13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #3559
    ez a Hoyer gyerek sem szar....:D
  • LasDen #3558
    a denver meccs után azé kell ez a meccs nekik :D
  • ProGabe #3557
    #3555!
  • LasDen #3556
    Mekkora játék volt bazzeg :D
  • LasDen #3555
    nem kicsit :D
  • ProGabe #3554
    nem semmi idő van foxborough-ban :O
  • ProGabe #3553
    "A FOX a Green Bay – Minnesota amerikai focimeccs november 1-i visszavágóját előrehozta 13.00-ról 16.15-re, hogy a hatalmas nézettséggel megdobják majd az esti sorozataikat. Ergó, lehet, hogy a Sport Tv is közvetíteni fogja a meccset."

\o/
  • franc0
    Na erről beszéltem (utolsó sor) :)
  • franc0
    Majd nov1 :)
  • Rincewind

:DDD
  • Rincewind
    Jovo Hetfon Vikings vs. Packers!

Az evtized meccsenek igerkezik. Bar jobb lett volna, ha Greenbay-ben tartjak. :)
  • robotnyk
    tavaly gondolkoztam, hogy mekkora mákja van a Dolphinsnak, hogy egyben tartották Pennington üvegvállát. hát eddig tartott, mehet a műtőbe sajnos.
  • Rincewind
    (si) Lol, Brett Favre 110.2-es QB ratinggel a masodik a ligaban, a meze pedig 19(!!!) allamban a legkelendobb jersey. A kovetkezo legkelendobb jatekos mez (nem emlitik kie) mindissze 4 allamban tudott elsoseget szerezni. Ugy latszik az oreg meg mindig tudja mitol doglik a legy. :)
  • Rincewind
    En nem nagyon ismerem ezeket az oldalalakat--szerencsere csak egyszer, egy rovid ideig kellett oket hasznalnom--tehat tolem ne nagyon varjatok, hogy osszegyujtsem oket; ez valaki masnak a feladata. Szedjetek szepen egy csokorba az osszes ilyen P2P oldalt, toltsetek fel egy sima weboldalra, es en majd arra linkelek a fejlecbol.
  • LasDen #3545
    a veetle-n is szokott lenni meccs.... :D
    Az a baj, hogy én csak a MYp2p.eu-t ismerem, de majd még fognak nekem linkelni Egy Stream torrentes oldalt. Sztem azzal a 2ővel már jószerivel minden meccset meg lehet nézni, mert mindkettő összefoglajla azt amit csak lehet a neten találni itt ott.
  • LasDen #3543
    és ez a retro logó is kurva jó :D
  • LasDen #3542
    Akkor Go Pats!!!! pirosban...eztet se láttam még :D
  • daver88
    hát akkor majd holnap 3/4-ed 9-kor meglesem magyarral...
    kösz a gyors választ
  • LasDen #3540
    sztem idén is eredeti kommentárral adják az MNF-t...
  • daver88
    sport1 magyar kommentárral adja a Pats meccset??? tud róla valaki valamit???
    kösz
  • Palinko
    jah mert mire nagynehezen megtaláltam a cardinals meccset szaggatott és hang sem volt, akkor hagytam a fenébe. igaz 1 megás nettel mit várok... de volt hogy dolgozott régebben probléma mentesen
  • LasDen #3537
    várom már az esti meccset :D remélem győzelemmel kezd a pats... D:
  • Rincewind
    Valaki csinaljon egy listat az osszes elerheto P2P site-rol (lehetoleg hasznossag szerint rangsorolva). Rakjatok fel egy sima mezei weboldalra es rakok erre az oldalra egy linket a fejlecbe.
    Király! Köszi a nép nevében is!
  • Rincewind
    Az elkovetkezendo nehany napban megcsinalom.
    Jó hogy bekülted, legalább itt van ez is. Én amúgy ezen szoktam nézegetni őket: MYP2P.EU
    Így legalább nagyobb esélye van az embernek megnézni a meccset!
    Fórumgazda kiküldhetné legalább ezt a 2 linket a kép alá vagy ha van több akkor mindet!
  • Soldiers
    thx estér meglesem
  • banok
    ma sok-sok NFL stream lesz justin.tv-n amivel viszont szokott probléma lenni mostanában: justin.tv premium account kijátszása
  • Fenrir
    Jah, az a fél kezes interception eléggé komoly volt :P
  • miilann04
    madden curse
  • robotnyk
    ja, de úgy 1-1,5 hónapra kidőlt.
  • franc0
    Polamalu eszméletlen. És még nincs vége az első negyednek...
  • robotnyk
    akár, én nfl.comot néztem.
  • LasDen #3525
    igazából nekem se tiszta, de elméletileg idén már rendes lesz a liga ahol játszok...me tavaly elmaradt a dolog :D am ESPN honlapján kell keresgélni....
  • Soldiers
    mi ez a fantasy, meg hogy hogy kell vele, meg mire való ez??
  • Rincewind
    Tavaj jatszottam, de felenel beleuntam. Talan iden is belekezdek, de egyelore nem valoszinu.
  • [Jakuza]
    Goal line blitzet jatszom csak, azt nem.
  • robotnyk
    már vagy két éve gondolkodom, hogy ki kéne próbálni az nfl.comon a fantasyt. játszik, vagy játszana még valaki esetleg?
  • LasDen #3520
    de Brady meg előtte az egész szezont kihagyta, így sztem logikus volt őt kezdetni....és benne volt ez is....sajnálom de ez van....