Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
a Dolphins Def szétszedi az Offenset..
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.02. 21:01:12

tutuhawer
nézem, nem annyira szar. Persze, Sproles visszatért és odabasz, nagyon állat.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
The Eagles QB will not return against the Texans after injuring his left shoulder in the first half. Mark Sanchez in.

RIP Eagles

az SDnél meg nem tudom mi történt az elmúlt pár meccsükön.
mulli1986
Nem lesz hó....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Ricsi234
van egy úgynevezett USTVnow.com nevű oldal, amin lehet csatornákat nézni. Na most van az ingyenes, csak egy regisztrációt kér, és ezeket a csatornákat lehet (HD) nézni(ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS). Van olyan csatorna is ami közvetíti a meccseket. Csupán generáltam egy amerikai nevet, címet azt azzal regisztráltam.

Darthmushroom
nem meglepő :D Brady vs Manning meccsek mindig főműsor időben vannak, h minél több ember láthassa a világon.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LaszloLedzenyi
Pont ezt közvetíti a S2? <#idiota> jó lesz<#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

szomferi
naaaaaaa :D
most majd odateszi magát, mert hűtőkamrában gyakoroltak :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
nagyon helyes, Manning papa az ilyen időt úgy se szereti :D

ReszegKoldus
helyes, végre

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ricsi234
Jelenleg a Foxborough..

ReszegKoldus
Trotylisburger nagyon jól nyomja ma

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ricsi234
jaja
10 perccel vannak lemaradva

ReszegKoldus
úgy nézem hiába nyomják vágatlanul, 1 teljes negyeddel még mindig le vannak maradva

Ricsi234
Na..P2P és Cromatie is lement a pályáról..:(

tutuhawer
Én hallgatom telefonon mobilnettel, annyira szarakodik a wi-fi az irodában. Ingyenes egész évre - nekem - az audiopass , de nem tudom, miért. Megéri így is , mert Merryll Reese /PHI/ kiváló kommentátor
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.10.26. 22:44:39

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ricsi234
Most kezdi a Sport2 a közvetítést..Tudod kifogja megvárni..inkább nézem a streamet, gondolom félidőre csak behozzák magukat. Cromartie megmutatta most hogy miért is Cromartie..:)

tutuhawer
jaja, én is épp olvasom, letöltöttem az espn sportcenter alkalmazást, ott néztem épp. Meg már az irodában is pörgetem a híreket.

Ricsi234
#11912.:)
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.10.26. 22:12:48

Sippie
már megint egy lesérülés a "sack-örömben" a C8-on :D eszméletlen :D
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.10.26. 21:59:28
tutuhawer
Én megnéztem a londoni meccset, baromira tetszett.
Közben olvasom én is az ESPN oldalán, hogy belefáradtak Lynch fasszágaiba Seattle-ben. Nem gondolkodik a tréner, ha valaki nem OK, akkor megköszönik a munkáját. Philadelphiában is voltak gondjai a trénernek DeSean Jacksonnal, de én még mindig bánom, és gyakran eszembe jut, hogy de nagy hiba és hú de kéne a csapatba , amikor akadozik a gépezet...

Ricsi234
Ezt nem tudtam. Mondjuk azt se bánnám ha mindenkinek alapból 10 pontja lenne, és úgy a +akármennyi pont:D

ReszegKoldus
mert alapból mindnek 10 pontja van

*na most már tuti nincs 10 pontjuk
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2014.10.26. 21:39:01

Ricsi234
lol..fantasy Defense: indianapolis Colts 2 perce kezdődött el a játék, még fent se volt a def, de már 10 pontjuk van:D

Darthmushroom
Pats meg meglepően jól játszik, emlékeztet a régi időkre :D

Ricsi234
Anthony Barr: MVP

Darthmushroom
ideje lenne már leváltani sexy ryant.. 1v2 playoff ennyi volt benne

robotnyk
ez a jets olyan jó. rex ryan egy jó edző, és a gm is kompetens.
Ricsi234
Blaine Gabbert 2 picksix TD:D

ReszegKoldus
Dzsínó 3 drive 3 interception, azért aki tud, az tud

ReszegKoldus
jajj de tudtam hogy ezt meg berúgja....<#boxer>

Ricsi234
Balfaszok<#idiota>

ReszegKoldus
neee újrarúghatja :(

Ricsi234
Na most Prateren van a világ szeme:D

ReszegKoldus
én semmit, de nem bántam volna, ha nem nyer a Lions

ReszegKoldus
de miért nem képesek futni egyet 3.-ra és akkor csak 1 perc maradna az órán...

Ricsi234
Jó lett a végére ez a meccs..Én mondjuk a Lionst tettem volna meg győztesként, de na...

ReszegKoldus
és csak sikerül elbénázni, ezért kellett volna még egy TD-t csinálni az első félidő utolsó fél percében :D

Ricsi234
"Az ESPN értesülése szerint a Seattle Seahawksnál mindenkinek tele van a hócipője Marshawn Lynchcsel, úgyhogy a játékos jó eséllyel egy másik csapatnál kezdi meg a következő szezont." <#eljen>

Ricsi234
blowout:D

ReszegKoldus
Eddig tetszik ez a meccs...

Ricsi234
De kurvajó ez a motívum a Wembleyben..:o

Ricsi234

Horváth Évi is Londonba van..<#rinya>

Darthmushroom
Chargers gyorsan lerombolta amit épített.. 5-1ről 5-3, mondjuk ők szokás szerint december környékén lesznek vadállatok szóval még jól is állnak ahhoz képest :D

ReszegKoldus
+ vasárnap délután a londoni meccset közvetítik élőben a sport tv-n

Ricsi234
LoL
Holnap nagyonkorán reggel meccs.

ReszegKoldus
Nekem hiányzik a Tíbós Broncos :(

Ricsi234
Na srácok pörgessük fel a topikot mint nagyon régen. Most kell beszélgetni, írni mert Offseasonban úgyse lesz semmi olyan nagy durranás..max a Draft.
Panthers Rookies<#awink>

Ricsi234
Hogy ez a Darnell Dockett milyen egy vicces fiú<#idiota>

mulli1986
Hát beszarok... Első meccse a Jax-nek amit nem néztem végig, mert fáradt voltam. A 4. negyedből 10 perc volt hátra és a meccs et már 2 negyed óta 10:6-os állásra a Jax vitte. Erre a végeredmény 24:6 lett :D Most meg nézhetem az összefoglalót... -_- Első győzelme a szezonban a csapatnak! :)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!