Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Inkább erõs, mint okos, és lehet, pont ilyenre volt szükségük.
A viccet félretéve én se értem, legalább feltennék maguknak a kérdést, hogy "szükségünk van arra a srácra, aki... és .... ?" Nem, mert ostoba.
Valamit tudhatott az Eaglesnél Chip Kelly, hogy egyáltalán nem akarta a csapatban DeSean Jacksont,ez az ellenpélda. Érdekes a Cowboys, az biztos.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Törölt felhasználó
Én nem értem a csapatokat, hogy ilyenkor Wtf? Normálisak ezek?
Ulvar
xDDD

A linebackerhiányban szenvedõ Dallas Cowboys megszerezte Rolando McClaint a Ravenstõl egy 6. körös pickért (kaptak mellé egy 7. köröset). McClain kétszer vonult vissza az NFL-tõl eddig, pedig még csak 24 éves, illetve többször letartóztatták, legutóbb például azért, mert az õt túl sötét ablaküvege miatt megállító rendõr által kibocsátott helyszíni idézést úgy írta alá, hogy "F*ck Y'all", ezzel dezinformálta a rendõrségét.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Törölt felhasználó
Fõleg ha a kis méreted miatt átlépnek mikor csinálnád <#idiota>
Sippie
cut blockot csak tud. Mondjuk az nem széles repertoár 😄
Darthmushroom
ahogy olvasgattam a legnagyobb probléma vele a méretei(5’6” – 168 cm és 177 font – 80kg) meg h passznál nem tud igazán jól blokkolni és ezért is lett undrafted.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
Szépen táncol, és nem veszít sokat a sebességbõl közben, ez borzasztó értékes tudomány, Shady McCoy is ügyesen csinálja. Ami fontos, hogy jó dolog, hogy agilis meg minden, de ha szar van, rá kell tenni a két kezet a labdára, mert ki fogják ütni. Ha sok a labdavesztés, akkor hiába minden fizikai tulajdonság. Tanítható, hogy "fiam, fogd a labdát" de éreznie is kell, mikor kell megfognia a labdát. Remélem, sikerül kinevelni, és látjuk sokat, nagyon tetszetõsen futott. <#eljen> kösz a vidit

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
LOL a gyerek, remélem a Pats legalább a gyakorló csapatba megtartja a gyereket, Stifler mamája hadd örüljön 😄

Törölt felhasználó
Am pont ezt akartam írni. Vince Papale is úgy került be, hogy nyílvános tryout-on vett részt. Mondjuk nem értem a nagyképûségét ilyenkor a stár játékosoknak és edzõknek. Azt hiszik hogy istenek vagy mi? Aztán mi van, ha megpróbálja? Ha olyan szar nevetnek egy jót. Ha nem olyan rossz, akkor azt mondják hogy kösz nem, ha meg van benne lehetõség vagy lealáz mindenkit, akkor mivan? Honnan kéne bárkinek is tudni, milyen tehetség van valahol az õserdõbe elrejtve? Nincs abban semmi égõ, ha hülyére aláz mindenkit. Aztán ha a Cap miatt aggódtak volna, biztos vagyok benne, hogy egy éves szerzõdést már arra aláírt volna pár száz dollárról ,hogy ott játszhat. Csak éljen meg. Am meg A Browns-nak égõbb ez a dolog. Végülis ha ilyenre vetemednék én is a liga legszarabb csapatába próbálkoznék...
ReszegKoldus
pedig megnézhették volna mit tud
de lehet kellemetlen lett volna, ha kiderül, hogy jó 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
abból amit tavaly mûveltek nem volt nehéz kiemelkedni 😄

Ulvar
És még így is a szezon legjobbja volt a Cowboys védelemben

Darthmushroom
Lee tavaly is sokat volt sérült, hol játszott hol nem

LasDen
Csávó besétált a Browns edzésére abban a reményben hogy adnak neki egy lehetõséget 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
Biztos azt gondolták majd kinövi 😄 vagy majd feltuningolják szteroidokkal, és jobb lesz 😄 nemtom... tényleg húzós.

Dallas meg hát na... azért volt nagyon szép idõszakuk nem is olyan régen, nem lehet mindig a csúcson lenni. Majd ha Brady visszavonul, valszeg a New England se lesz akkora ász. Pont olvasgatom a Faragó Ricsis féle könyvet, annyi féle korszakos csapatok vannak, a Dallasé már megvolt. Volt egy jó 49-ers Montanával, meg Younggal, volt jó Packers és Chicago korszak, de még az oakland is nyert SB-t, aztán az utóbbi idõben hol vannak. Ez egy ilyen sport, talán nem is baj, majd eljön még a Dallas ideje is... vagy nem 😄
Törölt felhasználó
Pfff... Mondjuk érdekes hogy ilyen embereket meg mernek venni egy ilyen sportágban...
Sippie
edzésen sérült le, összecsomagolta az egyik falember 😄
amúgy elég sérülékeny a srác. Direkt megnéztem hogy milyen sérülések sújtják, már draft elõtt is volt gondja mindkét térdével, aztán az elsõ szezonban szintén sérült, aztán a másodikban a csuklójával volt gond, utána nagylábujj sérülés jött, meg mintha tavaly is lett volna valami. Most megint a térd, talán eltört nem tudom pontosan... Kár érte, mert szabadügynököt viszont még nem igazoltunk eddig se a védelembe se sehova, csak rookiekkal meg nem hiszem hogy egybõl feljavulna a védelem 😄
Törölt felhasználó
Na mi lett vele?

Hát nem tudom, dallas nem muzsikál manapság valami jól, pedig az is milyen jó csapat volt anno. Jaxnél meg tök tudja mi lesz...
Sippie
elvileg minden évben emelnek valamennyit nem? Ahogy növekednek a bevételek, infláció, meg jogdíjak meg stb 😊

Romo is kapott hasonló szerzõdést, világos hogy tõle is mit várnak <#banplz>
Ulvar
Kaep meg kapott egy 126 milkós 61 milla garantált szerzõdést 6 évre...Szerintem világos hogy mit akar a vezetõség tõle 😄.

Mikor is fogják emelni a cap limitet?

Sippie
Sean Lee már most kiesett egész szezonra a bivalyerõs Dallas védelembõl... jaóvan...
tutuhawer
Komolyan mondom, mindig beszarok a kindlefire reklámjaitól:
John Lynch:
https://www.youtube.com/watch?v=O_dDdEXDFls
Curt Menefee:
https://www.youtube.com/watch?v=WPHK5yPhh8U

tutuhawer
És megtudta, hogy McGinnist nyomta fel... A szemét. 😄😄

ReszegKoldus
Ja nem azért, hanem mert állítólag bedrogozott és szexuálisan zaklatott nõket több államban is.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
Kösz az infót.
Csak azért lesittelik, mert összeveszett Willie McGinnisttel... pff

ReszegKoldus
kirúgták, éppen rács mögött várja, hogy elítélik-e

tutuhawer
hááát... Én se szeretem 😊 Viszont Darren Sharpert bírtam, õt meg eltüntették, egy ideje nem láttam. Egyszer érezni lehetett valami feszkót közte meg McGinnist közt, lehet, hogykirúgták. McGinnist mindenhol ott van, jól beépült, õ jó arc, de Evanst én se szeretem annyira 😊

robotnyk
szerintem Evans nem kisebb gyökér, mint Manziel <#zavart1>
tutuhawer
azt mondta, emelte ki Evans, hogy az irányítók nem annyir tehetik meg szerinte, marha sokat kell tanulnia, playbookkal fekszik és kel, még jobban, mint a többiek. Ezért is kell észnél lennie.
Hömbölgött: parádézott, bohóckodott, ivott, amit akarsz. Van valami videó is, de én azt nem néztem meg, inkább a stúdió érdekelt.

robotnyk
az nfl networkös megmondóemberek (is) felháborodtak rajta, hogy egy hétvégére elment Vegasba, akkor, amikor egyébként nem volt semmilyen elkötelezettsége. az önkéntes edzõtáborban már megjelent, amikor kellett. ez csak a holtszezoni bulvárszemét egy olyan játékosról aki (szerintem nem akaratlanul) vonzza az ilyet
Törölt felhasználó
Hömbölgött mit jelent? Mondjuk ha már befutott, mondhatnám, hogy elengedheti magát, de ez se igaz, max holtszezonba engedhet ki kicsit. Mondjuk ha csak pókerezett meg ilyenek 1 napot, az szerintem se nagy durr
tutuhawer
Ez jó. 😄 Zöld gombot nyomtam. Már tárcsázom is: 1-800-DIRECTV

Közben Johnny Manziel, aki egyébként tényleg profin készül, odafigyel, edz, tanul, a hétvégén Vegasban hömbölgött. Nem érti, ez miért lett story. Heath Evans és Jamie Dukes a stúdióban azonnal lebaszták érte, sõt: Evan minden pénzét feltenné, hogy Hoyer lesz a kezdõ Clevelandben és nem Manziel. Már kevesebb, mint 100 nap, pont mondták!!!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
Na ja, SF 😊
Szerintem nem lesz olyan gáz a helyzet. Elvégre a melegség ugyan olyan identitászavar, mint az mikor valaki transzfesztita akar lenni. Szerintem az emberiség idõvel vissza fog venni ebbõl a nagy meleg áradatos egyenlõség baromságból, ahogy a feketékbõl is visszavett és a nõk elnyomásából is visszavett. Igen, mindig lesznek megkülönböztetések és rasszisták is, de majd ezt is kinövik a társadalmak. De majd jönni fog más hülyeség helyette...
Ulvar
Most még röhögünk rajta, aztán pár év múlva azon fog menni a balhé, hogy a meleg játékosoknak nem szurkolhatnak a melegek, mert "elnyomják" õket a hetero homofób tudatlan mûveletlen "fejlõdni" és "változni" nem képes társadalom, ezért meleg cheerleader csapatokat állítanak, és azok is szurkolni fognak a meleg játékosokért a csapatban (egyenlõség, egyenlõ bánásmód a címszó).

Azután jönnek az elsõ nyíltan felvállaló meleg csapatok...Az elsõk között lesz a 49ers, amennyire egy liberális város San Fran 😄

Törölt felhasználó
Látszik hogy nem amerikai fociztál soha... 😄
Egy ilyen ütközés után, mindig úgy kell összeszedni magad, mert nagyon durva és nem lehet megszokni rendesen...
Ulvar: XD
Ulvar
<#idiota><#nevetes1><#taps>

Sippie
na ezaz, hogy a meleg direkt azé ütközik hogy taperoljon
😄
Törölt felhasználó
BTW egy DE-rõl beszélünk, aki elég csúnyán tudja büntetni a futókat is meg az irányítót is, ergó, annyira nem lehet buzis <#idiota>
Ulvar
<#eljen>

Törölt felhasználó
Pfff... És ki nem szarja le? Komolyan, annyira gáz amit csinálnak ilyenkor. Am meg ha kiírnám, hogy hülye hetero, akkor mondhatnám, hogy csak cinkeltem?! Tiszta vicc, hogy már véleményt se lehet nyilvánítani. Egyébként másik oldalról se értem, hogy mit köpködnek a homofóbok.. Egész meccsen egymást fogdossák, meg ölelgetik játék közben, de az baj, hogy ha egy meleg játékos is ütközik velük?
Ulvar
Haver írta:

Draft után eladott legtöbb mez sorrendben: 1. manziel, 2. sam...3. clowney 4. brückenwasser 5. Bortles

És még Sam nénibácsihoz kapcsolódó hír: Határozatlan idõre eltiltották, pénzbüntetést kapott, valamint "oktatásra" kell járnia Don Jonesnak, az NFL-ben szereplõ Miami Dolphins védõjének, mert nemtetszését fejezte ki, hogy az amatõr játékosbörzén elkelt a homoszexuális Michael Sam. "Uramisten, ez szörnyûség" - írta ki a Twitter közösségi portálra. Jones késõbb elnézést kért szavaiért, és sok sikert kívánt Samnek profi karrierjéhez. A játékos egyelõre nem látogathatja a Dolphins edzéseit, és részt kell vennie több, a "mássággal" foglalkozó elõadáson is...

Csak úgy pörög a biznisz...Mondjuk Don bácsi is hülye volt...de mindegy...csak legyen hír!

Törölt felhasználó
Jó nekik 😊
robotnyk
a csapat több tagja egy partihajón kurvázott
Törölt felhasználó
Hát ne haragudj, de nincs idõm most ezt átolvasni, nagy vonalakba le tudod írni mirõl van szó benne?
Törölt felhasználó
Ez nem csak hype. Szerintem itt egyes emeberek még mindig nem tudnak dolgokat kezelni. Mint ahogy sok férfi nem tud leállni egy meleggel beszélni mert meleg. Úgy vettem észre az emberek nagy része a kireketteket nekiáll mecénázni és szánni, de mint az állat. Lehet itt is volt ilyen a háttérben, hogy szegény kis buzi, vegyük be ha már senkinek nem kell...
ReszegKoldus
komoly lenne, ha eladnának egy csomó mezt a nevével, aztán nyáron keretszûkítésnél kirakják 😄

Ulvar
<#eljen>

És ez megint kiknek a szemében szúr szemet a legjobban? A normális értelmes meleg embereknek...hogy megint kiemelkedik melegsége révén valaki közülük...miközben õk csak emberként akarnak élni. Nem reflektorban élni, mert melegek. Nevetséges.

ReszegKoldus
érdekes, hogy megint pont azok, akik az egyenlõségért harcolnak, nem kezelik ezt a helyzetet se egyenlõen
256 embert draftoltak, de õt külön köszöntik? róla szól a tegnapi draft mûsor nagy része? ez az egyenlõ bánásmód? nevetséges...

Mr. Irrelevantként kellett volna draftolni a csávót 😄

Darthmushroom
válasz egyszerû amerika..