13258
-
#3559 ez a Hoyer gyerek sem szar....:D -
#3558 a denver meccs után azé kell ez a meccs nekik :D -
#3557 #3555! -
#3556 Mekkora játék volt bazzeg :D -
#3555 nem kicsit :D -
#3554 nem semmi idő van foxborough-ban :O -
#3553 "A FOX a Green Bay – Minnesota amerikai focimeccs november 1-i visszavágóját előrehozta 13.00-ról 16.15-re, hogy a hatalmas nézettséggel megdobják majd az esti sorozataikat. Ergó, lehet, hogy a Sport Tv is közvetíteni fogja a meccset."
\o/ -
#3552 Na erről beszéltem (utolsó sor) :) -
#3551 Majd nov1 :) -
:DDD -
#3549 Jovo Hetfon Vikings vs. Packers!
Az evtized meccsenek igerkezik. Bar jobb lett volna, ha Greenbay-ben tartjak. :) -
#3548 tavaly gondolkoztam, hogy mekkora mákja van a Dolphinsnak, hogy egyben tartották Pennington üvegvállát. hát eddig tartott, mehet a műtőbe sajnos. -
#3547 (si) Lol, Brett Favre 110.2-es QB ratinggel a masodik a ligaban, a meze pedig 19(!!!) allamban a legkelendobb jersey. A kovetkezo legkelendobb jatekos mez (nem emlitik kie) mindissze 4 allamban tudott elsoseget szerezni. Ugy latszik az oreg meg mindig tudja mitol doglik a legy. :) -
#3546 En nem nagyon ismerem ezeket az oldalalakat--szerencsere csak egyszer, egy rovid ideig kellett oket hasznalnom--tehat tolem ne nagyon varjatok, hogy osszegyujtsem oket; ez valaki masnak a feladata. Szedjetek szepen egy csokorba az osszes ilyen P2P oldalt, toltsetek fel egy sima weboldalra, es en majd arra linkelek a fejlecbol. -
#3545 a veetle-n is szokott lenni meccs.... :D -
#3544 Az a baj, hogy én csak a MYp2p.eu-t ismerem, de majd még fognak nekem linkelni Egy Stream torrentes oldalt. Sztem azzal a 2ővel már jószerivel minden meccset meg lehet nézni, mert mindkettő összefoglajla azt amit csak lehet a neten találni itt ott. -
#3543 és ez a retro logó is kurva jó :D -
#3542 Akkor Go Pats!!!! pirosban...eztet se láttam még :D -
#3541 hát akkor majd holnap 3/4-ed 9-kor meglesem magyarral...
kösz a gyors választ -
#3540 sztem idén is eredeti kommentárral adják az MNF-t... -
#3539 sport1 magyar kommentárral adja a Pats meccset??? tud róla valaki valamit???
kösz -
#3538 jah mert mire nagynehezen megtaláltam a cardinals meccset szaggatott és hang sem volt, akkor hagytam a fenébe. igaz 1 megás nettel mit várok... de volt hogy dolgozott régebben probléma mentesen -
#3537 várom már az esti meccset :D remélem győzelemmel kezd a pats... D: -
#3536 Valaki csinaljon egy listat az osszes elerheto P2P site-rol (lehetoleg hasznossag szerint rangsorolva). Rakjatok fel egy sima mezei weboldalra es rakok erre az oldalra egy linket a fejlecbe. -
#3535 Király! Köszi a nép nevében is! -
#3534 Az elkovetkezendo nehany napban megcsinalom. -
#3533 Jó hogy bekülted, legalább itt van ez is. Én amúgy ezen szoktam nézegetni őket: MYP2P.EU
Így legalább nagyobb esélye van az embernek megnézni a meccset!
Fórumgazda kiküldhetné legalább ezt a 2 linket a kép alá vagy ha van több akkor mindet! -
#3532 thx estér meglesem -
#3531 ma sok-sok NFL stream lesz justin.tv-n amivel viszont szokott probléma lenni mostanában: justin.tv premium account kijátszása -
#3530 Jah, az a fél kezes interception eléggé komoly volt :P -
#3529 madden curse -
#3528 ja, de úgy 1-1,5 hónapra kidőlt. -
#3527 Polamalu eszméletlen. És még nincs vége az első negyednek... -
#3526 akár, én nfl.comot néztem. -
#3525 igazából nekem se tiszta, de elméletileg idén már rendes lesz a liga ahol játszok...me tavaly elmaradt a dolog :D am ESPN honlapján kell keresgélni.... -
#3524 mi ez a fantasy, meg hogy hogy kell vele, meg mire való ez?? -
#3523 Tavaj jatszottam, de felenel beleuntam. Talan iden is belekezdek, de egyelore nem valoszinu. -
#3522 Goal line blitzet jatszom csak, azt nem. -
#3521 már vagy két éve gondolkodom, hogy ki kéne próbálni az nfl.comon a fantasyt. játszik, vagy játszana még valaki esetleg? -
#3520 de Brady meg előtte az egész szezont kihagyta, így sztem logikus volt őt kezdetni....és benne volt ez is....sajnálom de ez van....