13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Pontosabban:

Szombat
    22:30 - 01:45 Atlanta Falcons vs. Arizona Cardinals
    Vasarnap
    02:00 - 05:30 Indianapolis Colts vs. San Diego Chargers
    19:00 - 22:30 Baltimore Ravens vs. Miami Dolphins
    22:30 - 01:45 Philadelphia Eagles vs. Minnesota Vikings

Tipjeim pedig:
    Arizona
    San Diego
    Miami
    Philadelphia
  • Casillas
    Én is!
  • dzso83
    Előző kecóban nekem sem volt, aztán mióta elköltöztem van itt minden... ez itt a paradicsom :)
  • John Cena
    Eagles és a Falcons nyer remélem
  • miilann04
    éljen-éljen,hajrá fili

kár hogy nincs sport1em :-c
  • dzso83
    Köszi
  • robotnyk
    arizona-atlanta ma, phily-minnesota holnap
  • dzso83
    Tudjuk már, hogy melyik meccset közvetítik ma illetve holnap éjjel?
  • htw
    - nereklamozz.hu -
  • [Jakuza]
    Azzal nincs is semmi gond, viszont mint Colts szurkolo nem orulnek neki, mert sokkal nehezebb lenne az amugy sem gyenge csoport.
    Menjen inkabb akkor a Jetshez nehezitve az NE dolgat.
    Ettol fuggetlenul nagyon remelem, hogy mar jovo idenytol lathatjuk Shanahant egy masik csapatnal, mert mint edzo es ember is minden tiszteletet megerdemel.
  • lord nihilus
    jah, ott se gyenge a játékos állomány és pont a védelem az aminek vmi újra volna szüksége
  • Bucser
    Miért? Lehet jót is tudna tenni a jagsel nem?
  • [Jakuza]
    Tuti hogy nem felejtos, minden evben meg ilyen gyenge tamadofal mellett is megfutja az 1000+ yardjat.
    O az aki mindig hozza ami elvarhato tole.
    Mindenesetre csak Jaxhoz ne menjen Shanahan, nem szivesen latnam a Colts csoportjaban :)
  • robotnyk
    Lewis felejtős már
  • [Jakuza]
    Esetleg meg a Browns :D
    Jamal Lewis tuti uj erore kapna ott es a vedelmet is gatyaba razna.
  • [Jakuza]
    Na igen en is szeretem azt amit csinal Shanahan, de valljuk meg a regi SB gyozelembol nem lehet megelni.
    Egyszeruen a ket utolso ket eve nagyon nem jott ossze es mind ketszer ugy estek ki, hogy siman bejuthattak volna.
    Ezt azert a vezetes nem szokta tetlenul nezni, ez a dolgok rendje.
    Amugy a ket utolso evben pont az mondott csodot a Broncosnal, amiben annyi even at nagyon jok voltak, megpedig a vedelmuk es a futojatek.
    Remelem amugy Shanahan nem megy a Detroithoz,vagy a Kansashoz hanem valamelyik jobb csapathoz.
    Szerintem neki a megfelelo csapat egy Ravens fele csapat lenne.
  • robotnyk
    Shanahan és Crenel is repültek, utóbbi helyére Mangini mehet. nemtom ki hogy van vele, én Shanahant biztos nem rúgtam volna ki, valamelyik HCt kereső csapat nagyon jól járhat vele. (Detroit?)
  • [Jakuza]
    Ed Reed szerintem tuti jatszani fog.
    A "kerdeses" a jateklehetoseg pedig teljes mertekben nem ad arrol tampontot, hogy ki tud majd jatszani.
  • Casillas
    de ebből csak kettő tuti out, többiből akármi lehet
  • Bucser
    Az első fordulóban a Miaminak akár mázlija is lehet. A Ravens igen rendesen le van amortizálva...

Baltimore Ravens Injuries

Antwan Barnes LB Chest Out (Definitely Will Not Play) Out
    Marcus Maxwell WR Hip Out (Definitely Will Not Play) Out
    Derrick Mason WR Shoulder Did Not Participate In Practice Questionable
    Fabian Washington CB Toe Did Not Participate In Practice Questionable
    Willie Anderson T Foot Limited Participation in Practice Questionable
    Jarret Johnson LB Calf Limited Participation in Practice Questionable
    Ed Reed S Thigh Limited Participation in Practice Questionable
    Ray Rice RB Calf Limited Participation in Practice Questionable
    Samari Rolle CB Ankle Limited Participation in Practice Questionable
    Adam Terry T Knee Limited Participation in Practice Questionable
    Yamon Figurs WR Head Full Participation in Practice Probable
    Trevor Pryce DE Illness Limited Participation in Practice Probable

MIami Dolphins Injuries
    Will Allen CB Groin Limited Participation in Practice Questionable
    Channing Crowder LB Knee Limited Participation in Practice Questionable

Crowder úgy volt, hogy játszik a Jets elleni meccsen is.
  • Rincewind
    Hat igen; szomoru.
  • lord nihilus
    NFC oldalon Giants/Panthers szerintem is, AFC háááát :DDDDD én talán a Chargersre tennék mint esélyes, ha tényleg azt teljesítik ami elvárható tőlük(jó volt a formaidőzítés, de a továbbjutást annak köszönhetik h elég tré volt a csoport), akkor simán mennek a nagydöntőbe SZVSZ
  • Soldiers
    és mivan a COlts-al ő is lehet döntős
  • lord nihilus
    Elég siralmas, ennyire rossznak nem tartottam a Detroitot...személy szerint azt sajnálom h Calvin Johnson odakerült, egy közepes irányító mellett is már pro-bowler lehetne meg egyéb :(
  • LasDen #3131
    sztem Steelers-Giants/Panthers Super Bowl lesz....... :D
  • John Cena
    Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) történetében a Detroit Lions az első csapat, amelyik 0/16-os "győzelmi" mérleggel zárta az alapszakaszt.
    A "fogatlan" Oroszlánok a zárófordulóban a Green Bay Packershez látogattak - ahol 1991 óta nem nyertek -, és 31-21-es vereséggel távoztak.
    A legutóbbi 24 meccsükből 23-at elbukó detroitiakkal szemben saját stadionjukban 176 pontot hoztak össze az ellenfelek a szezon során, így az Oroszlánok 30 ponttal megdöntötték az Indianapolis Colts 1981-ben felállított "nézőszomorító" csúcsát. Összességében utoljára tavaly december 23-án hagyták el győztesen a pályát.
    Az NFL-ben egyedül a Tampa Bay Buccaneers fejezett be diadal nélkül egy idényt még 1976-ban, de akkor csak 14 meccsből állt az alapszakasz.
  • Rincewind
    Hat amig Dallasban Jerry Jones belepofazik mindenbe, addig nem is lesz rend.
  • robotnyk
    Mangini és Marinelli már repültek is. érdekes, hogy Wade Phillips még húzza.
  • [Jakuza]
    Hat a Dallas, a Denver, a Jets csak kizarolag magukat okolhatjak, hogy nem jutottak be.
  • Rincewind
    Durvan meglepetesekkel volt teli az idei szezon.
  • galmat
    Tavaly a rájátszásba jutott csapatok akiknek idén ez nem sikerült:
    Patriots,Jaguars,Redskins,Cowboys,Packers,Buccaneers,Seahawks

Nem gyengén alakultak át idén az erőviszonyok(pl Miami tavaly:1-15, idén meg 11-5///vagy a Detroit tavaly: 7-9, idén meg 0-16....)
  • galmat
    Na ez az! Főleg ha azt nézzük, hogy az AFC Nyugat-ban a Chargers meg 8-8-al jutott a rájátszásba.
    A másik gond, hogy Brady nemépp úgy gyógyul, ahogy előre várták, és még kérdéses a 2009-es szezonja is... Azért remélem összedrótozzák nyárra, bár Cassel is belejött az alapszakasz végére. De az,hogy mindkét irányító a csapatnál marad, nem túl valószinű, a fizetési sapka miatt.
  • dzso83
    jah... 11-5-el kiesni azért nem semmi basszus... :(
  • dzso83
    jah... az hatalmas játék volt... ha sikerült volna akkor kb minden összefoglalóba bekerült volna... :)
  • 9csöves9
    nagyon nagy volt.csak azt a playt sajnálom amikor Ricky Williams nem kapta el
  • lord nihilus
    Hát azért ez nemsemmi! egyrészt mekkorát javul egy csapat, másrészt meg leesik az állam h 11-5el nem jut POba egy csapat :( (pár éve 10-6al lazán behúzta a csoportelsőséget a Pats), dehát az idei évre ez jutott...
    bár szerintem a mostani AFC mezőnyben halál lesz, de azért hajrá miami!
  • Bucser
    Na kíváncsi vagyok, hogy erre mennyi volt az Odds idén, hogy a Miami Playoffba megy a Patriots meg kiesik!:)

NA mostmár Boldogan megyek vizsgázni!
  • [Jakuza]
    Miami for president :D
  • miilann04
    FLY EAGLES FLY
    playoff

rendesen megkaptak a kovbojok a magukét
    ennyi pontot idén még nem is szereztünk
  • Soldiers
    na a Pats-nek nem sikerült bejutnia na majd jövőre talán