13258
-
#3356 A baj az volt, hogy nagyon bealudt a Cardinals.
Kicsit jobban kezdenek nyertek volna, csak hat itt mar nagy a tet es hiaba is mondja barki, hogy nem erdekel, mert eselytelenek nyugalmaval lephetunk palyara, az hazudik. Ez mar a nagy donto nem egy csoportmerkozes ahol minden mindegy alapon lehet jatszani az elejetol a vegeig. -
#3355 nem kell Casillasal törődni én is cardinals szurkoló vagyok, de nem kell felkapni az tetszik ebben a topicban hogy elférünk egymás mellett és mindenkinek más a kedvence mégsem megy az acsarkodás.
tényleg meg kell dícsérni a steelerst nagyszerűet játszott. amennyire értek hozzá sztem a cardinals fejben vesztette el az elején aztán meg már késő volt, remélem ha nagy hülyeséget mondtam majd kijavítatok :)
sajnos a félidőnél elmentem már aludni, mert ma korán keltem de 4 től lesz ismétlés és azt hiszem hazaérek a 2. félidőre, úgy olvasom érdemes lesz megnézni :) -
skristof #3353 énsem tudok elaludni most annyira jó meccs volt
áhh, ZSENIÁLIS! -
#3352 Erdekes egy meccs volt. Arizona egeszen a negyedik negyedig nem igazan mutatott semmit. Aztan a az utolso negyedben vegre megtalaltak a ritmust, de az mar keso volt. Steelers vegig solidan nyujtotta az elvarttat. Sajnos azt kell mondanom, hogy megerdemelten nyertek, pedig en a Cardsnak szurkoltan. -
#3351 minden cardinals-szurkolónak üzenem: haha. -
#3350 Felkelt az asszony olyat uvoltottem -
#3349 anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
-
#3348 én is bazdmeg lerágtam a 10 körmömet -
#3347 Hat en megorulok ezen a meccsen olyan izgalmas hogy nem birok elaludni.Repulj Cardinals -
#3346 a döntő alatt leadot reklámok amerikában -
#3345 Bazzz.....
Na ez nem volt gyenge...
Azt hiszem ezt hívják clutch momentnek... -
#3344 Ez hihetetlen volt mekkora játék!!!Így végigvinni!!Go Steelers!! -
nagy hős #3343 ilyen befejezést áááh! -
#3342 Go PIT!!!
Szép estét mindenkinek! -
#3341 az első negyedben nem nyújtott nagyot a cards, de itt a 2. elején szép akciókkal megvan az első TD és az extra is a helyén :) -
#3340 nagyon komoly az a belógatott kamera... -
#3339 nagyon bekezdett a steelers. hajrá cardinals! -
#3338 az Arizona fog nyerni 4 TD+FG+Safetyvel... :D -
#3337 rohadjanak meg a Faragóék hogy kint vannak Tampában -
#3336 Kösz -
#3335 http://myp2p.eu/index.php?part=home -
#3334 és a Pro Bowl? -
#3333 Jaku meg tudnád adni azt az oldalt ahol lehet streamben nézni a meccseket? Ezen a gépen nincs elmentve a címe. -
#3332 vágom
de a pofázás nem érdekel:d
#3331 köszi -
#3331 23:45kor a közvetítés, 0:00 a meccs. -
#3330 23:45
Amerikaifutball
Superbowl, Pittsburgh-Arizona - élő -
#3329 itteni idő szerint mikor kezdődik a SB? -
#3328 azért jó mert nem csúszik a labda amikor el kapja (play kezdésnél)
de dobó képbe még nem láttam hogy QB kesztyűt hord -
D00M #3327 Nem feltétlenül, Roethlisberger a konferencia döntőt kesztyűben játszotta végig. -
#3326 használhatnak, de sztem csak szarabbul dobnának tőle... :D -
#3325 ilyen kis zsebet még nem is láttam, de jó hogy tudok erről is köszi :)
itt a qb bal kezén van, szerintem zavarhatja őket a célzásban talán azért nem használják:
-
#3324 QB-k használ(hat)nak egyáltalán kesztyüt? Soha nem láttam még rajtuk. -
#3323 még si találtam csak most a hátánál van:)
-
#3322 3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betűrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyűjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem :)
azt hiszem erre még nem válaszoltak és ha jól értelmeztem akkor valószinűleg azért van arongy nadrágjukba türve hogy megtöröljék a kezüket pl QB-nél kezük be koszolódik és jobban csúszik nekik gondolom meg törlik de szokott lenni hidegebb időkben ilyne kis zseb azt kéz melegítésre használják egyértelműen
kép:
rongy(zsebesről nem találtam fotót:S) -
#3321 2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?
a harci dísznek is kettős szerepe volt/van. ugyebár elrettent, de ugyanakkor olyan, mint egy fordított napellenző. nagyon sok fényt elnyel, ami az arcról a szembe tükröződne, főleg amikor megizzadsz -
#3320 -
#3319 Tessék:
Reverse Play -
#3318 köszönöm a válaszokat, ilyen TD még nem láttam de majd fogok remélem :) -
#3317 ha nem lépi át a kiindulási pontot (line of scrimmage), akkor passzolhat, ha átlépte, akkor csak hátrafelé.
egyre inkább dísz is, de állítólag nem annyira zavaróak így a stadion fényei.
inkább a kezüket törlik benne -
#3316 A Line of scrimage mögött lehet előrefelé passzolni, ha azt átlépik a labdával már csak hátrafelé lehet.
Több ilyen trükkös TD is volt már mikor 2-3 hátra passz miatt teljesen szétzavarták a védelmet. És TD lett a vége.