13262
-
nem is volt nagy :D -
Santata #4724 Ennyit a nagy különbségről. -
ÁÁÁHHHH SAINTS FAIL -
sirdond #4722 1 negyed alatt szétszedte a d# a szenteket -
lehet, hogy ebből is sikerül TD-t csinálni :D -
az biztos, hogy a frisco jobban kezdi a meccset.... -
sirdond #4719 na és most? :D -
HOHOHOHOHOHOHOOOOOOOOOO -
de a defense kétségtelenül jó :D -
nekem már az kész csoda, hogy kb félpályától indultak és nem FG lett belőle :P
toronymagasan legtöbbet ők rúgták, ami persze nem baj, ha közben nem kapnak pontokat :) -
biztos a misén kevés volt az ima.... -
na mivan kipukkant a saints lufi? ehh ehh... -
sirdond #4713 itt a válasz :D -
nem véletlen, hogy a lefutott/szar meccseknél már a meccs vége előtt elkezdik "keresni" :D -
Én meg azon tűnődök el hogy milyen nehéz lenne nekem megtalálni a kocsimat ha ott parkolnék a stadion parkolójában... Tesco parkolóban is órákig keresem nem hogy itt.... -
nekem inkább az a kérdés mit tud a frisco O
-
sok agyrázkódás...még a végén Keanu Reevesnek kell beállni irányítónak...:D -

-
sirdond #4707 na, ezt tudja a frisco D#
szétdarálják a saints offenset,4. negyedre nem marad ép játékosuk :D -
lord nihilus #4706 nemén vótam, de ez nagyon kellett ide...azt éreztem :DD -
micsoda paint mestermunka....a kivágás a feliratok...:D CBShit...:DD -
lord nihilus #4704 JAJ atyaég annyira izgulok az esti meccs miatt, ha lány lennék benedvesedtem volna :O
-
Mindenki lenézi a mostani Ninerst. A Saints teljesítményét nézve meg is értem, de lehet ez válhat az előnyünkre. -
én bízom a Saints-ben :) -
Nagy meccs lesz a mai első...az tuti! Érdemes nézni!
"A San Franciscónak pont azok az erősségei, amelyekkel meg lehet állítani a Saints gárdáját. A Ninersé volt az alapszakasz második legjobb védelme (a még versenyben lévők között pedig a non plus ultra), jó a futójátéka (a New Orleans ezen a téren pedig csak átlagosan védekezik), hazai közönség előtt pedig átlagban csak 10,9 pontot engedett vetélytársainak. Ráadásul a Saints története során egyetlen meccset sem nyert idegenben a playoffban, 0–4-es mérlegénél csak a Cincinnati Bengals mutatója (0–5) rosszabb."
-
durva, hogy a hétvégén 4 Super Bowl MVP is játszik :) -
érdekes, hogy még arra is több esélyt látnak eszerint, hogy a Patriots kikapjon hazai pályán -
sirdond #4698 a texansban tényleg nem bízik abszolut senki. lehet,hogy pont ezért fognak nyerni, underdogként? -
Érdekes szakértői vélemények a hétvégi playoff meccseket illetően. -
Ezzel engem nem lehet felidegesiteni, de latom titeket igen. :DDDDD -
jaja :D:D:D tudta h nem szereted, és ezért még jobban idegesítsen ilyen dolgokkal is :D:D:D -
Ah szoval ertem, miattam nem fogott kezet,es nem azert mert ahogy ti mondtatok tiszteli az ellenfelet :DDDD -
azon h milyen féltékeny vagy a sikereire!!!! ASD :D:D:D LOL -
Javaslom am a video megtekinteset a kifogas keresesetekre.
A merkozes elott vajon mitol volt duhos ? LOL -
100% biztos vagyok benne h meccs után egy nyilatkozatban elnézést kért. -
am igen szerintem is gerinctelen dolog volt, hogy nem fogott kezet...
én is voltam úgy meccs után, hogy nem akartam lekezelni az ellenféllel mer 100+ ponttal földbedöngöltek...és nem azér mer ők voltak a köcsögök csak szimplán dühös voltam.... -
a nagy arcáról meg annyit h van mire. nyert már 3gyűrűt,csinált egy majdnem tökéletes szezont, és még mindig a liga egyik legjobb irányítója. ettől más is elszállna nem csak ő.. -
*6kör. -
ennyi erővel akkor pats drukkerként meg mi mondhatnánk h ti meg azért piszkáljátok mert fáj 18.körből draftolva nyert 3gyűrűt+van 1 vesztes bowlja is??? am meg nem csoda h idegbeteg volt mikor elvesztették és nem fogott kezet, mikor a tökéletes szezon lett oda. szerintem utána néznénk biztos lenne nyilatkozata h elnézést kér elitől. -
nekem nem fáj senkinek a véleménye....magasról leszarom, hogy kiutálja v nem...az a bajom, hogy jakuza 1 hsz-t nem tud úgy írni, hogy ne csempészné bele a pats/brady iránti érzelmeit....