Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, a CBS-t meg a Fox newst a többit (még) nem adja a TVU. Amúgy sopcastel tényleg lehet nézni az ESPN-t de most offline a server <#sir>

Csak az amcsi csatornák. Azokat meg TVUval tudod nézni...

http://smash2005.extra.hu/info.htm

Vanek
pre-t fog közvetiteni vmi?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

sopcast-tal lehet espn-t is nézni
lol, beindult az amerikai propaganda gépezet, dögöljek meg ezen a Vick ellenes kampányon valaki sokat fog keresni.<#buck>

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, Vicknek mennie kell. Ebbõl a szezonból túl jól már sehogysem tudnak kijönni, Vick nem egy hûdejó irányító, akiket a helyébe szeretnének azok kezdõk ugyan, de még lehetnek nagy nevek.

Off: nem tud valaki valamilyen jó progit amivel lehet nézni az ESPN-t neten?

[Jakuza]
Hat en a helyukben elengednem, megpedig orommel.
Jelenleg a Falcons visszahuzoja maga Vick. Tullihegtek a kepessegeit, kozel sem olyan jo jatekos, raadasul meg valami.
Miatta lett a Falcons jateka kiismerheto. A jo eredmenyekhez a csapatnak egy olyan iranyitora van szuksege, amelyik kozel fele-fele aranyban tudja keverni a passz illetve futojatekot.
Mint tudjuk Vick passzjateka egy atlagosnal kicsit magasabb iranyitojatekos szintjet se eri el, ez pedig nagy hatrany barmilyen eros csapat szamara.
Lasd. Colts. Egy extra klasszis iranyitoval is docoghet a gepezet, ha egy sikuva valik a jatek. Pont ezert is koszonhette a Colts a SB megnyereset, mert kiegyenlitettebe valt a tamadojatekuk mar nem 80%-ban csak a paszt eroltette Manning. (Jo persze nem ilyen egyszeru a dolog, rengeteg mas tenyezo is belejatszott, de ez is a lenyeges dolgok koze szamitott)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

egy kis pojén 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Casillas
köszi szépen
hát érdekes helyzet, kíváncsi vagyok mi lesz <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bucser
Vicknek jelenleg van egy bírósági pere mert az egyik nevén levõ birtokon 6 éve folyamatosan kutyákat képeznek ki viadalokra és sajnos az állatok nagy része bele is hal. 350K dolláros büntetést és 6 év letöltendõt is kaphat.

Éppen ezért a Falconsnál gondolkodnak azon, hogy mi legyen. Engedjék el Vicket amivel kb 6 millió felszabadulna a Salary capben (ugyanis ekkor felbontják a szerzõdést) vagy tartsák meg Vicket és kockáztassák a bírósági tárgyalás kimenetelét (ez esetben egész évre fel kell függeszteni, de a fizetését megkapja és s szerzõdés is érvényben marad így a capben nem szabadul fel hely). Tulajdonképpen számbûvészet, hogy anyagilag mi érné meg jobban az Atlantának.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Casillas
valaki összefoglalná plz röviden magyarul?

Végülis igazad van, csak furcsán ért véget a szezonja Miamiban. 😄 nemcsak hogy bevan rakva de már piros mezben le is van fotózva 😊

Bucser
Azért furcsa. Nem értem én a Miami dolphins-t sem... Harrington mentette meg a csapatot a bõdületes beégéstõl (Culpepper kritikán alúl teljesített amíg játszott) Most pedig van egy Rookie meg egy 1 éves tapasztalattal rendelkezõ irányítójuk és magukhoz vették Trent Green-t Valamint leszerzõdtették Cleo Lemon-t aki 4 éves pályafutása alatt nem sok figyelemre méltót alkotott az NFL-ben.

Kérdem én: Hogy akarnak így csapatot építeni miközben a defensive line-juk meg öregszik kifele? mert offensük nincs évek óta...

Harrington jó játékos lehetne ha odafigyelnének rá. Sokat kockáztat de ez nem baj. Majd belejön.

Mindenesetre sajnálom, hogy elment.

Hoppsz most néztem utána: Harington be van írva mint az Atlanta Irányítója az nfl.com-on playerekre keresve.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát vágni kell Vicket kifele ha eredményt akarnak Atlantában, tele van tehetséges játékosokkal, az egyik legjobb futás ellen védekezõ 4-3as defense, masszív csapat. Viszont lehet h most fejüket verik a falba Atlantába h Schaubot pont most engedték, Harrington meg hol jó hol nem...sazl érdekesss 😄

am picit nem sok cap büntit okozna a szerzõdés bontás?

Olvastátok mi történt Vickel? Edzõm szerint egy "dumbass", egyet kell értenem vele... a cikk

Bucser
Én örülnék ha fel tudnák ugrani a gyûrûig😄

nono84
😮 Nem semmi.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

szemléltetés:

Oakland az elõzetes várakozásoknak megfelelõen draftolta JaMarcus Russellt<#nezze>

robotnyk
követem.
a draftot nézi valaki?

Casillas
egy embert innen is elvitt a mentõ, de már nem voltam ott, nemtom mi lett vele, azt se hogy melyik csapatból :S

quack
nfl.com?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, hogy hol tudok mindig az aktuális, friss híreket olvasni az Amerikai NFL-rõl??

Aham. Csak azért kérdeztem mert a Pécs elleni játékukon asszem 6 embert küldtek a kispadra + az irányító kezét eltörték <#eplus2> Tavaly adta a Sport 2 a döntõt, nemtom idén lesz-e ezenkívül közvetítés, mindenesetre remélem.

Ha jól tudom az NFL Europe áprilisban kezdõdik, úgyhogy egy másodosztályú NFL-t is láthatunk ha közvetítik valahol...😊

Casillas
sajnos nem tudtam végignézni a meccset, de amíg láttam, nem tûntek túl brutálisnak, bár lehet hogy csak az egri offenzzel nem bírtak 😊

tehát ez alatt azt értem, hogy például a pestieké volt az elsõ visszahordás (touchback lett egy kötény után <#wilting>), de 2. play fumble, aztán a heroes 3 playbõl megcsinálta a td-t, komolyabb ellenállás nélkül....

Állítólag a Giantsnek elég agresszív a védõsora <#nemtudom> errõl tudnál valami bõvebbet mondani? <#smile>

Casillas
én az Eger Heroes - Budapest Giantsen voltam, jó volt, Eger nyert 27-16-ra , de 27-0 is volt 😊

DanielT
Kösz!
hello! Megvannak a versenykiírások! DIV I és a DIV II. Valamint a hétvégén a Wolves elverte a Monarchsot + volt még 2 jó meccs.

Van valaki szegedi?
Csinálunk csapatot mindenki jelentkezését szivesen várjuk!
Szeged Bats

Megpróbálok keríteni majd egyet, de egy tuti május 12.-én Vipers vs Predators meccs lesz (Budapesten of kóz). Szoros mérkõzés lesz az tuti.

DanielT
Szerintem jöhetnének a nagyok holtidõszakában a magyar vonatkozású dolgok, a Bp-i meccsekre pl ki fogok menni ahogy tavaly is.

Jöhetne egy eseménylista is mikor mi lesz.
Hello!

Hamarosan kezdõdik a Hungarian Bowl, már voltak scrimmage játékok, a hétvégén pedig edzõ meccsek zajlottak. Vélemények esetleg? Vagy itt csak a "nagyokkal" foglalkozunk? <#smile>

hát ilyet tanítani se nagyon lehet(ráadásul egy Broncos védelem ellen), mint Ronaldinhonál 😊

ezer éves, egyébként természetesen Dante Hall 😄D

Aztaaaaa😊 Ez naon lol, tanítani való😊))))))))

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

szép megmozdulás

Na ez is igaz, de attól sztem elég ütõképes lesz a gárda.
( HÍÍÍÍÍÍÍÍ )
Remélhetõleg a Giants is.😊)

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Igencsak, de az erõ futó szerepkörbe így is igazolni/draftolni kell majd valakit, mert igen csonka lesz így a csapat.

Egy másik remek HB is búcsút mondd😞(((
De van neki egy remek utánpótlása is.

Ha jól értesültem a Patriots honlapjáról, akkor Corey Dillon megkérte a vezetõséget h bontsák a szerzõdését, és ez meg is történt. Még nincs semmi konkrétum, de valószínûleg Tiki Barbert fogja követni(visszavonul).

😞((((

HAJRÁ CINCINATTI BENGALS! GO TIGERS!
[Jakuza]
Hoppa.

"Marty Schottenheimer's firing by the Chargers is just the latest hardship in a coaching career that has seen plenty of misery"

Azert megereztuk, azok a hibas dontesek nem multak el nyomtalanul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lol... kaptam bünti pontot, mert nem használtam keresõt.... franc se hitte volna, hogy pont Amerikai foci néven nyitottátok a topikot<#hehe>,inkább szerintem NFL-ként kellett volna nyitni.

Na, de, ha már van ilyen topik, akkor jó<#eljen>.

Nagy volt szerintem a Pro Bowl, jó izgalmas, fordulatos, igazi Pro Bowlhoz méltó mérkõzés volt<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[Jakuza]
Azert en szetrohogtam magam Bulger megmozdulasanal.

looool 😄