Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
22:45tõl már indul a közvetítés, a kickoff olyan 0:30 körül lesz
franco
ott annyit kell. a sport1-en már reklámozták is már de nem ugrik be,sry.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

a.carkey
Ha jól emlékszem Floridában lesz. Ott is +6 órát kell hozzáadni, nem? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Mi lesz a döntõvel?

6-án ha adja a Sport 1, melyik idõsávba fog esni?

Estire vagy éjjelire?

A medve nem játék.

Serpa
tegnap végig néztem mind2, egy huzamban.
csak a "vasgyúrúkat" sajnálom, szimpatikusabbak voltak.

de a másik ágon, a "sasoknak" örülök.

<#eljen>

szépen latakarították a pályát, Philadelphiában.

a.carkey
(Mármint a Super Bowlt.)

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos ez eldõlt. Meglepõdnék, ha nem a New England nyerne ...

A medve nem játék.

Ramore
Jó meccs volt mindkettõ, Patriots és az Eagles is megérdemelte a gyõzelmet. Patriotsék meggyõzõek voltak idén már nem elõször, azt hiszem a lehetõ legjobb csapatok fogják izgalmassá tenni az idei Superbowl-t.
robotnyk
a tavalyi SB-n a Patriots volt a szimpatikusabb, de mostmár egy kicsit sok lesz belõlük. szvsz simán fogják verni az Eagles-t is
MrSpock
Sajnos a Steelers elbukta ameccset.
patriotsot meglehet egyáltalán verni?
Úgy szurkoltam,izgultam végig,mindig bíztam na majd most,na majd most,aztán nemlett most.Sima vereség.
Pedig a végére egészen jól muzsikáltak,csak hát az elsõ negyed,az betette a kaput,meg ugye a rutin.
Bradyéknek csak nyugodtan kellett játszani,semmi kockáztatás.
Kíváncsi lettem volna ha élesebb a meccs,tudnak e hibázni.
A döntõben az Eagles..hááát..nemtom..nekem nemvoltak elég meggyõzõk,hogy megtudják e várni ezt az atomcsapatot?
Talán az esélytelenek nyugalmával,és 100%-os játékkal talán..
Szurkolok nekik,mert ezt nemhiszem el,hogy nemlehet egyszerûen legyõzni a Patriotst!A legjobb támadócsapatot megették,a legjobb védekezõt meg megszórták.
Go Eagles,2 hét és meglátjuk.
Jól tippeltem 4-ig simán elétartott a meccs!
aztán néztem egy kis teniszt,és elaludtam.

Go Jeff Go!!!!

forestjr79
persze, hajrá Steelers!

Forza vecchio cuore rossoneri!

franco
nah 1 megvolt...bírjátok még?<#sniffles>

robotnyk
én az elsõ meccset megnézem, a másodikra meg beállítom a videót, elég lesz az SB-n éjszakázni 😊
robotnyk
minusz derékszög van 😊
forestjr79
Sziasztok! Látom ti is készültök a meccsekre! Kár, hogy nem a Steelers meccs van elõbb, félek, hogy nem fogok tudni fennt maradni. Milyen döntõt szeretnétek? Nekem egy Steelers-Eagles döntõ az álmom Pittsburgh gyõzelemmel.

Forza vecchio cuore rossoneri!

franco
én is rákészültem,megettem 3 tál bablevest uh tutira nem fogok tudni aludni....<#shakehead>

Serpa
te jóóó ég !
<#guluszem1>

robotnyk
alakul a pálya Philyben 😄

Ramore
Én is rákészültem, de szinte semmit sem aludtam. 😊
MrSpock
Nemsokára kezdõdik az elsõ meccs,már rákészültem,aludtam délután,kb úgy 4-ig eltart biztosan a Steelers meccs.

Go Jeff Go!!!!

Azért a legnagyobb játékot idén McNabb nyújtotta, de már nem emlékszem melyik, egyébként sport1-es meccsen, amikor 14 másodpercig volt nála a labda, és végül futott az akcióból vagy 15 yardot (mert már jócskán hátraszorították), aztán meg adott egy akkora paszt lendületbõl, hogy még. A passzban nem vagyok 100 százalékig biztos, de mintha.
A Steelers erõssége tényleg a védelme, de nem Rõtlis Berger ott a nyerõember, hanem Jerome Bettis.

Csak az érdekesség kedvéért:

2004 Team Rank
........Off....Rank...Def...Rank
Pass...185.6....28...191.2....4
Rush...154.0.....2....81.2....1
Total..339.6....14...272.4....1

Remélem, megtartja a táblázat a formáját.

Szóval védekezés és futás. Rõtlinek itt nem jut sok szerep.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Jogos a két pont, ezt a két atlantai csapatot mindíg összekeverem.

Amúgy a próféta szóljon belõled, és akkor a PATS megint döntõs.
Én már a következõ 2 héfõre szabit vettem ki, hogy egyenes adásban nézhessem a meccseket, sajnálnám, ha nem tudnék nekik szurkolni.

És Falcons, igen!
A Phillynek most már hagyományosan nem sikerülnek az NFC döntõk, mért pont most?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

MrSpock
Szerintem igenis van esélye a steelersnek.Nemjátszottak jól a múltkor,de minden csapat egyszer rosszul játszik.
Szarul ment nekik de így is továbbmentek(kellett hozzá mázli)
De ha az igazi csúcsformájukat hozzák,símán nyernek!
szerintem,meg a szakértõk szerint a legjobb védelem az övék,és támadni is tudnak,Bennek jól kell dobnia,magabiztosnak kell lenni.
Nagyon várom már mindkét meccset!!!
Bespájzolok és szurkolok a Steelersnek,meg az Atlantának.
Szerintem ez a sportok királya!
Igazi kemény küzdelem,és nem alattomos,minden érthetõ,a bírók csalni nemtudnak stb..
Vick-nek élmény nézni a játékát,ahogy tud cikázni,és ugye ez nagy fegyvertény,fõleg ha az ellenfél nemszámít dobásra,és akkor meg..
Nehezebb játszani mint a csak folyton dobó irányitók ellen.

Go Jeff Go!!!!

Iori
#161: FALCONS!

Sztem a Steelersnek nem lesz sok esélye a Patriots ellen vasárnap ,ha azt a gyenge teljesítményt nyujtják amit a Jets ellen nyujtottak. Big Ben nagyon gyenge volt, és nem hinném hogy megváltoztatná a világot,fõleg a NE ellen nem. Ha Bruschi és társai megint ugy játszanak ahogy a Colts ellen akkor nem kérdés hogy ki fog tovább jutni. (sajna a NE megint nagy döntõs lesz, pedig nem szeretem õket)

Másik ágon van a Falcons meg az Eagles. Nagy kérdés lesz hogy mennyit fog tudni futni az ATL, és a Phily kitudja e kapcsolni Vicket a játékból és passzra kényszeriteni (amit nem igazán szeret Mike). Mint minden Atlanta mecsen, az X-factor most is Vick, rajta mulik a Falcons sorsa, ha tud futni akkor továbbjut a Falcons ha meg nem akkor az Eagle mehet Jaxvillbe. Sajna ugy érzem hogy kedvenc csapatom a Falcons kifog esni, de remélem nem igy lesz. GO ATL!

I love this game!

Ramore
Jó kis meccsek várnak ránk a hétvégén, annyi biztos!
MrSpock
Igen nagyszerûen teljesített,de ugye a rájátszás hangulata az más.

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
bizony okkal voltak elájulva tõle.
Okkal voltak elájulva Manningtõl, de a Patriotsal kétszer sem bírt.
Sajnos, való igaz, az idei Steelers jobb, mint a PATS, de ellenük senki nem mehet biztosra.
Ráadásul Brady ilyenkor már nem szokott hibázni.

MrSpock
Én nem bánkódom,sõt a Aptriotsnak szurkoltam a meccsen,mert egész szezonban elvoltak ájulva Manningtõl.
Go Steelers!
Hétvégén legyûrik az atomvédelmet!

Go Jeff Go!!!!

Én mondom, ne bánkodjatok a Colts kiesése miatt.
A nagybetûs MECCS a Steelers-Patriots lesz. Már legalábbis az Amerikai fõcsoportban. Hajrá PATS!

A másik ágon kíváncsi leszek a McNabb-Vick összecsapásra. A Vick az egy zseni.

Szerintem PATS-HAWKS döntõ lesz!

MrSpock
Eléggé tanácstalanok voltak,de õ sem tudta felrázni a csapatot,a végefelé már a fejét csóválta.Ez nem az õ napja volt,Foxboro nem lopja be magát a szívébe.
Hétvégén bízom,hogy a Steelers megállítja a Patriotsot,durva lenne azért 4 éven belül 3 döntõt játszaniuk,meg persze nyerni.
Itt mindenki egymásra van utalva,ha nem jó a tamádóegység,akkor ugye megfeszülhet az irányitó is,meg persze forditva,ha nemtudja odadobni ahova kellene.De azért egy Colts kaliberû csapattól ez nagyon kevés volt,mivel ugye a legnagyobb pontátlagot értek el a szezonban.Itt meg semmit,az egész csapat szétesett.

Go Jeff Go!!!!

Ramore
a társai sem voltak a csúcson, szinte semmit nem segítettek neki.
MrSpock
Fúúú ez mekkora blama volt a Colts-nak 3 pontot tudtak csak csinálni.
Jövõhéten 2 nagy meccs élõben!Go Steelers!Remélem sikerül kijátszaniuk ezt a védelmet!
Peyton Manning nagyon harmat volt.Ilyen mikor csak 1 meccs számít,nemtudta hozni magát.

Go Jeff Go!!!!

Bucser
MEkkora elégtétel lenne számomra miután a Miami megverte õket (liga utolsóelõttiek vagy utolsók nem tudom),ha repülnénak a playoffbol...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MrSpock
Milyen jól játszott a Falcons!
Látta valaki?Vick nagyon ment,tetszett a futójátékok,gyorsak voltak.
Van esélye a végsõ gyõzelemre is.
Steelers meg megizzadt,hosszabbításban sikerült a továbbjutás.
Ha ez volt a fõpróba,akkor az elõadás jobb lesz,és ynernek!
Este Hajrá New England!Remélem megszorítják a Colts-ot.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Sima zakó lett a vége!Favre eléggé letört volt a végén,de hát rajta is múlott,nem villogott.
Hétvégén nagy meccsek lesznek!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Jó a meccs,még minden lehet,bár a Packers eléggé bénázik!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
szegény Kaeding viszont lehet hogy jobban tenné, ha költözne
MrSpock
Eldõlt! Jets jutott tovább!
így legalább nagyon nemszúrják le a szabálytalankodó játékost,hogy majdnem miatta elúszott a meccs.

Go Jeff Go!!!!

Nagyon durva ez a meccs, remélem az egész rájátszás hasonló színvonalú lesz. Most lehet, hogy eldõlt a dolog. Nagyon közel van a Jets.

iszonyt nagy paszz volt!!! láttam én is!! mondjuk nem szeretem az amcsi focit! de akkor is szép volt!!!pont akkor kapcsoltam oda!

MrSpock
Nézi valaki a Chargers-Jets meccset?
Jó kis meccs!Pennington atomfélpályástouchdownpasszotadott!
De ennek ellenére Go Chargers!

Go Jeff Go!!!!

Azért ha van csapat, amelyik képes a Steelers Pittsburghben elkapni, az a Patriots. Mert én nekik szurkolok, azért!
Játszani fog már Seymour és ha minden igaz Ty Law is, lassan összejön a teljes védelem (Pooleval nem tudom mi van, szerintem õ is kezdeni fog már). A futás ellen amúgy is jó a Pats, most a passz ellen még jobb lesz, úgyhogy van esélyük. A támadással pedig sose volt gond, bár az elkapóik lehetnének egy picit jobbak (Branch, Johnson, Patton, Givens).

Az lesz egy nagy meccs, ha eljutnak odáig.

A másik ágon Packers vagy Atlanta.

Szerintem!

MrSpock
Most néztem a hétvégi mûsort a S1-en.
Jólett volna megnint a Colts-Broncos párosítást látni,lehetett volna hasonlítani.
Chargers-Jets csúsztatva,meg este élõben a Packers Vikings.
Szerintem 2 hazai gyõzelem lesz.
Azért szombat este focihelyett jólettvolna 1-et élõben nézni.
Na mindegy vasárnap 2 jó meccs remélem!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
Colts gyõzni fog sztem. Errõl az ágról a Steelers fog bejutni, a másikról nehéz tippelni, a Phily szvsz Owens nélkül ki fog hullani.
MrSpock
Érdekes a nagy szakértõk mindenki sima Colts gyõzelmet mond,de én úgyérzem nyer a Broncos a hétvégén!Manning ide-vagy oda Denver gyõzelmet várok,talán egyedül!Vagy esetleg valaki velem tart?
Egyébként a Steelersnek,meg a Chargersnek szurkolok.
Sajnálom,hogy a Panthers nemjutott be,meg a Chiefs.

Go Jeff Go!!!!

Serpa
ma úgy is megismétlik.

robotnyk
én mindig felveszem videóra a második félidõt
Serpa
én nem bírtam végig nézni.
túl sokat állt a játék, és már bealudtam.

ABC után, most már a CBS közvetít majd.

robotnyk
félideig nem volt rossz, amíg fent voltak a primary receiverek, addig Sorgi is egész ügyesen dobált.