13258
-
#3841 ha a támadójátékos elejti a labdát, miközbe még él a játék, akkor az fumble...fellehet venni és meglehet próbálni visszafutni vele....
de pl. ha az irányító már lendíti a karját dobáshoz, de odaérnek és kiverik a kezéből a labdát, akkor az is fumble.... -
karajjj #3840 viszont ha a labda földet ér, akkor mindenhogy vége? -
#3839 nah...még valaki beakarja írni??? :D -
#3838 Hja ha a labdával futó magától esik el akkor felkelhet és mehet tovább:D Down by contact ra áll meg a play:) -
#3837 Ha elkapja, de a lendülettől elesik és az ellenfél játékosa nem érinti meg attól még a play megy tovább. Ez catch-nél is érvényes, nem csak interception-nál. -
#3836 az azért van mert még nem ért hozzá az ellenfél játékosa....ha már hozzáért és földön is volt...akkor vége a playnek :D -
#3835 egy kérdés a szabályokról: van, hogy interception-nél a labdát megszerző játékosnak lenn van a térde/könyöke, mégis felugrik és tovább megy a játék. na ez hogyan lehetséges? vagy benéztem valamit? -
#3834 szép-szép...:D remélem idén lesz SB....D -
#3833 Egyik előszezoni pats meccsen is tate kezdőrugásbol TD:D -
#3832 a XLI.-n meg Devin Hester a Colts kickoffja után egyből visszafutott TD-re :D -
#3831 nem trollkodsz...legalább van egy kis élet a topikban :D -
#3830 a két évvel ezelőtti Super Bowlon James Harrison egy 100 yd-s interception TD-t futott....:D geci nagy volt.....utána oxigén maszkkal tartották életben annyira kifutotta magát :D -
karajjj #3829 ott meglátszik, hogy az amcsik még csak tanulatnak focizni, ezt viszont még "alacsonyabb szinten" is profin csináják
am bocsmá, hogy itt trollkodok -
karajjj #3828 hát érdekes egy meccs volt, de azért nem mls :D -
karajjj #3827 AZTAKURVA :| 96 yardos passz -
#3826 ne gondold ezt....mindig kell az ember...bármilyen posztra odalehet érni...mindig van esély :D -
karajjj #3825 néztem valamelyik nap, meg látom, hogy mikolcon is van csapat, de tuti esélyem sincs bejutni oda még tartaléknak se :D -
#3824 és ha érdekel....mafül :D -
#3823 kurva nagy pénzeket szakítanak....
kár hogy ezt az oldalát nem tapasztalhattam meg :D -
karajjj #3822 hát már akkor lesett az állam, mikor mondták, hogy nem is közvetítenek, ha nincs teltház -
#3821 és a bérletekért úgy kell sorba állni :D -
karajjj #3820 beszarás amúgy, hogy egy ilyen meccsen is mennyien vannak -
#3819 ha jól emlékszem akkor a Vipers elleni meccsünkön a pestieknél az offensebe volt egy tag bazzeg olyan hasa volt....lógott lefele az egész...nagyon durva volt...:D -
#3818 én se vagyok sportos alkat....115-120 kilómból nem sok izom :D és én is a front vonalban DE-t néha NT-t játszottam....meg itthon azért nincsenek mindenhol 150 kilós állatok...négerek meg méginkább :D de ez elhatározás kérdése...ha nekik akarsz menni, akkor nekik mész....elméletben volt olyan play, amikor 2 embert kellett volna feltartanom és/vagy lezárnom a lyukakat...
a felszerelés meg azért van, hogy megvédjen....nem kell félni és teljes erőből nekik menni....ennyi :D -
karajjj #3817 :DDDDDDDD
én azt néztem amúgy, hogy falban lévő játékosoknál elég gyakori a méretes sörhas, hiába sportolók :D -
#3816 Fasza lehet:D Nekem már ott elment a kedvem a játéktól mikor láttam hogy ilyen goal line szituknal futás van, és vagy 3 150kilós néger tolja vissza csávókmat miközbe hátulról az ő 150 kilósaid tolják előre:DD Maradok inkább néző, mert bár vagyok 195 centi meg 95 kiló, nem igazán vagyok tul sportos alkat, összecsomgolnának hamar attól tartok:D marad a tenisz nekem élőbe xD -
#3815 ennél már csak az jobb, ha személyesen éled át...:D próhálják kiszedni a kezeid közül pedig már rég vége a playnek....köcsögök :D -
#3814 na igen:D a legjobb mikor interception után fumble és akkor néz az ember hogy most miafasz van ott fekszik egy rakás ember egymáson, közte néhány bíróval:D -
#3813 azt kapta amit érdemelt :D -
karajjj #3812 na a sackre akkor jól asszociáltam :D mert volt párszor mikor lenyomták Favre papát, akkor mondogatták :D -
#3811 amúgy amit mondtál, hogy az pl a vikings defense sackeli a Breest a Saints gólvonalán belül...az a saftey...az 2 pont a vikingsnak ebben az esetben...és punttal (saints rúgja) folytatódik a mérkőzés :D -
karajjj #3810 na jólvan :D -
karajjj #3809 jaaaa basszus most nézem, hogy mezőnygól volt, arra nem is emlékeztem, de most már beugrott -.- -
#3808 te a safetyt mondod most, de a vikings-saints meccsen ilyen nem volt :D
a vikings első pontjai field goalból lettek.....tehát a saints gólvonalához közel voltak, de a 3. próbálkozásra nem tudták megtenni a 10yd-t így a field goalra mentek, tehát átrúgták a villás kapun...3 pont... -
karajjj #3807 pl azt nem vágom, hogy hogy Minnesotának az első pár pontja honnan lett? onnan, hogy lenyomták Breest a saját gólvonalán(vagyhogyhívjákon) belül? -
#3806 nekem a fumblelel volt sok problémám :D nehezen akartam felfogni, hogy mikor van.... -
#3805 én ugy 3-4 meccs után már vágtam, hamar át lehet látni, aztán meglát az ember mégtöbb szépséget:D -
#3804 olvasgass bowl.hu-t meg wikipediat...meg ugye Richi a meccsek alatt is magyaráz....
de anno én se volta teljesen tisztába a szábolyakkal...de ahogy játszottunk szép lassan megtanultam ami még kimaradt...:D
de pl a posztokat a wikipediáról tanultam meg.... -
karajjj #3803 én még a szabályokat sem értem igazán :D -
#3802 jaja...NCAA....szoktak adni....ezt is meg Arena Focit is....
(én meg játszani akarooook)