13258
-
#2753 Akkor neked is koszi! :) -
#2752 amerikai focira természetesen :D Kickoff-ra meg a MAFL-re gondoltam leginkább..... :D -
#2751 milyen magyar focira gondolsz?Soccer?vagy a magyar Amerikai foci? -
#2750 azt is én szúrtam be ide annó :D
szezon közben hogy lesz? meccsek eredményei fognak ott futni? :) -
#2749 Sztem a bannerba mehetnének a magyar focival kapcsolatos oldalak is...... :D -
#2748 tetszik ez a Alapszabályok magyarul video:) sok mindent elmond -
#2747 Beraktam. Meg a Dougie altal megkeresett magyar NFL videot is a szabalyokrol. -
#2746 nézegettem a műsort és most vettem észre, hogy szombaton a Sport1-n 14.30-tól NFL kedvcsináló......Indianapolis-New England idei meccse..... -
#2745 akkor kösziii Rincevind!!! -
#2744 mostlátom. jó lett a banner. -
#2743 én még meg szem dícsértem, most pótolom: grat a bannerhoz :)
szerintem mehet még bele az nfl.hu is!
Vote: NFL's All-Time Franchise Players! -
#2742 nem srácok:)
Rincevind
ő egyedül:) -
#2741 hoppá Jets erre kivéáncsi leszek!!! -
#2740 fasza a banner srácok!!! -
#2739 Ez az thx! -
Dougie #2738 szerintem ez az:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=998654814&no=1823]#1823[/URL] -
#2737 Anno valaki belinkelt ide egy magyar TV-bol felvett szabalybemutatot. Tudna valaki adni ahhoz egy linket? -
#2736 Tisztaban vagyok vele, de az ujbol nem talaltam ilyen "3D-s, fenyes" valtozatot, ugyhogy inkabb a regit hasznaltam. Pusztan esztetikai okokbol. :) -
#2735 ez aztán kurva nagy különbség :D -
#2734 itten van az új logóról egy kép -
#2733 Frankó lett a banner, csak egy gond vele, hogy már nem ez az NFL logó, hanem van új. -
#2732 fene, kimaradt az i, amerikánszkij. -
#2731 én egy Patseset kérnék.... :D köszej... :D -
#2730 amerkánszkij fútból -
#2729 kérhetnék egy dolphinseset?:)
thnx:) -
#2728 (Dallasos logót Firerock névvel)köszipuszi -
#2727 Thx, akkor megnyugodtam. ^^
Ha valakinek van otlete, hogy mit erdemes meg a felso savba berakni a linkek koze az nyugodtan jelezze. En a jatekszabalyokat gondoltam meg oda magyarul/angolul, de nem talaltam olyan oldalt, ami kello reszletesseggel ugyanakkor egyszeruseggel magyarazna el. Magyar Amerikai Focis oldalakat is nezegettem de egyik se volt annyira kozponti szerepu vagy informaciodus, hogy szuksegesnek lattam volna berakni. Meg az NCAA website-on gondolkodtam, de az se nagy valami. Ha valaki szeretne latni valamit a linkek kozt csak szoljon!
Logokat pedig meg mindig szivesen csinalok barkinek (de csak kicsit, nem VIP-set :). Itt van meg ketto amit tegnap csinaltam unalmas perceimben:
-
#2726 nájsz banner -
#2725 sztem is fasza :D -
#2724 jó
teljesen;) -
#2723 sztem jó lett
-
#2722 jó lett, thx. -
#2721 Hali!
Megvaltoztattam a topic banner-t (ugy voltam vele, hogy az uj sezonra kell egy kis valtozatossag). Mivel azonban ez egy nem kicsit onkenyes lepes volt a reszemrol (hiszen anelkul leptem, hogy az itt forumozokat megkerdeztem volna) ezert, ha a nagytobbsegeteknek nem tetszik, akkor azonnal rakom vissza a regi logot!
A dolog egyebkent kozel nem vegleges, majd szeretnem hozzaadni a csapatokat, illetve tovabbi linkekkel boviteni (erre javaslatokat szivesen latnek). Ha barkinek barmi eszrevetele, hozzafuznivaloja van ne tartsa vissza!
A bannernel az egyszerusegre torekedtem, hogy gyors legyen, megis turhetoen nezzen ki. Leteszteltem 3 bongeszoben, nalam mikodott minden. De azonnal jelezze valaki, ha barmi gond lenne vele.
Es megegyszer elnezest, hogy csak igy onkenyesen megvaltoztattam, de remelem tetszik! -
#2720 Brett Favre Interview
Megmondom oszinten elegge szimpatikus volt amiket mondott. Erdeklodve varom, hogy mit produkalni.
Mindezek mellett azt is erdemes lesz figyalemmel kiserni, hogy Aaron Rodgers hogyan fog produkalni. Nagyon fiatal es oriasi nyomas lesz rajta, hogy Favre helyen kell helytallnia, de tavaly a Cowboys elleni meccsen szvsz eleg jol teljesitett. Kivancsi vagyok birni fogja-e az iramot es, hogy megvan-e benne az ami kell a befutashoz. -
#2719 -
#2718 Thx.
Beleneztem, de nem birok mar tovabb fent maradni. Majd holnap megnezem az osszefoglalot. Addig is bizalommal tolt el, hogy 10-0-ra vezet a Ravens. Bar volt mar hasonlo... :P -
#2717 sop://broker.sopcast.com:3912/58089 itt adják a NE-Ravens meccset de kell hozzá Sopcast -
#2716 Thx. Ma este meglatjuk mukodik-e: Cardinals - Saints
Azt viszont nagyon sajnalom, hogy a Baltimor - NE meccset nem adja senki (legalabbis nfl.com-on nincs TV csatorna megadva). Mult szezonban az egyik legjobb meccs volt. -
#2715 Sopcaston mindig van meccs idején stream. ajánlott a myp2p.eu és a rojadirecta.com oldalak tanulmányozása. -
#2714 NBC...