13258
feenMUx.jpg
  • Palinko
    na most jönnek a hülye kérdések felkészülni vigyázz:
    1. ha futásra kerül sor, a futónak nincs lehetősége passzolni? gondolom hogy látja hogy már elfogják de megpróbál passzolni csapattársának. vagy ugyanígy a szélső elkapók nem bírják továbbadni a labdát? mert azt tudom hogy az irányító csak az offenzive line mögött passzolhat ha átlépi már futnia kell, de a többiek nem tudom hogy továbbadhatnak e az offenzive line túlhaladását követően.

2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?

3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betűrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyűjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem :)

már csak 1 et kell aludni és belevágnak :D
  • Rincewind
    Teljesen temaba vag, es nem is egy aggressziv reklam; szoval en nem latok ellene semmi kifogast.
  • D00M
    elég könnyű csoportotok van, találkozunk a középdöntőben ;)
  • John Cena
    fasza lehet:)
  • LasDen #3311
    szeged...
  • D00M
    Melyik csapat színeiben?:)
  • LasDen #3309
    én mint résztvevő megyek :D
  • D00M
    Nem akartam linket rakni mert hátha kapom a -t, de ha van érdeklődő akkor ennyit megér Arena Cup
  • Soldiers
    aztán 1 nap múlva döntő az se lesz rossz
  • Soldiers
    helyes helyes gyertek én is meek
  • John Cena
    hol lessz?? engem csk az érdekelne és mikor:)
  • LasDen #3304
    engem nem érdekelnek a részletek .D úgyis ott leszek :D
  • D00M
    Sziasztok focikedvelők:) akinek szombaton nincs programja javaslom látogasson ki az Arena Cup-ra, a hazai foci élet színe-java kinnt lesz. Akit érdekel privben elküldöm a részleteket.
  • Baelint
    "meg az egész edzői stáb:D " - Ezért Dungy, Tomlin, Lovie Smith vagy épp Singletary tuti a fejedet venné :D
  • Rincewind
    Mondjuk gondoltam (remeltem).
  • John Cena
    én se gondolom egészen komolyan
  • Rincewind
    Eleg hulye sztereotipia. Meg persze nem is igaz...
  • John Cena
    hát vannak kivételek:)
  • Randal
    Azért ennek ellentmond az, hogy az Eagles eddig jutott McNabbel:P
    Jó felépítése van és jó játékos.
  • John Cena
    fehérember ésszel jáccik a csoki pedig erőből
    amúgy ilyen alapon minden irányító legyen fehér rugó és punter :D
    meg az egész edzői stáb:D
  • dzso83
    Jah... kosárlabdában "White man can't jump", itt meg amit mondtál... ez már csak ilyen :-))
  • GAthersw
    Jah, már College footballnál is él a "White man can't run" sztereotípia, fullbackek még csakcsak, de legutóbbi 80 First Round RB draftból 80 fekete volt :)
  • lord nihilus
    jaja, ááá feka rúgó :DDD vagy fehér running backet xD
  • Baelint
    Vagy épp JaMarcus Russell a Raidersben :) És akkor Vince Young-ról még szót sem ejtettünk, szóval vannak egy páran. Ellenben feka rúgót találni, na az nagyobb művészet lenne már :D
  • [Jakuza]
    En csak abban remenykedem, hogy nem lesz megegyszer annyira elfogult jatekvezetes, mint amivel anno 2005-ben a Seahawks-t sulytottak.
  • lord nihilus
    :DDDDD sztem seneca wallace-ra gondolt :) egyébként Garrard a jagsnél, vagy Bigben cseréje Leftwich, van egy pár azért...

Arizona győzelmének örültem egyébként xP őrült Super Bowl várható :DD
  • LasDen #3289
    Arizona:
    Pittsburgh:

Érzem, hogy jó kis SB lesz itt :D
  • Fenrir
    Hajrá Cardinals, ezek után megérdemelné a superbowl győzelmet is :)
  • HunnernesKonge
    Visszahozta a srác a régi streamet szóval most ok itt

de azért thx
  • Palinko
    talán itt lesz valami:
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=28664&part=sports
  • HunnernesKonge
    nah lerohadt a stream.
  • [Jakuza]
    Annak is orulok, hogy James osszekapta magat.
    A Coltsbol tortent tavozasa ota csak kereste onmagat, ma vegre jol jatszott.
  • Palinko
    eddig csak leírás alapján választottam a cardinalst kedvenc csapatomnak, de nem csalódtam bennük jól döntöttem, igaz volt hanyatlás de szorult helyzetben fel tudtak állni. a philadelphiát is meg kell dicsérni, de ez most nem az ő napjuk.

Cardinals 32 eagles 25
  • LasDen #3282
    arizona: pipa
    steelers: elpicsázza a ravenst.... :D
  • Palinko
    td cardinalsnak!!! ez fantasztikus, nagyon izgalmas meccs, mindkét csapat nagyon küzdd. és megvan még 2 pont :D
  • Palinko
    most vezet az eagles nagyszerű játékot csinál a 2. félidőben, de remélem azért a cardinals behúzza a végén a győztes fgt vagy tdt.
  • LasDen #3279
    kicsit leeresztettek a 3. negyedben, de remélem végén biztosítják a győzelmet :D
  • Palinko
    most a philadelphia feljött 24-19 re remélem arizona nem hadja kicsúszni most a végén a kezéből a meccset :S
  • LasDen #3277
    jó télleg, hülye vagyok....nemtom mé gondoltam, hogy fekete....
    de biztos van még egy jó pár... :D
  • miilann04
    hasselbeck szerintem kb annyira néger mint én,ellenben ott van a vikesnál t-jack