13258
-
sirdond #4361 én bízok benne,hogy a 3 kulcsjátékos összehoz még annyi pontot,hogy nyerjek vele :D -
#4360 nah én megnyertem első meccsem...fuck yea, aszittem elmegy a futóimon, de Sanchez betolta a szekeret és akkor még van egy Janikowskim is, aki rakhat még pár pontot rá :D
kettő még nem lefutott...sirdond-blockbuster még megfordítható, de detroit-jarokeret is messze a végétől..:D -
karajjj #4359 fubazmeg :D
-
#4358 ez a Gaffney gyerek is mindig egy biztoskezű srác volt...nem kiemelkedő de lehet számítani rá..:D -
#4357 lehet hogy télleg bekellett volna húznom Grossmant...:DD -
sirdond #4356 másik ligában nálam is texans a def
de azért a boltimór def se rossz :) -
#4355 texans def remeklése jól jön fantasyba..:D -
#4354 hát ja, Charlesszal nem fogok sokra menni úgy látszik. -
sirdond #4353 na,pont amikor írtam hasselback adott egy 80yardos td passzt brittnek :D -
sirdond #4352 nem is kifejezetten a coltsra gondoltam,talán emlékszik valaki, drafton még mondtam is,hogy idén sokat várok a texanstól,persze a mai eredményben nagy rész játszik peyton manning kiesése is
inkább a chiefs és a steelers,ami számomra nagyon meglepő,meg persze a titans és cj szar játéka -
#4351 a Colts annyira nem meglepő, de azt érdemes megnézni milyen halálszar a Steelers -
sirdond #4350 nemrég értem haza, de ahogy nézem lesznek meglepetések az első fordulóban -
#4349 jól van, higgadj le, elutasítod és kész. -
sirdond #4348 én nem cserélném -
#4347 Sport2-n lesz a Giants meccs -
#4346 Jarokeret wants to trade for the following players from your team
Adrian Peterson RB - MIN
In exchange for the following players
Jacoby Ford WR - OAK
Szerintetek megéri? :-(
-
#4345 már a hétközi meccset is közvetítettek, de amúgy 10kor... -
#4344 Sport1 mikor kezdi közvetíteni majd? ősszel kb? -
#4343 Indianapolisban hosszú lesz a szezon Peyton nélkül. -
karajjj #4342 ojjjé :D -
#4341 19.00 Baltimore Ravens-Pittsburgh Steelers
tv: ESPN America
streamek: -
krisz0621 #4340 Sziasztok! Megalakult a Dallas Cowboys Hungary Facebookon! várjuk a rajongókat! Érdemes benézni -
lord nihilus #4339 hurrá -
#4338 match day, yay -
#4337 úgy olvastam jó volt a meccs....persze hogy ilyenkor voltam gallyon és nem láttam....na nembaj.... -
#4336 Még jó hogy én voltam az a faszkalap aki ledraftolta.... -
sirdond #4335 hú srácok,marha jó meccs volt. nézzétek meg mindenképpen -
#4334 jaj ne viccelj már :D -
#4333 Manninget meg kellett műteni megint (nyak), így legalább a szezon felét kihagyja, de engem az sem lepne meg ha az egészet kihagyná. -
#4332 nagyon köszi -
sirdond #4331 persze,küldtem egy pü-t -
#4330 nem kaptam semmit, se üzenetet, se értesítést :\
akkor esetleg priviben elküldenéd itt, hogy mit válaszoltál légyszi? :) -
#4329 kitettem ide pár linket -
sirdond #4328 de igen,válaszoltam rá,kedden. még írtam is, ezek szerint nem kaptál semmi visszaigazolást? -
#4327 egy kérdés: a trade-ajánlatomat észre se vetted, vagy nem kaptam értesítést az elutasításról, vagy nem is reagáltál rá és lejárt az ideje? -
#4326 széjnc gyűzni fog.... -
#4325 ma éjjel. -
#4324 Melyik nap lesz az első meccs? -
sirdond #4323 veetle-n szoktak lenni hd streamek -
#4322 próbáld .bz -vel