13258
-
#2995 Minket meg nem erdekel a nyomorod, hanem a top ellenfelek szinvonalas csatajat szeretnenk latni.
-
#2994 igazából leszarom, hogy felvételről megy, me legalább nem kell néznem Manning undorító képét....... -
#2993 és? hányszor volt bills, vagy cardinals meccs? mégsem cserélték el az élőt felvételre... -
#2992 őket mutagatták má eleget idén......őket meg még egyszerse....... -
#2991 felvételről megy majd, nem tudom miért, pedig ott lett volna az indy-pittsburgh 22:15ös sávra. -
#2990 ma a Titans-Bears meccset adja a Sport 2 pedig az most van -
#2989 4-4 re áll í green BAy remélem tud belőle rájátszást kihozni bár sok meccs van hátra de nem tudom:S -
#2988 na Green Bay Tenessee lessz:) kiváncsi leszek hogy oldják meg -
#2987 kösz nem Reklám! -
#2985 Ez igen,az europai fociba is ilyen kellene. -
#2984 Lol! :D -
#2983 looooool
"Nézze meg az amerikai egyetemi futball-bajnokságban bíráskodó játékvezető esetét, aki egy pillanatra azt hitte, hogy játékban van, és leszerelte a labdás támadót! Talán nem véletlenül, korábban linebackerként (a védőfal mögött elhelyezkedő játékosként) játszott több évig..."
katt -
#2982 ma nagyon megverte a Pats Denvert -
lord nihilus #2981 oh, ezer bocsánat...(pedig ma már itt-ott írtam a nevét és nem szúrtam el :) -
#2980 Rodgers -
#2979 pontosan -
#2978 :) maradjon is sokáig farvetól tanult szépeket :) -
lord nihilus #2977 ez a Rogers gyerek elképesztő, szimpatikus játékos. Ezek szerint megérte várni pár évet mielőtt bedobták a mélyvízbe. -
#2976 jaja nekem nagyon tetszet a meccs -
#2975 msot nézem Colts ellen nyert a PEKÖRZ:) -
Strabi #2974 Mindegyiknél azt írja hogy a lap nem jeleníthető meg. Vmit le kéne töltenem? -
#2973 Egy epkezlab stream-et nem tudtam szervalni, igy jobb hijan radioban hallgattam vegig a Dallas - St. Louis meccset. De talan jobb is, hogy nem lattam, mert ez valami siralmas volt... :/
Amugy valakinek van ilyen NFL Game Pass-e? A mai szarakodas utan komolyan elgondolkodtam, hogy elofizetek ra, csak gondoltam megkerdezem hatha valakinek van mar tapasztalata vele. Kecsegteto, hogy bucsut mondhatnek a szar low quality stream-eknek es helyette HD-ben nezhetnem a meccseket. Csak ne lenne ennyire draga... :/ -
#2972 itt -
Strabi #2971 Sziasztok!
Hol tudom nézni a ma esti Colts meccset online? -
#2970 Mivel a fel csapat injured (belertve Tony Romot), ezen ne csodalkozz. -
#2969 vagy a Rams-nek nagyon jót tett ez a edzőváltás -
#2968 pfffu nagyon de nagyon gyengén játszik a Dallas -
lord nihilus #2967 az aláírás jellemzi őt a legjobban :D rövid passzokba jó volt(lett volna), de mindig hatalmas dobásokat csinált ami még így is elég rövid volt ahhoz h mindig leszedjék (a Super Bowlon is volt asszem ilyen megoldása) -
lord nihilus #2966 :DDDDDDDDDDDDDDDDd sztem ez az ami legjobban belevésődött az nfl szeretők agyába grossmanről :) -
találtam ilyet
az nem semmi:D -
#2964 Egy személyben képes volt megverni a teljes Chicago Bears védelmet:) -
#2963 Egyebkent valaki nem tudna adni egy linket a Dallas meccshez? Ami a P2P-n van kint link az mind rossz, nem jonnek be. egyet kiveve, de az meg olyan rossz minosegu, hogy minden 20. masodpercet kapom el, olyan, mint egy rossz diafilm. :( -
#2962 bena volt :) -
#2961 mitől violt ő nagy név mert nem tudom ki ő nemköveetem enynire az NFL-t! -
#2960 sexy rexi?:) játszani azt nagyon nem tudott.. (képes volt biztos meccseket elveszteni a csapatnak:) -
#2959 ekkora szerencsétlen embert mint ő :D
még mindig a Chichagoba van 2. számú QB-ként...... -
#2958 én már nem most assze csere vagy lehet nem jól tudom -
lord nihilus #2957 emlékeztek még rá? :D
-
lord nihilus #2956 fincsi :D -
#2955 *Colts