Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Én nem igen szeretnék ezekért pénzt adni addig amíg lehet nézni ingyen is, elviselhető minőségbe.
Egy kis Apa-Fia poszt is legyen..😊

tutuhawer
Durván 45-46 000 Forintért 07.31-ig lehet nézni mindent, nekem tetszik. Még ha szeptemberben fizet elő rá az ember, az is megéri. Simán leosztom havi 4000-ért NFL gamepass nem olyan szar. A közszolgálati TV amúgyis ingyenes a mindig tv-n, ésrengeteg kiváló, pörgős, izgalmas NB1-es meccset adnak. A Barátok köztöt meg a Híradót se nézem, ha értitek. 😄D

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ricsi234
Hát akkor ezt inkább hagyom..😄 Köszi!

LasDen
figyelmeztetés, hogy a 7napos próba után automatikusan számláz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ricsi234
De rá se mentem..Ezt írja.

LasDen
ha nem mondod le a Trialt, akkor másnap a következő szezon passért - azt hiszem - már 200 dollárt kell fizetned.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ricsi234
* Your Free Trial access will end at 11:59pm ET on August 12, 2014. You will be billed $199.99 on August 13, 2014, unless you cancel in accordance with the applicable instructions. Cancel online anytime during your Free Trial.
Ez mit takar?

szomferi
rokon 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ricsi234
..😄D

Ricsi234
49ers signed RB Glenn Winston to 3-year deal...
Nem elég Frank Gore, Hampton Jewel, Kendall Hunter(Injury), Carlos Hyde, Alfonso Smith?...<#confused>

Sippie
lol
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ricsi234
Friday, August 8th 01:30 - 05:00 (in 4 days) San Francisco 49ers vs. Baltimore Ravens
Friday, August 8th 01:30 - 05:00 (in 4 days) New England Patriots vs. Washington Redskins
Friday, August 8th 03:00 - 06:30 (in 4 days) Seattle Seahawks vs. Denver Broncos
hmmmmmmmmmm
és ez mind egy nap

Ricsi234
Én találtam NBC-s linket, 1500kb/s-osat elég jó volt,(AceStreamos)

LasDen
igen. Még márciusban egyeztek meg....

tutuhawer
Nekem félidőben most le kell lépnem, de még egy érdekesség, a NYG 18-as számú elkapója elég faszán kapkodja a labdát, Marcus Harris a neve. Az NFL Mobile alkalmazásban képe is van, most újult meg a program , jobb, mint tavaly. Nem is mindenkinek volt képe, amennyire emlékszem. Hey

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
lecserélték a Motorola headseteket az edzők, már Bose a támogatott márka - ezen a meccsen biztosan, gondolom, az egész szezonban is

tutuhawer
már megérte az xfinity vs directv reklám miatt. 😄

tutuhawer
én tervezem, igen. feed2all linkjét használom, a minősége szemcsés, tudunk jobbat hirtelen?

Sippie
én a lenge ligát akartam nézni, de azt mondták arról már lemaradtam 😞
Ricsi234
<#idiota>
Akkor nézd az Aréna Focit..😄

Sippie
na az majd akkor felvételről 😄
Ricsi234
02:00 NFL Network, NBC

Sippie
hánykor lesz ? nem számoltam át a kezdést még.
Ricsi234
Már csak pár óra és végre foci..Valaki velem tart?

tutuhawer
melóban vagyok és épp nézni tudom a hírességek csarnokába történő beválasztó showt, nem semmi. Derrick Brooks (tampa bay) soha nem hagyott ki egy meccset se a 14 éves karrierje alatt. Komoly.

tutuhawer
A feed2all linkje kicsit változott, navigál máshova, de az oldal működik. A labdát is látni 😄 /kivéve a PHI-DET meccs, mert akkor hógolyózás volt/ 😄

Sippie
bannerban van 3 stream hely, jól jönnek ott az adások 😊 néha a labdát nem látni ugyan, de ha más nincs...
Vagy másnap torrentről le tudod szedni általában a sport2-ős közvetítést.
hungary27
Azt tudom, csak azért kérdeztem, mert valószínű nem lesz addigra sport2-m.
Sippie
nem, és az előszezont nem is adták.
robotnyk
szerintem arra gondolt, hogy a sport1-en mentek-e vagy a sport2-n élőben. ha erre, akkor nem, sőt 1-2 meccset kivéve a sport2-n voltak, ha jól emlékszem.
LasDen
miért, van olyan meccs amit felvételről játszanak és nem élőben? 😄

hungary27
Előző idényben az élő meccseket mindig a sport1 adta?
Sippie
Vasárnap már preseason meccs 😮
Sippie
szerintem is jobb lenne a forró víz <#hehe>
LasDen
értem az elképzelést, de szerintem ez nagyon szar módja a koncentráció fejlesztésének. biztos van valami jobb 😄

LaszloLedzenyi
a Zsindex szerint ezzel próbálják fejleszteni a koncentrációt <#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Sippie
LasDen
ez mi a fasz? 😄

Sippie
kemények vagyunk <#zavart1>
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LaszloLedzenyi
Lol

Darthmushroom
hihetetlen ami ott történik évről évre. tényleg kis millió sérülés, sokkal több az átlagnál. és akkor még ott van a döntő pillanatokban lévő hibák, legyen az játékostól vagy edzőtől is akár.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sippie
"A csoportrivális Dallas Cowboysra is igencsak rájár a rúd: nem elég, hogy védelmének legjobbjai közül Sean Lee egész évre kidőlt, DeMarcus Ware pedig Denverbe szerződött, az utóbbi helyére draftolt DeMarcus Lawrence eltörte a lábát, emiatt pedig 8-12 hétre harcképtelenné válik. "

fukdatshit 😞
Ricsi234
Jó ez az NFL Facebookos oldala..Meg a kommentek😄

Ricsi234
Hmm..MVP gyanús.

tutuhawer
a topicban új vagyok, ez igaz, még nem láttam, de nagyon

LasDen
de volt már 😊 mikor készült, viszont az meg régen volt.

tutuhawer
baromira nem volt még , és nagyon király, nyomom a zöldet

Sippie
Biztos volt már, de attól még jó 😄