13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    Giantsnél nem tudom mit adnak reggelire idén, de szeretnék én is olyat.
  • John Cena
    nagyon köszi!!
  • miilann04
    pontosan.
  • John Cena
    ??:S ott jácott a Falcons elött nem?? most újra ott játszik?
  • miilann04
    tampa bay.
  • John Cena
    sziasztok srácok mi lett Warrick Dunn?-al(Atlanta Falcons)

visszavonult?:S
  • Rincewind
    En csak az osszefoglalojat lattam a meccsnek, de nekem is az jott le, hogy Favre papa irto ramatyul jatszik. Tegyuk hozza, ez nem biztos, hogy 100%-ban csak az o hibaja; az elkapo jatekosok is elkovettek nehany hibat. Nekem ugy tunik, hogy egyszeruen nincs osszeszokva a csapat.
  • [Jakuza]
    Nem rajta ment el szerintem.
    Jets halal gyengen tamad mostanaban, igazat megvallva Favre szarul jatszik es ez ranyomja a csapatra a belyeget. Az elso negyedet a Jetsnek 14-0ra kellett volna hoznia, a vedelem folyamatosan aludt 3. kiserleteknel, pedig nagyon kedvezo poziciokban tortent mind 10,8Yard es hasonlo tavolsagoknal.
    De mind mar emlitettem a tamadojatek ami nagyon gyenge, es nem csak azert mert nyogvenyelosen megy az attack, hanem azert fokent, mert rengeteg pontot ajandekoznak az ellenfelnek.
    Valljuk be oszinten a merkozes elejen, a San Dioego ramatyul jatszott es csak annak koszonhette szinte az osszes pointjat hogy a Jets odaajandekozte oket.
    Aztan amikor mar tul elhuztak, onnan mar nem volt visszaut.
  • robotnyk
    Mangini pápább akart lenni a pápánál az onside kickkel, elbukták vele a meccset - szerintem.
  • [Jakuza]
    Eltelt szinte ket nap es meg senki nem nyomta az ereddmenyt ? :D
    Ejnye, egyre nagyobb baj van veletek.
  • Fenrir
    Azt nem írtam, hogy .

Máskor majd erre figyelek.
  • Bucser
    semmi gond.:) Csak hazajőve melóból meg akartam nézni (18:00-ig melóztam) ugyanis videóra vettem az egészet.

Aztán kicsit teleszaladt szarral az agyam mikor láttam, hogy beírod, hogy az utsó másodpercekben nyer a

.

Mindegy már.
  • Fenrir
    Sorry, eddig sohasem láttam itt spoiler taget, ráadásul én az ismétlést láttam és azt hittem, hogy az eredményt már mindenki tudja.
  • [Jakuza]
    Kar mar ezen ragodni.
    Ez van, majd ejjel beirom mi volt a Jets meccsen. :P
  • Firerock
    mostis volt közel 20 hozzászólás amik hétvége meccseiről szóltak és csak egybe volt az eredményről szó(azis spoilerben)és a többiben másról volt szó
  • John Cena
    okok!!
  • Rincewind
    Nem tudom en szemely szerint szeretnem elkerulni, hogy ebben a topic-ban komolyabb szabalyokat kelljen bevezetni. Ez elmult evekben is jol mukodott ez igy, en meg kimondottan utalnek elkezdeni moderalni, mert ugyis lesz olyan aki szarik a szabalyokra.

Tulajdonkeppen nem is latom sok ertelmet, mert addig beszel az ember egy meccsrol, amig aktualis utana mar minek? Ergo ennek az lenne az eredmenye, hogy a topic 90%-a spoiler moge rejtett hozzaszolasokbol allna. Az meg kinek jo?

Az lenne a legegyszerubb, ha nem jonnenek ide azok akik nem lattak a meccseket es akkor nincs problema belole.

Ettol fuggetlenul termeszetesen, ha a nagytobbseg azt akarja, akkor belerakom a fejlecbe, hogy mostantol meccsek eredmenyei csak spoiler moge mehetnek.
  • John Cena
    GB - DC
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Grat a Cowboys-nak!
  • robotnyk
    kedd estig én sem szoktam sem ide, sem az indexes nfl fórumra menni, sem az nfl.comra, mert nem szoktam felkelni éjjel a MNF-ra. a pénteki ismétléseket ne várjuk már meg?
  • John Cena
    ?:S addig se lessz "sértődés,csalódás"
  • robotnyk
    ja, mert akkor még aktuális, mi? -.-
  • John Cena
    ki kéne írni hogy spoilerbe meccsek után meg mondjuk 3-4nappal késöbb lehessne róla nyíltan beszélni!
  • Rincewind
    En megertem, hogy ezt nem akartad latni, de ezzel nem nagyon lehet mit csinalni. En peldaul ugy vedekezem ez ellen, hogy elkerulom addig a forumokat es hasonlo helyeket, amig meg nem neztem az adott meccset. Igy nem ernek csunya meglepetesek. Igazabol azt nem nagyon lehet elvarni az itt forumozoktol, hogy mindenki visszafogja magat meg rakjon minden masodik mondatot spoiler-be csak azert mert valaki meg esetleg nem latta a meccset.
  • LasDen #2891
    1. ő is elbaszta....
    2. te is elbasztad mer olyan helyen olvasgatsz, ahol belefuthatsz az eredménybe.....
    mindketten hibásak vagytok..... :D
  • Bucser
    kössz bazmeg...

még jó, hogy ma akartam megnézni a meccset...
  • Fenrir
    Ez a Jacksonville - Indiana meccs nagyon kész volt, majdnem lerúgtam a tévét amikor Scobee berúgta az 51 yardos mezőnygólt 8 másodperccel a vége előtt :P
  • Rincewind
    Karma vagy mifene... :)
  • Rincewind
    A tegnapi Dallas - Green Bay meccset nezve egyre inkabb az fogalmazodott meg bennem, hogy iszonyat eros a futo jateka iden Dallas-nak. Ket total mas stilust koveto RB-vel szinte total kiszamitathatatlanok. Barber mint egy tank tor at minden vedelmen, sokszor szinte megallithatatlannak tunik, mig Felix Jones (amilyan Adrian Peterson-osan) slalomozik at mindenkin. Egyre inkabb kezd ugy kinezni, hogy FJ, aki eloszor masodrangunak tunt D-Mac mellett, rohamosan tor felfele, amig D-Mac nem igazan remekel.

Jah es vegre Miles Austin is csinalt valamit, aminek kulon orulok, mert megvan a srac autogrammja es igy szepen megy fel az erteke. ;)
  • [Jakuza]
    Ennek ellenere, amilyen gyenge tovabbra is a Miami ez a vereseg nagy pofon volt az NE szamara.
    Foleg, az NE palyan, hiszen a Patriots hazai palyan sosem szenvedett el ilyen eleg megalazo zakot. Raadasul bohozot csinaltak a vedelmebol mert sokszor jatszottak el azonos figurat, amivel TD-t ertek el. Az elozo idenybeli csinaljunk minnel tobb pontot az ellenfel ellen NE szindromat, pedig eleg kemenyen visszafizettek.
  • Bucser
    Tavalyelőtt is ugyanez volt. A gond a miamival, hogy akkor nem teljesít amikor szüksége lenne rá...
  • [Jakuza]
    LOL Miami vezet New England ellen 28-6ra.
  • [Jakuza]
    Egyetlen egy perfect team van ami minden merkozeset megnyerte egy adott bajnoksagban, az 1972-es Miami Dolphins.
    Aki az osszes merkozeset megnyerte az alapszakaszban, van tobb is szamszeruen 5 csapat.
    18-1 is volt mar ketszer. A leghosszabb gyozelmi szeriaval pedig a Cleveland Browns rendelkezik, 29 egymas utani merkozesen nyert zsinorban.
  • John Cena
    ez igaz bocsánat na:D
  • Firerock
    uppsz
    nemolvastam vissza
  • Firerock
    úgylátom nem néztél meccseket tavaly
    mert legalább 10szer elmondták meccsenként hogy már hűtik a pesgőt a MIAMI DOLPHINS régi játékosai
    te nagyon buta vagy
  • John Cena
    nem emléxem:D
  • Bucser
    We are marshall az HBO-n.
  • Dougie
    mintha ezt már valaki kérdezte volna... ja te
    ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=998654814&no=2791]2008. aug. 29. 22:06 | privát | válasz erre | #2791[/URL])

persze válasz is érkezett, csak hát aki "write only" üzemmódban van, annak nehéz...
  • John Cena
    srácok hány NFl csapatnak siekrült az alapszakaszba 16-0 -át csinálni egyik uyge a New England Patriots más eddig nem volt??
  • John Cena
    én csak reménykedek egy Eagles - Cowboys feelingű meccsben Packers is elégggé gólgazdag meccset játszott előző meccsen a Detroit Lionsal