13258
-
#3479 hát én megnéztem legtöbb videót 95% napiszar szintű :D a tiétek igényes, jól kitalált sztem a legjobb az oldalon. -
htw #3478 http://zizz.hu/15mphirnev/video/3114 Eagles Amerikai foci Szavazzatok. Kösziiiiii -
#3477 amíg nem jön más bizonyíték, inkább a rendőrségnek hiszek. -
#3476 Mindossze annyi, hogy a rendorseg sem meri kijelenteni, hogy a no volt a tettes, mert nem minden jel utal arra, hovatovabb peldaul, bar allitolag a o vette 2 nappal elotte a fegyvert, de az elado peldaul egyaltalan nem emlekezett ra. A kapcsolatuk is felhotlen volt, el is akart a csaj miatt valni.
PErsze ettol meg lehet, hogy pont azon a napon osszekaptak es teszem azt pont akkor jelentette be hogy meg sem veszi el felesegul, de ez is csak maximum egy feltetelezes. Ha a no olte meg es utana magat akkor mar csak ok tudhatjak, mi is tortent azon a napon. -
#3475 van újabb híred? -
#3474 Vagy nem. -
#3473 pedig ez történt mégis. -
#3472 Steve McNair-ről ... + -
#3471 sajnálatos hír... :( RIP -
#3467 Gondoltam, hogy erre a hirre megindul majd a topic. :)
Amugy kar spekulalgatni, egyelore annyira keveset tudni az egeszrol, hogy lehetetlen barmifele kovetkeztetest levonni. Legalabbis szerintem... :P -
#3466 A nők nem nagyon használnak pisztolyt öngyilkosságra, több Helyszínelőket kell nézni -
#3465 olvastam egy frissebb hírt egy nashvillei oldalon, gyilkos-öngyilkosság, gondolom szakítani akart a csajjal, az meg lelőtte. -
#3464 Kivégzés :\ -
#3463 Former NFL quarterback Steve McNair, who led the famous Tennessee Titans drive that came a yard short of forcing overtime in Super Bowl XXXIV, was found dead Saturday with multiple gunshot wounds, including one to the head. Police said a pistol was discovered near the body of a woman also shot dead in a downtown condominium.
Nashville police spokesman Don Aaron identified the woman as 20-year-old Sahel Kazemi, whom he called a "friend" of McNair's. She had a single gunshot wound to the head.
:\ -
htw #3462 Üdvözlöm!
Segítségét kérném.
2009 Június 21-én tartjuk toborzónkat és szeretnénk, hogy minél többen
látogassanak el hozzánk, ezért egy kis beharangozót írtunk.
Kérném, ha tudja, helyezze ki weblapjára és illessze be hír levelébe.
Köszönettel
Eagles Amerikai Futball Team
EAGLES Amerikai Futball Team
TOBORZÓ
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz hozzánk!
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek Sportpálya)
Időpont: 2009. Június. 21. 17:00 – 19:00
Regisztráció: 15:00-tól.
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés: (www.htw.hu)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció. (A toborzó napján, a helyszínen is kitölthető) [email protected] címre
Felszerelés: a próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
-Edző cipőt; ….stoplis nem elfogadott …..
-Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden felvett tag kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Elérhetőségek:
06-70-389-3478
06-20-947-7556
http://www.htw.hu http://www.bpeagles.hu http://www.eagles.blog.hu -
#3461 még angol sincs, mert abba reménykedtem mert úgy érteném azé :D -
#3460 én már leszedtem mind a 4 részt de sztem csak azok nézzék meg igazán akik tudnak elég jól angolul mert nincs felirat -
#3459 lehet maj leszedem.....nem hangzik rosszul :D -
#3458 hoppá-hoppá:
Pilot-mustra: 4th and Long - 1×01
"vajmi kevés esélye van annak a 6 DB-nek és 6 WR-nek, aki a reality-ben versengeng az egy kiadó helyért.
.
.
.
a reality-undorban szenvedőket azonnal azzal kezdeném biztatatni, hogy nagyon kevés a reality-elem a műsorban, itt valóban a focin, az elméleten és gyakorlaton van a hangsúly, nincs luxusvilla, hisz a stadion öltözőiben laknak a játékosok." -
htw #3457 Teljesen mndegy milyen alkat vagy..mindenkinek meg lehet találni a posztját.
Várunk sok szeretettel mindenkit....2009 06 21 www.eagles.blog.hu -
D00M #3456 Persze, gondolj csak a draftra ahol megadott szempontok szerint pontozzák az "indulókat". -
#3455 jó persze, de itthon ilyenről még nincs értelme beszélni.... :D -
#3454 Amator szinten legalabbis. :)
Professzionalis szinten azert szerintem mar vannak alapszintu kivanalmak. Kell egy bizonyos fizikai allokepesseg (ide ertve a testsulyt es fizikumot is), hogy alld a tackle-oket. Hiaba vagy pici es gyors (mondjuk WR-nek), ha egyszer letepernek es halott vagy. :) -
D00M #3453 így van -
#3452 az a jó az am fociban hogy lehetsz bármilyen találnak neked posztot...... -
D00M #3451 Én a toborzásokon azt szoktam mondani, hogy az újoncok egy nagy adag elszántságot és kitartást hozzanak magukkal edzésre a kötelező felszerelés mellett :) Megfelelő edzésmunkával és kitartással bármi elérhető. Gondolok itt a kondícióra és a súlyra. Szíved legyen nagy, lévén amatőr sport ez még nálunk a lóvéért még nem folyik a harc :) -
#3450 És van-e méretbeli megkötés?
Gondolom azért egy minimum súly-, magasság-, kormegkötés van. -
htw #3449 EAGLES Amerikai Futball Team
TOBORZÓ
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz hozzánk!
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek Sportpálya)
Időpont: 2009. Június. 21. 17:00 – 19:00
Regisztráció: 15:00-tól.
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés: (www.htw.hu)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció. (A toborzó napján, a helyszínen is kitölthető) [email protected] címre
Felszerelés: a próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
- Edző cipőt; ….stoplis nem elfogadott …..
- Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden felvett tag kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Elérhetőségek:
06-70-389-3478
06-20-947-7556
www.htw.hu www.bpeagles.hu www.eagles.blog.hu
-
fulopzizou #3448 én is igy tudtam! sajnos. tehát továbbra is maradok az NBA pc-s játékoknál... azok se rosszak!!! (2k9) -
#3447 nem baj....úgyse menne a gépemen :D -
#3446 nemrég jelentették be, hogy nem jön. esetleg majd a 11, ha nem lesz válság (pfff), de akkor is csak letölthető formában. magyarul az EA szarik a PC-s sportjátékokra
#3442: tudom én. nem is azért írtam, amit, mert nem tetszik a dolog, vagy rossz fényben akarom feltüntetni a dolgot. pusztán leírtam a tényeket :) -
#3445 a 10-es már pc-re is jön.....
nekem megvan a 08.....csak lusta vagyok felrakni :D -
fulopzizou #3444 na ja de nekem csak pc-m van és tudod arra már nem csinálnak gamet
a régebbieket meg már kicsit meguntam...szoval már nem is játszom maddent pedig állat volt régen!! -
#3443 hiányoznak a meccsek.....maddenezni kéne.... -
#3442 szódavízzel nem megy :) -
#3441 az NFL-t nem felügyeli a WADA. egyszerűen visszautasították, amikor megkereste őket a szervezet. tudják, hogy máshogy nem bírnák a játékosok. plusz nem tudom melyik vegyületből (mindenki szervezetében megtalálható) az átlag sokszorosa is engedélyezett a ligában (vagy csak volt? franc tudja)
tehát nincsen kimondva, hogy engedélyezik a doppingot, csak gyakorlatilag szarnak rá, és ezt "mindenki" tudja
szóval az NFL-nek van egy saját listája a tiltott szerekről, ami közel sem azonos a WADA-éval -
fulopzizou #3440 Igen, ezt én is megkérdezném h milyen dopping szabályos az NFL-ben -
#3439 én emlékszem, mikor Kaszparov cirkuszolt Moszkvában egy tüntetésen és elhurcolták a rendőrök, ő sakkozó :D -
Redvin #3438 Milyen dopping szabalyos az NFL-ben? -
#3437 van ott gond a többi sport játékosaival is. több oka van annak, hogy mi főleg a focistákról hallunk:
-itt a leghosszabb a szünet, túl sok szabadidő párosul a túl nagy fizetéshez
-ők vannak a leginkább a rivaldafényben, az újságírók mindent leírnak, mindenből elefántot csinálnak
-sakkozókról én még nem hallottam rosszat, remélem érthető mire gondolok :)
-az előzőhöz szorosan kapcsolódik, hogy itt szabályos a dopping...
ezen felül biztos van még egy csomó dolog, le merem fogadni, hogy születtek már komoly cikkek a témában