13258
-
#2954 Most neztem a Volts sorsolasat a kovetkezo hetekben.
Mit mondjak, nagyon kemeny.
Green Bay
Tennessee
New England
Pittsburgh
pihisebb merkozes a Houstonnal
San Diego
Szoval nem semmi.
-
#2953 apó? yay, ez a jelző Favreal is fájt :D -
Dougie #2952 erre a Detroitos Roy Willimas-et szerzik meg, aki mondjuk jó lesz T.O. mellett, csak ugye Brad Johnson apó dobálja majd a labdát egy jódarabig... -
#2951 Talking about bad luck...
The Cowboys now must find a way to win without starting quarterback Tony Romo, who is out for at least a month with a broken pinkie on his right throwing hand.
If that's not enough, the Cowboys also learned that rookie running back Felix Jones has a strained hamstring and will likely miss at least two weeks. And then punter Mat McBriar has a fractured right foot and is out 6-8 weeks, which could possibly mean a spot on injured reserve.
And just for good measure, let's throw in wide receiver Sam Hurd re-injuring his high ankle sprain and will need surgery, possibly season-ending. Outside linebacker Anthony Spencer should miss at least a week with a hamstring strain.
Let's not forget that cornerback Terence Newman is out for at least three more weeks after undergoing surgery to repair a sports hernia last week. Safeties Roy Williams (broken arm) and Pat Watkins (neck) could return this week but may not be 100 percent. -
#2950 csak ahogy hallottam a kifejezést ma az összefoglalóban, expensive play, mert sokat kell gyakorolni :) -
Dougie #2949 azért sikeres (általában), mert sok a lehetőség, és ezért nehéz levédekezni, mert nem tudod, hogy mi fog történni pontosan, vagy hogy egyáltalán kinél lesz a labda -
Dougie #2948 direct snap a RB-nek motionnel, és egy csomó opcióval
(college-ben az Arkansasnál használták először ezt, azért ez a neve)
amúgy meg nézd meg a Miami legutóbbi 3 meccsét, vagy annak összefoglalóit, és megtudod hogy néz ez ki a valóságban
-
#2947 Milyen az a Wildcat formációó?? -
#2946 Azért látszik is, hogy visszajött idén Ricky Williams. -
#2945 Fura az idei season, csupa meglepetes. :)
(Sajnos nekem sok a negativ :P) -
Dougie #2944 ja, a héten legalább 5 meccsen az utolsó percekben változott az eredmény, azért ez sem semmi -
Dougie #2943 az Eagles védelme hozta azoknak a pontoknak a nagy részét, részben úgy is, hogy turovereket csikartak ki,
illetve Akers egy FG-t konkrétan mellé/fölé rúgott, amit megadtak, mert úgy látták hogy jó, bár nem volt egyértelmű, mert pont a kapufa felett szállt el a labda -
Dougie #2942 de milyen trükkös play volt már megint a Dolphinsnál (a Wildcat formáció egy újabb változata) -
#2941 Packers 3-3 ra áll NY Jests pedig 3-2 hááát remélem mind 2 tovább jut a rájátszásba -
#2940 Packers és Farve is nyert biztos győzelem:) -
#2939 Viszont Miami panaszkodhat. -
#2938 azért az Atlanta se panaszkodhat, 17 másodperccel a vége előtt átvette a vezetést a Chicago, és 1 másodperccel a vége előtt jött Elam 48 yardos field goalja, amivel mégis a Falcons nyert :) -
#2937 Mit játszott a philadelpfia a negyedik negyedben....?
A harmadikban mintha ott sem lettek volna,a san francisko elhúzott 26-17-re.
És jött a meglepi,hozta a phili 23-0ra a negyedik negyedett.
nem hittem volna az első félidő után...
Látta valaki? -
#2936 Phins - Texans
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszaki, hogy 1 pontal kapott ki a Phins a Texanstól az utsó 3 MP-ben.... -
#2935 hát van ien volt egy pár furcsa eredmény -
#2934 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat bazz, ilyen szarul jatszani meg eletemben nem lattam Romo-t. Szinte az egesz jatekot o dobta el.
Barber megmentette oket egyszer-ketszer (az utolso TD kurva nagy volt), de osszessegeben ez nagyon keves a gyozelemhez. Szintiszta mak, hogy egyaltalan egyenliteni tudtak (gondolom a Cardinals edzoje a fejet verte miutan Timeout-ot hivott az elso fieldgoal-nal, ezzel megmentve a Cowboys-t). De az OT-ben megint ugyanaz volt mint az elso felidoben: Romo szart nem tudott felmutatni.
Teljesen megerdemelten gyozott Arizona, Romo meg remelem nagyon surgosen magara talal, mert ebbol igy nemhogy Super Bowl, de meg Playoff sem lesz... :P
Amugy jo game volt, kulonosen a 4. negyed. A kormom leragtam az utolso perceken. :) -
#2933 Felelmetes milyen gyengen jatszik Dallas... -
#2932 Nem tudom, megint mi tortent a Colts vedelmevel.
Az utolso par perc az elozo merkozesen, most pedig ez, olyan volt mint a 2006-os rajatszas vedelme. -
#2931 -.-
rosszul van kiírva. -
#2930 Az életben nem láttam még ennyi pontot egy meccsen.
A Vikingek nem csináltak mást mint pontot gyártottak.
Az ellenfél hol volt,az öltözőben?
-
#2929 az szép -
#2928 hát igen a Vikingek jó sokra nyertek -
micsoda eredmény :D -
#2926 Ennyi labdavesztesnel nem volt csoda. -
#2925 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kemény volt a Minnesota vs. New Orleans meccs, bakker 2 PR TD ellenére is kikapni az durva a Saints-től :) -
Dougie #2924 a Dolphins vs. Chargers meccset nézte valaki?
csak mert a Miami megint igencsak használta a 'Wildcat formation'-t, nem számoltam, de szerintem több mint 10-szer játszották el ezt a felállást, nagyjából mindig más más kimenetellel, egyébként a Dolphins védelme is kimondottan tetszett, szerintem meglepetéscsapat lehet a tavalyi 1-15 után -
#2923 Az fel se tunt, nem lattam a meccset. Igy viszont nehez szabadulni a gondolattol, hogy lehet volt ott valami a hatterben. 21 pont 4 perc alatt azert iszonyu durva. -
#2922 Nem az a gaz, hanem hogy alig volt tobb 4 percnel es vezettek meg 27-10-re. Innen kikapni meg eleg gyalazat, ennyivel a vege elott, foleg ugy hogy nem azert kaptak ki mert bejott egy onside kick.
Szoval 4 percen belul kaptak 21 pontot, mikozben ha beleszamoljuk, ha futassal kesleltetik a jatekot a 2x3 tamadas kozel 3 perc. -
#2921 én is azt néztem:D -
#2920 1:10-nel ki a francnak dobja a labdat? Negy vedo van ott senki mas... o.O -
#2919 Az "Embed" sorból kell kivenni az url-t, tehát ezt:
http://www.youtube.com/v/vqg6xnKP0AA
És akkor ilyen lesz:
-
#2918 Na azt nem ertem miert nem tette be a youtubrs videot, na mindegy itt a link.
http://www.youtube.com/watch?v=vqg6xnKP0AA -
#2917 Azert az elso fumble az eleg brutalis volt. :D
-
#2916 ja, azt a meccset néztem élőben, Rosenfels iszony lúzer. általában nehéz egy emberre fogni egy vereséget, de ezt ő bukta el. 30 évesen úgy játszott a 4dik negyedben, amiért high schoolban is verés jár szerintem :)
ez a Denver-Tampa meccs nagyon gyér eddig btw, még a védelmek sem látványosak :) -
#2915 Es mit szolsz a Coltshoz ?
Igazi horror volt a 4. negyed. :D
Nem hittem el amit lattam, pedig jo par merkozest lattam mar.