13258
feenMUx.jpg
  • Rincewind
    HAt ezert nem nagyon szoktak a starter-eket bevetni Pre-Season alatt. :)
  • [Jakuza]
    NS: NFL: ismét megsérült Tom Brady, a Patriots irányítója

Aggódhatnak a New England Patriots szurkolói: az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő bostoni együttes irányítója, Tom Brady ismét megsérült.

A quarterback a Patriots Washington Redskins elleni, 27–24-re megnyert előszezon-mérkőzésén hagyta el sérülten a pályát, miután földre vitte őt Albert Haynesworth, a Rézbőrűek védőjátékosa.

A 32 éves Bradynek a válla sérült meg, de egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülés.

„Ez benne van a játékban – nyilatkozta az esetről Brady csapattársa, Matt Light. – Tom tudja ezt, és képes úrrá lenni az ilyen helyzeteken."

• Rincewind
    Lol, mi mehet most Wisconsinban. :D
  • [Jakuza]
    Ugyanmar az a nevetseges aki ilyeneket allit.
    Inkabb orulnel neki, hogy meg latod egy idenyt jatszani, mert amikor abbahagyja, akkor jo par evig kell majd varnod egy hasonlo kvalitasu jatekosra amig majd az a palyara lep.
  • franc0
    Nem értek veletek egyet, persze ez a téma szubjektív.
    Egyrészt, ha úgy gondolja hogy erre van szüksége, akkor csinálja. Másrészt, amit eddig elért az ettől még nem évül el csöppet sem. Jordan vagy Armstrong sem lett kevesebb a visszatérés(ek)től. Inkább örüljünk hogy még látjuk.
    És érdekes lehet egy Vikings ami végre nem csak fut.
  • robotnyk
    ő lesz az a pali, aki nem tudta, mikor kell abbahagyni.
  • LasDen #3513
    Sokáig kellett várni a Minnesota Vikings-nak, hogy a legendás 4-es végre beadja a derekát, de úgy tűnik a türelem rózsát terem, Brett apó végül nem tudott ellenállni a csábításnak, hogy még egy szezont a profi foci színpadán tölthessen. Favre július végén látszólag még a visszavonulás mellett döntött, de a héten meggondolta magát, és inkább csatlakozik a Vikings csapatához, mintsem tévén kövesse a szezont. Persze ennek a Green Bay Packers szurkolói a legkevésbé sem örülnek, így még nagyobb lesz a két csapat között eddig is fennálló rivalizálás. Favre 1 évre, 12 millió dollárért kötelezi el magát a lila/arany alakulathoz, és jelenleg éppen úton van (illetve Zygi Wilf csapattulajdonos magánrepülőgépén) Minnesota-ba.

ezaz ember kezd kurva nevettséges lenni a szememben....
  • Dénes é
    Végre láthatom a mestert játszani valamikor :)
  • ProGabe #3511
    na igen, ennyit arról, hogy soha nem fog neki megbocsájtani az NFL, sőt, egész ámérika

jó játékos, persze, hogy elkél
  • Casillas
    Vick -> Eagles 2 évre :)

utolsó két preseason meccsen már játszhat is
  • Soldiers
    na arra én is kíváncsi vok de csak nem oan meccs lesz mint a döntő
  • LasDen #3508
    este meccsek ejj...többek közt Arizona-Pittsburgh... :D
  • Rincewind
    Ennel jobbat nem fogsz talalni.
  • ProGabe #3506
    itt nézz szét
  • Palinko
    köszi ez jól jött fenn maradtam láttam egy hatalmas TD futást, de elég szaggatós volt a stream és álmos is voltam, legalább most megnézhetem miről maradtam le :)
  • Redvin
    Sziasztok,

Nem tud valaki veletlenul egy torrent oldalt, ahonnan lelehet tolteni az NFL meccseket?
  • ProGabe #3503
    összefoglaló

"Not a bad way to start the season" :)
  • Palinko
    okés köszi :) akkor így állok hozzá.
  • Rincewind
    Mivel a meccseknek tetje nincsen, igy az eloszezon igazabol csak arra jo, hogy az amugy gyakorlattal nem rendelkezo jatekosokat, nemi reflektorfenyhez juttassak. Sok a rookie es a cserejatekos ezeken a meccseken; az igazi nagyagyukat pedig sokszor palyara sem allitjak a serulesek elkerulese vegett. Erdemes nezni, de azert sokat ne varj tole. :)
  • LasDen #3500
    is-is... :D
    oda teszik azért amgukat, de nem viszik túlzásba :D
    szoktak jó meccsek lenni :D
  • Palinko
    esti meccsre feltehetőleg lesz stream:
    itt

én még nem láttam felkészülési meccseket, oda szokták magukat tenni azért a fiúk? :D vagy elgálázzák? mondjuk ha a fiatalokat próbálgatják és azok be akarnak kerülni a fontosabb játékosok listájára valszeg izgalmas meccs lesz ez is :)
  • LasDen #3498
    ákurva életbe :D ezen aztán lehet filmet nézni :D
  • Rincewind
    Nem ez volt az elso alkalom... ;)

• LasDen #3496
    ez kurva jó lehetett :D
  • Rincewind
    The First Football Game in Cowboys Stadium

• miilann04
    holnap már jön a hall of fame meccs
    Buffalo Bills at Tennessee Titans
  • Soldiers
    jaja de nem is baj hogy kezdődik erre várok
  • LasDen #3492
    bazz....már a jöven kezdődik z előszezon....gyorsan repül az idő :D
  • Strabi
    Vkinek megvannak a tavalyi szezon SPORT 1-2 által közvetített meccsei???

Ha esetleg vhova fel tudnátok rakni hogy le lehessen tölteni, de ha vki kiírná DVD-re és elpostázná én fizetnék is érte (tényleg) :)
  • [Jakuza]
    Gondolom ha adjak oket akkor meg mindig a http://myp2p.eu/index.php?part=sports oldalon
  • Soldiers
    srácok nemsoká kezdődik a előszezon azt majd lehet nézni vhol online-n??
  • madden0808
    http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=32121114 aki nem ismerné egy jó NFL játékos szimulátor játék :D
  • LasDen #3487
    majd augusztusban jönnek az előszezon meccsek osztán szeptemberben meg a szezon.... :D
  • bubu13
    Mikor kezdődik az NFL?
  • ProGabe #3485
    Favre finally retires from NFL
    Eurosport | Wed, Jul 29, 23:27

Quarterback Brett Favre has decided to remain retired and will not join the Minnesota Vikings this season, head coach Brad Childress said. Favre played last year for the New York Jets after a brilliant career with the Green Bay Packers.
  • Palinko
    sok sikert!
  • [Jakuza]
    En eppen azzal vagyok elfoglalva, hogy a 2 ora mulva kezdodo Goal Line Blitz Casual Liga 16# dontojet megnyerjem a CB-mel. :D
  • Rincewind
    Nem tudom hany embert erint itt, de penteken Xbox Live-on kijott a Madden 10 demoja. Benne Cowboys es Giants.
  • LasDen #3481
    jó :D
    mondjuk az ilyen hosszú labdákról nem hinném, hogy ilyen kemények, de a lézer dobások már más tészta :D
  • miilann04
    van új fantasy file-os video, Joe Flacco főszereplésével.
    még másik 4 jön majd hamarosan.