13258
feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    A baj az volt, hogy nagyon bealudt a Cardinals.
    Kicsit jobban kezdenek nyertek volna, csak hat itt mar nagy a tet es hiaba is mondja barki, hogy nem erdekel, mert eselytelenek nyugalmaval lephetunk palyara, az hazudik. Ez mar a nagy donto nem egy csoportmerkozes ahol minden mindegy alapon lehet jatszani az elejetol a vegeig.
  • Palinko
    nem kell Casillasal törődni én is cardinals szurkoló vagyok, de nem kell felkapni az tetszik ebben a topicban hogy elférünk egymás mellett és mindenkinek más a kedvence mégsem megy az acsarkodás.

tényleg meg kell dícsérni a steelerst nagyszerűet játszott. amennyire értek hozzá sztem a cardinals fejben vesztette el az elején aztán meg már késő volt, remélem ha nagy hülyeséget mondtam majd kijavítatok :)

sajnos a félidőnél elmentem már aludni, mert ma korán keltem de 4 től lesz ismétlés és azt hiszem hazaérek a 2. félidőre, úgy olvasom érdemes lesz megnézni :)
  • skristof
    énsem tudok elaludni most annyira jó meccs volt
    áhh, ZSENIÁLIS!
  • Rincewind
    Erdekes egy meccs volt. Arizona egeszen a negyedik negyedig nem igazan mutatott semmit. Aztan a az utolso negyedben vegre megtalaltak a ritmust, de az mar keso volt. Steelers vegig solidan nyujtotta az elvarttat. Sajnos azt kell mondanom, hogy megerdemelten nyertek, pedig en a Cardsnak szurkoltan.
  • Casillas
    minden cardinals-szurkolónak üzenem: haha.
  • rezes
    Felkelt az asszony olyat uvoltottem
  • rezes
    anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
  • Soldiers
    én is bazdmeg lerágtam a 10 körmömet
  • rezes
    Hat en megorulok ezen a meccsen olyan izgalmas hogy nem birok elaludni.Repulj Cardinals
  • Soldiers
    a döntő alatt leadot reklámok amerikában
  • Bucser
    Bazzz.....

Na ez nem volt gyenge...

Azt hiszem ezt hívják clutch momentnek...
  • MrSpock
    Ez hihetetlen volt mekkora játék!!!Így végigvinni!!Go Steelers!!
  • nagy hős
    ilyen befejezést áááh!
  • 666miki666
    Go PIT!!!

Szép estét mindenkinek!
  • Palinko
    az első negyedben nem nyújtott nagyot a cards, de itt a 2. elején szép akciókkal megvan az első TD és az extra is a helyén :)
  • desigo
    nagyon komoly az a belógatott kamera...
  • Palinko
    nagyon bekezdett a steelers. hajrá cardinals!
  • LasDen #3338
    az Arizona fog nyerni 4 TD+FG+Safetyvel... :D
  • Soldiers
    rohadjanak meg a Faragóék hogy kint vannak Tampában
  • Fenrir
    Kösz
  • [Jakuza]
    http://myp2p.eu/index.php?part=home
  • Firerock
    és a Pro Bowl?
  • Fenrir
    Jaku meg tudnád adni azt az oldalt ahol lehet streamben nézni a meccseket? Ezen a gépen nincs elmentve a címe.
  • Firerock
    vágom
    de a pofázás nem érdekel:d
    #3331 köszi
  • GAthersw
    23:45kor a közvetítés, 0:00 a meccs.
  • LasDen #3330
    23:45
    Amerikaifutball
    Superbowl, Pittsburgh-Arizona - élő
  • Firerock
    itteni idő szerint mikor kezdődik a SB?
  • John Cena
    azért jó mert nem csúszik a labda amikor el kapja (play kezdésnél)
    de dobó képbe még nem láttam hogy QB kesztyűt hord
  • D00M
    Nem feltétlenül, Roethlisberger a konferencia döntőt kesztyűben játszotta végig.
  • LasDen #3326
    használhatnak, de sztem csak szarabbul dobnának tőle... :D
  • Palinko
    ilyen kis zsebet még nem is láttam, de jó hogy tudok erről is köszi :)

itt a qb bal kezén van, szerintem zavarhatja őket a célzásban talán azért nem használják:
  • Fenrir
    QB-k használ(hat)nak egyáltalán kesztyüt? Soha nem láttam még rajtuk.
  • John Cena
    még si találtam csak most a hátánál van:)
  • John Cena
    3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betűrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyűjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem :)

azt hiszem erre még nem válaszoltak és ha jól értelmeztem akkor valószinűleg azért van arongy nadrágjukba türve hogy megtöröljék a kezüket pl QB-nél kezük be koszolódik és jobban csúszik nekik gondolom meg törlik de szokott lenni hidegebb időkben ilyne kis zseb azt kéz melegítésre használják egyértelműen
    kép:
    rongy(zsebesről nem találtam fotót:S)
  • ProGabe #3321
    2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?

a harci dísznek is kettős szerepe volt/van. ugyebár elrettent, de ugyanakkor olyan, mint egy fordított napellenző. nagyon sok fényt elnyel, ami az arcról a szembe tükröződne, főleg amikor megizzadsz
  • Palinko
  • Fenrir
    Tessék:

Reverse Play
  • Palinko
    köszönöm a válaszokat, ilyen TD még nem láttam de majd fogok remélem :)
  • robotnyk
    ha nem lépi át a kiindulási pontot (line of scrimmage), akkor passzolhat, ha átlépte, akkor csak hátrafelé.

egyre inkább dísz is, de állítólag nem annyira zavaróak így a stadion fényei.

inkább a kezüket törlik benne
  • Bucser
    A Line of scrimage mögött lehet előrefelé passzolni, ha azt átlépik a labdával már csak hátrafelé lehet.

Több ilyen trükkös TD is volt már mikor 2-3 hátra passz miatt teljesen szétzavarták a védelmet. És TD lett a vége.