Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Giants mecs csucskiraly.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tehát: 22.15-kor NE Patriots és NY Jets a Sport2-n 😄DD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DanielT
Nem maradtál le semmirõl 😊 Volt 1 puntból visszahordott TD és egy szép TD passz a 40 yardos vonalig majd onnan befutás, de a meccs többi része inkább paródia volt 😊 Harmadik negyed után el is jöttem.
LasDen
akkor nem megyek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DanielT
A szuper kocsival én megyek, a helikopter meg karbantartás alatt, szóval sajnos nem tudok segíteni 😞((

<#vigyor0>
LasDen
küldesz egy szuper kocsit v helit hogy felérjek 13.00-ra?
innen nemtok 1h alatt felérni....ha igen akkor megyek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DanielT
Ma 13:00 kor BVSC Stadion

Budapest Wolves VS Budapest Black Knights

Mindenkinek ott a helye! Én is megyek 😊
A döntõnek helyt adó stadion:

LasDen
nah lehet hogy tom Raiders- Ravens meccset tom nézni....... 😄
ha aa TVU nem baszakodik majd...

[Jakuza]
Sehol nem nezheto a Indianapolis merkozes ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

banok
Vasárnap
19.00 Oakland Raiders-Baltimore Ravens
CBS / TVU Player
22.00 St. Louis Rams-San Francisco 49ers
FOX / TVU Player

hétfõ
02.15 Washington Redskins-Dallas Cowboys
FOX / TVU Player
ESPN Asia / PPlive, TVAnts, PPStream
02.30 Pittsburgh Steelers-Jacksonville Jaguars
ESPN USA / TVU Player

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

robotnyk
aki tud ma este NBC-t nézni:
9:30tól Michigan-Notre Dame
College Football meccs
robotnyk
gondolom azért, mert így nem kell csúsztatva adni az elsõ félidõt, mint eddig
Kori
nemtudjátok a sport1-rõl miért került át a 2-re az nfl közvetítés?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

banok
holnap du lesz sok-sok idõm akkor megcsinálom. de ha szombatról vasárnapra virradóra nem lesz meccs akkor inkább vasárnap.

Kori
<#eljen><#eljen><#eljen>

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

mekköszönnénk<#worship><#worship>

banok
ha igénylitek akkor berakok majd hétvégén egy streames mûsorlistát.

robotnyk
régiótól függ
Bucser
A CBS Fogja közvetíteni de nem tudom, hogy melyik lesz náluka primetime-os meccs. mert egyszerre 4 közvetítés fog futni.

2006 CBS NFL SCHEDULE (ALL TIMES ET)
Week 2, Sept. 17
1 p.m. Oakland at Baltimore
1 p.m. Cleveland at Cincinnati
1 p.m. Houston at Indianapolis
1 p.m. Buffalo at Miami
4:15 p.m. Kansas City at Denver
4:15 p.m. New England at N.Y. Jets
4:15 p.m. Tennessee at San Diego

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Akkor a tobbi 1:00 P.M-es meccs magyar ido szerint 19:00-kor kezdodik.
Nem tudja valaki a Colts mecset melyik ado kozvetitti ?

a kövi hét jó lesz<#hawaii>

DanielT
Na is mondd, megnéztem a Giantset olyan ocsmány felbontásban, hogy nem láttam a labdát még a közeliken sem szinte, erre ma felkerül HD felbontásban..
ja énis innen szedem, de a patriots meccs bezzeg nem volt fenn 😛

DanielT
Egyébként zseniális, hogy fekerül az összes meccs a netre, egész hétre el vagyok látva, csak arra kell figyelni, hogy ne tudjam az eredményket elõre 😊

A szlogen lehetne ez: "Torrent - Minden nap Sunday Football" 😊

Én innen szedem õket.

Ha nektek is van jó lelõhely, ne habozzatok megosztani!
DanielT
Na. Egész eddig nem jöttem a topikba, mert csak most tudtam végignézni a Giants VS Colts meccset és nem akartam, hogy szénné spoilerezzétek 😊 Visszaolvasva jól döntöttem.

Kár, hogy benézték azt az esetet a negyedik negyed vége felé a bírók, simán lehetett volna más az eredmény.

A meccs tanulsága, hogy Tiki Barber egy állat. Elképesztõ, hogy úgy átfut a védelmen 3 ütközés után is mint a pinty! Hihetetlen. Ha õ nem lenne, Eli nagy bajban lenne a pontatlan passzai miatt. Ha nagy a gáz, csak leadja Tikinek õ meg elvégzi a piszkos munkát 😊
24-14 a Patriotsnak😊

[Jakuza]
Lehet leadni a tippeket a NYJ vs NEP merkozesekre.
Lehet ez a merkozes fog donteni a csoportelsosegrol az alapszakasz vegen.
Szerencsere Sport2-n ezt a merkozest adjak a hetvegen.
Szerintem szoros merkozesen 3 ponttal a Jets fog gyozni.

[Jakuza]
Ugytunik LaDainian Tomlinson is tartja jo formajat.
131 futott yard es es egy TD.

Branch traded to Seahawks

The Deion Branch holdout is over. The Patriots have dealt the wide receiver to the Seattle Seahawks.Wide receiver Deion Branch has been traded to the Seattle Seahawks, reportedly for a 2007 first round pick. It is believed the contract Branch will sign with the Seahawks is a 6-year deal averaging around 6.5 million per year.

The transaction ends Branch's 2006 holdout with the New England Patriots that began during the mandatory offseason team events and continued through Sunday's season opener against the Buffalo Bills.

😞(((((((((((((

robotnyk
(Sept. 11, 2006) -- The Seattle Seahawks have acquired Deion Branch from the New England Patriots in exchange for a first-round selection in the 2007 NFL Draft. The deal ends Branch's extended holdout and puts him back on the fantasy football radar, but his value doesn't improve in a Seattle offense loaded with wide receivers.
[Jakuza]
Igen.
Jol jatszottak, Tiki meg egyszeruen tarthatatlan volt.
Talan meg nyerhettek is volna, ha a vegen nincs az a vitatott itelet.
Ha marad a formajuk akar csoportelsok is lehetnek, bar nem konnyu a csoportjuk, de azert ugy erzem, hogy Redkinsnel talan jobbak, Dallasnal meg szvsz biztosan.
Csakhat itt nagyon szamit a sorsolas is es ez egy nagyon kiegyensulyozott csoport.
Nuanszok fognak donteni, olyanok mint a tegnapi itelet a merkozes vegen, amit bezaszloztak a birok, pedig konnyen lehet , hogy semmi nem volt.

[Jakuza]
Hat az az utkozes nagyon brutalis volt.
Talan abban szerencseje volt, hogy a vedo kicsit elfordult a levegoben igy nem teli kapta sisakkal.
Amugy allitolag mar jol van, nem sokkal a merkozes utan mar talpraallt.
Talan csak egy kisebb agyrazkodassal megussza.

bocs, Manning

most ezt melyik Maningre írod? mert ha Peytonra, akkor az tök egyértelmû, hogy a Colts bejut (legalábbis annak tûnik), ha Eli-ra akkor meg a csoportban nem igazán vannak könnyû ellenfelek, sõt az NFC East egy egyik legnehezebb csoport az egész NFL-be...

quack
colts - giants meccs biztato ny-s szempontbol, szoros meccs volt a(z egyik) legjobb jelenlegi csapat ellen, a csoportban levo ellenfelek viszonylag gyengek most, szal ha manningnek kicsit biztosabb lesz a keze akkor boven van esely a po-ra

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
szerintem se írjunk eredmenyeket max linkbe vagy spoilerbe, mert en azert be szeretnek jonni igy hetfon mondjuk hogy tudjam a kommentek alapjan h melyik meccs volt fasza es erdemes leszedni, de ha ugye tudom az eredmenyt akkor mar inkabb nem pazarlom ra a szûkös savszelemet...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Trent Green sérülésérõl kinek mi a véleménye?
és a Ravens D-rõl?
Packers 0-ról?
SB esélyesként emlegetett Panthersrõl?
stb.

ne legyen igazad...😄D
amugy sajnálatos volt h onnan volt egy igazolásunk, és a ginants ellen lábsérülést szenvedett :,(

[Jakuza]
Viszont igy lepeselonybe kerult egy csoport ellenfelevel szemben, hiszen a Buffalo vele egy csoportban van.
Sot jovoheten szinten egy csoportbelivel jatszik a Jets-el, bar szerintem ott kifog kapni.

eredmények ha valaki nemtudná s,etleg...

A pats gyengén kezdett de remélem jobb lesz a folytatásba(safetyvel....lol)

[Jakuza]
Amugy jo nezni VU playeren a meccseket.
Kiteszi az ember a TV-re es alig lathato a kulonbseg a TV adasok kozott.
Raadasul tobb mecset lat az ember igy, mert itthon csak 1 merkozest kozvetitenek, igy pedig lattam 4-et.
Igaz az NYG merkozes vegere 5 utan mar igencsak almos voltam. 😛
Viszont megerte.

Raadasul jovo heten mar olyan rangado lesz, mint pl Redkins vs Cowboys, igy nem marad le az ember egy csomo jo merkozesrol, mert az osszefoglalo nem nyujtja ugyanazt az elmenyt.

[Jakuza]
Koszonom Punker.
Most pedig visszaterve a tegnapi merkozesekre.

A Dallas erthetetlen szamomra, miert erolteti tovabbra is Bledsoe-t.
Tegnap siman nyerhettek volna, erre IT hegyeket dob Bledsoe megint.
Inkabb hoznanak valami fiatalt, sokkal jobban jarnanak.

Punker
Spam&Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
" © Bucser
ma 13:21 | Privát | Galéria | Válasz | #686

Van egy kis problémám... Valaki rossz néven vette hogy felhívtam a figyelmét arra, hogy mekkora baromságot mondott és most spammel privátokkal.. mit lehet tenni ez ellen😊

Ja és kérném, hogy az Amerikai Foci topicból 941-tõl töröljetek.. de lehet korábbról is ahol flame volt. Köszönöm..."

Én legalább tettem valamit ellene... nem úgy mint te jancsika...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Off:
Te oreg, vegyel mar vissza es ne offold mar szet a topicot, kezd unalmas lenni, foleg miutan a masik fel abbahagyja, tovabbra is csak nyomod ide a hulyesegedet.
Na mindegy a moderator majd rendet tesz, hiszen irtam mar neki, hogy szetoffolod a topicot.

Bucser
"akkor en is hagy dontsem mar el, hogy mi a velemenyem, hogy melyik mecs volt jobb szerintem." Lehet ám alapod miután csak az egyiket láttad<#taps><#worship>

Én legalább nem akarok orákulum lenni, hogy melyik volt jobb😊 ellenben te megmondod a tutit- hogy biztos a manning párbaj volt a jobb😄 hát LOL.

Bucser
Te Jakuza: Ne privizzél már... 0 vagy De az üzenetek hangvétele és tartalma alapján nem helytálló a 35-40 közötti életkor... Kb a 15 évesek viselkednek így mikor kiderül, hogy mekkora faszságot mondanak aztán megakarják védeni de az sem megy nekik.

Bucser
Egyébként Bocsánat mindenkitõl én voltam a hülye, hogy leálltam megit vitatkozni veled... Mert te csalhatatlan és tévedhetetlen vagy.

Ohh kérlek taníts hisz mindent tudsz<#ticking>

A beosztottjaid neked is nyalnak aztán ha kimentek köpnek egyet?? ilyen típusú fõnök lehetsz... ha egyáltalán az vagy..