Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://leech.tenyardtorrents.com/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy a mai Miami merkozes lesz erdekes meg.
Most hogy leesett a vallukrol a teher, biztos felszivjak magukat a Patriots ellen is, foleg hogy a Miami az eddigi egyetlen perfect season tulajdonosa.
hogy majdnem 48órája nemvolt 1 db hsz-sem
minthogy mi 10percenként írunk hszeket...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
most lesznek a Bowl-ok, ha eddig nem nézte valaki, akkor most még mindig érdemes ezt a részét megnézni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sajnos olyan sok a jó játékos, aki jól is teljesít, az NFL-ben, hogy 4 csapatra való Pro Bowl csapatot is simán össze lehetne hozni...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
remélem az jó lesz
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Látom, van 15 új üzenet, mondom végre, egy kis élet...
Erre: ez milyen, ez jó-e, ez mennyi, ez nem tetszik, ez sem, satöbbi.
Mehet az ilyesmi privátban...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
na ebböl nem kérek!!!!!!!!!!!!!!!
Quaterback Tom Brady New England Peyton Manning Indianapolis, Ben Roethlisberger Pittsburgh
Running back LaDainian Tomlinson San Diego Joseph Addai Indianapolis, Willie Parker Pittsburgh
Fullback Lorenzo Neal San Diego
Wide receiver Randy Moss New England, Reggie Wayne Indianapolis Braylon Edwards Cleveland, T. J. Houshmandzadeh Cincinatti
Tight end Antonio Gates San Diego Tony Gonzalez Kansas City
Tackle Matt Light New England, Jason Peters Buffalo Jonathan Odgen Baltimore
Guard Alan Faneca Pittburgh, Logan Mankins New England Kris Dielman San Diego
Védõk AFC
Defensive end Jared Allen Kansas City, Kyle Vanden Bosch Tennessee Jason Taylor Miami
Defensive tackle Albert Haynesworth Tennessee, Vince Wilfork New England Jamal Williams San Diego
Outside linebacker James Harrison Pittsburgh, Mike Vrabel New England Shawne Merriman San Diego
Inside linebacker DeMeco Ryans Houston Ray Lewis Baltimore
Cornerback Champ Bailey Denver, Asante Samuel New England Antonio Cromartie San Diego
Free safety Ed Reed Baltimore
Strong safety Bob Sanders Indianapolis Troy Polamalu Pittsburgh
Special Team AFC
Punter Shane Lechler Oakland
Placekicker Rob Bironas Tennessee
Kick returner Josh Cribbs Cleveland
Special teamer Kassim Osgood San Diego
Quaterback Brett Favre, Green Bay Matt Hasselbeck Seattle, Tony Romo Dallas
Running back Adrian Peterson Minnesota Marion Barber Dallas, Brian Westbrook Philadelphia
Fullback Tony Richardson Minnesota
Wide receiver Larry Fitzgerald Arizona, Terrel Owens Dallas Donald Driver Green Bay, Torry Holt St. Louis
Tight end Jason Witten Dallas Chris Cooley Washington
Tackle Flozell Adams Dallas, Walter Jones Seattle Chris Samuels Washington
Guard Leonard Davis Dallas, Steve Hutchinson Minnesota Shawn Andrews Philadelphia
Defensive end Aaron Kampman Green Bay, Patrick Kerney Seattle Osi Umenyiora N. Y. Giants
Defensive tackle Kevin Williams Minnesota, Pat Williams Minnesora Tommie Harris Chicago
Outside linebacker Julian Peterson Seattle, DeMarcus Ware Dallas Lance Briggs Chicago
Inside linebacker Lofa Tatupu Seattle Patrick Willis San Francisco
Cornerback Al Harris Green Bay, Marcus Trufant Seattle Terence Newman Dallas
Free safety Sean Taylor Washington Ken Hamlin Dallas
Strong safety Darren Sharper Minnesota
Punter Andy Lee San Francisco
Placekicker Nicholas Folk Dallas
Kick returner Devin Hester Chicago
Special teamer Brendon Ayanbadejo Chicago
Szerintem a többiek baromi türelmesek 😄
mi a tökömet lehet ezen ennyit tárgyalni? ha van pénzed, vegyél game ballt, ha nincs, vegyél wilsont, ha nincs vegyél olcsóbbat, ha dísznek kell, vegyél logós mini labdát, ennyi.
csak nem kell 50 hozzászólást beírni errõl, ennyi
És ne végyél Te semmit amihez <#lama>#lama>vagy és azt se tudod ide ilõ-e a hozzászólás vagy nem mert, nem tudod!!!
melyik topicba írjam akkor?
kit érdekel, vedd meg amelyiket akarod, és kész
semmi NFL-es hozzászólás
(pro bowl-on kik lesznek ott és kiknek kellene ott lenni pl.) hol van Crosby, vagy Brees; Briggs vagy Harris miért van ott stb. stb. vagy pl. a 11 dallasi nem sok egy kicsit? (még new englandiból sincs annyi)
Winslow, Fred Taylor, Scifres sehol...
de gondolom ez senkit nem érdekel, csak az, hogy milyen bõrbõl van a labda...
csak karácsonyra kapok pénzt labdára😊
te tudsz 5letet?