13258
-
Rasztiman #3235 azt hittem megfogják őket 3-1 nél -
Rasztiman #3234 naa meglesz a TD? :D -
#3233 kihagyott field goal.....így tovább giants :D -
Rasztiman #3232 mostmár énis :D az előző linkes vidót ha néztem mindig összeomlott a firefox :D -
#3231 én nflcomon követem :D -
Rasztiman #3230 fúúú ember ezer köszi :) -
#3229 lentebb Jkuza tett be fórum linket (asszem www.myp2p.org vagy net vagy com nem melékszem már)
nem valami nagy minőségűek, de nézhető kategória. -
#3228 én itt lesem -
#3227 Stream linket tudsz esetleg? -
#3226 Stream vagy pl UPC directen van NASN. -
Rasztiman #3225 ti hol nézitek a meccset? ( nfl.com vagy valmi online tv? ) -
#3224 McNabb nem viszi túlzásba a passzolást 7 yarddal :D -
Santata #3223 Úgy vezet az Eagles egyelőre, hogy az offense semmit se csinált szinte. -
Rasztiman #3222 valahol megnézem majd ezt a eagles meccset, kíváncsi vagyok mit műveltek amiből safety-t csinált a Giants :O -
#3221 rem a Pfili nyer -
#3220 eddig jól alakul az NFC :D -
dzso83 #3219 egy másodpercet nem észrevenni és kacsintgatni azért nem ugyanaz... nem kell egyből ezzel a bírós dologgal jönni... volt egy meccs, jó kis kemény meccs, ez lett a vége... ha másik oldalon pillant épp rosszkor a bíró de ugyanez lesz az eredmény akkor most mit mondanál?
Amúgy minden elismerés a Ravensnek, mázli is volt benne, de 391 yardot megúszni 10 ponttal... az a nem semmi.
Amit meg a Cardinals csinált... 5 interception egy meccsen és teljes uralom... nagyon megérdemelték... és csak összehasonlításként ahhoz amit az előbb mondtam 360 yardból 33 pont... -
#3218 "a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott"
a bírók is kacsintgattak rendesen :\ -
#3217 Hat a tegnapi nap eleg erdekesen alakult, foleg a masodik merkozes.
A Ravens merkozesben benne volt a szoros merkozesen a Baltimore gyozelem, a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott, de a Cardinals az vaskos meglepetes.
Minden klappolt az egesz csapaton belul, a Carolina meg kiscica modjara harcolt. -
#3216 köszi a tippeket, az alapszabályok jól jöttek, sajna ez a két csatorna nincs meg, de Cseszénak jó ötlete támadt :) -
#3215 Hajrá Cards :) -
raymond01 #3214 http://leech.tenyardtorrents.com/browse.php -
Csesza #3213 teljes meccseket lehet letölteni valamelyik oldalról? (torrent vagy valami más)
ha igen akkor plz linket :)
köszi -
#3212 Sport1 és Sport2 bannerban meg benne vannak az alapszabályok nézd meg a videóját!!! -
#3211 melyik tv közvetít nflt? vagy hogy nézitek mert én akárhogy keresem nem nagyon találtam...
még a szabályokkal ismerkedem az sem egyszerű így hirtelen de tetszik ez a sport. -
lord nihilus #3210 ha ravens cards döntő lesz komolyan mondom...nem akarok belegondolni xD -
#3209 :D jaja xD -
dzso83 #3208 téged is? :) -
#3207 továbbjutott az Ariozna....jeeee :D
Ma tovább megy a Steelers és kiesik a Giants :D -
#3206 engem a Budapest Cowboy-s hívott:P:D -
#3205 na, hát a Cards D sem volt rossz :D -
htw #3204 EAGLES Amerikai Futball Team – TOBORZÓ -
Sokan vannak úgy, hogy egy film megtekintése után beleélik magukat egy adott sportba.” de jó lenne, ha én is ott lehetnék”… és kipróbálnák, de sajnos erre nincs meg a lehetőségük.
Mi most ehhez adunk segítséget!
Sokat láttad az amerikai focit TV-ben vagy moziba, elképzelted, hogyan futsz be az END zónába, vagy hogyan adsz egy TD passzot, nálunk valóra válhat az álmod!
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek csarnok)
Időpont: 2009 Január 31. 19:45 - 21:45
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés (www)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció (info címre)
Felszerelés A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
- Edző cipőt; ….stoplis nem elfogadott …..( tornacsarnok )
- Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden jelentkező kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Felhívnám a figyelmed, hogy 19:15 -re legkésőbb érkezz meg a pontos kezdés miatt.
Kezdő csapat révén itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Nagy figyelmet fektetünk az erőnlétre is, amelyben csapatunkat nem más, mint a Budapest Barbell , Magyarország első és egyetlen CrossFit partnere segíti munkájával.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
-
#3203 Nagyon nagy meccs volt... -
#3202 Ezt nem hiszem el.... -
D00M #3201 jóféle -
#3200 ezt a videót nem láttátok e a youtubén?? -
#3199 En hallottam rola, es eleg jokat. Bar szemely szerint nem lattam (meg). -
#3198 Csak azert kerdeztem mert tegnap jelent meg az online boltokban a DVD valtozat.
-
#3197 Ja ilyesmiről szól.:D Előzőleg kicsit fenntartásokkal álltam a könyvhöz, hiszen John Grisham egy remek krimi író, de amerikai, így nemtudtam mennyire lesz hiteles az európai amerikai foci leírása. De kellemesen csalódtam benne, mert nagyon sok dologról tud, amik tényleg csak európában vannak jelen. Jó kis könyv. -
#3196 ahogy elnézem az imdb szavazatok számát, sztem az usa-ban se sokan látták, nemhogy még itthon. Nem vszinű, h ez eljut hazánkba, még feliratosan se.. sajnos, pedig amerikában sok jó kis sport témájú film van, amik ide már nem jutnak el semmilyen formában.