13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Most neztem a Volts sorsolasat a kovetkezo hetekben.
    Mit mondjak, nagyon kemeny.

Green Bay
    Tennessee
    New England
    Pittsburgh
    pihisebb merkozes a Houstonnal
    San Diego

Szoval nem semmi.
  • robotnyk
    apó? yay, ez a jelző Favreal is fájt :D
  • Dougie
    erre a Detroitos Roy Willimas-et szerzik meg, aki mondjuk jó lesz T.O. mellett, csak ugye Brad Johnson apó dobálja majd a labdát egy jódarabig...
  • Rincewind
    Talking about bad luck...

The Cowboys now must find a way to win without starting quarterback Tony Romo, who is out for at least a month with a broken pinkie on his right throwing hand.

If that's not enough, the Cowboys also learned that rookie running back Felix Jones has a strained hamstring and will likely miss at least two weeks. And then punter Mat McBriar has a fractured right foot and is out 6-8 weeks, which could possibly mean a spot on injured reserve.

And just for good measure, let's throw in wide receiver Sam Hurd re-injuring his high ankle sprain and will need surgery, possibly season-ending. Outside linebacker Anthony Spencer should miss at least a week with a hamstring strain.

Let's not forget that cornerback Terence Newman is out for at least three more weeks after undergoing surgery to repair a sports hernia last week. Safeties Roy Williams (broken arm) and Pat Watkins (neck) could return this week but may not be 100 percent.
  • robotnyk
    csak ahogy hallottam a kifejezést ma az összefoglalóban, expensive play, mert sokat kell gyakorolni :)
  • Dougie
    azért sikeres (általában), mert sok a lehetőség, és ezért nehéz levédekezni, mert nem tudod, hogy mi fog történni pontosan, vagy hogy egyáltalán kinél lesz a labda
  • Dougie
    direct snap a RB-nek motionnel, és egy csomó opcióval
    (college-ben az Arkansasnál használták először ezt, azért ez a neve)
    amúgy meg nézd meg a Miami legutóbbi 3 meccsét, vagy annak összefoglalóit, és megtudod hogy néz ez ki a valóságban
  • John Cena
    Milyen az a Wildcat formációó??
  • Bucser
    Azért látszik is, hogy visszajött idén Ricky Williams.
  • Rincewind
    Fura az idei season, csupa meglepetes. :)

(Sajnos nekem sok a negativ :P)
  • Dougie
    ja, a héten legalább 5 meccsen az utolsó percekben változott az eredmény, azért ez sem semmi
  • Dougie
    az Eagles védelme hozta azoknak a pontoknak a nagy részét, részben úgy is, hogy turovereket csikartak ki,
    illetve Akers egy FG-t konkrétan mellé/fölé rúgott, amit megadtak, mert úgy látták hogy jó, bár nem volt egyértelmű, mert pont a kapufa felett szállt el a labda
  • Dougie
    de milyen trükkös play volt már megint a Dolphinsnál (a Wildcat formáció egy újabb változata)
  • John Cena
    Packers 3-3 ra áll NY Jests pedig 3-2 hááát remélem mind 2 tovább jut a rájátszásba
  • John Cena
    Packers és Farve is nyert biztos győzelem:)
  • [Jakuza]
    Viszont Miami panaszkodhat.
  • Casillas
    azért az Atlanta se panaszkodhat, 17 másodperccel a vége előtt átvette a vezetést a Chicago, és 1 másodperccel a vége előtt jött Elam 48 yardos field goalja, amivel mégis a Falcons nyert :)
  • FaceSeth
    Mit játszott a philadelpfia a negyedik negyedben....?
    A harmadikban mintha ott sem lettek volna,a san francisko elhúzott 26-17-re.
    És jött a meglepi,hozta a phili 23-0ra a negyedik negyedett.
    nem hittem volna az első félidő után...
    Látta valaki?
  • Bucser
    Phins - Texans

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Basszaki, hogy 1 pontal kapott ki a Phins a Texanstól az utsó 3 MP-ben....
  • Soldiers
    hát van ien volt egy pár furcsa eredmény
  • Rincewind
    Hat bazz, ilyen szarul jatszani meg eletemben nem lattam Romo-t. Szinte az egesz jatekot o dobta el.

Barber megmentette oket egyszer-ketszer (az utolso TD kurva nagy volt), de osszessegeben ez nagyon keves a gyozelemhez. Szintiszta mak, hogy egyaltalan egyenliteni tudtak (gondolom a Cardinals edzoje a fejet verte miutan Timeout-ot hivott az elso fieldgoal-nal, ezzel megmentve a Cowboys-t). De az OT-ben megint ugyanaz volt mint az elso felidoben: Romo szart nem tudott felmutatni.

Teljesen megerdemelten gyozott Arizona, Romo meg remelem nagyon surgosen magara talal, mert ebbol igy nemhogy Super Bowl, de meg Playoff sem lesz... :P

Amugy jo game volt, kulonosen a 4. negyed. A kormom leragtam az utolso perceken. :)
  • Rincewind
    Felelmetes milyen gyengen jatszik Dallas...
  • [Jakuza]
    Nem tudom, megint mi tortent a Colts vedelmevel.
    Az utolso par perc az elozo merkozesen, most pedig ez, olyan volt mint a 2006-os rajatszas vedelme.
  • robotnyk
    -.-

rosszul van kiírva.
  • FaceSeth
    Az életben nem láttam még ennyi pontot egy meccsen.
    A Vikingek nem csináltak mást mint pontot gyártottak.
    Az ellenfél hol volt,az öltözőben?
  • John Cena
    az szép
  • Soldiers
    hát igen a Vikingek jó sokra nyertek
  • LasDen #2927

micsoda eredmény :D
  • [Jakuza]
    Ennyi labdavesztesnel nem volt csoda.
  • Fenrir
    Kemény volt a Minnesota vs. New Orleans meccs, bakker 2 PR TD ellenére is kikapni az durva a Saints-től :)
  • Dougie
    a Dolphins vs. Chargers meccset nézte valaki?
    csak mert a Miami megint igencsak használta a 'Wildcat formation'-t, nem számoltam, de szerintem több mint 10-szer játszották el ezt a felállást, nagyjából mindig más más kimenetellel, egyébként a Dolphins védelme is kimondottan tetszett, szerintem meglepetéscsapat lehet a tavalyi 1-15 után
  • Rincewind
    Az fel se tunt, nem lattam a meccset. Igy viszont nehez szabadulni a gondolattol, hogy lehet volt ott valami a hatterben. 21 pont 4 perc alatt azert iszonyu durva.
  • [Jakuza]
    Nem az a gaz, hanem hogy alig volt tobb 4 percnel es vezettek meg 27-10-re. Innen kikapni meg eleg gyalazat, ennyivel a vege elott, foleg ugy hogy nem azert kaptak ki mert bejott egy onside kick.
    Szoval 4 percen belul kaptak 21 pontot, mikozben ha beleszamoljuk, ha futassal kesleltetik a jatekot a 2x3 tamadas kozel 3 perc.
  • John Cena
    én is azt néztem:D
  • Rincewind
    1:10-nel ki a francnak dobja a labdat? Negy vedo van ott senki mas... o.O
  • Fenrir
    Az "Embed" sorból kell kivenni az url-t, tehát ezt:
    http://www.youtube.com/v/vqg6xnKP0AA

És akkor ilyen lesz:

• [Jakuza]
    Na azt nem ertem miert nem tette be a youtubrs videot, na mindegy itt a link.

http://www.youtube.com/watch?v=vqg6xnKP0AA
  • [Jakuza]
    Azert az elso fumble az eleg brutalis volt. :D

• robotnyk
    ja, azt a meccset néztem élőben, Rosenfels iszony lúzer. általában nehéz egy emberre fogni egy vereséget, de ezt ő bukta el. 30 évesen úgy játszott a 4dik negyedben, amiért high schoolban is verés jár szerintem :)

ez a Denver-Tampa meccs nagyon gyér eddig btw, még a védelmek sem látványosak :)
  • [Jakuza]
    Es mit szolsz a Coltshoz ?
    Igazi horror volt a 4. negyed. :D
    Nem hittem el amit lattam, pedig jo par merkozest lattam mar.