Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek be és akkor szembesültem, hogy 2 szektorra van osztva a nézõtér (eddig soha nem volt ilyen) és a normális szektorba ahol a fõ nézõtér van, nem mehettem be a kapott jeggyel. Amíg le nem ment a nap, végig a pofámba sütött, orbitálisan szar volt... pedig 45 perccel hamarabb mentem, hogy a rendes szektorban is a legjobb hely jusson...
Tanulságként meséltem el 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Haverom elkapó a Cowboysnál, de a juniorok közt van... én meg majd kiköptem a tüdõ medzésen, úgy, h visszavonulót fújtam és rágyúrok otthon, aztán megyek a Cowboyshoz. Szal hajrá Cowboys 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Csak kár, h nem packers, bár nem vok nagy fanja a klubnak, szal kíváncsi vok, h hova megy akkor
NFL: Favre, a Green Bay Packers irányítója mégsem vonul vissza
Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplõ Green Bay Packers legendás irányítója. A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz.
Hat kiraly lenne latni jatszani meg legalabb egy evet a nagy oreget.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
WR a karakterem, Ramirez Hernandez 😄 és Sanint Louis-nál volt.... hihetetlen szar csapat mer a futó játékot nyomatták :@, ennek következtében uccsó negyedben fél perccel a lefújás elõtt vezetett hat ponttal... nemtom... és a QB megvárta míg le megy az óra nullára, majd uccsó pillanatban eldobta, én meg elkaptam és futottam 76 yardot 😄D... és nyertünk, mer még ugye volt field goal is 😄. De má elõtte is futottam nagyokat a meccsem a WR-el.
Aztán elcseréltem magam és a Patriotsnál vok 😄.
Annyi kérhetnék, hogy aki a Goallineblitz-en (webes NFL játékon) regisztrált az én linkemen keresztül az lépjen velem kapcsolatba itt privin.
Köszi elõre is.
A halál csupán a kezdet...
Randal, nem, csak az NFL Superstar hall of fame modban nem nagyon tudok mit csinálni cébéként.
Legend Killer: Ha mindent te akarsz irányítani, szóval átváltogatsz, akkor valóban nehéz úgy a játék.
Amúgy Madden NFL 08-ban kijátszott CB-vel? Olyan izé az a poszt.... ha nem futsz szorosan a WR mellett, akkor egybõl elkapja, ha meg igen, nem történik semmmi.
Tud vki jó tippet, hogy sok Interceptionöm legyen? 😄
Igazsag szerint nem, a Rudy collage football-rol szol, szo nincs benne az NFL-rol. 😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Aki látta a Mindent a gyõzelemért! (Rudy) c. filmet, pls katt ide! Hihetetlen mennyire nem vágják a témát ,még a jútúbról is linkeltem nekik.... igazítsátok má útba õket pls, elvégre NFL-rõl van szó 😄.
Foleg miota hala istennek a SportTV folyamatosan adja a merkozeseket az idenyben.
Es bizony rengeteg kivalo jatekos van, aki a foci masodik aranykoraban a 70-80as evekben olyan sztarok lettek volna mint , Dan Marino,Joe Montana,Jerry Rice es sorolhatnek olyan neveket, amire az ember felkapja a fejet.
De nekik, azaz a mostani jatekosoknak 20 ev mulva jon el ez a fajta megbecsules. (nem mintha most nem becsulnek oket)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
(passing helyett inkább qb kellene írni, mert a qb nem csak passzol) egyébként favre visszavonult (ezzel az erõvel akkor bárkit be lehetne írni aki már nem játszik, mondjuk john elway, steve young vagy joe montana stb., bár gondolom jelenlegiket akartál írni, szóval nem ártana egy aktívat betenni akkor már)
a blokknál azt hittem a támadófalból írsz be (mivel õk blokkolnak), de j. taylor védõ, akit jelenleg árul a miami, mivel öreg, és már nem a régi (persze azért még nem rossz, csak magas a fizetése)
o. pace is öreg, de azért még elmegy, persze vannak nála sokkal jobbak is
a dr. rövidítés nem tudom mit takar, de d. brooks is régen volt csak jó, mára már erõsen megkopott, lassú
egyébként akkor már miért nem az összes posztra csináltad az összeállítást, na mindegy, hagyjuk
Football Mogul 2008
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
rb : s.alexander
passing : b.favre
wr:r.moss
blokk : j.taylor - o.pace
dr: d. brooks
és nektek ??
Bar azt is hozza kell tenni, hogy javulni nagyon nem fog a Chiefs, mert ez meg keves, esetleg ha jovore behuznak meg par tamado jatekost is a borzerol, majd talan akkor, mert valljuk meg a tamadoszekcio naluk szinte "egyszemelyes".
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Na majd a Sport1es Ricsi gyerek tuti orul ennek a hirnek. 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.