13258
-
#3315 na most jönnek a hülye kérdések felkészülni vigyázz:
1. ha futásra kerül sor, a futónak nincs lehetősége passzolni? gondolom hogy látja hogy már elfogják de megpróbál passzolni csapattársának. vagy ugyanígy a szélső elkapók nem bírják továbbadni a labdát? mert azt tudom hogy az irányító csak az offenzive line mögött passzolhat ha átlépi már futnia kell, de a többiek nem tudom hogy továbbadhatnak e az offenzive line túlhaladását követően.
2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?
3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betűrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyűjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem :)
már csak 1 et kell aludni és belevágnak :D -
#3314 Teljesen temaba vag, es nem is egy aggressziv reklam; szoval en nem latok ellene semmi kifogast. -
D00M #3313 elég könnyű csoportotok van, találkozunk a középdöntőben ;) -
#3312 fasza lehet:) -
#3311 szeged... -
D00M #3310 Melyik csapat színeiben?:) -
#3309 én mint résztvevő megyek :D -
D00M #3308 Nem akartam linket rakni mert hátha kapom a -t, de ha van érdeklődő akkor ennyit megér Arena Cup -
#3307 aztán 1 nap múlva döntő az se lesz rossz -
#3306 helyes helyes gyertek én is meek -
#3305 hol lessz?? engem csk az érdekelne és mikor:) -
#3304 engem nem érdekelnek a részletek .D úgyis ott leszek :D -
D00M #3303 Sziasztok focikedvelők:) akinek szombaton nincs programja javaslom látogasson ki az Arena Cup-ra, a hazai foci élet színe-java kinnt lesz. Akit érdekel privben elküldöm a részleteket. -
Baelint #3302 "meg az egész edzői stáb:D " - Ezért Dungy, Tomlin, Lovie Smith vagy épp Singletary tuti a fejedet venné :D -
#3301 Mondjuk gondoltam (remeltem). -
#3300 én se gondolom egészen komolyan -
#3299 Eleg hulye sztereotipia. Meg persze nem is igaz... -
#3298 hát vannak kivételek:) -
#3297 Azért ennek ellentmond az, hogy az Eagles eddig jutott McNabbel:P
Jó felépítése van és jó játékos. -
#3296 fehérember ésszel jáccik a csoki pedig erőből
amúgy ilyen alapon minden irányító legyen fehér rugó és punter :D
meg az egész edzői stáb:D -
dzso83 #3295 Jah... kosárlabdában "White man can't jump", itt meg amit mondtál... ez már csak ilyen :-)) -
#3294 Jah, már College footballnál is él a "White man can't run" sztereotípia, fullbackek még csakcsak, de legutóbbi 80 First Round RB draftból 80 fekete volt :) -
lord nihilus #3293 jaja, ááá feka rúgó :DDD vagy fehér running backet xD -
Baelint #3292 Vagy épp JaMarcus Russell a Raidersben :) És akkor Vince Young-ról még szót sem ejtettünk, szóval vannak egy páran. Ellenben feka rúgót találni, na az nagyobb művészet lenne már :D -
#3291 En csak abban remenykedem, hogy nem lesz megegyszer annyira elfogult jatekvezetes, mint amivel anno 2005-ben a Seahawks-t sulytottak. -
lord nihilus #3290 :DDDDD sztem seneca wallace-ra gondolt :) egyébként Garrard a jagsnél, vagy Bigben cseréje Leftwich, van egy pár azért...
Arizona győzelmének örültem egyébként xP őrült Super Bowl várható :DD -
#3289 Arizona:
Pittsburgh:
Érzem, hogy jó kis SB lesz itt :D -
#3288 Hajrá Cardinals, ezek után megérdemelné a superbowl győzelmet is :) -
#3287 Visszahozta a srác a régi streamet szóval most ok itt
de azért thx -
#3286 talán itt lesz valami:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=28664&part=sports -
#3285 nah lerohadt a stream. -
#3284 Annak is orulok, hogy James osszekapta magat.
A Coltsbol tortent tavozasa ota csak kereste onmagat, ma vegre jol jatszott. -
#3283 eddig csak leírás alapján választottam a cardinalst kedvenc csapatomnak, de nem csalódtam bennük jól döntöttem, igaz volt hanyatlás de szorult helyzetben fel tudtak állni. a philadelphiát is meg kell dicsérni, de ez most nem az ő napjuk.
Cardinals 32 eagles 25 -
#3282 arizona: pipa
steelers: elpicsázza a ravenst.... :D -
#3281 td cardinalsnak!!! ez fantasztikus, nagyon izgalmas meccs, mindkét csapat nagyon küzdd. és megvan még 2 pont :D -
#3280 most vezet az eagles nagyszerű játékot csinál a 2. félidőben, de remélem azért a cardinals behúzza a végén a győztes fgt vagy tdt. -
#3279 kicsit leeresztettek a 3. negyedben, de remélem végén biztosítják a győzelmet :D -
#3278 most a philadelphia feljött 24-19 re remélem arizona nem hadja kicsúszni most a végén a kezéből a meccset :S -
#3277 jó télleg, hülye vagyok....nemtom mé gondoltam, hogy fekete....
de biztos van még egy jó pár... :D -
#3276 hasselbeck szerintem kb annyira néger mint én,ellenben ott van a vikesnál t-jack