13258
-
#3921 Tenyleg akkor nekem biztos kaprazik a szemem.
Dallas Clark statja az elkapasok atlagaban sose volt ilyen gyenge eddig mindig 10Y felett teljesitett, iden 9.8 ami majdnem 2 Yard loss az elozo evhez kepest.
Lassuk az elkapokat ott majdnem 4 yard/catch a kulonbseg minuszban, a masodlagos elkapoknal, hiszen most a legjobb Austin Collie 12.4 yarddal, mig tavaly Pierre Garcon 16.3-al buszkelkedhetett csak hat leserult ugyebar a Giants merkozesen.
Reggire kell jatszania mostansag Peytonnak de van amikor 3an orzik, ugy meg eleg nehez, de meg igy is jol tolja, viszont egy ember keves.
Ez van ha egysikuva valik a jatek, jobban kiismerheto konnyebb vedekezni ellene.
Az mas kerdes, hogy a vedekezes ugyanolyan szar mint volt elozo idenyben.
A tavalyi SBre pedig visszaterve Robotnyk, pont egy Harrison hianyzott a jobb oldali elkapo poziciojaban, mert a Saints rem gyenge volt az elso felidoben, csak annak koszonhette az SB-t, hogy a tamadasai erotlenek voltak ebben az idoszakban a Coltsnak, visszaadogattak pontok nelkul allandoan a labdat.
Reggie Waynet es Dallas Clarkot kellett csak levedekezniuk es ez eppen eleg volt, hogy szinte semmilyen tamadast ne tudjon befejezni a Colts. -
#3920 A reply arra vonatkozott, hogy az offense-nek az ég világom semmi baja nincsen, futni nem tudnak, ahogy eddig se tudtak...a defense nem hozza azt amit eddig -
#3919 2-2, ez számít, nem az offense statok -
#3918 Nem hiszem hogy szenvedésnek lehetne mondani az alábbi statisztikát:
Rec Yards Avg Long TD
Reggie Wayne 33 456 13.8 42 2
Austin Collie 32 398 12.4 73 5
Dallas Clark 28 275 9.8 50 3
Joseph Addai 13 79 6.1 13 0
Blair White 5 47 9.4 14 1
Én inkább a Colts defenseben keresném a hibát, sosem voltak acélosak, de idén eddig harmatgyengék -
#3917 idén szenved a Colts, de azért tavaly nem szenvedtek sokat Harrison nélkül :) -
#3916 Ne felj a Vikings innentol nagyon meg fog erosodni.
Azert nem ment nekik mert nem igazan volt elkapo es csak egy futojuk van es nem eleg egy darab arra a posztra, meg ha jelen esetben Adrian Petersonnak is hivjak.
Egy siku volt a jatek azert nem ment nekik, de innetol kezdve, nem csak jatekban hanem mentalisan is sokkal erosebbek lesznek.
Es pont emiatt lesz gyengebb sokkal az NE is, mert egysikuva fog valni a jatekuk, most mar nem kell +1 embert eltolni a vedekezesben a tobbi elkapora tobb jatekos marad.
Mar pedig mint tudjuk ezek a merkozesek legtobbszor a mentalis alapottol fuggenek, ha ket hasonlo kepessegu csapat kuzd meg egymassal.
A colts pedig pont rossz pelda, mert kozel sem megy nekik ugy, mint szokott koszonhetoen, hogy gyengebbek lettek elkapo poszton.
Ugyanigy szenvedtek, amikor kiesett serules miatt anno Harrison es Waynere eleg volt a plusz embert atallitani.
Dallas Clark akarmilyen jo jatekos is, mar ezt o sem tudta korrigalni.
Vikings meg jo par skalpot fog begyujteni innentol kezdve, ezt elkezdheted elore boritekolni. :D -
#3915 úgy érzem, hogy azoknak már mindegy. tavaly volt meg a lehetőség, idén annyi INTet fog Favre dobni, mint TDt tavaly. és most nincs is olyan egyszerű év eleji sorsolásuk mint 2009ben. MNFben a Jetshez mennek, Reevis, Cromartie + Favre, és sokat javult Jets offense, nem tűnik a Vikings szempontjából olyan jó kombónak :D -
lord nihilus #3914 jaja, én is erre gondoltam :), az offense olyan szinten van mint kb.2005ben volt, akkor a legjobb elkapónak a TE, Watson számított, de végülis akkor se vallottak szégyent...
am a Vikings oldaláról érdekes lehet a dolog, két nagyon komoly veterán az offense-ben, ha most nem tudnak élni a lehetőségeikkel, akkor az edző fejét veszik xD -
#3913 Welkernek azért könnyebb dolga volt, amíg Mosst ketten kelett hogy védjék... :) -
lord nihilus #3912 de már látszik, más kérdés hogy Moss nélkül hogy működik majd a dolog (Welker ugye marad, Hernandeznek nagyon jó elkapásai vannak, Tate is szépen fejlődik, Edelman idén mondjuk még nem sokat mutatott, de ő is elég tehetséges) -
#3911 Harrison mellett ott volt Wayne, Clark, és találtak olyan embereket, mint Garcon, Collie... bár az NE is találhat ilyeneket, egyelőre nem látszik kik lesznek azok. -
lord nihilus #3910 végülis ennyi - pl. Manning se halt bele Harrison visszavonulásába, és van még erre példa - ráadásul látszik, hogy fiatalítanak rendesen, offense-defenseben egyaránt, de még így is meg fogja nehezíteni egyesek dolgát :) -
#3909 azért ezt így kijelenteni....kár érte, de azért nem a mindenható volt..... -
#3908 Ezzel innentol vege is az NE szezonjanak :D -
#3907 meg is történt. -
#3906 Vikings expected to reacquire Moss in deal with Patriots
érdekes trade lenne. -
#3905 enyhe kifejezés, ahogy néztem az összefoglalót. -
#3904 ez nem negatívum...:D -
#3903 Gyenge ez az offensive line, Urlacher-ék nem tudják megnyerni a meccset egyedül :\ -
#3902 égtek 17-3ra -
#3901 Mit játszott a Bears a Giants ellen? -
#3900 egy 25+ pontos gázolás, fú de izgi -
#3899 Tökéletes meccs azoknak akik az ismerőseiket be akarják vonni az NFL rajongók táborába. Minden benne van. Egyetlen negatívum, hogy ezután még több pats drukker lesz
hmm...sima fumble volt benne? nem emlékszem -
lord nihilus #3898 "de emlékezzünk meg a rekordokról is: a New England Patriots lett az első csapat, amely ötféleképpen szerzett touchdownt egy mérkőzésen (futott, passzolt, interception után visszahordott, kirúgás után visszahordott valamint blokkolt mezőnygól után visszahordott TD-je is volt az együttesnek)" :D :D
#3896: ki hitte volna -
#3897 -
#3896 a KC maradt az egyetlen veretlen csapat -
#3895 köszi! -
karajjj #3894 ez nálam megy -
#3893 ti sem találtok rendes streamet? panthers meccs érdekelne még nem kezd a cards. -
#3892 A legjobb. :D -
karajjj #3891 pedig jóvót -
#3890 faszom Mossba, faszom Sanchezbe, faszom LT-be...faszom az egészbe :D -
karajjj #3889 aztapicsa milyen elkapás volt ez -
#3888 Nem hiszem el már megint. :) -
#3887 Chargers meccsen ide oda dobálgatják az interceptionokat :) -
#3886 fasza ez a jets-pats meccs:) -
#3885 Amcsi VPN-el néztem, de felidegesítettem magam rajta és bezártam... -
#3884 reménykedtem hogy nem, de éreztem, hogy így döntenek :D -
karajjj #3883 hááááááááááááááááááát, talán :D -
#3882 szerintem lent volt...