13262
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem a Giantsnek ezzel az Interceptionnel meszeltek.. -
kezd megpecsételődni a Giants sorsa..... :D Eddig 4/3 kiemelt kiesett....remélem a Steelers nem csatlakozik hozzájuk.... -
Rasztiman #3237 én is többet vártam tőlük, bár még vissza van 6perc kitudja mi lesz még... -
tragikusan szar a giants, főleg Eli. -
Rasztiman #3235 azt hittem megfogják őket 3-1 nél -
Rasztiman #3234 naa meglesz a TD? :D -
kihagyott field goal.....így tovább giants :D -
Rasztiman #3232 mostmár énis :D az előző linkes vidót ha néztem mindig összeomlott a firefox :D -
én nflcomon követem :D -
Rasztiman #3230 fúúú ember ezer köszi :) -
lentebb Jkuza tett be fórum linket (asszem www.myp2p.org vagy net vagy com nem melékszem már)
nem valami nagy minőségűek, de nézhető kategória. -
én itt lesem -
Stream linket tudsz esetleg? -
Stream vagy pl UPC directen van NASN. -
Rasztiman #3225 ti hol nézitek a meccset? ( nfl.com vagy valmi online tv? ) -
McNabb nem viszi túlzásba a passzolást 7 yarddal :D -
Santata #3223 Úgy vezet az Eagles egyelőre, hogy az offense semmit se csinált szinte. -
Rasztiman #3222 valahol megnézem majd ezt a eagles meccset, kíváncsi vagyok mit műveltek amiből safety-t csinált a Giants :O -
rem a Pfili nyer -
eddig jól alakul az NFC :D -
dzso83 #3219 egy másodpercet nem észrevenni és kacsintgatni azért nem ugyanaz... nem kell egyből ezzel a bírós dologgal jönni... volt egy meccs, jó kis kemény meccs, ez lett a vége... ha másik oldalon pillant épp rosszkor a bíró de ugyanez lesz az eredmény akkor most mit mondanál?
Amúgy minden elismerés a Ravensnek, mázli is volt benne, de 391 yardot megúszni 10 ponttal... az a nem semmi.
Amit meg a Cardinals csinált... 5 interception egy meccsen és teljes uralom... nagyon megérdemelték... és csak összehasonlításként ahhoz amit az előbb mondtam 360 yardból 33 pont... -
"a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott"
a bírók is kacsintgattak rendesen :\ -
Hat a tegnapi nap eleg erdekesen alakult, foleg a masodik merkozes.
A Ravens merkozesben benne volt a szoros merkozesen a Baltimore gyozelem, a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott, de a Cardinals az vaskos meglepetes.
Minden klappolt az egesz csapaton belul, a Carolina meg kiscica modjara harcolt. -
köszi a tippeket, az alapszabályok jól jöttek, sajna ez a két csatorna nincs meg, de Cseszénak jó ötlete támadt :) -
Hajrá Cards :) -
raymond01 #3214 http://leech.tenyardtorrents.com/browse.php -
Csesza #3213 teljes meccseket lehet letölteni valamelyik oldalról? (torrent vagy valami más)
ha igen akkor plz linket :)
köszi -
Sport1 és Sport2 bannerban meg benne vannak az alapszabályok nézd meg a videóját!!! -
melyik tv közvetít nflt? vagy hogy nézitek mert én akárhogy keresem nem nagyon találtam...
még a szabályokkal ismerkedem az sem egyszerű így hirtelen de tetszik ez a sport. -
lord nihilus #3210 ha ravens cards döntő lesz komolyan mondom...nem akarok belegondolni xD -
:D jaja xD -
dzso83 #3208 téged is? :) -
továbbjutott az Ariozna....jeeee :D
Ma tovább megy a Steelers és kiesik a Giants :D -
engem a Budapest Cowboy-s hívott:P:D -
na, hát a Cards D sem volt rossz :D -
htw #3204 EAGLES Amerikai Futball Team – TOBORZÓ -
Sokan vannak úgy, hogy egy film megtekintése után beleélik magukat egy adott sportba.” de jó lenne, ha én is ott lehetnék”… és kipróbálnák, de sajnos erre nincs meg a lehetőségük.
Mi most ehhez adunk segítséget!
Sokat láttad az amerikai focit TV-ben vagy moziba, elképzelted, hogyan futsz be az END zónába, vagy hogyan adsz egy TD passzot, nálunk valóra válhat az álmod!
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek csarnok)
Időpont: 2009 Január 31. 19:45 - 21:45
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés (www)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció (info címre)
Felszerelés A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
- Edző cipőt; ….stoplis nem elfogadott …..( tornacsarnok )
- Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden jelentkező kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Felhívnám a figyelmed, hogy 19:15 -re legkésőbb érkezz meg a pontos kezdés miatt.
Kezdő csapat révén itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Nagy figyelmet fektetünk az erőnlétre is, amelyben csapatunkat nem más, mint a Budapest Barbell , Magyarország első és egyetlen CrossFit partnere segíti munkájával.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
-
Nagyon nagy meccs volt... -
Ezt nem hiszem el.... -
D00M #3201 jóféle -
ezt a videót nem láttátok e a youtubén??