13258
feenMUx.jpg
  • DroidMc
    ha meg téwedtem a referalal kapcsolatban akkor sorry!
    de engem is meghívtak és nem tudom h lehet -e regisztrálni a nélkül!
  • DroidMc
    az előső h nem reklám céljából tettem ide, a második h nem kötelező játszani, a harmadig meg h a témához kapcsolódik!
    aki meg szereti az nfl-t wagy pls én a játék kapcsán szerettem meg.
    úgy h nem értem h mért zawar?
  • Bucser
    baromság. A reklámot meg máshová pls. köszi.
  • DroidMc
    nekem nagyon bejött!
    a linken keresztül próbáltad, mert ha jól tom csak referallal lehet regisztrálni, ha walaki beajál!
  • John Cena
    próbáltam be regelni nekm nem siekrült és amúgy jóó?:S
  • DroidMc
    wan 1 online böngészős amerikai foci játék, ahol játékosokat kell csinálni és azokat manegelni+ exp -wel fejleszteni az atribjaikat!
    akit érdekel nézze meg.
    http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=23424091
  • [Jakuza]
    Bar eredmenyeket nem irtam, aki meg megakar valamilyen merkozest nezni az lehetoleg ne olvassa, mert sok helyen leszurheto , ki jott ki gyoztesen a parharcokbol.

Igen igy tortent, erdekes volt meg Moss TD-je is (defensive pass interference)

Sajnos Miami defence nem igazan volt formaban, pedig nem volt a NE tamadojateka a sok pont ellenere se acelos.
    Egyszeruen a Dolphins pocsek napot fogott ki, ennel sokkal jobban szoktak jatszani. Pedig ez volt a kulcsmerkozes a csoportban, ha nyernek az NE-t ki is pottyantottak volna nagy valoszinuseggel, bar megnezve a sorsolast, vicc ismet ami az NE-re var a Pittsburgh merkozestol eltekintve, setagaloppnak tunik a mas csapatok sorsolasahoz kepest, pedig elmeletileg mint volt SB dontos szinte a legerosebb csapatokkal kellene jatszania. Meg is lehet nezni a Giants es a NE kozotti kovetkezo merkozesek kozti kulonbseget. Egyszeruen nem ertem, hogy tortenhet ez evek ota.

A Jets gyozelmet a merkozes elott boritekoltam, szerintem tul sok az elvaras a Titanstol, a merkozesatlagjuk nem tukrozi a valosagot, inkabb a 7-4es, 8-3as mutato lenne a realis.

A Colts megtorte a Sandiego elleni rossz sorozatat, bar ismet docogos volt a jatekuk, viszont amit SD iden muvel az felfoghatatlan, ennyire eros kerettel ilyen pocsek format mutatni mar honapok ota, teljesseggel erthetetlen.

A Giants pedig fantasztikus, annyira osszekovacsolodott a csapat, hogy a tartalekok tartalekain sem erzodik, hogy nem illeszkednenek be a csapatba es ennyi serultel is szinte allandoan maximumot tud nyujtani mind a tamado, mind a vedo szekcio a spec csapategysegrol nem is beszelve.
    Sokan azt gondolhattak, hogy az erofutojuk nagyon hianyozni fog, es lam siman nelkule is behuztak a merkozest egy, jo csapat ellen.
    Bar hozza kell tenni, hogy Arizonanal ugyanazt a tulertekelest erzem mint a Titansnal, bar itt jobban eszreveheto a csoportellenfelek bugdacsolasa, igy nem csoda hogy siman vezetik a csoportjukat, de a jatekuk szerintem nagyon foghijas a keves futojatek miatt.

• Bucser
    ja. 2 játékost le is küldött a bíró az öltözőbe (Crowder Dolphins / Light Patriots)

Hozzátenném, hogy a védekezés végén Crowderen nem volt sisak és Light ököllel ütötte a fejét. (field goal volt asszem)
  • Soldiers
    Mia-Pats meccsen a végén azé volt bunyo biztos nem ússzák meg büntetés nélkül
  • Soldiers
    hát már a Titans se lesz veretlen idén
  • Rincewind
    Romo is back bitches! >;D
  • Bucser
    Aki nem nézi a Miami - Patriots meccset sajnálhatja:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddig 6-szor változott a vezetés:) nem tud elszakadni se a Pats se a Phins.
  • Soldiers
    még nincs veszve semmi még nyerhet a Titans
  • John Cena
    és Tács dánxD 7-0 a Jets nek!
  • John Cena
    na hoppá :) NYJ - Titans:) hajrá jets
  • John Cena
    és kaja kén azt hittem hogy ilyen nem eleht hogy döntetlen
  • LasDen #3019
    jövő héten megalapozhatja a dolphins egy újabb győzelemmel.......
  • Bucser
    Én nagyon.
  • LasDen #3017
    hát ha a Pats továbbra is hanyatlik akkor bejuthatnak.......de nem örülnék neki.....
  • Bucser
    vajon idén elég jó a Phins, hogy bejusson a playoffba?
  • LasDen #3015
    McNabb meg asse tutta, hogy van döntetlen...... :D
  • ProGabe #3014
    6 év után lett újra döntetlen egy meccs. azért nem semmi :)
  • Soldiers
    bocs de nem volt kiírva hogy élő
  • Soldiers
    mi a faszé nem élő meccset adnak ien szar felvételről nyomják?????????????????????
  • Soldiers
    akkor az jó meccs volt
  • Bucser
    Ismét izgalmas lehetett a Miami Oakland összecsapás:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Miami nyert 2 pontal:)
  • LasDen #3009
    Jaguárok és Titánok összecsapását láthatjuk majd.......
  • Soldiers
    mien mecs lesz ma a tv-ben??
  • Soldiers
    ja sztem is jól játszot (játszottak)
  • lord nihilus
    még így se olyan rossz...ha valaki szezon előtt azt mondja h Cassel ilyen teljesítményeket produkál "no-name" irányítóként max megmosolyogtam volna az illetőt
  • Soldiers
    hát kikapot 3 pontal
  • [Jakuza]
    Kikap :D
  • Soldiers
    kíváncsi vok hogy a pats megint elveri e a Jets-et
  • Soldiers
    http://www.nfl.com/live/landing?icampaign=DW_Live_NYJvsNE_1
  • LasDen #3001
    általában 22.00-kor v néhány perccel 10 után szoktak lenni a vasárnapi meccsek....MNF meg kedd este szoktak menni magyar kommentárral.....
  • Fenrir
    Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a sport1 vagy 2-őn mikor szokott rendszeresen lenni amerikai foci mérkőzés? Főleg a magyar kommentátoros érdekelne, fel szeretnék venni párat, de mindig lecsúszok róluk mert nem tudom mikor adják őket.
  • [Jakuza]
    Nem csak ok. Iden rengeteg csapat probalkozik Wildcat formaciokkal es az esetek tobbsegeben sikerrel.
    Azota kezdtek mas csapatok is eroltetni, amiota a Miami az ideny elso feleben rengeteget alkalmazta ezt a formaciot es elkezdte nyerni a merkozeseit veluk.
  • Bucser
    A Miami egyszerűen csak futójátékot játszik, meg trükkös playeket.

Jól nyomják. sajna sehol nem tudtam nézni a Seahawks elleni tegnapi meccset:(
  • 9csöves9
    Ricky Williams 100 yard fölött:D leállt az anyagról?
  • LasDen #2996
    nem mindig ők játszák a legjobb meccseket....és kösz hogy így érdeklődsz a hogyan létem miatt :D