13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #3841
    ha a támadójátékos elejti a labdát, miközbe még él a játék, akkor az fumble...fellehet venni és meglehet próbálni visszafutni vele....
    de pl. ha az irányító már lendíti a karját dobáshoz, de odaérnek és kiverik a kezéből a labdát, akkor az is fumble....
  • karajjj
    viszont ha a labda földet ér, akkor mindenhogy vége?
  • LasDen #3839
    nah...még valaki beakarja írni??? :D
  • Count Adyn
    Hja ha a labdával futó magától esik el akkor felkelhet és mehet tovább:D Down by contact ra áll meg a play:)
  • Fenrir
    Ha elkapja, de a lendülettől elesik és az ellenfél játékosa nem érinti meg attól még a play megy tovább. Ez catch-nél is érvényes, nem csak interception-nál.
  • LasDen #3836
    az azért van mert még nem ért hozzá az ellenfél játékosa....ha már hozzáért és földön is volt...akkor vége a playnek :D
  • ProGabe #3835
    egy kérdés a szabályokról: van, hogy interception-nél a labdát megszerző játékosnak lenn van a térde/könyöke, mégis felugrik és tovább megy a játék. na ez hogyan lehetséges? vagy benéztem valamit?
  • LasDen #3834
    szép-szép...:D remélem idén lesz SB....D
  • Count Adyn
    Egyik előszezoni pats meccsen is tate kezdőrugásbol TD:D
  • LasDen #3832
    a XLI.-n meg Devin Hester a Colts kickoffja után egyből visszafutott TD-re :D
  • LasDen #3831
    nem trollkodsz...legalább van egy kis élet a topikban :D
  • LasDen #3830
    a két évvel ezelőtti Super Bowlon James Harrison egy 100 yd-s interception TD-t futott....:D geci nagy volt.....utána oxigén maszkkal tartották életben annyira kifutotta magát :D
  • karajjj
    ott meglátszik, hogy az amcsik még csak tanulatnak focizni, ezt viszont még "alacsonyabb szinten" is profin csináják

am bocsmá, hogy itt trollkodok
  • karajjj
    hát érdekes egy meccs volt, de azért nem mls :D
  • karajjj
    AZTAKURVA :| 96 yardos passz
  • LasDen #3826
    ne gondold ezt....mindig kell az ember...bármilyen posztra odalehet érni...mindig van esély :D
  • karajjj
    néztem valamelyik nap, meg látom, hogy mikolcon is van csapat, de tuti esélyem sincs bejutni oda még tartaléknak se :D
  • LasDen #3824
    és ha érdekel....mafül :D
  • LasDen #3823
    kurva nagy pénzeket szakítanak....
    kár hogy ezt az oldalát nem tapasztalhattam meg :D
  • karajjj
    hát már akkor lesett az állam, mikor mondták, hogy nem is közvetítenek, ha nincs teltház
  • LasDen #3821
    és a bérletekért úgy kell sorba állni :D
  • karajjj
    beszarás amúgy, hogy egy ilyen meccsen is mennyien vannak
  • LasDen #3819
    ha jól emlékszem akkor a Vipers elleni meccsünkön a pestieknél az offensebe volt egy tag bazzeg olyan hasa volt....lógott lefele az egész...nagyon durva volt...:D
  • LasDen #3818
    én se vagyok sportos alkat....115-120 kilómból nem sok izom :D és én is a front vonalban DE-t néha NT-t játszottam....meg itthon azért nincsenek mindenhol 150 kilós állatok...négerek meg méginkább :D de ez elhatározás kérdése...ha nekik akarsz menni, akkor nekik mész....elméletben volt olyan play, amikor 2 embert kellett volna feltartanom és/vagy lezárnom a lyukakat...
    a felszerelés meg azért van, hogy megvédjen....nem kell félni és teljes erőből nekik menni....ennyi :D
  • karajjj
    :DDDDDDDD

én azt néztem amúgy, hogy falban lévő játékosoknál elég gyakori a méretes sörhas, hiába sportolók :D
  • Count Adyn
    Fasza lehet:D Nekem már ott elment a kedvem a játéktól mikor láttam hogy ilyen goal line szituknal futás van, és vagy 3 150kilós néger tolja vissza csávókmat miközbe hátulról az ő 150 kilósaid tolják előre:DD Maradok inkább néző, mert bár vagyok 195 centi meg 95 kiló, nem igazán vagyok tul sportos alkat, összecsomgolnának hamar attól tartok:D marad a tenisz nekem élőbe xD
  • LasDen #3815
    ennél már csak az jobb, ha személyesen éled át...:D próhálják kiszedni a kezeid közül pedig már rég vége a playnek....köcsögök :D
  • Count Adyn
    na igen:D a legjobb mikor interception után fumble és akkor néz az ember hogy most miafasz van ott fekszik egy rakás ember egymáson, közte néhány bíróval:D
  • LasDen #3813
    azt kapta amit érdemelt :D
  • karajjj
    na a sackre akkor jól asszociáltam :D mert volt párszor mikor lenyomták Favre papát, akkor mondogatták :D
  • LasDen #3811
    amúgy amit mondtál, hogy az pl a vikings defense sackeli a Breest a Saints gólvonalán belül...az a saftey...az 2 pont a vikingsnak ebben az esetben...és punttal (saints rúgja) folytatódik a mérkőzés :D
  • karajjj
    na jólvan :D
  • karajjj
    jaaaa basszus most nézem, hogy mezőnygól volt, arra nem is emlékeztem, de most már beugrott -.-
  • LasDen #3808
    te a safetyt mondod most, de a vikings-saints meccsen ilyen nem volt :D
    a vikings első pontjai field goalból lettek.....tehát a saints gólvonalához közel voltak, de a 3. próbálkozásra nem tudták megtenni a 10yd-t így a field goalra mentek, tehát átrúgták a villás kapun...3 pont...
  • karajjj
    pl azt nem vágom, hogy hogy Minnesotának az első pár pontja honnan lett? onnan, hogy lenyomták Breest a saját gólvonalán(vagyhogyhívjákon) belül?
  • LasDen #3806
    nekem a fumblelel volt sok problémám :D nehezen akartam felfogni, hogy mikor van....
  • Count Adyn
    én ugy 3-4 meccs után már vágtam, hamar át lehet látni, aztán meglát az ember mégtöbb szépséget:D
  • LasDen #3804
    olvasgass bowl.hu-t meg wikipediat...meg ugye Richi a meccsek alatt is magyaráz....
    de anno én se volta teljesen tisztába a szábolyakkal...de ahogy játszottunk szép lassan megtanultam ami még kimaradt...:D
    de pl a posztokat a wikipediáról tanultam meg....
  • karajjj
    én még a szabályokat sem értem igazán :D
  • LasDen #3802
    jaja...NCAA....szoktak adni....ezt is meg Arena Focit is....

(én meg játszani akarooook)