13258
-
#3195 A The Express cimu Ernie Davisrol szolo filmet latta mar valaki ?
http://us.imdb.com/title/tt0469903/ -
#3194 jah még karácsonykor látta alexandrába....csak akkor mást vettem meg...de beleolvastam.....ha jól vettem ki vmi irányító srác Pármába megy mert a Brownstól kirúgták..... :D -
#3193 Hello!
Aki szeret olvasni, annak ajánlanék egy amerikai focis témájú regényt. Magyarországon 2008-ban jelent meg.Sztem a szerzőt itthon is sokan ismerik.
John Grisham: Egy amerikai Pármában -
#3192 reménykedem hogy ők jutnak tovább:
Titans
Steelers
Panthers
Eagles -
#3191 be is szarok, ha az arizona még egy kört megy... -
#3190 a legjobb arizona-eagles főcsoport döntő lenne, de sztem az eagles kevés a Giantshez.....szóval Arizona, Giants, Titans, Steelers (bár a San Diego még bemákolhatja) továbbjutást várok :D -
#3189 3. negyed közepén azt hittem feltámadnak mikor futottak egy TD-t, de agyonverte őket a következő turnover... -
#3188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Giants - Eagles meccs lesz :) -
#3187 Hat ugy tunik csak annak a merkozesnek a vegeredmenyet nem talaltam el.
Pedig egy jo formaban levo Dolphins siman megverte volna a Ravenst, mert a tamadojateka a Baltimorenak egy 0.
Pont erre alapoztam a tippem. Viszont nem jott be mert Miami nagyon gyenge napot fogott ki. Egyszeruen helyzetbe hozta az ellenfelet az 5 turnoversel.
Ennyit hibazni nem lehet rajatszasban. Lehetett latni, hogy elidegeskedtek az egesz merkozest es ezt mar as elso tamadasban, amikor siman TD-t kellett volna csinalniuk, csak egy field goal sikerult.
Onnan valami megzuhant a jatekukban, pedig a merkozes elejen meg a futas is mukodott.
Aztan elfelejtettek a kis oldalpasszokat, amivel az elejen szinte mindig 7-8 yardokat ertek el egy probalkozas alatt. Nem is ertettem, hogy miert nem jatszak oket tovabb. Ezert kaptak ki ilyen csunyan, pedig a Ravens semmi extrat nem nyujtott szvsz.
Jovo heti tippjeim.
Tenessee
Pittsburgh
Giants
Carolina -
dzso83 #3186 ez azért komoly kijelentés volt részedről... ha nincsenek a hibák nyernek... ez kb bármikor bárkire elmondható... a védelemnek az a dolga, hogy kikényszerítse ezeket a hibákat... az volt a tippem, hogy a Miami kevés lesz ebbe a rájátszásba, és bejött... -
#3185 A delfineket lehalászták.Ahogy,és amit vártam,bekövetkezett.
Vikingek is harcolnak,Peterson futásával most átvették a vezetést.
Kemény lesz ez még,de ezt már ágyból nézem. -
#3184 a wildcat egy szezonos dolog volt.....de nem volt rossz :D -
#3183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszameg Pennington egész évben nem játszott ilyen szarul... (2 Fumble 3 interception egy vissza TD-ért...) Ha ezek nincsennek a Miami símán nyeri a meccset...
Na mindegy majd jövőre (remélem észreveszik, hogy a wildcat már nem nagyon működik) -
Santata #3182 A Ravens szétszedi a Dolphins futását, a passzjátékot meg hibára kényszerítik. A Dolphins a defensenek köszönheti, hogy meccsben van. -
#3181 Na ezt a meccset a miami elvesztette ha így folytatják... -
#3180 Na igen a Ravens mostanaban sosem a latvanyos jatekarol volt hires -
#3179 oké, defense wins championships, de a ravenstől akkor is hidegrázásom van, sajnálom -.- -
#3178 Köszi!! -
#3177 We're currently experiencing problems with the main website. We will look into it and try to solve it asap.
Links can be get on our forum now, just ask and we will try to provide it. Thanks for your understanding. -
#3176 Esetleg ezek a linkek menni fognak.
forum links -
#3175 Nehogymar pont most alljon le a Dolphins merkozes elott. -
#3174 másnak sem megy a Myp2p.eu?
Innen szoktam nézni a streamelt meccseket és most annyit ír a browser, hogy 502 bad gateway. -
#3173 arizona nyert, colts kiesett.... :D bár pártatlan voltam tegnap, de az arizona kicsit szimpatikusabb... :D eltudnám nézni őket a Super Bowlban is.... :D -
#3172 *Raadasul a szinvonal hihetetlen gyenge volt a rengeteg hiba miatt -
#3171 Elso ket tippem mar bejott.
Tudtam hogy San Diego ezt is kimakolja.
Mert a szo szoros ertelmeben az tortent azon a merkozesen. Raadasul a szinvonal hihetetlen volt a rengeteg hiba miatt, mindossze izgalmasra a sikeredett a merkozes vege, de az is a csak a Colts miatt, hiszen a vege elott 2:36-nal 4 yardot kellett volna mar csak megtenniuk a kovetkezo first downig ket kiserletbol, ugy hogy Chargersnek mar csak egy ido kerese volt.
Utana csak szepen porgetni kellett volna mar csak az orat.
Erre lattunk ket idiota playhivast, mint ahogy mar annyiszor ezen a merkozesen.
Amikor 20 yard kellett volna 3. downnal a felpalyanal futast valasztottak az edzok, amikor 1 yard akkor passzt, teljesen idiota modra hivtak a playeket.
A vedelem meg a szerzet labdak ellenere, amik igazan inkabb a szerencsenek koszonhetoek voltak, egyszeruen egy nagy nulla volt. Jo pelda erre a OT elso tamadasa, amit persze jo maker modjara a Chargers nyert a penzfeldobasnal. 11 Yard 3. downnal 13 yardot engedtek futni egy teljesen primitiv tamadasi varizacioanl ahol a vedok szepen megcsinaltak a miss tacleket.
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy a Chargers pillanatok alatt elfog verezni a tovabbi fordulokban, mert ez a jatek csak a gyengen jatszo csapatok ellen eleg.
-
#3170 Falcons - Cardinals meccs fasza volt bár sajnálom M. Ryan-t hogy nem jutottak tovább de a másik oldalról K. Warner-nek mert örülök mert valami 30 akárhány éves:D -
#3169 Ohh..mert kinek..jah látom a Miami-nak szurkolsz!
Amúgy bírom,mert jó kis csapat a Dolphins,és annyira régen voltak ott a playoffban.Megérdemelnék,de ehhez azért nagyon odakell tenni magukat.
De nem lefutott,bármi lehet. Go Steelers!:-) -
#3168 Ne legyen igazad -
#3167 Chargersnek,nagy szerencséje volt.Rengeteg hibát jobban kihasználták,a futás meg bejött nagyon! A meccset nem láttam,csak reggel a neten az összefoglalót.Nüanszok döntöttek,és a jobb formában levő csapat jutott tovább. Arizona meglepett,elég bátran játszottak,és jól is!
Másik két párharcból szerintem,Minnesota,és Baltimore megy tovább. -
dzso83 #3166 Ez már csak ilyen... Nem lehet mindenki ugyanazon a véleményen... -
#3165 hát én nem sajnálom -
dzso83 #3164 nem láttam de sajnálom a Colts-ot :( -
#3163 Jo szar volt jah, rengeteg hibaval. -
#3162 pfffu öcskösök mien jó meccs lehetet a Colts-Chargers meccs -
#3161 megy a NFL meccs! interception már van!! -
#3160 Atlanta Falcons
Indianapolis Colts
Miami Dolphins
Philadelphia Eagles -
#3159 de ő arra válaszolt, hogy a sport1-2-n mi lesz -
Lipi1980 #3158 Vasárnap 09:00-12:45 Arizon-Atlanta
Vasárnap 22:15-02:00 Minnesota-Philadelphia -
#3157 sport egyen lessz valamik meccs en mtudom pontosan meik lessz leg elsőnek de 22:00körül lessz -
dzso83 #3156 De csak a már korábban említett kettőről lesz közvetítésünk, nem?