13258
-
#2793 Görbicz Anita után:D
[viccel] -
#2792 igen -
#2791 srácok amúgy volt már olyan csapat hogy veretlenül nyert Suber Bowlt?? mint pl New England lett volna??? -
#2790 földbedöngölték, de attól még a világ legjobb irányítóinak egyike..... .D -
#2789 :) -
#2788 Hat meg a Giants vs Patriots :D
Ismet orom volt nezni ahogy jo parszor foldbe dongolik Bradyt.
Aztan Szeptember 4.-en indul a moka a Redkins-Giants merkozessel. -
#2787 Sport 2 Packers - NY Giants Flayoff:( aminek tudom a végét:( és igzi meccs! -
#2786 Pfff Umenyiora kiesett a szezonbol a pre-season merkozes alatt.
Hat ez a Giantsnak nagyon nem jol jott. -
#2785 és esetleg valami magyar oldal? -
#2784 Ebay, annal olcsoban sehol nem fogsz kapni.
Egy pelda -
#2783 nemtudjtáok hol lehet olcsón Dallasos Baseball sapit venni?(olyat amilyen Romo-n szokott lenni meccs közben) -
#2782 Akit erdekel, hogy a Packers hogyan boldogul Favre nelkul:
Aaron Rodgers highlights
Mar tavaly is lattam, hogy a sracban van potencial boven, es ez most is latszik. Nem egy Romo, de szvsz szepen teljesit. Maramennyire a highlights-bol latni lehet, mert magat a meccset sajnos nem lattam (pre-season nem kulonosebben erdekel :). -
#2781 megtudnád mondani honnan szerzed a meccseket?? :D (pm-ben persze) -
#2780 jó a magyar közvetítés -
#2779 Amugy edesanyam is leult velem nezni, es kozben kerdezgetett a szabalyokrol meg egyebekrol. Jol kezdodik, meg a vegen megszereti a focit. :) -
#2778 Nekem kellemes meglepetes volt, de azert nagy atlagban maradok majd a torrent-eknel szerintem. Egyedul akkor tervezem TV-ben nezni, ha egy Cowboys meccset eloben adnak, hogy ne maradjak le rola. -
Dougie #2777 ők az egyik legjobb kommentátorok, szokták cserélgetni a szakkommentátorokat, bár a többi se rossz, meg régebben más főkommentátorok is voltak, na azok tényleg gyengék voltak, de mostanában a normál kommentátor mindig a Faragó, ő meg ért hozzá, szóval jó (meg javultak is, pár éve még nem értettek ennyire hozzá), bár azért én ha lehet maradok Joe Bucknál meg a többieknél (bár a MNF-t mióta nem az Al Michaels/John Madden páros közvetíti, hanem az espn-esek, akiket nem szeretek, inkább a magyart nézem) -
#2776 elég jók a kommentátorok! SB-t ráadásul helyszínről közvetítik! -
#2775 Beleneztem. Ez volt eletemben az elso alkalom, hogy magyar kommentart hallottam focimeccs kozben. Meglepodtem, hogy nem is annyira rossz, mint amire szamitottam. Szezon kozben ha idoben adnak majd Cowboys meccset lehet nem varok majd a letoltesre. :) -
#2774 MOST MEGY SPORT 1-en NFL MOST JÖN A 2negyed
Dallas Cowboys - Buffalo Bills -
#2773 A Cowboys-osakat megneztem, tobbi nem erdekelt. :) -
Dougie #2772 és a tavaly előtti Chicago Bears vs. Arizona Cardinals Monday Night meccs?
na az se volt semmi... -
Dougie #2771 a Hard Knocks sorozatot követi valaki?
jópár éve a Ravens edzőtáborával kezdődött azt hiszem, aztán a Cowboys jött, majd kihagytak néhány évet és tavaly a Chiefs, most megint a Cowboys van a középpontban
tavaly mind az öt részt láttam, és tetszett, az idén két részt volt eddig, azokat is láttam, szerintem mindenképpen érdemes nézni (pedig a Cowboyst nem is igazán kedvelem, de még így is tetszik a műsor...)
-
#2770 Az az. :) -
#2769 akkor egyről beszélünk annyit mondok hogy romo 5 db interceptiont dobott -
#2768 Igy nem vagom, de tavaly a Cowboys - Bills meccs valami fenomenalis volt, kulonosen az utolso 30 perc. De nem lovom le a poent, mert azt a meccset mindenkinek erdemes megneznie. -
#2767 azaz 5-0 álltak -
#2766 nem tudom mien meccs volt de nagyon be jött:) de 5-0 lett a Cowboysnak -
#2765 Week 5, 2007? -
#2764 Úristen! Dallas-Buffalot néztem msot sport 2 kegyetlen 1 meccs! -
#2763 kegyetlenXD fordítva be áll a csávóXD -
#2762 Aranyos. Lattam mar ezt a reklamot, csak nem teljes hosszaban. :) -
Chris #2761 Ezt meg kell osztanom, harmadszor is vonyítva röhögtem rajta. :D
-
#2760 :DD -
#2759 LOL:) -
#2758 -
#2757 It's payback time! :)
-
#2756 "szezon közben hogy lesz? meccsek eredményei fognak ott futni? :)"
Bocs ezt csak most vettem eszre. Szerintem annak nem sok ertelme lenne. Tulsagosan hosszu lenne a lista, soha nem erne a vegere. Egyebkent is, ha rakattintasz a 2008-as orarendre akkor az eredmenyeket is elered egyuttal. Bar teny, hogy ugy nezne ki jol igazan (mint egy igazi scoreboard-on), csak esetunkben szerintem kicsit ertelmetlen lenne. Hacsak nincs mas otlet egyelore igy hagyom ahogy van.
Kesobb meg szeretnek valtoztatni rajta, csak meg nem talaltam ki hogyan. Eszrevetelek, javaslatok, otletek(!!!) mindig johetnek! :) -
#2755 fajín amúgy hogy mindenkinek hasonló logója van
nekem 3nap múlva lesz ilyen -
#2754 :D
értem