13258
-
#3396 hát, remélem a tavalyi dolog nem mézesmadzag volt és megint teljesen ingyenes lesz.
te választhattad ki, hogy mit nézzél. nagyon jó volt! tavaly is írtam róla -
#3395 combinet nflcomon lehet nézni maj???
lehet specifikusan nézni vagy csak össze-vissza mutatnak cuccokat??? -
#3394 a drafthoz kapcsolódik a Scouting combine, ami nem más, mint egy 3 napos tábor. képességfelmérés az egyetemisták között. 40 yardos futás, bench press (amikor nekifeszülnek a bábuknak) és term. sok minden más.
na, ezt ingyen, élőben lehet majd nézni, ahogy tavaly is. én - úgy-ahogy - néztem is. nem rossz. csomó interjú, elemzések az újoncokról és kiderül, kire, kikre érdemes figyelni a köv. szezonban -
#3393 jah draftná én leszek :D vagyis remélem...az első 2 kör érdekel :D -
#3392 Jah draftnel meg lesz elet, de amugy pretty much halott lesz a topic. :P -
#3391 A draftnál szokott mozgás lenni még, ki kit hogy miért témában :) -
#3390 vhogy úgy....1-2 nagyobb hírnél talán lesz megmozdulás....de nem várható sok minden :D
a Pro Bowlon sok kitárgyalni való nincs....max hogy ki nyert.... :D -
#3389 szeptemberig ekkora lesz a csend? a pro bowl sem sokakat hozott lázba, pedig a 4. negyed amit láttam szerintem jó volt. -
lord nihilus #3388 4-3ban főleg Defensive Endek vagy 3-4-ben az OLB-oknak passrushban fontos szerepük van, de a középső falemberek is szinte mindig támadják az irányítót(ők kevesebb látható sikerrel mivel nem olyan mozgékonyak mint a szélsők) meg hát akit blitzre hívnak mint ahogy LasDen is írta -
#3387 leginkább a DL és az LB-knek van a legtöbb lehetőségük, hogy lekapják, de a többieknek is lehet csak Safety és Corner Blitz nincs olyan gyakran..... -
#3386 a defensben minden poszton lelehet sackelni a QB-t -
Rasztiman #3385 Üdv!
Megtudná valaki mondani hogy melyik az a poszt ami a QB lesackelésére szakosodik? (ha egyáltalán van ilyen külön poszt) előre is köszi! :) -
#3384 Nem gondolnám, hogy túlzottan személyeskedő voltam ráadásul a végére még smileyt is raktam, hogy ne vegye túl komolyan, de mindenesetre nincs szükség itt a kárörvendő fórumtrollokra. Az meg, hogy kinek szurkolok az az én dolgom, Warner nem ma lett a kedvenc irányítóm (nem mai darab a Ramses Warner Jerseym) és egyértelmű volt, hogy a csapatának szurkolok, mikor 37 évesen "Greatest Show on Turf"-t idéző formában játszott. dzso-éknak is teljesen igaza van, aki nincs elkötelezve egy rájátszásba/SB-ba jutott csapat felé sem de szereti a focit úgyis választ majd magának olyat akinek szimpatikus a játéka/akiknek szoríthat a meccseken. -
dzso83 #3383 pontosan erről van szó... ha néz az ember egy meccset valaki szimpatikusabb így valakinek szurkolni fog... nem tudom szurkolás nélkül milyen lehet meccset nézni, még nem próbáltam, de szerintem szar :) -
Baelint #3382 Pontosan :)
Nekem pl 2 kedvenc csapatom van, a Colts és a Ravens. De minden meccsen tudok valakinek szurkolni, a döntőben pl 200-as vérnyomással szorítottam az Arizonáért, tavaly megőrültem, amikor Plaxico elkapta Eli passzát 35mp-cel a vége előtt, de még sorolhatnám. Rengeteg szimpatikus csapat van a ligában, van amelyik jobban, van, amelyik kevésbé. És van pár, amelyiket nem szeretem, így mindig van kinek szurkolni, ráadásul jobb is úgy meccset nézni :) -
#3381 azt még talán, ha tudja hova dobál a gép, összejöhet pár elkapás ami elég is egy ilyen videóhoz, nekem szinte az összes többi volt gyanús :D a másik elkapós is rendben volt, de a többi talán nem. igaz csak találgatni tudunk, azt gondoltam hogy van valami hivatalos, hogy ez most színészkedés van vagy valami valóság alapja :) -
dzso83 #3380 azért eléggé szélsőséges a gondolkodásod...
feltételezhetően mindenkinek van egy kedvenc csapata, aki vagy bejut a rájátszásba, vagy nem... ha igen, akkor nem kérdés, hogy kinek drukkol, ha nem, akkor valószínűleg a maradék csapatok közül fog választani egyet amelyik szimpatikus, vagy egyből, vagy miután megnéz egy meccset... és ez így folytatódik egész a döntőig, amikor simán lehet hogy újra a szimpatikusabb csapatot választja tökmindegy mi alapján...
és a superbowl alatt azt mondja, hogy "Go Cards", mert őket választotta...
mennyire hülyén hangzana ha azt mondaná, hogy "Go Broncos" vagy "Go Pats" vagy bármi, nem?
Csak azt nem értem, hogy ez pl neked miért fáj? -
#3379 Termeszetesen a nagy resze trukk. Senki nem kapja el a labdat bekotott szemmel, legyen akarmilyen jo is; ezt te sem gondolhatod komolyan... -
#3378 elgondolkoztam azon, hogy ez filmes trükk-e, de hát csak nem hülyítik az embert már itt is... bár mi is legyen nekem tetszik :D -
#3377 "Casillas te meg egy faszorrú vagy :)"
mi ez a személyeskedés,és ilyenkor hol vannak a híres-neves moderátorok?
meg mondjuk azert humoros hogy egész alapszakaszban egy fél ember be nem írta volna hogy go cards,de miutan fitzynek volt 3 jó meccse rögtön mindenki behódolt ;) -
#3376 SB utáni levezetésnek ez pont jó
-
Lipi1980 #3375 Őszintén megmondva az idén sem szerettem meg a NFL-t, de rajta vagyok az ügyön.
Tegnap este ismételték a Superbowl-t, és a legvégén láttam azt az igen különleges TD-t... -
#3374 sztem a Jump Around is jó volt :D -
#3373 Jah meg a Conan O'Brien-es Bud Lite ad volt ami meg kurva jo volt. :D -
#3372 Mondjuk volt egy-ketto amin felrohogtunk. Most igy hirtelen a carrierbuilder.com-os ugrik be. Meg a movie trailerek is okesak voltak. Ami viszont nem tetszett az a bud reklamok, azok tavaly sokkal jobbak voltak; "Ability to breath fire - no longer included." :DDD -
#3371 az "I'm good" az egyetlen ami hozza a szintet :) -
#3370 Szerintem nincs még egy ilyen sportág amiben ennyire jól összelehet vágni a történéseket,és fantasztikus lassításokat készíteni.Néha akkor látni micsoda hihetetlen dolgok zajlanak pályán levegőben!
Egyébként Bruce jól nyomja még mindig a muzsikát!:-) -
#3369 Igen nem voltak valami jok. -
#3368 megnéztem a reklámokat, az előző két évhez képest elég gyatrák :C -
Darth10 #3367 És az új Super Bowlos filmelőzetesek is fent vannak, G.I. Joe, Transformers 2 a legjobbak
Super Bowl Movie TV spot -
Darth10 #3366 Eszméletlen meccs volt, a negyedik negyedbe kicsit bealudtam, de itt az összefogalaló, ha még esetleg más se bírta volna :D
XLIII Super Bowl összefoglaló -
lord nihilus #3365 muhaha :DD -
#3364 Igen nem tudhatom,de akkor minek jön mindig mindenki a ha-val?
Volt egy meccs,végeredménnyel,és kész!Ez történt!Nincs ha,meg mi lett volna?! Ennél semmit nem útálok jobban mint egy megtörtént dologról teóriákat gyártani.Persze ha hétvégén eltalálom az 5számot a lottón,meg ha mondjuk véletlenül állok a zebra előtt,és egy kamion sofőrje elveszti az uralmát és szétcsapat! Bármi megtörténhet amig be nem következik utólag már nincs mód változtatni sok dolgon.
Szóval ennyit a ha ha-ról:-)
a meccs jóvolt izgalmas,jó momentumok,nagy küzdelem!Nyert aki az adott pillanatban jobban koncentrált.Maj jöhet a ha!!!De csak ősszel!!Előre lehet ha-zni!:-) -
dzso83 #3363 Te sem tudhatod, hogy mi lett volna...
a ha-knál csak az a viccesebb mikor valaki próbálja cáfolni őket, mert az már ha ha... :-)
Na de lényeg, hogy jó kis meccs volt... sajnos egy szakaszban csúnyán szétbarmolták a meccset a bírók téves ítéletekkel, de így is teljesen jó volt... -
#3362 Mindig a Ha!! És mi van ha nem alszik be a Cardinals?Akkor nyernek?Nem!Mert akkor Big Benék is rákapcsolnak,és nyernek,ennyi!
Elég az utolsó driveot megnézni,szorult a hurok!Hibátlanul végigmentek és TD,odarakták magukat,összpontosítottak és Holmes 2.-ra elkapta,az első sem volt semmi,épphogy lemaradt.
Ez olyan mint teniszben,hogy 0-40.ütök 4ászt és hozom a játékot!Itt is az történt akkor kapták elő amikor esély sincs.
Persze én is megijedtem hogy hoppá,de látszott az elszántság,hogy ezt megcsinálják akármi lesz is,vagy legalább FG. Szóval itt szerintem bármit csinálhatott volna a Cardnials nem nyer,ez is nagyszerű volt tőlük,le a kalappal! -
#3361 Éppen ezért mondtam neki, amit. Ha jól emlékszem Wild Card után senki nem jött ide Hehézni a Falcons drukkereknek, nincs is szükség az ilyenekre.
#3359 Haley valóban nem mert nagyokat hívni, amikor meg szorult a hurok és elkezdték, minden bejött, ha hamarabb elkezdik és még egy fél fokkal felszabadultabban tudják játszani a playeket lehet meglett volna :) Mindenesetre egy élmény volt ez a döntő (Warner Jerseyben pláne :D) -
#3360 attól függ. a futójáték gyenge, és ki tudja Warner meddig marad. -
#3359 főleg Haley volt szar, a 4dik negyedik. gyáván hívta az offensive playeket szerintem. ha már félidő után elkezdenek Fitzgeraldra játszani, még keményebb lett volna a meccs. -
#3358 értem, mivel csak nemrég kezdtem el követni, nem igazán tudom hogy áll a cardinals, azt megtudtam a kiválasztásnál hogy régi csapat és most néztem ez volt az első super bowlja, szerinted jövőre van esélye a playoffra? vagy ők olyan közép csapat akiknek most szerencséjük volt?
a szerb sport klubon ahol nézem ott 4 től lesz :)) -
#3357 5-től lesz ismétlés, de én már húzom lefele, mer én meg a 3. negyedig bírtam..... :D pont a legjobbról maradtam le....viszont a tippem majdnem bejött és eltaláltam, hogy lesz safety :D