13258
-
#4081 nekem meg hétfőn kell először menni pont....de legalább nem kora reggel hanem csak 10-re...:D -
geo91 #4080 hajrá :D -
karajjj #4079 hétfőre valahogy ki kéne bulizni egy szabit, hogy meg tudjam nézni :D -
#4078 simán... -
geo91 #4077 lassan itt a sb, ideje megint berakni a topikot a fav-ba bő egy hétre :D -
#4076 mekkora tahó :D -
#4075 -
#4074 igazuk van. ahogy távozott denverből, az is mutatta, hogy nem több, mint egy erős karú hisztis picsánál. nem QB karakter. -
#4073 Sportolok reagalasai Cutler terd serulesere: katt. Az biztos, hogy jopar szemoldok megemelkedett a meccs soran, amikor Cutler alldogalt a palya szelen mikozben elvileg annyira fajt a terde, hogy nem tudott jatszani. -
#4072 köszöntem szépen....:D -
sirdond #4071 http://data.hu/get/3370910/32012010nflroster.zip
dokumentumok/madden nfl08/rosters
utána játékban: settings/file és onnan betöltöd -
#4070 van? O_O nem tuttam...linket akkó :D -
sirdond #4069 08-hoz is van idei roster -
lord nihilus #4068 azt már én is rongyosra játszottam.... :D -
#4067 tudom...meg is van...de az má régi...én újat akarok idei rosterral...:D
08-cat szanaszét jáccottam má....:D -
sirdond #4066 van, madden 08 -
#4065 kicsit off....kár hogy nincs madden pc-re...ilyenkor nyomnám rendesen :D -
#4064 olyanról álmodtam én is mint Raji....intercaption és TD aztán...de már egy int-tel is megelégedtem volna...:( -
#4063 SuperBowl Baby! :D
-
#4062 gondoltam, hogy a sajtosok mennek tovább.....másikon meg az acélváros elfenekeli a new yorki senkiket.... -
#4061 egy percig nem sajnálom a bearst, de akkora arca volt a packersnek 21-7 után, hogy megérdemelték, hogy egy kicsit még a gatyába kellett szarni a végén. -
sirdond #4060 bearsnek nem sok esélye volt offense nélkül -
#4059 én ugyan nem...:D Pats-es vagyok :D -
#4058 Istenem hol van az én drága Giantsom???? -
#4057 miért érzem hogy te is nyavalyás green Bayes vagy???? -
#4056 Van ez igy. :) -
#4055 akkor nincs.... -
#4054 nincs ilyen, bosszantó az egész idény... -
#4053 van ilyen.... -
#4052 elegem van a greenbayből... :( -
#4051 NFL Playoff streamek mára
-
karajjj #4050 ez kurvajó :DDDDDD -
#4049 Ezt láttátok-e már? :D
Favre -
#4048 -
#4047 A het vegen pedig a Vasas jon. :D -
lord nihilus #4046 Ha azt vesszük h jövőre 2db 1. körös, 2db 2. körös pick van, meg pár meghatározó játékos visszatérhet. Hát tapasztalat az nincs sok még a fiataloknak. Green Bay is így festett pár éve, olybá tűnik most érett meg a csapat egy sikeres szezonra....
De most már legalább egy meccsem jöjjön be :D Mattews remélem megsemmisíti Cutlert XD -
#4045 egy biztos ez a fiatal Pats meghatározó csapat lesz ha egy kis tapasztalat is párosul még a tehetséggel. én azt mondom elégedettek lehetünk a szezonnal ahhoz képest h kb 3.fordulóba minden szakértő temette a csapatot és 14-2vel legjobb alapszakasz mutatónk lett. egy két jó draftal nagyon jó csapat lehet a Pats -
lord nihilus #4044 trollkodj máshol lécci... -
#4043 ha már pats kiesett én is az acélosoknak szorítok, akik a new yorki nehéz fiúkat hazaküldik....és szerintem a macik jól szétszedik a sajtosokat.... -
#4042 De gyenge napot fogott ki a Patriots!(szerencsére) Pedig a Jets sem volt egy acélos szerintem,és még így is sikerült nyerniük. Green Bay meggyőző volt,de minden meccs más,és persze a Chicago is. Nem lesz egy lefutott meccs,és mindenki kifoghat egy rossz napot.
Steelerst adöntőbe várom,és ha ők oda bejutnak nyerni is fognak,mentálisan is erősek. Bennük van az a plusz ami szükséges ahhoz ,hogy ott kihozzák a maximumot. Bár a Sajtfejűeket is kedvelem,de azért Big Benéknek szorítok!:)
De még el kell odaáig jutni,van 1-1 meccs mindkét oldalon.