13262
feenMUx.jpg
  • miilann04
    holnap philadelphia vs. new york, pennsylvaniaban!
  • Rincewind
    Holnap Green Bay vs. Minnesota Wisconsinban!!!
  • Rincewind
    Egy erdekes cikk a mai SI-ben:

Mar majdnem kivitelezesi fazisban van egy uj Los Angelesi stadion, csak eppen csapat nincs hozza. Es mivel jelenleg nincs bovites tervbe veve (es meg nagyon hosszu ideig valoszinuleg nem is lesz) igy mar folynak a targyalasok csapatokkal az esetleges koltozesrol. Jelenleg 7 csapat jon szoba, akiknek hamarosan lejar a szerzodesuk a jelenlegi helyukon. Ezek kozul a legvaloszinubb a St. Louis Rams. Tehat fennall az eselye annak, hogy nemi kitero utan, akar egy-ket even belul visszaterjen a Los Angeles Rams!
  • LasDen #3560
    Bazz....Fantasy Footballba most nyertem először :D 1-5-tel állok :D
  • LasDen #3559
    ez a Hoyer gyerek sem szar....:D
  • LasDen #3558
    a denver meccs után azé kell ez a meccs nekik :D
  • ProGabe #3557
    #3555!
  • LasDen #3556
    Mekkora játék volt bazzeg :D
  • LasDen #3555
    nem kicsit :D
  • ProGabe #3554
    nem semmi idő van foxborough-ban :O
  • ProGabe #3553
    "A FOX a Green Bay – Minnesota amerikai focimeccs november 1-i visszavágóját előrehozta 13.00-ról 16.15-re, hogy a hatalmas nézettséggel megdobják majd az esti sorozataikat. Ergó, lehet, hogy a Sport Tv is közvetíteni fogja a meccset."

\o/
  • franc0
    Na erről beszéltem (utolsó sor) :)
  • franc0
    Majd nov1 :)
  • Rincewind

:DDD
  • Rincewind
    Jovo Hetfon Vikings vs. Packers!

Az evtized meccsenek igerkezik. Bar jobb lett volna, ha Greenbay-ben tartjak. :)
  • robotnyk
    tavaly gondolkoztam, hogy mekkora mákja van a Dolphinsnak, hogy egyben tartották Pennington üvegvállát. hát eddig tartott, mehet a műtőbe sajnos.
  • Rincewind
    (si) Lol, Brett Favre 110.2-es QB ratinggel a masodik a ligaban, a meze pedig 19(!!!) allamban a legkelendobb jersey. A kovetkezo legkelendobb jatekos mez (nem emlitik kie) mindissze 4 allamban tudott elsoseget szerezni. Ugy latszik az oreg meg mindig tudja mitol doglik a legy. :)
  • Rincewind
    En nem nagyon ismerem ezeket az oldalalakat--szerencsere csak egyszer, egy rovid ideig kellett oket hasznalnom--tehat tolem ne nagyon varjatok, hogy osszegyujtsem oket; ez valaki masnak a feladata. Szedjetek szepen egy csokorba az osszes ilyen P2P oldalt, toltsetek fel egy sima weboldalra, es en majd arra linkelek a fejlecbol.
  • LasDen #3545
    a veetle-n is szokott lenni meccs.... :D
    Az a baj, hogy én csak a MYp2p.eu-t ismerem, de majd még fognak nekem linkelni Egy Stream torrentes oldalt. Sztem azzal a 2ővel már jószerivel minden meccset meg lehet nézni, mert mindkettő összefoglajla azt amit csak lehet a neten találni itt ott.
  • LasDen #3543
    és ez a retro logó is kurva jó :D
  • LasDen #3542
    Akkor Go Pats!!!! pirosban...eztet se láttam még :D
  • daver88
    hát akkor majd holnap 3/4-ed 9-kor meglesem magyarral...
    kösz a gyors választ
  • LasDen #3540
    sztem idén is eredeti kommentárral adják az MNF-t...
  • daver88
    sport1 magyar kommentárral adja a Pats meccset??? tud róla valaki valamit???
    kösz
  • Palinko
    jah mert mire nagynehezen megtaláltam a cardinals meccset szaggatott és hang sem volt, akkor hagytam a fenébe. igaz 1 megás nettel mit várok... de volt hogy dolgozott régebben probléma mentesen
  • LasDen #3537
    várom már az esti meccset :D remélem győzelemmel kezd a pats... D:
  • Rincewind
    Valaki csinaljon egy listat az osszes elerheto P2P site-rol (lehetoleg hasznossag szerint rangsorolva). Rakjatok fel egy sima mezei weboldalra es rakok erre az oldalra egy linket a fejlecbe.
    Király! Köszi a nép nevében is!
  • Rincewind
    Az elkovetkezendo nehany napban megcsinalom.
    Jó hogy bekülted, legalább itt van ez is. Én amúgy ezen szoktam nézegetni őket: MYP2P.EU
    Így legalább nagyobb esélye van az embernek megnézni a meccset!
    Fórumgazda kiküldhetné legalább ezt a 2 linket a kép alá vagy ha van több akkor mindet!
  • Soldiers
    thx estér meglesem
  • banok
    ma sok-sok NFL stream lesz justin.tv-n amivel viszont szokott probléma lenni mostanában: justin.tv premium account kijátszása
  • Fenrir
    Jah, az a fél kezes interception eléggé komoly volt :P
  • miilann04
    madden curse
  • robotnyk
    ja, de úgy 1-1,5 hónapra kidőlt.
  • franc0
    Polamalu eszméletlen. És még nincs vége az első negyednek...
  • robotnyk
    akár, én nfl.comot néztem.
  • LasDen #3525
    igazából nekem se tiszta, de elméletileg idén már rendes lesz a liga ahol játszok...me tavaly elmaradt a dolog :D am ESPN honlapján kell keresgélni....
  • Soldiers
    mi ez a fantasy, meg hogy hogy kell vele, meg mire való ez??