13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #11883
    mert nem legális. Ha ezt megcsinálná a sport tv és az nfl fülébe jutna, még Ricárdó haját is elperelnék...
    Szerintem a kocsmás sem teljesen legális, de neki nem múlik olyan sok rajta.
  • mulli1986
    Az a vicces hogyha egy kocsma tud game pass-t venni itt mo-n, akkor egy sport tv miért nem?
  • szomferi
    ez nem csak rajtuk múlik, a kinti csatorna se sok választási lehetőséget ad
  • robotnyk
    Stevan Ridley out for season
  • Darthmushroom
    engem a denveri hypre jobban zavar.. komolyan mióta ott van Manning 90%ba minden meccsük főműsor időbe van, és ráadásul ennek következtében a sport tv is nagyrészt csak őket adja.
    am a Dallasnak örülök mert én kedvelek elég sok játékost közölök, köztük még Romot is. én őt is inkább csak balszerencsésnek tartom mint rossznak, pl. Elihez képest nem rosszabb irányító, csak ami bejött a kis a Manningnek az Romonak kb soha..
  • Sippie
    azért kiváncsi leszek kinövik-e valaha ezeket a dallasi momentumokat... elejtett labda, rossz snap, és egyéb balfaszkodások... playoffban ezzel mehetnénk is haza :D
  • Ricsi234
    Köszönöm/Köszönjük Dallas hogy megnyerted a meccset! Remélem lecsillapodnak most már a majomfarkincák..
  • mudvayne
    wow
  • szomferi
    hahahaa, kösz Dallas, még több ilyen munkát a special teamtől :D
  • Ricsi234
    Kurva zebrák..Hol marad a zászló? 1. Roughing the Passer
    2. Helmet contact..
  • Sippie
    tipikus Dallas :DDD
  • Sippie
    hol a zászlóóóó???
    mocskos bírók!!!
  • ReszegKoldus
    Panthers-Bengals meccs komoly
  • Sippie
    omájgád.. mosolygó Tony Romo.. . csak aztán nehogy sírás legyen ebből a végén :D
  • ReszegKoldus
    Dolphins are just gay sharks...
  • Ricsi234
    Aztakurva..Megvan a 7. Sack is a Lionsnak:DD
  • Ricsi234
    Ráadásul ez nem is olyan szar..Mat Praterről beszélünk:)
  • szomferi
    lassan csak találnak egy jót :D :D
  • ReszegKoldus
    Kemény, hogy a Lions megint rúgót cserélt és ez is kihagyott már 3-ból 2-t :D
  • Ricsi234
    Jó szar ez a Lions-Vikings meccs..:(
  • szomferi
    aszongya: too easy :D
  • szomferi
    hja, az offense sokat bénázik... na de legalább most sikerült egy TD-t csinálniuk, azért a -5,5 kéne ide, meg a Seahawks-ra is majd :D
  • ReszegKoldus
    sajnos a Denver nagyon a főműsoridős meccsekre tartogatja a rekorddöntést
    de legalább Flacco már 5 TD passzt adott, remélem ad még 3-at :D
  • ReszegKoldus
    Pár hete arra gondoltam milyen jó lenne, ha Rex Ryan elmenne a Packershez defensive coordinatornak, akkor esélytelennek látszott, hogy kirúgják, most már nem annyira, a következő 5 meccsükre is kinéz kb 1-4-es mérleg.
  • McCartman
    Kiütésre meg ilyen mérvű szerencsétlenkedésre talán nem de győzelemre számítottam.
    Annyira a Bengals mellett szólt szinte minden, (rövid hét - bye week, pocsék játék - 3-0) hogy ilyenkor nyer az underdog az nfl-ben.
  • Darthmushroom
    ez a szigorúbb szabályok hibája is, de az elmúlt meccseken is probléma volt a Patsnél h túl sok a szabálytalanság.
  • LasDen #11857
    azt én se. De arra a töménytelen mennyiségű büntetésre sem számítottam, mait összeszedtek. Az agyam eldobtam tőle...
  • ReszegKoldus
    Remélem Manning a Jets ellen megdobja az 509. TD passzát
  • mulli1986
    Jags se áll messze ettől :D
  • Ulvar
    Muszáj volt megcsinálnom...

• robotnyk
    ez a Jets nagyon jó.
  • Darthmushroom
    hát ez nem hittem volna h Pats kiüti a Bengalst az elmúlt meccseik alapján
  • szomferi
    szépen vitték is a fogadásom, szakadjon hatfelé :D
  • ReszegKoldus
    Lions azért nagyon király, elengedték az újonc rúgójukat miután bénázott, erre akit hoztak helyette most kihagyott 3-ból 3-at :D
  • ReszegKoldus
    Simán nyertek volna, ha szereznek annyi pontot, ahányszor a srácot mutatták a pálya szélén :D
  • Ulvar
    No Brückenwasser no party?
  • ReszegKoldus
    A Trash Talk is foglalkozott pár percben az itt korábban felvetődött témával, ezeket a videókat mutatták be :D

• Ulvar
    Média felfújja.
  • Darthmushroom
    hm.. szép pofonba szaladt bele a Pats...
  • tutuhawer #11844
    még mindig erősek a hangok, hogy az edzőt nem szeretik a játékosai...