Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Jó hogy elkezdték dícsérni a Dallast a közvetítésben... a 4 birtoklásból 1x mentek át a félpályán, abból lett a TD, azon kívül meg semmit nem mutatnak kb... már vártam mikor adják el a labdát.
ReszegKoldus
Ilyen sokat kivett a Panthers + Bengalsból a múlt heti egymás elleni meccsük?

Jeff Fishernek van töke azért fake puntot nyomni a saját 18 yardosáról 2 pontos előnynél.... :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.10.19. 21:57:29

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
b+ amcsik kinyomták a Packers meccset, mert túl egyoldalú :(

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
dánke :D
ReszegKoldus

Sippie
ezt hol látod amúgy? én port.hu-n akartam nézni, de nincs is c8 csatorna benne
ReszegKoldus
Week 7: TNF-2:30-Patriots-Jets (S2), 10/19 20:00-Colts-Bengals (C8), 22:15-Cowboys-Giants (S2), MNF-2:30-Steelers-Texans
Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins

Sippie
és akkor a szokásos, melyik meccs lesz C8-on? :D
ReszegKoldus
Harvint se lett volna baj, ha szezon előtt cserélik el

Habár tulajdonképpen mindegy, hogy az első vagy a második héten szivatott volna :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.10.19. 16:16:38

Ricsi234
Lehet hogy én vagyok vele így de kibaszottul tetszik! :D
http://www.youtube.com/embed/kx1BMvx9uZI

Darthmushroom
A Chargerstől várható is volt már egy jó szezon, azért messze nem volt olyan rossz a keret mint az elmúlt évekbe az eredményeik. nem mondom h Super Bowl esélyesek de egy szép playoff menetelés benne van (nagyobb mint a tavalyi)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
A Dallas meccsét direkt nem néztem, de érdekes, két AFC-csapatot meg igen. A Raiders az új trénerrel érdekes lehet, szerezni fognak győzelmeket , úgy látom. Ők is elbaszták a végén éppen, de meccselték a San Diegót, ami nem semmi. Elég kemény a SD védelme számokban és látva is, emellett Royal-Gates-Floyd-Allen és még a másik tight end, Green brutális elkapó gépezet. Az előszeonban már ordibálta Brandon Oliver nevét a rádiós kommentátor, ő épp 43-assal nyomja , éppen mint annak idején Sproles, és olyan alkat, olyan mentalitású nem draftolt újonc. Nagyon értékes csapatnak láttam az idei San Diegót.
Mengéztem a RAMS meccsét, és ők is érdekesek voltak, ki is emelte Gruden, mennyi potenciál van bennük... Tetszett.
Sajnálom Victor Cruz sérülésést, azt a meccset is nyilván megnéztem. Szar látni, ha az ellenfél egyik legértékesebb embere így megsérül.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
meg eleve, a sporttv is adott időben adja, nekik az esti, 10 utáni meccsek kellenek. amikor vannak bye weeken csapatok, akkor meg csak 2 meccs esik abba a sávba. előtte nem lehet, mert a foci több nézőt vonz.
LasDen
mert szerintem ez jobb üzlet az nfl-nek. Meg gondolom ennél sokkal bonyolultabb, hogy akkor másmilyen game pass...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Akkor miért nem csinálnak olyan game passt, ahol választhat a tv adó bármelyik meccs közül, értelem szerűen több pénzért?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Darthmushroom
igen, a kocsma se adhatná sok ember előtt.

Darthmushroom
mintha az egyik meccsen mondták volna h a 22:25s időpontba lévőkből általában választhatnak, akkor meg nagy %ban mindig 3 meccs van, szóval még ha csak 2t ajánl fel a CBS vagy kiadja nekik a meccset már akkor is van másik opció.

LasDen
mert nem legális. Ha ezt megcsinálná a sport tv és az nfl fülébe jutna, még Ricárdó haját is elperelnék...
Szerintem a kocsmás sem teljesen legális, de neki nem múlik olyan sok rajta.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Az a vicces hogyha egy kocsma tud game pass-t venni itt mo-n, akkor egy sport tv miért nem?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

szomferi
ez nem csak rajtuk múlik, a kinti csatorna se sok választási lehetőséget ad

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

robotnyk
Stevan Ridley out for season
Darthmushroom
engem a denveri hypre jobban zavar.. komolyan mióta ott van Manning 90%ba minden meccsük főműsor időbe van, és ráadásul ennek következtében a sport tv is nagyrészt csak őket adja.
am a Dallasnak örülök mert én kedvelek elég sok játékost közölök, köztük még Romot is. én őt is inkább csak balszerencsésnek tartom mint rossznak, pl. Elihez képest nem rosszabb irányító, csak ami bejött a kis a Manningnek az Romonak kb soha..

Sippie
azért kiváncsi leszek kinövik-e valaha ezeket a dallasi momentumokat... elejtett labda, rossz snap, és egyéb balfaszkodások... playoffban ezzel mehetnénk is haza :D
Ricsi234
Köszönöm/Köszönjük Dallas hogy megnyerted a meccset! Remélem lecsillapodnak most már a majomfarkincák..

wow
szomferi
hahahaa, kösz Dallas, még több ilyen munkát a special teamtől :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ricsi234
Kurva zebrák..Hol marad a zászló? 1. Roughing the Passer
2. Helmet contact..

Sippie
tipikus Dallas :DDD
Sippie
hol a zászlóóóó???
mocskos bírók!!!
ReszegKoldus
Panthers-Bengals meccs komoly

Sippie
omájgád.. mosolygó Tony Romo.. . csak aztán nehogy sírás legyen ebből a végén :D
ReszegKoldus
Dolphins are just gay sharks...

Ricsi234
Aztakurva..Megvan a 7. Sack is a Lionsnak:DD

Ricsi234
Ráadásul ez nem is olyan szar..Mat Praterről beszélünk:)

szomferi
lassan csak találnak egy jót :D :D

ReszegKoldus
Kemény, hogy a Lions megint rúgót cserélt és ez is kihagyott már 3-ból 2-t :D

Ricsi234
Jó szar ez a Lions-Vikings meccs..:(

szomferi
aszongya: too easy :D

szomferi
hja, az offense sokat bénázik... na de legalább most sikerült egy TD-t csinálniuk, azért a -5,5 kéne ide, meg a Seahawks-ra is majd :D

ReszegKoldus
sajnos a Denver nagyon a főműsoridős meccsekre tartogatja a rekorddöntést
de legalább Flacco már 5 TD passzt adott, remélem ad még 3-at :D

ReszegKoldus
Pár hete arra gondoltam milyen jó lenne, ha Rex Ryan elmenne a Packershez defensive coordinatornak, akkor esélytelennek látszott, hogy kirúgják, most már nem annyira, a következő 5 meccsükre is kinéz kb 1-4-es mérleg.

Kiütésre meg ilyen mérvű szerencsétlenkedésre talán nem de győzelemre számítottam.
Annyira a Bengals mellett szólt szinte minden, (rövid hét - bye week, pocsék játék - 3-0) hogy ilyenkor nyer az underdog az nfl-ben.
Darthmushroom
ez a szigorúbb szabályok hibája is, de az elmúlt meccseken is probléma volt a Patsnél h túl sok a szabálytalanság.

LasDen
azt én se. De arra a töménytelen mennyiségű büntetésre sem számítottam, mait összeszedtek. Az agyam eldobtam tőle...

ReszegKoldus
Remélem Manning a Jets ellen megdobja az 509. TD passzát

mulli1986
Jags se áll messze ettől :D

Ulvar
Muszáj volt megcsinálnom...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
ez a Jets nagyon jó.
Darthmushroom
hát ez nem hittem volna h Pats kiüti a Bengalst az elmúlt meccseik alapján

szomferi
szépen vitték is a fogadásom, szakadjon hatfelé :D