13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Minket meg nem erdekel a nyomorod, hanem a top ellenfelek szinvonalas csatajat szeretnenk latni.
  • LasDen #2994
    igazából leszarom, hogy felvételről megy, me legalább nem kell néznem Manning undorító képét.......
  • robotnyk
    és? hányszor volt bills, vagy cardinals meccs? mégsem cserélték el az élőt felvételre...
  • LasDen #2992
    őket mutagatták má eleget idén......őket meg még egyszerse.......
  • robotnyk
    felvételről megy majd, nem tudom miért, pedig ott lett volna az indy-pittsburgh 22:15ös sávra.
  • Soldiers
    ma a Titans-Bears meccset adja a Sport 2 pedig az most van
  • John Cena
    4-4 re áll í green BAy remélem tud belőle rájátszást kihozni bár sok meccs van hátra de nem tudom:S
  • John Cena
    na Green Bay Tenessee lessz:) kiváncsi leszek hogy oldják meg
  • John Cena
    kösz nem Reklám!
  • FaceSeth
    Ez igen,az europai fociba is ilyen kellene.
  • Rincewind
    Lol! :D
  • ProGabe #2983
    looooool

"Nézze meg az amerikai egyetemi futball-bajnokságban bíráskodó játékvezető esetét, aki egy pillanatra azt hitte, hogy játékban van, és leszerelte a labdás támadót! Talán nem véletlenül, korábban linebackerként (a védőfal mögött elhelyezkedő játékosként) játszott több évig..."

katt
  • Soldiers
    ma nagyon megverte a Pats Denvert
  • lord nihilus
    oh, ezer bocsánat...(pedig ma már itt-ott írtam a nevét és nem szúrtam el :)
  • robotnyk
    Rodgers
  • Soldiers
    pontosan
  • John Cena
    :) maradjon is sokáig farvetól tanult szépeket :)
  • lord nihilus
    ez a Rogers gyerek elképesztő, szimpatikus játékos. Ezek szerint megérte várni pár évet mielőtt bedobták a mélyvízbe.
  • Soldiers
    jaja nekem nagyon tetszet a meccs
  • John Cena
    msot nézem Colts ellen nyert a PEKÖRZ:)
  • Strabi
    Mindegyiknél azt írja hogy a lap nem jeleníthető meg. Vmit le kéne töltenem?
  • Rincewind
    Egy epkezlab stream-et nem tudtam szervalni, igy jobb hijan radioban hallgattam vegig a Dallas - St. Louis meccset. De talan jobb is, hogy nem lattam, mert ez valami siralmas volt... :/

Amugy valakinek van ilyen NFL Game Pass-e? A mai szarakodas utan komolyan elgondolkodtam, hogy elofizetek ra, csak gondoltam megkerdezem hatha valakinek van mar tapasztalata vele. Kecsegteto, hogy bucsut mondhatnek a szar low quality stream-eknek es helyette HD-ben nezhetnem a meccseket. Csak ne lenne ennyire draga... :/
  • LasDen #2972
    itt
  • Strabi
    Sziasztok!

Hol tudom nézni a ma esti Colts meccset online?
  • Rincewind
    Mivel a fel csapat injured (belertve Tony Romot), ezen ne csodalkozz.
  • Soldiers
    vagy a Rams-nek nagyon jót tett ez a edzőváltás
  • Soldiers
    pfffu nagyon de nagyon gyengén játszik a Dallas
  • lord nihilus
    az aláírás jellemzi őt a legjobban :D rövid passzokba jó volt(lett volna), de mindig hatalmas dobásokat csinált ami még így is elég rövid volt ahhoz h mindig leszedjék (a Super Bowlon is volt asszem ilyen megoldása)
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDd sztem ez az ami legjobban belevésődött az nfl szeretők agyába grossmanről :)
  • John Cena

találtam ilyet

az nem semmi:D
  • Bucser
    Egy személyben képes volt megverni a teljes Chicago Bears védelmet:)
  • Rincewind
    Egyebkent valaki nem tudna adni egy linket a Dallas meccshez? Ami a P2P-n van kint link az mind rossz, nem jonnek be. egyet kiveve, de az meg olyan rossz minosegu, hogy minden 20. masodpercet kapom el, olyan, mint egy rossz diafilm. :(
  • Rincewind
    bena volt :)
  • John Cena
    mitől violt ő nagy név mert nem tudom ki ő nemköveetem enynire az NFL-t!
  • Bucser
    sexy rexi?:) játszani azt nagyon nem tudott.. (képes volt biztos meccseket elveszteni a csapatnak:)
  • LasDen #2959
    ekkora szerencsétlen embert mint ő :D
    még mindig a Chichagoba van 2. számú QB-ként......
  • Soldiers
    én már nem most assze csere vagy lehet nem jól tudom
  • lord nihilus
    emlékeztek még rá? :D
  • lord nihilus
    fincsi :D
  • [Jakuza]
    *Colts