13258
-
#3115 ja. de nem úgy látom hogy nyerne csúnyán vesztésre áll -
#3114 Dallas ha nyerne akkor biztos továbbjutna? -
#3113 eddig szarul áll a Pats sorsa vezet a Miami meg a Baltimor is -
#3112 Mennem kell aludni sajna, de a Miami és a Jets nem bír egymással ahogy nézem. eddig nincs pont és 50mp van vissza az első negyedből. -
dzso83 #3111 na a Pats mindent megtett, tovább nem rajtuk múlik... -
dzso83 #3110 köszi... az a poén, hogy este olvastam, csak valamiért nem tudatosult bennem :-) -
lord nihilus #3109 #3098 -
dzso83 #3108 melyikről lesz közvetítésünk? -
#3107 Upsz javitom mert par ido rosszul lett bevive.
Ez a pontos lista.
A rajatszas utolso merkozesi. (magyar idorend szerint)
Amerikai szokas szerint elol a vendegcsapatok.
19:00 - 22:15 St.Louis Rams vs. Atlanta Falcons
19:00 - 22:15 New England Patriots vs. Buffalo Bills
19:00 - 22:15 Kansas City Chiefs vs. Cincinnati Bengals
19:00 - 22:15 Detroit Lions vs. Green Bay Packers
19:00 - 22:15 Chicago Bears vs. Houston Texans
19:00 - 22:15 Tennessee Titans vs. Indianapolis Colts
19:00 - 22:15 New York Giants vs. Minnesota Vikings
19:00 - 22:15 Carolina Panthers vs. New Orleans Saints
19:00 - 22:15 Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers
19:00 - 22:15 Oakland Raiders vs. Tampa Bay Buccaneers
22:15 - 01:45 Dallas Cowboys vs. Philadelphia Eagles
22:15 - 01:45 Miami Dolphins vs. New York Jets
22:15 - 01:45 Jacksonville Jaguars vs. Baltimore Ravens
22:15 - 01:45 Seattle Seahawks vs. Arizona Cardinals
22:15 - 01:45 Washington Redskins vs. San Francisco 49ers
02:15 - 06:00 Denver Broncos vs. San Diego Chargers -
#3106 A rajatszas utolso merkozesi. (magyar idorend szerint)
Amerikai szokas szerint elol a vendegcsapatok.
19:00 - 22:15 St.Louis Rams vs. Atlanta Falcons
19:00 - 22:15 Jacksonville Jaguars vs. Baltimore Ravens
19:00 - 22:15 New England Patriots vs. Buffalo Bills
19:00 - 22:15 Kansas City Chiefs vs. Cincinnati Bengals
19:00 - 22:15 Detroit Lions vs. Green Bay Packers
19:00 - 22:15 Chicago Bears vs. Houston Texans
19:00 - 22:15 Tennessee Titans vs. Indianapolis Colts
19:00 - 22:15 New York Giants vs. Minnesota Vikings
19:00 - 22:15 Carolina Panthers vs. New Orleans Saints
19:00 - 22:15 Miami Dolphins vs. New York Jets
19:00 - 22:15 Dallas Cowboys vs. Philadelphia Eagles
19:00 - 22:15 Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers
19:00 - 22:15 Oakland Raiders vs. Tampa Bay Buccaneers
22:15 - 01:45 Seattle Seahawks vs. Arizona Cardinals
22:15 - 01:45 Washington Redskins vs. San Francisco 49ers
02:15 - 06:00 Denver Broncos vs. San Diego Chargers -
pipeppers #3105 köszi -
dzso83 #3104 nem vagy egyedül :) -
lord nihilus #3103 de azért bízok benne, hogy csak bejut valahogyan :D:D -
#3102 Nem fog:P A Miami reméljük megoldja a Jetset:) -
#3101 :)
azt gondolom nem kell taglalni, hogy miért itt van a legkevesebb meccs (ütöttek már el? :D)
de ezen felül az egész irtózatosan jól ki van találva, mármint ha kicsit távolabbról nézzük a képet. ugyebár megkezdődik az NFL, pont mire belemelegedik az ember jön az NHL. lemegy már meccs ott is és kezdődik az NBA.
az NFL-ben elérünk a rájátszásokig, mindenki arra figyel. ugyebár előtte is van szünet, na ilyenkor megkapjuk az NHL All-Star hétvégét. lepörögnek az utolsó másodpercek a Superbowl-ból* és máris itt van az NBA szezon közepe, vagyis az All-Star hétvége. NHL rájátszás, nagy izgalmak, amiket egy NBA finallel csodálatosan le lehet vezetni :)
persze nem lenne teljes a körforgás, ha nem lenne MLB, amivel minden rést kitömnek
*: tudom-tudom, van még Pro Bowl, de ez most mindegy
/ha bármit rosszul írtam, javítsatok!/ -
lord nihilus #3100 de annál élvezetesebb szvsz :) (főleg ha a Pats bejutna POba :D:D ) -
#3099 oan hamar eltelik ez a nfl idény. a Nfl kezdődik a leghamarabb és fejeződik be a NHL meg a NBA nagyba még csak az elején van -
#3098 Miami-Yets -
pipeppers #3097 Melyik meccset adja a Sport TV? -
#3096 PLAYOFF
sőt wildcard meccsen megesszük az arizonát is -
#3095 A Miami is majdnem:)
Remélem a Jetset meg tudják verni idegenben... -
#3094 Nah Irmalin, Planet 1 :D -
#3093 Drukkolni is kell a Miaminak es Ravensnek a jovoheten, mert az idiota Jets elszurta. -
#3092 DE az is símán lehet, hogy a playoffba sem jutnak be.:) -
#3091 Latom szeretned, ha podolnalak. :D -
#3090 Jakuza úgyis a Pats nyeri a superbowl-t :) -
htw #3089 Eagles toborzó
Az Eagles Amerikai Foci Team alakuló, toborzó napot hirdet 2009 Január végére.( PONTOS IDŐPONTOT HAMAROSAN KÖZÖLJÜK ). A próbajátékon az Eagles első , illetve junior (utánpótlás) keresünk játékosokat.
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés
- Jelentkezési lap kitöltésével , és annak visszaküldésével történik a regisztráció ( [email protected] címre)
Felszerelés
A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
- Edző cipőt; stoplis nem elfogadott
- Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
A pontos kiírás január elején kerül fel a weboldalunkra. www.htw.hu
-
dzso83 #3088 a Patriots is tudja, hogy nem szarakodhatnak... kivégzés folyamatban -
#3087 A chiefs dolphins meccs nagyon jó!! -
#3086 Máskor forrás megjelölése és idézőjel nem árt, ha cikket másolsz:)
köszi
Online tv: Én Itt szoktam streamet keresni, de nem tudom, hogyha még nem csináltál ilyet, lehet, hogy a meccs végéig nem fogod tudni beállítani. -
Strabi #3085 Sziasztok!
Tudtok linket ahol majd online tudom nézni a Steelers - Titans meccset?
Köszike! -
#3084 Sorry, eloszor nem volt egyertelmu, hogy ez egy cikk resze. -
#3083 még vki??? :D
16-án jelent meg a cikk....sajnálom, hogy nem figyeltem, hogy már lementek meccsek......... -
#3082 "A Ravens a Cowboys-szal játszik a jövő héten Dallasban"
Az a meccs mar tegnap lement. -
#3081 nem én néztem el :D
Pats.hu-ról van az infó :D
-
#3080 Egy héttel elnézted a schedule-t...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Ravens megverte a Cowboyst tegnap és az Indianapolis is megverte a Jagset...
Szerintem a pats egyre esélytelenebb... -
#3079 ez a két lehetőség van......más nincs.....
1. Ha a Patriots megnyeri mind a két hátralévő mérkőzését (a Cardinals otthon és a Buffalo Bills idegenben lesz az ellenfél):
- A Patriots megnyeri az AFC East divíziót, ha a mind Jets, aki a Seattle Seahawks-szal és mind a Dolphins, aki a Kansas City Chifes-szel játszik, elveszíti a következő héten a meccsét. Az utolsó héten ők egymás ellen játszanak.
- A Patriots akkor is megnyeri a csoportot, ha a Jets és a Dolphins 1-1-gyel zár , tehát a kettejük mérkőzésének győztese az előző héten kikapott.
- Akkor is a Patriots nyeri a divíziót, ha a két rivális nyer a következő héten, de az egymás elleni mérkőzésük döntetlennel zárul.
- Ha a Baltimore Ravens elveszíti a két hátralévő mérkőzésének egyikét, akkor a Patriots megelőzi őket a wild cardért folytatott küzdelemben. A Ravens a Cowboys-szal játszik a jövő héten Dallasban, és a Jaguars-szal az utolsó fordulóban otthon.
- Akkor is sikerülhet megszerezni egy wild card helyet, ha az Indianapolis Colts elveszíti két utolsó meccsét, ők a Jaguars-szal és a Titans-szel játszanak még.
2. Ha csak az egyik mérkőzést sikerül megnyernie a Patriotsnak:
- Még ez esetben is meglehet egy wild card hely, de ehhez az kell, a Ravens mindkét hátralévő mérkőzését elveszítse.
- Olyan is előfordulhatna még ez esetben is, hogy a Patriots megnyeri a csoportot. Ez akkor történhetne meg, ha a Jets és a Dolphins kikap a jövő héten, egymás ellen pedig döntetlent játszanak. Ha sok fölösleges pénzed van, fogadj erre, és nagyot kaszálhatsz, ha bejön.
- Van még egy variáció, amiből a Patriots kedvezően jöhet ki. Ha a Pats veszít a Cardinals ellen, de legyőzi a Billst, és a Jets és a Dolphins is kikap a jövő héten, a Ravens győz a Cowboys ellen, de kikap a Jaguarstól, akkor a továbbjutási szabályok szerint a Pats jut a rájátszásba. Ugye nem kell bizonyítani, hogy ennek mennyi a valós esélye. -
#3078 Tehat ha ma nyer a Miami es a Jets, valamint a kovetkezo merkozeset megnyeri a Raven, akkor Ne kiesett? -
#3077 jaja.....meg kell nyerni az uccsó két meccset és reménykedni, hogy kedvezően alakul a helyzet..... -
#3076 Jol latom, ha nem nyeri meg mind a ket hatralevo merkozeset az NE akkor kiesik es akkor sem biztos a tovabbjutasa?