13258
feenMUx.jpg
  • Rincewind
    Jol jatszik a Rodgers gyerek, de szerintem nincs eselyuk az idei Cowboys ellen. Persze ezt mondtak anno a NYG-nek aztan lattuk mi tortent. :)
  • robotnyk
    az a vasárnap esti meccs, szal nem igazán (vasárnap éjjel, már hétfőn 2:30kor lesz magyar idő szerint)
  • Firerock
    fogják közvetíteni normális időbe valahol?
    Hajrá Cowboys:D
  • John Cena
    Holnap Dallas - Green Bay szóval most haragszok majd a Cowboysosokra ha megverik a packerset:P
  • LasDen #2870
    a cuccot akár 50.000-ből is kilehet hozni, ha használt cuccokat veszel.....amúgy meg a sisak a leghúzósabb......a tagdíj sem olyan vészes, bá ez csapatonként változó.... :D
  • LasDen #2869
    jó nem akattam fenn rajta...... :D
    de én biztos nem egy olyan csapathoz mennék, akinek a vezetőjét városszerte utálják....de te tudod :D
  • John Cena
    én szívesen mennék amerikai focizni csak a felszerelés drága meg félek hogy a tag díj is! amúgy Újpest Bulldogs-ba mennék
  • Firerock
    jolvan a mosolygós smylet lehagytam:D
    soha nem kell komolyan venni:D
  • LasDen #2866
    te tudod, én csak montam :D
  • Firerock
    leszarom
    az van a legközelebb
  • LasDen #2864
    sztem a szolnok soldiersben játszik lakhelyéből gondolva...... :D

amúgy ha jól tudom a csabai csapat egy nagy rakás szar.....legalábbis a csapatban többen - plusz a csabai alakulat - ezt mondták......
  • Firerock
    szerencsések vagytok mind:(
    megtudhatnám hogy hol?
  • Soldiers
    én játszok csapatban
  • Firerock
    már szervezem magamat Csabára(valszeg az ősök ellenezni fogják keményen,de egy edzésre lehet elmegyek)
  • LasDen #2860
    gyere szegedre.....:D A környékről mindenki ide jár.... :D
  • Firerock
    edzőt küldj:D
    de télleg
    ez az egyik legnagyobb álmom hogy amerikai foci csapatba játszhassak nomrális körülmények között
    áhh de jó lenne,már minden városban van,akkor itt miért nincsen egy 20000-es városban:(
  • LasDen #2858
    vkit küdjetek el edzőképzésre..... :D
  • Firerock
    valaki nem akar jönni Szarvasra edzőnek?vagy nem tudtok olyat aki edző akar lenni?:D
  • Firerock
    kszönön a helpet
    RINCE! bele kéne írni a bannerba hogy az aheti eredményeket csak Spoilerben lehet leírni
  • Firerock
    hmm
    annyira játszanák már egy csapatban
  • John Cena
    hajlott már neme 3-4x vissza az ujjam:)
  • LasDen #2853
    én nemtom normálisan dobni (nem is ez a feladatom :D)......néha szépen csavarodik, máskor meg össze-vissza megy :D
  • Rincewind
    Gyakorlas kerdese, szerintem nem nagyon lehet elmagyarazni. Az a lenyeg, hogy mielott az utolso ujjad elengedne a labdat csinalsz, egy nagyon enyhe "csavaro mozdulatot" (nem nagyon tudom maskepp leirni), hogy a labda porogjon a levegoben.

Keress egy havert, menjetek ki egy fuves tersegre, ahol van eleg hely es kezdjetek el egymasnak dobalni. Nehany szaz peobalkozas utan, mar ugy fog menni, hogy lelovod vele a szomszed macskajat 30 yardrol. ;)

Csak nagyon figyeljetek oda, hogy hogyan kapjatok el; foleg akkor ha nagy tavolsagbol es nagyobb erovel erkezik a labda, mert konnyet torott ujj lehet belole.
  • Firerock
    kössz
  • Dougie

pl. itt egy
    amúgy van egy csomó oktatófilm jellegű dolog erről (más oldalakon is)
  • Firerock
    valaki tudna nekem egy okatató filmet linkelni hogy hogy kell eldobni a lasztit?
  • John Cena
    19:30 Amerikaifutball - ÚJ
    Dallas-Philadelphia, NFL, 2. játékhét (mai)

SPORT 2 ma lesz aki nem látta! ezt meg kell néznem:)
  • Dougie
    tényleg iszonyat nagy meccs volt
    olyan jelenetekkel, hogy, huh
  • Rincewind
    Eszmeletlen jatek volt a ma esti. Minden megvolt benne, ami elofordulhat egy football meccsen. Direkt nem irom le ide az eredmenyt, hatha valaki meg akarja nezni kesobb a meccset. Csak annyit, hogy a jatek kozben 7-szer cserelt gazdat a vezetes, es az ossz pontszam 78-nal allt meg vegul. Iszonyatos nagy csata volt, es tenyleg tele volt olyan dolgokkal, amirol meg hetek mulva is beszelni fognak az emberek. Mindenkinek erdemes megneznie!
  • Rincewind
    Bazzeg ekkora touchdown-t ritkan latni. TR + TO = TD :)
  • pipeppers
    Hát hallottam már párszor az amerikai hímnuszt, de olyen pocsék előadásban még soha, mint most a Dallas meccs előtt volt hallható.
  • John Cena
    Grat a New Englandnek!
  • Soldiers
    na ez is egy jó hét volt Bred papa nem nyert
  • John Cena
    ami 1:49től kezdődik az már nem FAKE! az egy jó kis M.Vick futás:)
  • John Cena
    LOOL:D
  • Casillas
    ha arra gondolsz, ami 0:57-től kezdődik, és a végén kidobja a labdát a lelátóra, akkor az egy Michael Vick főszereplésével készül Powerade reklám, természetesen fake :)
  • Soldiers
    KATT ez megkell nézzétek a 55 másodpertől mit csinál az irányító és a elkapó nagyon ott van gec
  • Rincewind
    Cowboys is az utolso evet jatsza a hires Texas Stadium-ban. Jovo evtol mar az uj stadionban lesznek a meccsek. Kicsit orulok is (nem egyszeru ahogy kinez, arrol nem is szolva, hogy mi lesz benne), ugyanakkor szomoru is vagyok, mert a Texas Stadium sport tortenelem.
  • John Cena
    A Forbes magazin felmérése szerint továbbra is a Dallas Cowboys ér a legtöbbet a profi amerikaifutball-liga (NFL) csapatai közül.
    A lap kimutatása alapján a dallasi együttes - mely a tavalyi szezonban megnyerte az NFC főcsoport alapszakaszát - piaci értéke 1,612 milliárd dollár. A második a Washington Redskins 1,538, harmadik pedig a New England Patriots 1,324 milliárd dollárral.
    A tavalyi évhez képest a két New York-i együttes, a bajnoki címvédő Giants, illetve a Jets egyaránt 21 százalékkal növelte értékét, így most a negyedik-ötödikek ebben a rangsorban egyaránt 1,178 milliárd dollárral. Előrelépésük annak köszönhető, hogy már épül új stadionjuk, melyben 2010-ben játszhatják első mérkőzéseiket.
    A most megnyitott új arénájának köszönhetően nagyot ugrott a listán a tavalyi bajnok Indianapolis Colts, amely a 21.-ről a nyolcadik pozícióba lépett (1,076 milliárd dollár).
    Ugyan a kimutatás az NFL-re vonatkozik, de a Forbes megemlíti, hogy most először fordul elő a sporttörténelemben, hogy egy bajnokság csapatainak átlagértéke eléri az 1 milliárd dollárt. A liga 30 csapata közül 19 "ára" is a bűvös határ felett van.
  • [Jakuza]
    Ez az Aaron Rodgers srac, nem ugyetlen, meglatszik sokat tanult Favre apotol.