13258
-
#4721 lehet, hogy ebből is sikerül TD-t csinálni :D -
#4720 az biztos, hogy a frisco jobban kezdi a meccset.... -
sirdond #4719 na és most? :D -
#4718 HOHOHOHOHOHOHOOOOOOOOOO -
#4717 de a defense kétségtelenül jó :D -
#4716 nekem már az kész csoda, hogy kb félpályától indultak és nem FG lett belőle :P
toronymagasan legtöbbet ők rúgták, ami persze nem baj, ha közben nem kapnak pontokat :) -
#4715 biztos a misén kevés volt az ima.... -
#4714 na mivan kipukkant a saints lufi? ehh ehh... -
sirdond #4713 itt a válasz :D -
#4712 nem véletlen, hogy a lefutott/szar meccseknél már a meccs vége előtt elkezdik "keresni" :D -
#4711 Én meg azon tűnődök el hogy milyen nehéz lenne nekem megtalálni a kocsimat ha ott parkolnék a stadion parkolójában... Tesco parkolóban is órákig keresem nem hogy itt.... -
#4710 nekem inkább az a kérdés mit tud a frisco O -
#4709 sok agyrázkódás...még a végén Keanu Reevesnek kell beállni irányítónak...:D -
#4708 -
sirdond #4707 na, ezt tudja a frisco D#
szétdarálják a saints offenset,4. negyedre nem marad ép játékosuk :D -
lord nihilus #4706 nemén vótam, de ez nagyon kellett ide...azt éreztem :DD -
#4705 micsoda paint mestermunka....a kivágás a feliratok...:D CBShit...:DD -
lord nihilus #4704 JAJ atyaég annyira izgulok az esti meccs miatt, ha lány lennék benedvesedtem volna :O
-
#4703 Mindenki lenézi a mostani Ninerst. A Saints teljesítményét nézve meg is értem, de lehet ez válhat az előnyünkre. -
#4702 én bízom a Saints-ben :) -
#4701 Nagy meccs lesz a mai első...az tuti! Érdemes nézni!
"A San Franciscónak pont azok az erősségei, amelyekkel meg lehet állítani a Saints gárdáját. A Ninersé volt az alapszakasz második legjobb védelme (a még versenyben lévők között pedig a non plus ultra), jó a futójátéka (a New Orleans ezen a téren pedig csak átlagosan védekezik), hazai közönség előtt pedig átlagban csak 10,9 pontot engedett vetélytársainak. Ráadásul a Saints története során egyetlen meccset sem nyert idegenben a playoffban, 0–4-es mérlegénél csak a Cincinnati Bengals mutatója (0–5) rosszabb."
-
#4700 durva, hogy a hétvégén 4 Super Bowl MVP is játszik :) -
#4699 érdekes, hogy még arra is több esélyt látnak eszerint, hogy a Patriots kikapjon hazai pályán -
sirdond #4698 a texansban tényleg nem bízik abszolut senki. lehet,hogy pont ezért fognak nyerni, underdogként? -
#4697 Érdekes szakértői vélemények a hétvégi playoff meccseket illetően. -
#4696 Ezzel engem nem lehet felidegesiteni, de latom titeket igen. :DDDDD -
#4695 jaja :D:D:D tudta h nem szereted, és ezért még jobban idegesítsen ilyen dolgokkal is :D:D:D -
#4694 Ah szoval ertem, miattam nem fogott kezet,es nem azert mert ahogy ti mondtatok tiszteli az ellenfelet :DDDD -
#4693 azon h milyen féltékeny vagy a sikereire!!!! ASD :D:D:D LOL -
#4692 Javaslom am a video megtekinteset a kifogas keresesetekre.
A merkozes elott vajon mitol volt duhos ? LOL -
#4691 100% biztos vagyok benne h meccs után egy nyilatkozatban elnézést kért. -
#4690 am igen szerintem is gerinctelen dolog volt, hogy nem fogott kezet...
én is voltam úgy meccs után, hogy nem akartam lekezelni az ellenféllel mer 100+ ponttal földbedöngöltek...és nem azér mer ők voltak a köcsögök csak szimplán dühös voltam.... -
#4689 a nagy arcáról meg annyit h van mire. nyert már 3gyűrűt,csinált egy majdnem tökéletes szezont, és még mindig a liga egyik legjobb irányítója. ettől más is elszállna nem csak ő.. -
#4688 *6kör. -
#4687 ennyi erővel akkor pats drukkerként meg mi mondhatnánk h ti meg azért piszkáljátok mert fáj 18.körből draftolva nyert 3gyűrűt+van 1 vesztes bowlja is??? am meg nem csoda h idegbeteg volt mikor elvesztették és nem fogott kezet, mikor a tökéletes szezon lett oda. szerintem utána néznénk biztos lenne nyilatkozata h elnézést kér elitől. -
#4686 nekem nem fáj senkinek a véleménye....magasról leszarom, hogy kiutálja v nem...az a bajom, hogy jakuza 1 hsz-t nem tud úgy írni, hogy ne csempészné bele a pats/brady iránti érzelmeit.... -
#4685 Pedig igaza van. Ilyen téren Brady az egyik legsportszerűtlenebb játékos.
Amikor veszít a sorsdöntő mérkőzéseken állandóan nem fog kezet. Ez megtörtént az Indianapolis elleni mérkőzésen is a konferencia döntőben. Azután a SuperBowlban, amikor kikaptak. A nyilatkozata a Giants ellen 2009-ben egyenesen tenyérbemászó volt, ahogy beszélt Burresről, hogy talán ő fog védekezni ? Azután pedig kinevette.
A bíróknak állandóan sír a pályán, pedig olyan zászlókat dobnak be neki, amit másoknak nem igazán, mint például a Redskins ellen amikor nem történt semmi, még csak nem is csúszott előre mikor hozzáértek.
Hovatovább már nem is lehet szinte hozzáérni az irányitókhoz a pipiskedései miatt.
Persze gondolom te NE szurker vagy és ezért fáj neked, ha valaki más máshogyan gondol egy játékosra.
Ráadásul az is hülyeség, hogy kint máshogy állnak hozzá. Itt is kismillióan nem szeretik. Ezrek tesznek ki youtubera, miért utálom Bradyt videókat. Próbálj együtt élni ezzel a ténnyel és te se sirj annyit, amikor valaki leirja erről a véleményét. -
#4684 Csak kulturaltan plz. Soha nem kellett meg moderalnom, ne most kelljen mar elkezdenem! :/ -
lord nihilus #4683 ne foglalkozz vele :D
-
#4682 annyira szánalmas vagy....