnak nyerni, marha jó a többi csapat ott. -
#11795 1 meccs a hátrányuk, elkapnak egy jó hónapot és máris jó pozícióba kerülnek. Kár, hogy van az a fránya 17. játékhét
Szépen visszajöttek , tény. nagy W. -
#11794 ma úgy látszik a QB-kat küldik elkapni...Rodgerst sajnos nem küldték :D -
#11793 Dallas 0-21-ről felállt és 34-31-re húzta be a meccset a rams ellen... húváow, bajnokcsapat! :D -
#11792 Na végül 2. félidőben beállítoták végre Bortles-t. 2TD passz, futott egy csomót. Mellette még a defens is sokkal kevesebb pontot engedett. 30 pont henne alatt és 14 pont Bortles alatt. Mondjuk ebből az egyik egy pick six volt. -
#11791 végre egy jó Packers defense, kár hogy most meg az offense volt szar :D -
#11790 közben nagy a feszkó Philadelphiában... kiállítások egymás után itt is, ott is. :D -
#11789 Hihetetlen Wilforknak kell labdát szereznie h nem legyen hosszabbítás egy Raiders ellen. Remélem valamikor össze áll a Pats mert így nem lesz playoff. -
#11788 mily meglepő elkezdik használni rendesen az elkapókat egyből halad az offense a büntetések ellenére is, jó mondjuk meglepő h a cserék (a falban) jobban védik Bradyt. -
#11787 A Detroit is ilyen, csinálják a fasza dolgaikat, és aztán egyszercsak fos, szar. A csoportot megnyerhették volna tavaly, de mindig elbaszták. -> fos, szar
A játék egyébként kiváló volt, egyszer meg lehet enni, de többször már ciki -
#11786 és jött is a fütty (jogosan) a hazai publikumtól, nem ehhez vannak szokva a drukkerek. -
#11785 idén ilyen a Pats O. sz@r a fal,így túl nagy a nyomás Bradyn ráadásul futáshoz is kevesek. Brady nem mer dobni csak Edelmannek vagy Gronknak,így a többi elkapónak nincs önbizalma és ha néha dobnak feléjük labdát azt így nem tudják elkapni. -
#11784 és megint 2 yardra voltak a TD-től, erre megint elnyomorékoskodják... eszem megáll -
#11783 aztarohadt :D kár hogy elbaszták :/ -
#11782 Bazd meg play a brownstól :D link -
#11781 majdnem leestem a székről, amikor megláttam ezt a bénázást :D
ilyen az NCAA-ban sincs már... -
#11780 ez megint vicc volt.. félpályáról elbohóckodjak mert muszáj csak szinte csak futással próbálkozni red zoneban (hülye JMD) a legvégén meg mikor végre passz akkor meg sz@r a snap hát tipikus idén. -
#11779 igen, kezdve a labdavesztéssel... de mintha tényleg észhez tértek volna, és működik az O! -
#11778 1,5 negyed után illet már valami értelmes drive-ot csinálni, mert előtte hihetetlen 0k voltak. -
#11777 nyomtak egy TD-t, most hátha megjön a tudományuk :D -
#11776 eddig 0 az Offense :D úgyhogy nehéz meccs :D -
#11775 aaaha, toltam rá egy all int :D (-14-es hendi, kereken 2x-es odds) -
#11774 Dalton elkapott TD! trükkös játék után. nagyon jó idén is a Bengals. Két hét múlva nehéz lesz ennek az össze nem állt Patsnek ellenük. -
#11773 am még mindig csak Carr (Raiders) kezdő az idei draftolt QB-k közül? -
#11772 Tetted? :D -
#11771 na akkor kéne egy 2TD-nyi különbségű Pats győzelem, de nagyon nagyon :D -
#11770 eagles-Redskins Lions-packers..Remélem SUH leszedi Rodgers fejét..:D -
#11769 Rob Bironas autóbalesetben elhunyt. -
#11768 Week 4: TNF-2:30-Redskins-Giants (S2), 09/28-20:00-Raiders-Dolphins (C8), 22:25-49ers-Eagles (S2), MNF-2:30-Chiefs-Patriots (S2) -
#11767 Mikor néztem még nem volt cikk -
#11766 Lions - Packers (bowl.hu-n mindig írják) -
#11765 C8 vagy mi, mit add ma 8tól? -
#11764 Ott vagyunk a 2. helyen..:DD
Vajon holnap így lesz-e vagy nem?? hmm..