Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
hatalmas küzdelmes meccs volt

az erõ dominált szerintem
egyik csapat sem hozta az elõzetes formáját szvsz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

robotnyk
szép volt, izgalmas volt. úgy lett meg a Steelersnek, hogy Ben, Polamalu is gyenge volt, de a csapat kisegítette õket. a Seahawks nem tudta azt a pluszt hozzátenni, ami az SBhez kell, hiába voltak jó teljesítmények, amikor nem engedhették volna meg, akkor volt sack, akkor volt büntetés, akkor volt INT.

Bettis.. mit lehet mondani, remélem mihamarabb láthatjuk valahol, mint RB coach mondjuk.
MrSpock
Meglett végül!Gratula,kiszurkoltam az idényt,és végig bíztam!
Go Steelers!

Go Jeff Go!!!!

Bucser
Egyébként meg Congrats a Steelersnek és remélem jövõre a Dolphins hasonlót mutat<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Tudjuk elcsalták a bírók a meccset... csak kicsit összekevered a magyar NB 1-el...

Eléggé "biased" vagy. Vagy inkább csak "sore loser".

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MrSpock
Ezt is a bíró fújta be?
Nagyszerû játék volt!

Go Jeff Go!!!!

9csöves9
<#wow1>

mit tudnak még kitalálni?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

[Jakuza]
Tudjuk neked mindegy, ha elcsaljak a birok a merkozest.
Szerintem, meg nem igy kell megnyernie egy csapatnak egy merkozest.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lehülyéztem VOLNA...pontosabban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát ha 3x is ezt a "közel vagyunk majd Bettis benyomja" játékot játszották volna,egybõl lehülyéztem az egész Steelers edzõi stábot...<#vigyor4>

Bucser
Inkább nézd a meccset ne itt flamelj már😛😄

[Jakuza]
NA ez mar azert kicsit kemeny. 😛
Mit nezett a biro ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Lol.Hogy visszatette a a labdat fel meterrel a biro, hogy ne legyen meg a Seattle-nek a firts down.

Bár én nem nagyon értek hozzá,de a Pittsburgh teljessen beragadt a rajtnál.

Bucser
éljenek a következtetéseid...

5w0rdf15h
Hát faszom ezt befújni :S

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

[Jakuza]
Jol van a birok megnyerik a Pittsburghnek a meccset.

gabber_saviola
nah azért remélem nem fújják el ennyire a meccset

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
😄DDDDDDDDDDd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

BADE
majdnem kiesett a mûfogsora😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

asfa
azlál

BADE
nagyon gáz a himnuszt éneklõ manusz<#banplz>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Go Steelers Go
Bucser
HAzaértem és látni fogom<#taps><#taps><#taps><#taps><#gonosz1><#taps><#taps><#taps>

quack
en is nekik szurkolok, seattle túl jó oket nem csipazom 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

go steelers! 😊
nem lesz olyan sima azért szeintem... 😊

-the invisible-

asfa
Steelers<#worship><#worship><#worship>

quack
pár perc már csak

a.carkey
Na az baszna be! Holnap melózom. 😊

Amúgy sima Steelers gyõzelem lesz. (Szerintem ...)

A medve nem játék.

5w0rdf15h
márcsak bõ félóra és remélhetõleg egy fantasztikusan izgalmas hosszabításos meccset láthatunk 😊

gabber_saviola
Go Steelers!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
ja, út a döntõig, éjfél körül lesz kick off
a.carkey
Éjfél után van a Kick Off? A S1-en ugye 22.45-kor csak a beharangozó kezdõdik?

A medve nem játék.

Kori
bízunk benne!!!!!!!!!!!!!!!!!

MrSpock
Nagyon jó kis meccs lesz!Go Steelers!

Go Jeff Go!!!!

quack
magyar ido szerint ma lesz<#taps>

Kori
2 nap😞(

Kori
ez sz@r ügy

Bucser
Én meg éppen autóban fogok ülni valahol klagenfurt közelében a Kickoff idején.....

Kori
na még egy hét

a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorvik
Közben kiírták. Egyértelmû, h f volt.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Egy negyed alatt csak két sárga zászló. Geees...

Hogy hívják hivatalosan, amit a receiver követett el? Fumble? Mindenesetre jól leégett, gondolom most az NFL-es figyelõk kihúzták a nevét a listájukról (egyenlõre)... <#hehe>

robotnyk
megy a háttérben
Gorvik
Csak kíváncsíságból: nézi valaki a Senior Bowlt?
Ppslive

huh, go Buccaneers cheerleaders 😊

5w0rdf15h
má csak ezért is megéri amerikai foci rajongó lenni, kár h a sport tévén nem nagyon mutatják õket <#szomoru1>😊

Haamtahk
Jó régen írtak ide...

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Kori
stellers jó játékkal nyert, a broncosnál az ütött vissza ami a Patriotsot érte ellenük

Caroline mai játéka egy merõ szerencsétlenség volt, sajnálom õket hiszen az SB-be vártam a csapatot de ilyen játékkal jobbhogy nem mennek oda

robotnyk
Well, guess what? They did, becoming the first No. 6 seed to get a crack at the Vince Lombardi Trophy.

And if there still were any doubters out there (yes, my hand is raised), the Steelers made them believers (yes, my hand is still raised) with their 34-17 victory over the second-seeded Denver Broncos in the AFC Championship Game.

They didn't simply beat the Broncos. They owned them. They ignored the sea of orange that filled Invesco Field at Mile High. They ignored the Broncos' 9-0 record there, including their win over the team that won three of the last four Super Bowls. They ignored being 5,280 feet above sea level.

Ben Roethlisberger, who has grown from the wide-eyed rookie who looked like he had no business in a playoff game last year to the second coming of Terry Bradshaw, made completion after completion. Long throws, short throws, intermediate throws. Many were so impressive, you couldn't help but delight in seeing them twice on replay.
robotnyk
nincs olyan hogy valaki attól hogy a steelersbe tradel, egybõl alattomos lesz. ez egy faszság.

az hogy a steelers mákkal jutott sbbe, faszság. ezt el is ismernéd ha nem a coltsot alázták volna be 10 perc alatt sáját indianapolisban