13258
-
#2874 Jol jatszik a Rodgers gyerek, de szerintem nincs eselyuk az idei Cowboys ellen. Persze ezt mondtak anno a NYG-nek aztan lattuk mi tortent. :) -
#2873 az a vasárnap esti meccs, szal nem igazán (vasárnap éjjel, már hétfőn 2:30kor lesz magyar idő szerint) -
#2872 fogják közvetíteni normális időbe valahol?
Hajrá Cowboys:D -
#2871 Holnap Dallas - Green Bay szóval most haragszok majd a Cowboysosokra ha megverik a packerset:P -
#2870 a cuccot akár 50.000-ből is kilehet hozni, ha használt cuccokat veszel.....amúgy meg a sisak a leghúzósabb......a tagdíj sem olyan vészes, bá ez csapatonként változó.... :D -
#2869 jó nem akattam fenn rajta...... :D
de én biztos nem egy olyan csapathoz mennék, akinek a vezetőjét városszerte utálják....de te tudod :D -
#2868 én szívesen mennék amerikai focizni csak a felszerelés drága meg félek hogy a tag díj is! amúgy Újpest Bulldogs-ba mennék -
#2867 jolvan a mosolygós smylet lehagytam:D
soha nem kell komolyan venni:D -
#2866 te tudod, én csak montam :D
-
#2865 leszarom
az van a legközelebb -
#2864 sztem a szolnok soldiersben játszik lakhelyéből gondolva...... :D
amúgy ha jól tudom a csabai csapat egy nagy rakás szar.....legalábbis a csapatban többen - plusz a csabai alakulat - ezt mondták...... -
#2863 szerencsések vagytok mind:(
megtudhatnám hogy hol? -
#2862 én játszok csapatban -
#2861 már szervezem magamat Csabára(valszeg az ősök ellenezni fogják keményen,de egy edzésre lehet elmegyek) -
#2860 gyere szegedre.....:D A környékről mindenki ide jár.... :D -
#2859 edzőt küldj:D
de télleg
ez az egyik legnagyobb álmom hogy amerikai foci csapatba játszhassak nomrális körülmények között
áhh de jó lenne,már minden városban van,akkor itt miért nincsen egy 20000-es városban:( -
#2858 vkit küdjetek el edzőképzésre..... :D -
#2857 valaki nem akar jönni Szarvasra edzőnek?vagy nem tudtok olyat aki edző akar lenni?:D -
#2856 kszönön a helpet
RINCE! bele kéne írni a bannerba hogy az aheti eredményeket csak Spoilerben lehet leírni -
#2855 hmm
annyira játszanák már egy csapatban -
#2854 hajlott már neme 3-4x vissza az ujjam:) -
#2853 én nemtom normálisan dobni (nem is ez a feladatom :D)......néha szépen csavarodik, máskor meg össze-vissza megy :D -
#2852 Gyakorlas kerdese, szerintem nem nagyon lehet elmagyarazni. Az a lenyeg, hogy mielott az utolso ujjad elengedne a labdat csinalsz, egy nagyon enyhe "csavaro mozdulatot" (nem nagyon tudom maskepp leirni), hogy a labda porogjon a levegoben.
Keress egy havert, menjetek ki egy fuves tersegre, ahol van eleg hely es kezdjetek el egymasnak dobalni. Nehany szaz peobalkozas utan, mar ugy fog menni, hogy lelovod vele a szomszed macskajat 30 yardrol. ;)
Csak nagyon figyeljetek oda, hogy hogyan kapjatok el; foleg akkor ha nagy tavolsagbol es nagyobb erovel erkezik a labda, mert konnyet torott ujj lehet belole. -
#2851 kössz -
Dougie #2850
pl. itt egy
amúgy van egy csomó oktatófilm jellegű dolog erről (más oldalakon is) -
#2849 valaki tudna nekem egy okatató filmet linkelni hogy hogy kell eldobni a lasztit? -
#2848 19:30 Amerikaifutball - ÚJ
Dallas-Philadelphia, NFL, 2. játékhét (mai)
SPORT 2 ma lesz aki nem látta! ezt meg kell néznem:) -
Dougie #2847 tényleg iszonyat nagy meccs volt
olyan jelenetekkel, hogy, huh -
#2846 Eszmeletlen jatek volt a ma esti. Minden megvolt benne, ami elofordulhat egy football meccsen. Direkt nem irom le ide az eredmenyt, hatha valaki meg akarja nezni kesobb a meccset. Csak annyit, hogy a jatek kozben 7-szer cserelt gazdat a vezetes, es az ossz pontszam 78-nal allt meg vegul. Iszonyatos nagy csata volt, es tenyleg tele volt olyan dolgokkal, amirol meg hetek mulva is beszelni fognak az emberek. Mindenkinek erdemes megneznie! -
#2845 Bazzeg ekkora touchdown-t ritkan latni. TR + TO = TD :) -
pipeppers #2844 Hát hallottam már párszor az amerikai hímnuszt, de olyen pocsék előadásban még soha, mint most a Dallas meccs előtt volt hallható. -
#2843 Grat a New Englandnek! -
#2842 na ez is egy jó hét volt Bred papa nem nyert -
#2841 ami 1:49től kezdődik az már nem FAKE! az egy jó kis M.Vick futás:) -
#2840 LOOL:D -
#2839 ha arra gondolsz, ami 0:57-től kezdődik, és a végén kidobja a labdát a lelátóra, akkor az egy Michael Vick főszereplésével készül Powerade reklám, természetesen fake :) -
#2838 KATT ez megkell nézzétek a 55 másodpertől mit csinál az irányító és a elkapó nagyon ott van gec -
#2837 Cowboys is az utolso evet jatsza a hires Texas Stadium-ban. Jovo evtol mar az uj stadionban lesznek a meccsek. Kicsit orulok is (nem egyszeru ahogy kinez, arrol nem is szolva, hogy mi lesz benne), ugyanakkor szomoru is vagyok, mert a Texas Stadium sport tortenelem. -
#2836 A Forbes magazin felmérése szerint továbbra is a Dallas Cowboys ér a legtöbbet a profi amerikaifutball-liga (NFL) csapatai közül.
A lap kimutatása alapján a dallasi együttes - mely a tavalyi szezonban megnyerte az NFC főcsoport alapszakaszát - piaci értéke 1,612 milliárd dollár. A második a Washington Redskins 1,538, harmadik pedig a New England Patriots 1,324 milliárd dollárral.
A tavalyi évhez képest a két New York-i együttes, a bajnoki címvédő Giants, illetve a Jets egyaránt 21 százalékkal növelte értékét, így most a negyedik-ötödikek ebben a rangsorban egyaránt 1,178 milliárd dollárral. Előrelépésük annak köszönhető, hogy már épül új stadionjuk, melyben 2010-ben játszhatják első mérkőzéseiket.
A most megnyitott új arénájának köszönhetően nagyot ugrott a listán a tavalyi bajnok Indianapolis Colts, amely a 21.-ről a nyolcadik pozícióba lépett (1,076 milliárd dollár).
Ugyan a kimutatás az NFL-re vonatkozik, de a Forbes megemlíti, hogy most először fordul elő a sporttörténelemben, hogy egy bajnokság csapatainak átlagértéke eléri az 1 milliárd dollárt. A liga 30 csapata közül 19 "ára" is a bűvös határ felett van.
-
#2835 Ez az Aaron Rodgers srac, nem ugyetlen, meglatszik sokat tanult Favre apotol.