13262
feenMUx.jpg
  • Count Adyn
    én ugy 3-4 meccs után már vágtam, hamar át lehet látni, aztán meglát az ember mégtöbb szépséget:D
  • LasDen #3804
    olvasgass bowl.hu-t meg wikipediat...meg ugye Richi a meccsek alatt is magyaráz....
    de anno én se volta teljesen tisztába a szábolyakkal...de ahogy játszottunk szép lassan megtanultam ami még kimaradt...:D
    de pl a posztokat a wikipediáról tanultam meg....
  • karajjj
    én még a szabályokat sem értem igazán :D
  • LasDen #3802
    jaja...NCAA....szoktak adni....ezt is meg Arena Focit is....

(én meg játszani akarooook)
  • karajjj
    az eurosport2-n ez valami egyetemi liga?
  • LasDen #3800
    ma nincsenek meccsek....max egy W-Virginia - Marshall NCAA vagy Calgary - Edmonton CFL-t nézhetsz :D
  • karajjj
    vasárnap lesz csak, meg hétfőn
  • Fabio Capello
    Ha ma este lesz buli, streamet valaki tud esetleg dobni? :]
  • Casillas
    középiskolai fociról, de ez a sportág
  • karajjj
    a friday niht lights, vagy mi a címe az a sorozat ugye erről szól?
  • LasDen #3795
    a tegnapi meccs volt az első egy jó ideje....és basszus....hiányzik a játék...
  • karajjj
    jajj még hárman mentek érte, hogy még ezt az idényt vállalja már :D
  • LasDen #3793
    Favre papa megin kiszopott ahogy kell...:D abba kéne már hagynia....:D
  • karajjj
    nincs több suli, most már leszarom, ha reggel hatkor fekszek le, szóvel tudom nézni ezerrel :D
  • LasDen #3791
    üdv a csapatban :D
  • karajjj
    tárgytalan, megtaláltam a választ
  • karajjj
    na életemben először végignéztem egy nfl meccset, HÁT EZ VALAMI KURVAJÓ :D
    ma éjszaka lesz? vagy csak szombat-vasárnap?
  • LasDen #3788
    ez gyors volt :D
  • LasDen #3787
    győzzön a széjnc....favre meg bekaphatja :D
  • sirdond
  • miilann04
    hát, a stadion tele
  • sirdond
    apa kezdődik :D
    senki sem nézi élőben?
  • robotnyk
    hát, idén kelleni fog futójáték, de igazából az elkapók jók és nem erős a csoport, szal wildcard nem biztos, hogy elérhetetlen
  • GAthersw
    Ne legyen igazam, de a Cardinals szurkolók majd nézzenek ki egy csapatot az alapszakaszban, akinek szoríthatnak a playoffban, mert ezzel a Derek Andersonnal csoda lesz ha bekínlódnak még Wildcardra is...
  • atomi78
    Hello mindenki!
    Nagy NFL rajongó vagyok, de forumozni nem szoktam, ami most mégis rávett az az, hogy van két jegyem a londoni San Francisco 49ers vs Denver Broncos meccsre a Wembley Stadionba 2010 október 31- re. Sajnos én egy külföldi munka miatt nem tudok elmenni ezért szeretném valakinek eladni a jegyeket. Nem üzérkedem ezért bekerüklési áron szeretném értékesíteni a jegyeket. Érd.:+36702870342
  • sanyiute
    ja és nem tudom meglepetés-e de Favre marad még 1évig Vigingsnél xD
  • Rincewind
    Nehany nappal ezelotti tura kepei, akit erdekel: Cowboys stadium Photos

Nem volt rossz, de azert nem volt akkora elmeny, mint anno a Texas Stadium meccs alkalmaval.
  • ProGabe #3778
    hoppáré :)
  • sanyiute
    akkor valakivel keverem
  • Fenrir
    Nincs 85-ös.
  • sanyiute
    Srácok Chicago Bears ben ki a 85 számú játékos??
  • homonnai89
    Riddel VSR4 professzionális sisak 2 ponton fújható betéttel. Polykarbonát külső hély L es méret, fehér színű. 30000
    Benson Condor I .Egy csattos vállvédő, elsősorban QB, WR posztokra 12000
    Adidas PayDirt 2D Adidas stoplis cipő cserélhető stoplikkal, extra bokarögzítő pánttal, erősített felsőrésszel, 43 1/3 os. 20000
    Cutters Receiver kesztyű Receiver, Cornerback, Safety, LB posztokra. Tapadós tenyérbevonattal xl es méret. 6000
    Adams edzés és mérkőzés nadrág L es övvel 3000
    McDavid Thudd HexPad sort Professzionális használatra tervezett kompressziós sort • Hexpad védőréteg a csípő, farkcsont és a comb területén • hDc párologtatási és hőmenedzsment rendszer L es méret 10000
    A felszerelés egyben olcsobb, de darabonként is eladó! Érd: 06203960820
  • miilann04
    http://www.budapestcowboys.com/
    http://www.wolves.hu/
    http://www.ujpestbulldogs.hu/
    http://www.budapesttitans.hu/
    http://www.rebels.hu/
  • LasDen #3772
    peseten olcsót...nem hinném hogy van....de Rebels, Bulldogs, Titans, Cowboysnál próbálkozz...:D
  • Kiralykalap
    Remélem tudtok segíteni: szeretnék amerikai focizni, de még nagyon kezdő vagyok benne(még a szabályok sem százasok),tudtok valahol Budapesten egy helyet ahol elkezdhetném és nem is olyan drága?
  • alexandra232
    Varom mar az uj szezont. Nagyon jo lesz. En is rafuggtem parom miatt. Go Ravens. !!
  • sanyiute
    srácról láttam videót:) sok sikert neki:)
  • Cike
    Meskó Zoltánt választotta a New England Patriots a 2010-es NFL-draft ötödik körében. A temesvári születésű puntert posztján az idei játékosbörzén választható játékosok közül a legjobbnak tartják, s ha a csapat nem cseréli el még a szezon előtt, a michigani egyetemről érkező amerikai futballista Tom Bradyékkel készülhet a szezon rajtjára.
  • Baelint
    Clausen ---> Carolina :)
  • Baelint
    És mégsem... :)