Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van olyan csapat ahol belehet menni tryoutra? Kurvára gondolkodom hogy kikéne menni, ilyen nagyon pici, vagy legalábbis olyan egyetemre ahol van ilyen lehetőség.

Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.17. 18:59:36
tutuhawer: Nem baj, legalább a "#LOB"-nak nevezett valami nem fog arcoskodni😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.17. 00:15:29
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kevin Hart kiváló színész szerintem, a madden reklámban is jó, de mint stand up comedy, szerintem lószar. Telt házas stadionokban lép fel, de egyszer se röhögtem,a reklám viszont király. A Fantasy Football Fantasy megint tetszett, "retardáltan vicces". 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem ez az a videó.
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.15. 21:11:40
Vivimos por ti, vence por nosotros.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
@ToMy_: Ölj meg, de szerintem jó lett..😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
QB
SF
C. Kaepernick
SEA
R. Wilson
RB
PHI
L. McCoy
SF
F. Gore
KC
D. Thomas
SF
C. Hyde
WR
CHI
B. Marshall
NYJ
E. Decker
CIN
M. Jones
DET
G. Tate
NE
D. Amendola
TE
BAL
D. Pitta
DET
E. Ebron
K
DEN
M. Prater
DEF
SEA
Seahawks
Meglátjuk
---
A San Diegonak van egy kis termetű szuper izmos futója, érdemes odafigyelni rá, egy csomót futott tegnap, persze óriási lyukakat is nyitottak a Dallas falán - kommentálta a szakértő.
---
Mobilon nézegettem hajnalban , és ki volt pipálva, hoyg az NFL Audiopassre előfizettem... Belehallgattam a San Diegon meccsébe és nagyon tetszett a kommentár, remélem, valami bug miatt marad a full szezonra a rádió kommentár. Király lenne <#vigyor2>#vigyor2>
Melyiket lenne érdemes néznem?
így módosult a link pontosan, egy i betű került az elejére. Minden nap nézem itt az nfl networköt, asszem rendben az oldal.

Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.07. 12:08:49