13258
feenMUx.jpg
  • Rincewind
    Amugy baseballban meg kosarlabdaban is ugyaugy elofordulnak botranyok. Ez nem csak a foci sajatossaga.
  • Rincewind
    Sajnos, mint ezen a vilagon minden, az NFL-ben is minden a penzrol. De ettol fuggetlenul azert szerintem jol lathato jelei vannak annak, hogy igyekeznek "rendet" tartani a soraik kozt.
  • LasDen #3434
    én ezt elhiszem, egyetértek és örülök, hogy így megy ez arrafelé, de akkor is furcsa látni, hogy az amerikai sportok közül csak ebben vannak ilyen durvaságok.......értem én hogy szankcionálják, de nekem nem úgy tűnik, hogy ebből tanulnának vagy próbálnának javítani ezen.....
  • fulopzizou
    Bevallom picit elhamarkodott kijelentés volt:D
    De abban egyetértünk h nincs keresni valója az NFL-ben(ezt korábban már leirtam)
  • Rincewind
    Ezeket kokemenyen szankcionaljak is (penz buntetes, idoleges eltiltas, etc). Viszont azt erdemes eszben tartani, hogy a jo hireknek nincs hirerteke, igy az atlag ember sajnos sokszor nem is hall roluk. Magyarorszagra peldaul gondolom csak az jut el, ha valaki valami hulyeseget csinalt. Az, hogy egy jatekos sorra jarja a korhazakat, iskolakat latogat, adomanyoz, minta-csaladapa, etc; nagyon ritkan er el mas orszagokat. De Amerikaban nagyon fontos resze ez is a sztarsagnak. Nehany honapja peldaul ket volt Cowboys jatekos jott az egyik helyi templomba a drogok ellen beszelni, de TV-ben is gyakran latni olyasmiket, hogy ez meg ez a jatekos itt segitett, meg ebbe az iskolaba latogatott, etc. Ez az image amit az NFL szeretne megtartani, es szerencsere (relative) komolyan is veszik.
  • LasDen #3431
    de mostanában rengeteg törvény szgés van az nfl-esek részéről...tiltott fegyverviselés, kukkolás, ittas vezetés stb.....más sportokból én ilyeneket nem hallok....
  • Rincewind
    "Mert ahhoz h a magán életben mi csinál ahhoz az NFL-nek nincs köze."

Ez igy nem teljesen igaz. AzNFL tobb, mint egyszeru sport organization; a legtobb jatekos peldaul affele role model is egyben. Nem tudom mennyire ismeros otthon a bring an NFL star to school program, es hasonlok, de rengeteg gyerek felnez rajuk. Ha felvesznek valakit az NFL-be az egyfajta viselkedesi normat is magaval von, amibe a jatekosok egyebkent bele is egyeznek. Ennek megszegese pedig felfuggesztest vagy roszabb esetben kizarast jelent (ld. Pacman Jones).

Az en szemelyes velemenyem is az, hogy aki nem tud emberi modon viselkedni, annak semmi keresnivaloja az NFL-ben es nagyon remelem, hogy Vick soha a budos eletben nem fog labdat a kezebe.
  • fulopzizou
    A Falconsba 100-as h soha sem fog vissza térni. Ott biztosan eljátszotta az esélyeit. (én máshova se látok sok esélyt a visszatérésre)
  • Casillas
    én személy szerint nem bánnám, ha mondjuk visszajönne Ryan mögé második számú qb-nek

(persze a korábbi teljesítménye alapján inkább illene egy gyengébb csapat QB1-ének, de nem tudjuk mennyit romlott a kihagyott idő alatt)
  • Redvin
    Sztem lesz aki szerzodest ajánl neki, eleg jo iranyito ahhoz hogy egy gyengebb csapat eselyt adjon neki. És a szurkolok, egy-két jo meccs után, hamar elfelejtik hogy mi is tortent elotte :)
  • fulopzizou
    Szerintem nem! Legalábbis ha én lennék az egyik csapat, én nem ajánlanék neki szart sem!!
  • LasDen #3425
    kérdés, hogy lenne-e csapat ami szerződést ajánl??? :D
  • fulopzizou
    Én rohadtul megvetem azért amit csinált, ilyenre csak egy beteg ember képes. De amondó vagyok ha a börtön büntetését letöltötte és akar akkor vissza jöhet játszani. Mert ahhoz h a magán életben mi csinál ahhoz az NFL-nek nincs köze. Szóval ha van olyan csapat amelyik ajánl neki szerződést akkor vissza térhet.(véleményem szerint)
    ui: ezzel ált. kevesen értenek egyett
  • htw
    Xzibit koncert Budapesten az Eagles csapatával!
    Megkérnék minden ismerősömet, aki tudja helyezze ki...köszönöm...
    Csatlakozz az Eagles csapatához!!

Az EAGLES AMERIKAI FUTBALL TEAM felvételt hírdet soraiba!

Ha kedvet kaptál az amerikai focihoz és kipróbálnád magad, akkor közöttünk a helyed!

Jelentkezni emailben: [email protected]

Személyesen: Budapest, Könyves Kálmán Krt.28 Siketek Sportpálya

Szerda: 19:45 - 21:45 Vasárnap: 17:00 - 19:00

Várunk mindenkit sok szeretettel!!

Eagles Team http://www.eagles.blog.hu http://www.htw.hu
  • robotnyk
    helyre akarja rakni magát, egy esélyt azért megérdemel nem? gusztustalan dolgot csinált, de vannak azért nála durvább alakok is nagy becsben tartva az nflben.
  • Rincewind
    A het vicce:

"The Humane Society of the United States said Vick met its president recently in prison and wants to work on a program aimed at eradicating dogfighting among urban teens."

Forras
  • LasDen #3420
    csak erősen fújt a szél :D amúgy meg minek ilyen tákolmányban edzenek?? :D
    komolyan, elég durva, de a felvétel alapján azé nem volt olyan vészes...azé a játékosok inkább nem vették le a sisakot :D
  • Soldiers
    iiiiiiiiii geci olvastátok hogy Dallas-ban volt egy nagy hurrikán és pont edzett a Cowboys ijjjjja
  • Baelint
    Azt is tegyük hozzá, hogy egy jövő évi 2. körös draftjogért cserébe szereztek meg egy leendő HoF-tagot :) Nem volt rossz bolt :)
  • [Jakuza]
    Tony Gonzalez Atlanta Falcon.
  • Redvin
    igy van, vagy akár a kozep europai bajnoksagot is nezheti (CEFL). En is azt teszem :) Hajrá Cowboys!
  • LasDen #3415
    vagy nézze a magyar bajnokságot élőben :D
  • Redvin
    Aki esetleg mar nagyon nem birja amerikai foci nelkul, itt egy eleg jo online amerikai foci mmorpg. Itt lehet regisztrálni.
  • ProGabe #3413
    menetrend:

vasárnapok
    2009 "NBC SUNDAY NIGHT FOOTBALL" SCHEDULE
    Thurs. Sept. 10 NFL Kickoff Tennessee Titans at Pittsburgh Steelers
    Sun. Sept. 13 Week 1 Chicago Bears at Green Bay Packers
    Sun. Sept. 20 Week 2 New York Giants at Dallas Cowboys
    Sun. Sept. 27 Week 3 Indianapolis Colts at Arizona Cardinals
    Sun. Oct. 4 Week 4 San Diego Chargers at Pittsburgh Steelers
    Sun. Oct. 11 Week 5 Indianapolis Colts at Tennessee Titans
    Sun. Oct. 18 Week 6 Chicago Bears at Atlanta Falcons
    Sun. Oct. 25 Week 7 Arizona Cardinals at New York Giants
    Sun. Nov. 1 Week 8 NO SNF GAME (Football Night airs 7-8 p.m.)
    Sun. Nov. 8 Week 9 Dallas Cowboys at Philadelphia Eagles
    Sun. Nov. 15 Week 10 New England Patriots at Indianapolis Colts
    Sun. Nov. 22 *Week 11 Philadelphia Eagles at Chicago Bears
    Sun. Nov. 29 *Week 12 Pittsburgh Steelers at Baltimore Ravens
    Sun. Dec. 6 *Week 13 New England Patriots at Miami Dolphins
    Sun. Dec. 13 *Week 14 Philadelphia Eagles at New York Giants
    Sun. Dec. 20 *Week 15 Minnesota Vikings at Carolina Panthers
    Sun. Dec. 27 *Week 16 Dallas Cowboys at Washington Redskins
    Sun. Jan. 3 *Week 17 TBA

a teljes anyag

hétfők
    ESPN's Monday Night Football 2009 NFL Schedule

Preseason

Date Time (ET) Teams
    Aug. 13 8 p.m. Arizona Cardinals at Pittsburgh Steelers
    Aug. 17 8 p.m. Carolina Panthers at New York Giants
    Aug. 24 8 p.m. New York Jets at Baltimore Ravens
    Aug. 31 8 p.m. Minnesota Vikings at Houston Texans

Regular Season

Date Time (ET) Teams
    Sept. 14 7 p.m. Buffalo Bills at New England Patriots
    10:15 p.m. San Diego Chargers at Oakland Raiders
    Sept. 21 8:30 p.m. Indianapolis Colts at Miami Dolphins
    Sept. 28 8:30 p.m. Carolina Panthers at Dallas Cowboys
    Oct. 5 8:30 p.m. Green Bay Packers at Minnesota Vikings
    Oct. 12 8:30 p.m. New York Jets at Miami Dolphins *
    Oct. 19 8:30 p.m. Denver Broncos at San Diego Chargers
    Oct. 26 8:30 p.m. Philadelphia Eagles at Washington Redskins
    Nov. 2 8:30 p.m. Atlanta Falcons at New Orleans Saints
    Nov. 9 8:30 p.m. Pittsburgh Steelers at Denver Broncos
    Nov. 16 8:30 p.m. Baltimore Ravens at Cleveland Browns
    Nov. 23 8:30 p.m. Tennessee Titans at Houston Texans
    Nov. 30 8:30 p.m. New England Patriots at New Orleans Saints
    Dec. 7 8:30 p.m. Baltimore Ravens at Green Bay Packers
    Dec. 14 8:30 p.m. Arizona Cardinals at San Francisco 49ers
    Dec. 21 8:30 p.m. New York Giants at Washington Redskins
    Dec. 28 8:30 p.m. Minnesota Vikings at Chicago Bears
    Jan. 31 7:30 p.m. NFL Pro Bowl: NFC vs. AFC

teljes..
  • htw
    Három napos toborzó!

2009 Április 11-13 között a Hungexpon egy nemzetközi tuning show keretein belül tartja az Eagles csapata első bemutatkozóját és egyben , 3 napos tagtoborzóját.

Egy egyedileg kialakított 80 nm2-es standon találkozhatok az Eagles pár csapattagjával és ha kedvet kaptatok csatlakozni hozzánk, ott meg is tehetitek.

Természetesen mivel autó különlegességek kiállításáról beszélünk, így nem maradhat el Európa egyetlen csocso autójának bemutatója sem, hiszen itt láthatja először a nagyközönség.

Sok szeretettel várunk mindenkit.

Eagles Amerikai Futball Team
    http://www.bpeagles.hu
  • [Jakuza]
    Ortonert cserebe + 2 db elsokoros draftjog.
  • Soldiers
    na legalább van a Bearsnek jó irányítója
  • robotnyk
    Óvodás Cutler -> Bears
  • John Cena
    az igen!!
  • robotnyk
    szegény Edwards.
  • [Jakuza]
    Terrell Owens > Buffalo Bills
  • Rincewind
    Nem is baj, nem volt csapatjatekos.
  • robotnyk
    nem igazán vágom miért nem próbálták meg tradelni, de igazából kijárt neki. persze túl nagy név ahhoz, hogy ne csapjon le rá valaki, kiváncsi vagyok, melyik csapatot teszi tönkre legközelebb.
  • [Jakuza]
    Terrell Owens kick ban :D
  • LasDen #3402
    ez az NFL Fantasy Footballhoz készültek....a nagyja trükk....senki nem tudja háttal állva megfogni a labdát...de van benne olyan is, ami kivitelezhető persze....pl. Bulger dobálása :D
  • Darth10
    Előre is bocs az offért, már ha ez az, de ezt érdemes minden játékosnak illetve NFL szerelmesnek, ha ez nem szerkesztett videó, akkor eszméletlen, de még amúgy is :D
    NFL Profik
  • LasDen #3400
    ma kezdődik/ött a Combine......nflcomon lehet videókat nézegetni és olvasgatni a mock-draftokat.... :D
  • LasDen #3399
    passz.....nekem cutters van.....
  • D00M
    Nem tudom mennyi játékos olvassa a fórumot, de van valakinek tapasztalata Under Armour kesztyűkkel?
  • LasDen #3397
    mer én a DL dógaira lennék kiváncsi :D