13258
feenMUx.jpg
  • Rincewind
    Talaltam egy hasznalhato online TV-t: TVUNetworks.

Sajnos nem a legjobb, mert nincs se ESPN, se ABC, se Fox Sport. De van NBS es CBS. Ez mar haladas. Meg keresek tovabb, hatha talalok egy jobbat.

p.s.: Nyugodtan installald fel a klienset, nem virusos, es nagysagrendekkel kenyelmesebb vele TV-zni.
  • Rincewind
    Ma delutan kicsit unatkoztam, ugyhogy elkezdtem jatszadozni a logommal es atalakitottam nehany masik csapatra. De en ugysem fogom hasznalni, ugyhogy ha esetleg valakinek kell a sajat nevevel dobjon egy privatot:

• Rincewind
    Szerintem is. Kicsit hulyen jott ki, hogy visszavonul, aztan megse, meg az egesz huzavona ezzel kapcsolatban.
  • LasDen #2710
    jobban járt volna ha télleg visszavonul....
  • Soldiers
    hát legalább a Jets-nek van egy legendás irányítója
  • Rincewind
    Durva lesz ot latni a megszokott zold-sarga jersey nelkul.
  • Dougie
    úgy tűnik Favre végülis a Jetshez került
    (és lehet hogy még a Madden borító átok se szakad meg...)
  • robotnyk
    kicsit rombolja a nimbuszát ezzel a kurválkodással.
  • LasDen #2705
    hülyék ezek istenem....Favre is az vót.....
  • John Cena
    heh:)
  • Dougie
  • Rincewind
    Azt nem tudom, de engem is erdekelne, mert most egy ideig nem megyek vissza Amerikaba es a magyar kommentartol falra maszok. :)
  • Soldiers
    és a neten lehet vhol nézni mert ezen a honlapon nem találtam trackert
  • Soldiers
    kössz
  • Rincewind
    Aug 7.
  • Soldiers
    mikor kezdődik a preseanson??
  • Rincewind
    Jonak tunik; szeretem, ha van valami komolyabb mondanivaloja is a filmnek.
  • ProGabe #2696
    The Express (Y)
  • Soldiers
    Én tegnap megnéztem a Végtelen Hit című filmet amerikai focis nekem nagyon tetszet a film
  • [Jakuza]
    Az eloszezon lassan kezdodik mar egy het sincs az elso merkozesig.
    Pontosabban Augusztus 3.-an Hall of Fame Week merkozes lesz Indianapolis-Washington.
    Az igazi eloszezon pedig 7.en rajtol. Szoval bar nem tetmerkozesek, nem sokaig kell mar varni. Aztan Szeptember 4.-tol indulhat a moka es kacagas. :D
  • Soldiers
    jaaaaaaa tényleg jóóvan már emlékszem
  • ProGabe #2692
    szombaton NFL? érdekes lenne

adtak egyet vasárnap, élőben, magyar kommentárral
    hétfőn (pontosabban kedd hajnalban) eredeti amcsi komentárral az MNF-t, amit kedden délután magyar kommentárral megismételtek
  • Soldiers
    tavaly hogy is adta a Sport 1-2 a nfl meccsket szombaton meg vasárnap??
  • Rincewind
    Na nincs szo labdarol, aztan jol be is halt a topic.

Kezdodjon mar az uj season! :P
  • Rincewind
    Ez kurva erdekes:

A-11 Offense

A11 Offense Website
  • robotnyk
    muhaha.
    válassz már egy nyomorult labdát. nem magánrepülőgép, hanem egy nyomorult labda. irritáló, hogy ilyen piszlicsáré ügyben ilyen döntésképtelen legyél.
  • Firerock
    na mer az sokkal jobb hogy valakit börtönbezártak kutyaviadalért
    na az megérdemelt 150hsz-t de ez nem érdemel meg 30at igaz.
    köszönjük.leülhetsz
  • DanielT
    Félelmetes ez a kínszarás amit művelsz. Mondhatni botrány.
  • Firerock
    "Én most elkezdtem gondolkozni Wilson bőrlasztin.azok mennyitől kezdődnek?Valahol láttam 60$-ért is"
  • Rincewind
    New York es a kornyeken megtalalhato Wilson labdakat arusito boltok
  • miilann
    nincs annyi,140-150 között van
  • Rincewind
    Wilson Store Locator
  • Firerock
    hány forint most egy dolcsi?én 160al számolok
  • Firerock
    nem csak New Yorkba lesz
    Valami kisvárosban lesznek vendégségben New York Közelébe mert Bébiszitterként és most hozzájuk mennek meg valami rokonhoz az is valami kisvárosban lesz.Én most elkezdtem gondolkozni Wilson bőrlasztin.azok mennyitől kezdődnek?Valahol láttam 60$-ért is
  • Rincewind
    A mall-okban sportboltok vannak (pont az amit elvileg el kene kerulni), de mivel New York-ba megy igy sok valasztasa ugysem lesz. Legalabbis en meg nem futottam bele egy WalMartba sem Manhatten-ben (igaz csak 3 napot voltam New York-ban es nem kifejezetten az volt a celom, hogy ilyeneket keresgeljek :). Meg esetleg belefuthat valami New York Giants vagy Jets shop-ba, de az a Dallas Cowboys Pro Shop-bol kiindulva ugysem fog sima labdakat arulni, csak team logoval dekoraltakat.

Az, hogy hol vegyen labdat szerintem teljesen lenyegtelen. A belvarosban ugyis lesz 100+ sport bolt; minden egyes bevasarlo kozpontban lesz legalabb 5-6. :)

Egyebkent szerintem nyugodtam megmondhatod, hogy hozzon egy official size Wilson Super Grip-et. Az a legalapabb labda, szinte teljesen ugy nez ki, mint amit a hivatalos meccseken hasznalnak, csak nem igazi bor a boritasa. Raadasul az olcso is (bar New York-ban ugyis dupla annyiba fog kerulni, mintha mashol venne).
  • Firerock
    és tudnál mondani olyan honlapot ahol reális áruk van a labdáknak és nagy a választék?
  • Firerock
    én nem akarok rendelni innen
    csak hoyg keresztanyámnak meg tuggyam mondani hogy milyen kell
    amúgy amcsiba ez hogy működik?a plázákba vannak ilyen boltok?(am New York-ba megy)
  • Rincewind
    Ugyanazok a labdakat aruljak, amit barmelyik masik uzletben megkapsz, csak dragabban...

Raadasul legjobb tudomasom szerint az nfl-nek nincs fizikai boltja (legalabbis en meg nem hallottam rola), vagyis innen meg postakoltseget is fizetned kell ra. Tehat megveszed ugyanazt, mint a boltban, de tobbet fizetsz, es rossz esetben meg heteket is varsz ra (amikor en legutobb rendeltem innen 10 napot kesett a csomag).

Sok sikert! :P
  • Firerock
    (nemtalálom ezen a hülye laptopon a nullát:))
  • Firerock
    innen kéne választani valamit,4O dolcsi alatt?