13258
-
#3881 Brady da best!! :D -
#3880 hol nézed? én nem találtam rendes streamet, kár hogy nincs egy hely ahol mindég megbízhatóan írnak párat. most a myp2p.eu nem adott ki rendeset. -
#3879 Cardinals :facepalm: -
karajjj #3878 végre vasárnap -
#3877 Jim Brown the best RB ever.
[IMG][/IMG] -
#3876 hazudsz. -
karajjj #3875 jövőhéten patriots-jets lesz vasárnap a tv-ben -
karajjj #3874 most nézem, hogy a Pats meccsen volt visszahordásból TD :DDD -
#3873 hát nagyon máshogy nem lehet megoldani :D -
karajjj #3872 gondoltam hogy valami póznás dolog van :D -
#3871 mindenki ahogy tudja...a legáltalánosabb (fél)megoldás az, hogy a rendes foci kapukat megtoldják 2 rúddal....így nem szabályos méretű kapu lesz, de legalább lesz....nálunk ezek pvc csövek voltak :D
de volt 1-2 kivételes alkalom mikor rendes kapunk volt....mivel a rögbisekkel együttműködünk, így 1-2x megkaptuk az ő kapujukat, ami már normálisabb kinézésű....de ez nem sokszor volt... -
karajjj #3870 lasikám a magyar meccseken a kaput hogy oldják meg? ez most csak így eszembe jutott, gondoltam megkérdezem -
HBK #3869 Legalább a Packers nyert nagyon rájuk fért már a Philadelphia ellen. -
HBK #3868 istenem.. -
karajjj #3867 na ez jó meccs volt, kár hogy csak a feléig néztem :D -
#3866 Nincs egy normális irányító az a baj. Alex egy nagy nulla. -
karajjj #3865 jó minőségű stream a redskins-cowboys meccshez -
karajjj #3864 na csak le kellett írni, Vick magához tért :D -
#3863 pedig 5 év alatt csak drafttal össze lehet hozni egy ütőképes csapatot... -
#3862 Az hagyján de kb. 5 év alatt sehova nem fejlődtek ez a szomorú, na de nem baj azért tovább szurkolok nekik. -
karajjj #3861 komolyan mondom rendesen sajnálom az Eaglest, nincs normális irányítójuk -.- -
#3860 nem hinném, hogy belőlük egyhamar lesz valami.... -
#3859 Kalap szar már megint a 49ers játéka, idén sem lesz play off. Hihetetlen ,hogy még mindig ezek a szerencsétlenek adják el a legtöbb labdát. -
karajjj #3858 nem rossz meccs, csak nagyon darálnak -
karajjj #3857 kurvajó ez zajmikrofon :D hallani mindent -
#3856 2 irányító a pályán...?? :D fasza....Vicket bírtam, de sokat zuhant a szememben.....de milyen fostos ez a philly mez...:D
a GB-ből meg egyedül Rogerst bírom :D -
#3855 Kikapott a Colts :/ Nem egy jó idénykezdet, de hát Minesotában is vereséggel kezdődött az idény nem aggódom egyelőre Colts-Texans 24-34 -
#3854 cards - rams meccshez van egy nagyon jó stream:
http://www.nenggeulis.com/watch.php?livestream=4582
vért izzadva találtam remélem végigmegy :D -
D00M #3853 Utóbbi incomplete passz, és deflect a védőjátékosnak -
karajjj #3852 holnap hajnalban asszem Jets meccset fognak még -
#3851 meg ugye nem is a sport tv-n múlik mit adnak....sajnos... -
karajjj #3850 nekem ez is tökéletesen megteszi :D -
#3849 én azé' emlékszem pats meccsekre, de sok csapat van, és csak egy vasárnapi meccset adnak. és 3-4 megy csak abban a sávban, szal be vannak korlátozva eléggé :) -
#3848 jó...most nem...de máskor se szoktak....nagyon ritkán 1-2 meccs becsúszik...meg esetleg ha MNF játszanak -
#3847 mert a pats most játszik. -
#3846 egyiket se bírom....faszé nem közvetítenek Pats meccset.... -
karajjj #3845 22:30 NFL, Philadelphia-Green Bay, 1. hét (élő) -
#3844 Amerikai tv csatornák a mai NFL meccsekhez -
#3843 Vagy ha a futó játékos kezéből ütik ki a labdát, az meg a force fumble. -
karajjj #3842 na ezt nem tudtam