Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó meccs lesz a döntõ az biztos.
Go Steelers!
Go Jeff Go!!!!
De legalább a SuperBowl baromi jó meccs lesz😊!!!
Go Seattle😊
(Big Benben van még jópár idénye)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
van még egy félidõ....13 pont..😊
Szerintem a Carolina elbukta ezt a meccset....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként ha egy csapat megjátsza a playeket akkor nemkell szerencsérõl,meg mákrólbeszélni.
Hisz minden támadást pontttal zarnának.
Csak ugye van a pályán ellenfél is aki megpróbálja megakadályozni a sima menetelést.
Mákja múlthéten az Coltsnak volt,hogy a bírók benézték az IT-t,és szoros lett a meccs,mert csúnyán kikaptak volna.
Egyszerûen ennyivel jobb scapat most a Steelers,és egyáltalán nemvoltak alattomosak,vagy nem tiszta eszközökkel küzdöttek.
Nemsokára jön a másik meccs,kíváncsi leszek mithoznak össze.
Go Jeff Go!!!!
Ez nem nemzeti balett.... Nem primadonnák ütköznek. na és?? nem hinném, hogy bárki lábát szántszándékkal kicsavarták volna vagy azzal a szándékkal kezdett a defense vagy offense, hogy most beletaposunk néhány játékost a földbe..
Emlekszem olyan idenyukre, hogy 18 komoly serulest okoztak az alapszakaszban es tobb mint a fele nem veletlen volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
LOL
Elmondom neked, itt latszik, hogy nincs fejben sehol a Denver.
Ez milyen jatek volt amit eroltetett Plummer ?
Ez olyan volt mint az 1th negyedben 15yardnal harmadik kiserlet 10nel futni akar ?
Hat lol most mit csinalt ? Ledobja 1 meterre ? Hatha futni fog vele 2 metert 3dik kiserletnel ?
Arrol meg nem is beszelek, hoghy kritikan aluli a passzjatek elleni vedelme a Broncosnak. Hany 3rd es 12 vagy 10rol jottek ellenuk ?
Egyet nem vedekeztek ki, csak rohangalnak mint a mergezett egerek.
A futas ellen meg jo a vedelmuk, mert amikor odatettek magukat siman allitottak meg a Steelers tamadasait, de egyszeruen az rohely, hogy tudhato mar hogy csak passzjatek johet es ugyanazt a tamadast 3szor ellehet jatszani ellenuk szinte egymas utan.
Amit meg leirtam a makrol az a merkozes 3 perceben tortent.
Marpedig aki latta a merkozest az latta, hogy szerezte a Pittsburgh az elso pontjait.
Szerintem tuti nem, mert fumblenel siman vesztettek volna 50nel a labdat, ehelyett labdat visszakaptak 3rd 10nel jatek elore 30ra.
Utana vedo elkapja a labdat IT 1 helyett semmi, mert kiejtette ugy hogy mar megfogta a labdat, majd fieldgol ellenfelnek.
Aztan passzjatek ellen a Denver vedelme nulla.
Eddig futast levedtek teljesen, most semmi mar azt sem.
Ennyi.
Go Jeff Go!!!!
Egyszerûen tökéletesen játszanak a fiúk!
Go Steelers!
Sajnos kicsi gyõzelmi arányt tippeltem.
Go Jeff Go!!!!
ja 24-3... Mit is mondjak...Talán nem a Steelerst kéne szemellenzõsen hibáztatni??
Seattle : Carolina 17 : 24
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Bengals lapjan a szavazas:
Who are you rooting for in this weekend's conference championships?
Denver and Seattle 42%
Denver and Carolina 33%
Pittsburgh and Seattle 11%
Pittsburgh and Carolina 14%
19,562 votes
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Seattle-Carolina 24-20
Amugy fiuk a sort,chipset,szotyit es egyeb finomsagokat bekesziteni, mert tobb ora tomor gyonyor var rank. 😛
Denver-Pittsburgh 18-21
Seattle-Carolina 23-20
Vagy nem!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Ilyenkor csak azt sajnálom,hogy végelesz a szezonnak,bár nemsokára kezdõdik a másik nagy sorozat(nascar)ami kitart az NFL-ig.
Ahogy elnéztem a sérültlistákat,ma mindenki felépül:-)Vagyis megpróbálkoznak vele gondolom.Most valahogy nemérzem kifog továbbmenni.
Elõzõ körben fullraeltaláltam,de most.
Mindkét ágon annyira a pillanatnyi forma fog dönteni.
Szurkolok a Steelersnek,de a Broncos gyõzhet ellenük,bár szerintem Plummeren fog elúszni a meccsük.A másikoldalon nemtudom.Panthers-t várom a fináléba,de bármi lehet.A Seahawks játékát valahogy nemismerem,pedig láttam már,de fene tudja.
a lényeg jó kis meccsek elé nézünk!
Go Jeff Go!!!!
Altalaban azok mondjak ezt, akik nem ismerik a jatekok (gondolom a Magyar lakossag 99.99% 😊. Avatatlan szemnek persze nem is tunik masnak, mint agyatlan durvulasnak. Ismerni kell a jatekot ahhoz, hogy atlassanak a felszinen, es meglassak a jatek igazi lenyeget.
En peldaul ket evvel ezelottig egyetlen sportot sem szerettem (nezni), mindet borzszto unalmasnak tartottam (az europai focival a legelso helyen, maig nem ertem mit lehet azon elvezni, hogy 22 barom kerget egy labdat masfel oran keresztul, es minden 30. percen tortenik csak valami a palyan... 😊. Aztan ket eve, mikor mikor kijottem Amerikaba, kivancsisagbol leultem nezni egy meccset baratokkal. Miutan nagyjabol tisztaban voltam a szabalyokkal, en voltam a legjobban meglepve, amikor szembesultem vele, hogy elvezem nezni a jatekot. Amikor pedig automatikusan felaltam izgalmamban egy 40 yardos TD utan, vegleg megvilagosult, hogy vegre megtalaltam azt a sportot, amit igazan elvezek nezni. Azota mar megjartam Pro NFL meccset es az ESPN-t is igen surun nezem. 😊
Csak sajnos az aki nem tud semmit a jatekrol, annak hiaba magyarazom, hogy mennyi strategiai erzeket, es mennyi agymunkat kivan a jatek. Hogy ez inkabb az esz csataja, mintsem az eroe (no persze annak is nagy szerepe van 😊.
Na mind1, ez csak ugy kikivankozott, eleg sokszor futok bele olyanokba a neten, akik semmit nem tudnak errol a sportrol, es megis sarral dobaljak... 😛
Sport1TV Vasarnap
21:00 Amerikaifutball
NFL, konferenciadöntõ, Denver-Pittsburgh (élõ)
00:30 Amerikaifutball
NFL, konferenciadöntõk, Seattle-Carolina (élõ
Es go-go-go Broncos. 😛
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ismerem ezen szólásokat,de nemértik a lényegét meg minden.
Szinte minden mozzanata izgalmas,gyorsan zajlanak az események.
Nincs olyan vezetünk 1-0-ra oszt majd kibekkeljük,haladni kell,mert ha nem véged van.És persze a test-testelleni küzdelem.
Ugye itt ritka az alattomosság,mert a szabályok nemteszik lehetõvé.
Kellemes lehet,hogy mondjuk futsz 30-cal és oldalról belédszáll egy 130 kilós ember,aki mondjuk szintén megfelelõ sebességre képes,vagy legalábbis elég dinamikusan rádveti magát.
És persze csupa taktika egyben,hogylehet túljárni a másik eszén.
Sokkal tisztább sport mint az egyéb labdajátkékok.Látványos,meg minden,az egész körítés.
Go Steelers!
Go Jeff Go!!!!
Csak szólok ha esetleg nem hallottátok volna hogy vasárnap a Sport 1 az elõzetes hirektõl eltárõen mind a 2 meccset élõben leadja este 9-tõl egymás után.Tehát nem csak az egyiket.
Én amugy amolyan amatõr nézõ vagyok,nagyjából odáig jutottam hogy a szabályokat nagyvonlakban tudom.De érdekes egy játék ez,ha éppen megy általában ottragadok nézni. (ismerõseimtõl meg kapom a "mit lehet ezen nézni" kezdetü beszólásokat... <#vigyor4>#vigyor4> )
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Denver-Pittsburgh meccs óriási lesz.
Lehet vitatkozni,de a Coltsnak nemvolt "esélye" a meccsen.Azért idézõjelben,mert a bírótól,és a sorstól megkapták,de neméltek vele.
Csak annak köszönhetik,hogy szoros lett.
Chicago szerintem kilógott a sorból,még nemvoltak odavalók.
Sokkal jobbcsapatok nemjutottak el,Kansas,Atlanta,San Diego,még a Dallas is jobb volt.Persze itt számít,ki hol,melyik csoportban van.De mint játékerõt néztem.
Várom a hétvégét nagyon!
Go Steelers,de ha kikapnak akkor sem leszek szomorú,mert a Broncost a döntõbe vártam már a szezon elejétõl.
(Madden 06-ban odadraftoltak a superstarmodban.Megnyertem velük mindent.Eléggé ismerem a csapatot.Na persze mert van egy olyan jó Wr-jük mint én:-)Rookiként szinte minden trófeát begyûjtöttem amit lehet.)
Go Jeff Go!!!!